Update v0.7.77 [D-55 days]

Replies: 5 Views: 264 Started: Jun 23, 2005, 9:50 AM
Update v0.7.77 [D-55 days] · Jun 23, 2005, 9:50 AM
Updated: 2005-06-23
Till D-DAY2: 55 days, 12:14
+ Hand-brake (using SPACE key)
+ Skidmarks

Testirajte malo handbrake, znam da nije 100% realan ali mi se cini da je prilicno dobar, nadjite bugove..sve probajte! tnx.

Skuzio sam jednu ful strava metodu za stvari koje nestaju poput dima, tragova guma, krvi i sl. - loop se puni i prazni kako se objekti stvaraju i polako nestaju, napravio sam da tragovi guma ultra polako nestaju ako se novi ne stvaraju tj ako loop nije preko 65%. (ovo ce samo programeri skuzit)

DOWNLOAD: zombiedriver.zip [<1MB]
Post #2 · Jun 23, 2005, 3:00 PM
svaka cast na tragovima guma i misilm da handbrake funkcionira odlicno... ali igra mi dosta ubija fps nakon nekog vrimena.... moj prijedlog je da posto sad imas tragove guma, maknes onaj dim iz guma jer itako ne izgleda bas previse uvjerljivo, tj. ako ces ga ostavit stavis ga samo jako malo (i rijedak dim) tamo kad ostaje trag guma... i btw afaik, dim od spaljenih guma je bijele boje, a ispusni plinovi su tamno sivi.. ali boje nisu bas moje podrucje. :cool:
Post #3 · Jun 23, 2005, 6:02 PM
@edi

svaka čast, bug-ove nisam primjetio ... ono s gumama ti je fenomenalno ...i da sla?em se s J.B-em ...svakako izbaci onaj 'dim' iz guma !

Jedan komentar (tiče se osobnog ukusa ali nije bitno) ... zar nije dim iz auspuha ipak malo prevelik ?
Post #4 · Jun 23, 2005, 6:38 PM
Wizz wrote:
zar nije dim iz auspuha ipak malo prevelik ?

To je stara ali mocna kanta :) cut ces zvuk motora cim ga ubacim.

Wiz: svakako izbaci onaj 'dim' iz guma !
JB: sad imas tragove guma, maknes onaj dim iz guma

Ok!

Igor wrote:
btw afaik, dim od spaljenih guma je bijele boje, a ispusni plinovi su tamno sivi..

Imas pravo!

dejavu
Post #5 · Jun 24, 2005, 1:19 AM
Svidja mi se rucna ali nasao sam bug...
Napuni si turbo, da ga imas malo vise. Pritisni key "up", + key "left", + turbo (dakle shift) + rucnu (dakle space) = bugova koliko hoces. Auto se vrti pocne ic u rikverc i svasta... Nakon sto napravi jedan krug, ako se zarotira i pocne ic u krug u rikvec, ogromnom brzinom.
Inace ovo se ne dogadja kod "up" + "left" + shift + "down" Znaci da je stvar u rucnoj.

Znas da rucna ne radi kada ides u rikverc? To se i ocekivalo ili? U biti rucna funkcionira kao kocnica (i za rikverc), samo sto zanosi auto, a kocnica to ne radi. Jel mozes to malo bolje? Znaci da je space samo kocnica koja zanosi, a da ne sluzi za rikverc. Za rikverc neka i dalje sluzi tipka down.

Tragovi guma su mi isto fora, ali su mi nekako cudni kada prelaze preko "checkpointa", kao da imaju problema sa drawingom. Najlakse se to vidi kada stisnes rucnu pri dolasku na checkpointu. Jer su crte onda malo jace. To sam primjetio i to je u redu...mislim to da su crte jace kada stisnes rucnu, a slabije kod voznji u zavoju.

ALI npr, stisni rucnu kod plavog checkpointa i onda kad prodje onaj val, koji ubija zombije, se vidi kako utjece na crtu koju je rucna napravila...
Post #6 · Jun 24, 2005, 3:33 AM
First of all, thanks for quality alpha testing!

Firedule wrote:
... Nakon sto napravi jedan krug, ako se zarotira i pocne ic u krug u rikvec, ogromnom brzinom .... Znaci da je stvar u rucnoj.

Imao sam taj problem i prije nego se nisam oazirao jer nije bilo rucne koja dodatno rotira auto dok juri i skrece u stranu a pogotovo sa rucnom.
U novoj verziji problem rijesen ;)

Firedule wrote:
Znas da rucna ne radi kada ides u rikverc? To se i ocekivalo ili? U biti rucna funkcionira kao kocnica (i za rikverc), samo sto zanosi auto, a kocnica to ne radi. Jel mozes to malo bolje?

Namjerno sam pustio da rucna ne radi za rikverc jer je ionako tamo beskorisna. Ali te uopce ne kuzim sto zelis sa ovim poslje? SPACE = naglo kocenje koje rezultira jacem skretanju, DOWN = kocenje/rikverc.

Firedule wrote:
Tragovi guma su mi isto fora, ali su mi nekako cudni kada prelaze preko "checkpointa"

Problem rijesen (mislim), za to je kriv DX, nagli prelazak boje pixela na drugu sliku i onda mu je teze napraviti mutan rub..

Firedule wrote:
mislim to da su crte jace kada stisnes rucnu, a slabije kod voznji u zavoju.

Napravio sam da ostavlja tragove, slika jednog traga je bila velicine gume, ako unutar par pixela auto ostavi 2 traga onda jedan ide preko drugog, a poluprozirni su..pa kad se preklapaju znaju izgledat tamnije ali i ne-realnije... mislim da sam sada to rijesio, u novoj verziji san napravio da ovisno o brzini auta da ostavlja tragove tako da postoji mini luft izmedju svakog da se ne preklapaju...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in