Moj Portal (VAZNO)

Replies: 24 Views: 5,180 Started: Jun 26, 2005, 8:08 PM
Moj Portal (VAZNO) · Jun 26, 2005, 8:08 PM
evo da pokrecem ponovno portal dugog imena.Crogaming je sad zasebni portal. Trebaju mi ljudi da pisu tutoriale za programiranje je netko moze ovdje ??. jezici su vb.net,vb, c#.Da i GS i moj sajt ce se zajednicki reklamirati Tj GS na mom sajtu a vljda i moj sajt na njihovom(ali to nema veze) . Je netko zainteresiran za pisanje tutova ?
Post #2 · Jun 26, 2005, 8:13 PM · edited Oct 2, 2008, 4:51 PM
--------
Post #3 · Jun 26, 2005, 8:20 PM
moze nema beda, mozze i php , asp,java...
Post #4 · Jun 27, 2005, 1:05 AM
Pazi, mislim da portal takve vrste nije pametno raditi jer ih vec ima dosta - mnogi vec propali.. najaci su programiranje.net i onaj drugo .org zoboravih ime..

Bio bi HIT imati nesto poput PlanetSourceCode.com jer tamo sam proveo pol svoje mladosti dok sam ucio sve zivo :) a stranica je vec u raspadu koliko jadno izgleda, nisu 10 godina mjenjali dizajn a jos uvjek je jako popularna.
Post #5 · Jun 27, 2005, 4:14 AM
Posljednji domace produkcije za koji sam ja cuo...
http://www.inoxfire.com/
Post #6 · Jun 27, 2005, 8:23 AM
ni ovaj o programianju.Portal je o gamingu ali ima i programiranje
Post #7 · Jun 27, 2005, 2:39 PM
programeri.org ???

to mi sajt od frenda. Je tak mate ???
Od nsaeg digitala :thumbsup:
Post #8 · Jun 27, 2005, 3:01 PM
frend?? ne znam... nismo se ba? previ?e slagali... :lol: :lol:
I taj sajt je propa :|
Post #9 · Jun 27, 2005, 6:16 PM
ma nije propa :) KAze se privremeno je na odmoru. Ja sam ok S digijem
Post #10 · Jun 27, 2005, 10:46 PM
ma i ja san ok, u biti vi?e ne kontaktiramo..
Post #11 · Jun 28, 2005, 7:47 AM
ja kontaktiram n sjim tu i tamo. Rado bi se cuo i sa zutim ali neznam njegov icq a ni mail.Je mozda ti znas ?
Post #12 · Jun 28, 2005, 6:45 PM
pokusat cu naci od zutog, nisam siguran da iman... on je legenda lik za mi je sto je i on izbacen :|
Post #13 · Jun 28, 2005, 7:44 PM
znam. Sam su ga odjebali :| :shifty:
Post #14 · Jun 28, 2005, 8:20 PM
m4t3 i HS, pričate o nečemu o čemu nemate pojma, mrav nije ionako ni?ta napisa za igru, a ja nevolim ljude koji laju a ne grizu, isto vrijedi i za ostale koji su zbog toga bili "odjebani".
Post #15 · Jun 28, 2005, 10:34 PM
GameDeveloper, samo da zna?, ja znam vi?e nego ?to ti misli? da znam... I mrav je napisa za misiju kod plitvica, jo? dok san ja "bija" u timu.... btw; ja ne volim ljude koji laju da grizu, a ne grizu nego samo laju...
Post #16 · Jun 28, 2005, 10:49 PM
Ljudi rjesavajte to private.
Hvala.
Post #17 · Jun 29, 2005, 12:25 PM
Ne, rijesite to sad tu!
Zezam se, Jb ima pravo.
Post #18 · Jun 29, 2005, 5:44 PM
m4t3 wrote:
GameDeveloper, samo da zna?, ja znam vi?e nego ?to ti misli? da znam... I mrav je napisa za misiju kod plitvica, jo? dok san ja "bija" u timu.... btw; ja ne volim ljude koji laju da grizu, a ne grizu nego samo laju...

Jednu od zadanih 30.
Za mene je ova tema zatvorena, nitko ne mo?e znati vi?e od mene u vezi bilo čega u CA.
Post #19 · Jun 29, 2005, 7:16 PM
Ne bi se htio petljati ali to sve vezano za CA se tako oteglo i sve djeluje totalno ne organizirano...svatko tko je bio u timu je nesto srao...a u timu je bio svatko...tako da mi je to sve jako smjesno!
Post #20 · Jun 29, 2005, 10:39 PM · edited Jun 30, 2005, 12:15 AM
Evo GameDeveloper moran ti sad stvarno reći da rije?im ovo ovako javno jer mi se neda sad s tobom svađati, a i da ostali vide kako ti to radi?.

Kao prvo, ja san se timu pridru?ija kad nije nikog bilo, i onda je ?ef bija Josip, a sad vidin da si ti preuzea palicu, tada je moje znanje o modeliranju bilo ravno nuli i radia san u Lightwaveu. Na Generation Stars forumu san u to doba već bija registriran, ako ne i na onom starom forumu (nisam siguran).
I tako san stupia u kontakt s Edijem koji je na svojoj stranici ima vb testove koje san ?elia rije?it i naučit programirati.
Po?to u CroArmyu nije bilo puno posla, jer si reka "nije potrebno modelirat, sad treba naći nekoga tko će to profesionalno texturirati", ja san se priključia GS timu, prvenstveno kao grafičar, ali mi je namjera bila naučit programirat i tako razvijati svoje sposobnosti, ?to očito u CroArmyu nebi moga. Naravno prije ulaska u GS team pita san tebe za dopu?tenje i reka si ovo "mo?e ako to ne utječe ne rad u Croarmyu"...

E sad, ti ka?e? da si me izbacija zato jer ti se nisam 2 ili 3 miseca javia... i zato jer "drugi su za to vrijeme radili" pa da njima nebi bilo krivo...
A i sam dobro zna? da je la? to ?to si reka; izbacija si me zato ?to san ti reka da je GS team puno bolje organiziran i da u njemu iman priliku učit programirat....
I BTW; Za?to si svima laga da san ja "dobrovoljno iza?a iz Croarmy-a da bi po?a u GS?". I to izbacivanje "da drugima nebi bilo krivo" je totalna glupost jer pola ljudi nije radilo skoro ni?ta, pogotovo webmasteri.
Ja nisam ka ti, priznajem svoje gre?ke, a moja gre?ka je ta ?to se nisam javia za?to me nema, nema opravdanja; ali po?to je kompjuter riknia dijelove sam kupova sam i slaga, a ja neman toliko para da uzmen sve odjednom nego sam dio po dio kupova (matična, procesor i modem) nejvi?e me je zeza modem jer sam isprva mislia da je samo matična i proc. ali onda san mora čekat da mi brat dođe i donese modem.
Onda si reka "kako si se Ediju javia?" ali samo da zna? Edijev broj sam ima u mobu, a tvoj nisam; i ako me pamćenje slu?i čini mi se da je Edi meni posla poruku za?to me nema; a nebi ni tebi kruna s glave pala da si se javia, jer ti si ima moj broj a ja tvoj nisam.

Drugo, ?to se tiče ?utog, a bome i ostalih "odjebenih"...
Mislim da te mo?e biti sram ?to si ih potera; jer oni su bili u timu kad niko nije, i oni su temelj tima. Da nije njih ima bi kura* a ne engine... ljudi su slali po 50 kuna za engine a ti ih onda odjebe? sa foron "sve ide u komercijalu". Ne znači ako neko nema 18 da ne mo?e bit u timu... Ko nema 18 isto mo?e radit da ne bude prijavljen, i njegovo se ime stavi u credits pod "Help" ili slično.

Isto tako nije lijepo tvoje pona?anje prema "odjebanima"
Tu si napisa:

mrav nije ionako ni?ta napisa za igru

A dobro znamo da je napravia velik popis oru?ja, i njihove opise. Čak smo ga zvali "weapon bibilija"... i ba? je super misiju za plitvice napravija.

Evo jo? ne?to, da ti doka?em da nisam "pas koji laje a ne grize" i dokaz da je ?uti ipak ne?to radija:

DOKAZ OBRISAN, DA SE NEBI DIGLA TU?BA PROTIV MENE ZA KR?ENJE PRAVA... m4t3

reka si da ima? visko koeficijent inteligencije... sad se misli kako san ja do?a do toga....

Arf - Arf :cool:
Post #21 · Jun 29, 2005, 11:38 PM
Jao, ne zelim se bas mjesati .. samo me strah da se ne pokoljete jer to nebih htio. Meni je u timu najvanija iskrenost i povjerenje, s poslovne strane organizacija i postenje (price o novcu i sl.). Ja neznam kakvi ste vi sa ogranizacijom bili u CA projektu ali moje je misljenje od pocetka bilo da taj projekt nikad nece uspjeti jer je falilo pravih ljudi tj. falilo je one euforije za radom. Sve se vuklo jer ste imali previse clanova tima koji nisu mogli raditi kako je bilo ocekivano iz njima osobno valjda poznatih razloga.

Pazi kako sam ja trazio ljude, nisam. Oni su dolazili stalno i jos uvjek dolaze ali ne prihvacam nikog u team koji se ako nis drugo nije dokazao da moze, zna i da je voljan raditi .. i trenutni ljudi su me u nekim trenucima znali iznevjeriti ali to je postalo nevazno jer smo sada prijatelji sto je jace od bilo koje poslovne pozicije.

Ja se nadam da ce te napraviti tu igru jednom i nadam se da ces ovaj moj Tip prihvatiti.

Sjecam se jos dok se mene zvalo u team, znate zasto sam vas stalno odbijao - zato sto sam se bojao da necu imati vremena za vas kao sto je bio slucaj sa mnogim clanovima vaseg tima. Ali se nadam, da ako u sljedecih godinu dana nis ne bude od CA da se dogovorimo i zajedno napravimo tu igru onako kako treba, jer steta takvog projekta! (mada mi se malo ne svidja ideja o izradi igre koja moze dodatno pogorsati stvar sa srbima jer znas kako to novinari shvacaju, uostalom bili ste u novinama i vidio si kako je sve izokrenuto...)

bah, uopce neznam sto sam ustvari htio reci ... nema veze. PEACE ;)
Post #22 · Jun 30, 2005, 12:22 AM
?teta ?ta nisi u?ao u team, bilo bi sigurno dobro, i totalno si u pravu u svemu ?ta si napisao.
Post #23 · Jun 30, 2005, 4:55 AM
Peace out ljudi...sto je bilo, bilo je. Ne trebate se toliko mucit sa prosloscu. Budite open minded i gledajte sto mozete napravit za sutra, a ne sto ste mogli napravit jucer.
Post #24 · Jun 30, 2005, 10:56 AM
lako je tebi Dule tako govoriti, ali da ti ostali iz ekipe govore da si gad ?to si oti?a iz tima (iako nisi oti?a nego si izbačen) nebi ti siguro bilo svejedno i boria bi se da se nepravda ispravi...
Ali ja san sad svoje reka i ?to se mene tiče ova tema je zatvorena :thumbsup:
Post #25 · Jun 30, 2005, 12:17 PM
e to je tem o mom portsalu :D

Ja sam se zajeba i to je to :mate ti znas kako ali jebi ga :)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in