TOP 10 Downloads 2005-06

Replies: 5 Views: 1,482 Started: Jul 1, 2005, 12:20 AM
TOP 10 Downloads 2005-06 · Jul 1, 2005, 12:20 AM
:t10-up: 01 | :t10-up: 5481 | GS Inspector
:t10-stay: 02 | :t10-down: 0998 | Find 5
:t10-up: 03 | :t10-up: 0944 | Yambo Extra
:t10-down: 04 | :t10-down: 0922 | Speedy Lander
:t10-stay: 05 | :t10-up: 0866 | Panic Invaders
:t10-down: 06 | :t10-down: 0690 | CaveShip
:t10-down: 07 | :t10-down: 0623 | Raklem
:t10-stay: 08 | :t10-up: 0487 | Quiz-Tac-Toe
:t10-down: 09 | :t10-down: 0420 | Gink in Trouble
:t10-new: 10 | :t10-up: 0367 | 1Key - Minigolf
OUT:
:t10-down: 12 | :t10-down: 0292 | Snakey

Monthly downloads: (samo top10)
:t10-stay: 1mj - 4164
:t10-down: 2mj - 2912 (-30%)
:t10-down: 3mj - 2399 (-18%)
:t10-up: 4mj - 4081 (+70%)
:t10-up: 5mj - 6419 (+57%)
:t10-up: 6mj - 11788 (+83%)

UVOD
- Jos jedan WOW, mjesec za mjesecom samo iznanedjenja. Sto bih dao da su ovo financijski rezultati. Imamo novi rekord u postotku rasta broja downloada - rast od 83% govori da je sve moguce, mada mislim da sljedeci mjesec nema teorije da bude vise od 10% rasta jer bi to znacilo oko 13000 dwl-a...
- Mislim da su se downloadi malo ispucali ovaj mjesec i da u sljedecem bez velike brige o tome mozemo ocekivati pad statistika
- Za statistiku posjeta je zaduzen Goran D. ali mislim da se drzimo prilicno dobro i na toj strani, slabije nego prijasnji mjesec ali stabilno.
- Ovaj smo mjesec i D-DAY2 odredili, predpostavlja se da ce preko 50% zadanog biti zavrseno da zadanog roka 2005-08-18 (znaci, vise o ovome tek u izvjestaju 1.9mj.)
GS Inspector: :t10-up::t10-down::t10-up::t10-up:
Quote iz proslog mjeseca: "Znaci, ocekujemo velik rast downloada a mozda i poslovnih prilika vezanih uz ovu igru.".
Pogodak i pol! Nerazumljivo velik broj dwl-a i moguca suradnja sa RTL televizijom vezano za BigBrother. Nadajmo se najboljem i naravno ocekivanja za sljedeci mjesec vise nisu kao i za ovaj ali garantiram 1000 dwl-a.
Find 5: :t10-up::t10-up::t10-stay::t10-stay:
Quote iz proslog mjeseca: "Dokle ce to ici nitko ne moze znati, vec ovo je dovoljno misticno.".
I dalje ostaje misticno, ali ne samo to, nego to sto su dvije identicne i jednako dosadne igre na prve dvije pozicije svih vremena i ovog mjeseca, vec se pitam sto se to dogadja sa casual gamerima. Ocekivanja za sljedeci mjesec: zilijon dwl-a i $10k od RTL-a
Yambo Extra: :t10-down::t10-down::t10-up::t10-up:
Quote iz proslog mjeseca: "Ali sada stvarno ocekujemo pad sljedeci mjesec".
Ocito ne, sto je najbolje, imamo rast u njezinoj poziciji na top listi i rast u broju dwl-a.
Speedy Lander: :t10-new::t10-up::t10-stay::t10-down:
Tocno kao sto se i ocekivalo, pad u broju dwl-a i takva ocekivanja mozemo nastaviti.
Panic Invaders: :t10-down::t10-down::t10-down::t10-stay:
Ova igra se jos drzi, prilicno je jaka nego radi snazne konkurencije koja je sve kvalitetnija ona gubi svoju poziciju polako.. Od sljedeceg mjeseca mozemo ocekivati ogroman pad dwl-a jer igre nece vise biti na glavnoj stranici.
CaveShip: :t10-down::t10-down::t10-up::t10-down:
Quote iz proslog mjeseca: "U gadnoj borbi za prvo mjesto top liste svih vremena - igra se jos uvjek jedva drzi za vrh.".
Tesko i mukotrpno zaradila top poziciju da na kraju cetvrta ovaj mjesec dok se ostale razbacuju sa downloadima.. jao jao :)
Najvjerojatnije se odustaje od ideje za COMPETITION jer se radi o freeware igri a takve pokusavamo eliminirati sa main page.
Raklem: :t10-down::t10-down::t10-up::t10-down:
Ocito je, Raklem II is needed to be done in D-DAY3, na najednostavniji nacit tj. kopija jedinice u DirecX izdanju se state of the art efektima.
Quiz-Tac-Toe: :t10-up::t10-down::t10-up::t10-stay:
Quote iz proslog mjeseca: "mozemo i ocekivati u sljedecem mjesecu na top10 listi.".
Ocekivanja su bila tocna, sve stabilo, mozda je trebalo biti malo bolje ali jos se dobro i drzi bez promocije.
Gink in Trouble: :t10-down::t10-down::t10-down::t10-down:
Ruzno i tuzno.. svaki mjesec gubi po poziciju - dvije na top10 listi.
Quote iz proslog mjeseca: "Najavljivala se AKCIJA ali od nje nije bilo jos nista, ali OBECAJEM da ce do kraja tekuceg mjeseca doci do drasticnih promjena ove igre!".
Jako tuzna cinjenica da se lose radi!!!
1Key - Minigolf: :t10-new:
Najbolja od 4 Generation Stars igre koje su bile prijavljene na natjecanje izrade igara sa jednom tipkom. Igra nije postigla neku veliku poziciju na natjecanju ali je broj download-a potpuno realan gledajuci tip igre i promocije koje nije ni bilo. Svaka joj cast sto je uspjela doci na Top10 ali se to od sljedeceg mjeseca vjerujem mjenja.
1Key - Turbocar:
Igra drzi 11. mjesto Top10 liste :) Miskec (autor) me zamolio da ju spomenem pa eto. Nema se puno toga reci, igra je radjena za isto natjecanje kao i Minigolf spomenut iznad ali se nije stigla zavrsiti na vrijeme tako da nije ni bila na natjecanju.
Postigla je nesto manji broj dwl-a od Minigolfa bez da se znalo za nju osim nase stranice sto je uspjeh na neki nacin.
Snakey: :t10-down::t10-down::t10-up::t10-down:
Igra je ispala sa Top10 liste i drzi 12. poziciju.
Quote iz proslog mjeseca: "igra se vraca i to na zadnje mjesto sto svakako govori da je njezin maksimum isfuran".
Mislim da je ovo zadnje ikada od ove igre - vezano za Top10! Zbogom najboljoj igrici GS tima, igra koja se igrala svaki dan (100+ partija) prve dvije godine, igrali su ju svi koji su znali za nju iz naseg drustva.
Ova igra je temelj naseg tima i mislim da joj se trebamo zahvaliti do kud nas je dovela jer je u ono vrijeme imala direktan dok jos danas indirektan utjacaj na sve! A nastavak OBECAJEMO!

ZAKLJUCAK
- Quote iz proslog mjeseca: "Tekuci mjesec nas ceka velika guzva, svasta se ocekivalo i dodatno ocekuje - cisti obecavajuci optimizam, sve samo na bolje, nove igre, novi planovi, sve smo jaci i jaci...".
Kako mi je samo gust ovo procitati jer smo pogodili!
- Ocete jos jedan Quote iz proslog mjeseca: "Quote iz proslog mjeseca: "ali definitivno mozemo zakljuciti da su brojke koje gledamo proslost i da nas ceka samo bolje!" > mislim da sam bio u pravu i mislim da nas ceka JOS bolje!".
Kako ce tek sljedeci mjesec izgledati quote ;) kada budem jos jaci i bolji!!!
- Uglavnom, brojke sve govore, rasturamo ko iz petnih zila (whatever that means) i jedva cekam nove pobjede!!!
- Samo je pitanje vremena do naseg najveceg uspjeha, jer nema sumnje da cemo uspjeti!!!

live longer and prosper making games ?:beer:
Post #2 · Jul 1, 2005, 12:34 AM
Bravo Edi...

Moje misljenje o svemu tome...sljedeci mjesec ce biti pad downloada ukoliko se ne napravi mass release za sve igre...GSI je mogao napraviti jos veci BOOM...ajmo sad ovaj mjesec taj release za sve igre koje ga nisu dobile...da ne pricam o Ginku...definitivno naj bolja igra koju smo napravili a tako lose prolazi....ajmo rijesiti to sa izdavacima...!
Pozdrav.
Post #3 · Jul 1, 2005, 12:39 AM
Stats su super...
Ja sam rođeni optimist pa se nadam da će se pobolj?ati i sljedeći mjesec...Vidim da su prve dvije GSI i Find 5, vrlo slične igre... mo?da se varam ali mislim da su nejskidanije jer ljudi očekuju gole ?ene u takvim igrama.... a mo?da se samo varam...
Čudi me kako Foxy nije među prvih pet :lol: :lol: :lol: ?ala mala....
Ma sve je super... :cool: :thumbsup: :D
Post #4 · Jul 1, 2005, 5:22 AM
Ajme skoro svaku liniju teksta zelim komentirat...ali cu se ipak malo suzdrzat...
GSI & Find 5
Jednake igre polucuju jednako dobre rezultate. To smo valjda naucili iz Fifa i NFS serijala :) Mislim da vecina ljudi koja je skinula te igre, to igraju na poslu ili tako slicno, jer su igre kao stvorene za to.
Gink
Mislim da Gink izgleda lose zato sto ga se usporedjuje sa Freeware igrama, pogledajte malo statistike od Gold Seekera. Necemo raspravljat o kvaliteti istih, ali pogledajte broj D jedne i druge, a bile su objavljene na istim mjestima. Pitam se koliko bi Gink imao D da je freeware???
%
Bas, ali full me zanima kakav ce bit iduci mjesec. Sumnjam da moze biti bolji od ovog, ali eto...nismo ni ovakav boom ocekivali pa se dogodilo to sto se dogodilo. Stalno si dizemo letvicu sto je full dobro, ali dokle cemo je dizat? :D
Snakey
I za kraj slag...
Edifreak wrote:
Mislim da je ovo zadnje ikada od ove igre - vezano za Top10! Zbogom najboljoj igrici GS tima, igra koja se igrala svaki dan (100+ partija) prve dvije godine, igrali su ju svi koji su znali za nju iz naseg drustva.
Ova igra je temelj naseg tima i mislim da joj se trebamo zahvaliti do kud nas je dovela jer je u ono vrijeme imala direktan dok jos danas indirektan utjacaj na sve! A nastavak OBECAJEMO!

:cry: ?:cry: Covjece skoro sam suzu pustio kad sam ovo procitao, sav sam se jezio. Ta igra mi toliko znaci, da ja to ne mogu opisat. Sjecam se da bi zvao Edija u 2 ujutro kad bi srusio rekord u njoj. Na tisuce odigranih partija, provedeni sati i sati. A moram se malo i folirat zna se tko je u ulici bio najbolji u Snakey (ma koliko to Edija zivciralo :D ) I k tome prva nasa igra koja je dospjela u domace casopise!! Ne mogu ne...pretesko mi je govorit o tome...
SNAKEY igra apsolutni broj 1 u mom srcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post #5 · Jul 1, 2005, 10:46 AM
@ Edi

bravo Edi bas si se dobro pomucio da ispises ovo :clap:
svidja mi se kako si pojedinu igru opisao nasim quote-ima :thumbsup:
nesvidja mi se stvar s Ginkom totalno. pa sta je demo toliko tesko skinut?
moramo to sredit pod hitno.

donekle se slazem s matinim komentarom da Find 5 igre su svi navikli ili ih traze da bude golotinje u njima, sto se tice GS inspectora - nema sta, zato sto je kvalitetan rad i dobre izvedbe. jos kad / ako Dino ugovori s RTL-om povecat ce se download sigurno.

Meni je jedino bed sto smo totalno zanemarili / zaboravili na Raklem. To sto se dogadja sa njim nije lijepo, prava sramota jedna od naj downloadiranijih igara bila freeware ili software -- kao da je nestala sa scene.. Kad se samo sjetim planova za ovu igru, odmah se sjetim na nas 4 man crew i trenutke kad smo ga radili...
Post #6 · Jul 1, 2005, 10:51 AM
edifreak wrote:
1Key - Turbocar:
Igra drzi 11. mjesto Top10 liste Miskec (autor) me zamolio da ju spomenem pa eto. Nema se puno toga reci, igra je radjena za isto natjecanje kao i Minigolf spomenut iznad ali se nije stigla zavrsiti na vrijeme tako da nije ni bila na natjecanju.
Postigla je nesto manji broj dwl-a od Minigolfa bez da se znalo za nju osim nase stranice sto je uspjeh na neki nacin.

Ipak si se setio :thumbsup: super

Nego sta sam hteo reci za sledeci mesec ce verovatno biti dosta manje ali bas nas briga vazno da smo razbili i da cemo razbiti kad budu gotovi svi projekti koje radimo. Tako da ljudi samo napred :thumbsup:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in