Prijedlog - za ABOUT

Replies: 9 Views: 2,813 Started: Jul 8, 2005, 10:51 AM
Prijedlog - za ABOUT · Jul 8, 2005, 10:51 AM
Za ABOUT na stranici, one nase slike...

- Da slikamo najnovije sa jednobojnom pozadinom
- Na slici imamo spustenu bradu ali oci gledaju ravno u objektiv kamere

(mocno, opako, pro style)

Jer su nam/vam neke one slike uzas, stare i ruzne!
Post #2 · Jul 8, 2005, 11:47 AM
Ma ti si star i ruzan!
:D
Salim se naravno... to se u nas tako kaze ili 'mater ti je..' :D

Meni je svejedno, itako drzim da na svakoj slici ispadam ruzno.
Nije me briga - u stvarnosti san puno lipsi i nisan umisljen ;) :)
Post #3 · Jul 9, 2005, 1:44 AM
Oho, evo tko je budan nocima ;)!

Procitala sam topic i nije mi bilo jasno...pa sam onda isla zavirit u about...i tako...
ne znam, po mojoj slobodnoj procjeni slike su vam ok, nekima i vise od toga...problem je mozda samo datum, jer Dule definitivno vise ne izgleda tako :)
Za Miskeca i Mateta(osim da koristi wc papir Zewa soft :D ) ne znam jer ih ne poznajem bas, tj ne znam dal su se sta promijenili od kad su im ove slike napravljene.
Meni se bas svidja to sta su slike nekako aktivne, vidi se da je neki dogadjaj u pitanju(npr. Niki) a nesto uniformirano mi se cini previse...ipak nije ovo putovnica ;) kako bi rekla moja mama "glavno da ste mladi i veseli", a ne zelite bit jako sturi :naughty:
J.B. je na ovu temu posao obavio jer mu je brada spustena i gleda ravno u objektiv :) a i Dino je tu negdje...znaci slazem se samo sa tim da stavite novije slike,al nikako da je to sve na istu foru...ofkors radite sta zelite :)
POZDRAV
Post #4 · Jul 9, 2005, 1:52 AM
It was I, senilna Fairy...zaboravila se logirat...al dobro ni ja nisam savrsena u 3:52 ujutro ;)
Post #5 · Jul 9, 2005, 9:42 AM
Nadam se da se nisam poruznio :)
Post #6 · Jul 9, 2005, 11:14 AM
Ej...ovo je jedina slika na kojoj izgledam dobro i BTW slikana je za putovnicu :) Zato je i stavljam svuda :)

Tako da je moj odgovor na ovu temu HOW ABOUT NOT :)
Post #7 · Jul 9, 2005, 11:51 AM
moje ionako nema :) trebam se prvo osisat pa se slikat.
ma slikajte se i stavite slike po izboru, mislim da je tako najbolje.. samo da nisu neprikladnog sadrzaja :) nekad je nas dobri stari sef imao zanimljivu sliku u about (samo za zene i gay) :roll:
Post #8 · Jul 10, 2005, 2:17 AM
Neznam na koju sliku mislis.... ?

ma ja sam samo mislio da sliek nisu sa nekim transparentima u pozadini, da su vise opustene ako nis drugo...

npr. ja i mate u pozadini imamo sal od nogometnih klubova za koje navijamo mada ja uopce nisam neki "navijac" prije "odvijac" :P serem
Post #9 · Jul 10, 2005, 10:59 AM
ma znas onu u boxericama si bio - onako prirodno hahaha ;)
Post #10 · Jul 11, 2005, 12:43 AM
aha ta... LOL! Neko se vrijeme motala po google-u neznam odkud i nestala :)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in