Bruno - Crtac

Replies: 8 Views: 2,591 Started: Jan 14, 2004, 10:47 PM
Bruno - Crtac · Jan 14, 2004, 10:47 PM
Ej ljudi...zelim vas upoznati sa Brunotom koji ide samnom u razred i mogu reci da super crta...jedini problem je sto crta na papiru (za sada).
Mislio sam da ga malo "gnjavimo" tj.da mu damo nekakav zadatak za nacrtati...
Ja sam ga pitao da mi napravi crteze kucica za Town Keeper koji trenutno radim...
To bi trebale biti kucice Drvosjece, Pilane, Sumara, Ribara...
Bruno ako dodjes na forum javi se ovdje.

Osim sto crta, jako dobro zna Njemacki...bolje nego Hrvatski pa se slozio s time da bi mogao prevesti neke igre na Njemacki...!
Necu sada nista unaprijed pricati, kada dodje tu na forum vidjeti cemo sta on misli na sve to...
Post #2 · Jan 14, 2004, 11:38 PM
Ako imate (dobar) skener nema problema, neka crta na papiru :)
Samo nek je u boji ;)
Bilo bi dobro kada bi mogli igre prevesti na sto vise jezika, mozda bi nam i Miskica mogla pomoci :)
da ne radimo posebno verzije za svaki jezik, mogli bi sve napisano spremit u ini datoteke.
Post #3 · Jan 14, 2004, 11:45 PM
Ma sto se toga tice...posuditi cu mu ja "orginal" Photoshop pa tko zna...mozda mu bude islo i na kompu...
Post #4 · Jan 15, 2004, 2:23 AM
Obicno fanovi pisu tj. prevode igre.. tako da nam to nece biti problem, jedino mozda japanski, dobro si se sjetio Igore :)

Znam ja jos par crtaca ali svi su maheri na papiru, nama treba netko tko se bavi sa Pixel Art i da radi besplatno u pocetku (to je najteze za graficare).
Post #5 · Jan 15, 2004, 4:16 PM
hm, pa da je bar privuc (dobre) amatere...
Sad je 'u modi' napravit lik/item u 3d pa onda prebacit u 2d...
sad 3d modeliranje jest teze, ali mozda je tako lakse napravit animacije. :doh:
Post #6 · Jan 26, 2004, 8:00 PM
Dino ako ti treba neka slika za TK sta ne pitas mene, ja se ionako bavim u 3D Studiu i ucim na texturama pa bi ti mogo nesto i izmodelirati (2D/3D). A i znas da i ja dobro crtam na papiru, zasad samo sa olovkom ili kemijskom ili u dvije boje kombinirano.
Sto se tice pixel arta, Edi mogao bi da radim na max 100pixel slicicama i da ih povecas po potrebi (blurom naravno :lol: )
Post #7 · Jan 26, 2004, 8:09 PM
Kod pixel arta blura bas i nesmije biti, svaki pixel se rucno nacrta..to znaci od stvaranja kostura do samog zavrsnog sjencanja u boji :doh:
Treba znat crtat oblike preko 3D-a (3D Studio Max ili neki drugi prog.), npr. Tenkovi, zgrade (ok, to znam i ja :)), ma svasta...
Post #8 · Jan 26, 2004, 11:32 PM
Svatko moze probati nacrtati slike koje mi trebaju za igru....
Ako te zanima samo javi....ja cu ti reci sta mi sve treba pa ti probaj napraviti....
FAQ · Feb 24, 2004, 9:55 PM
Ako tako dobro crta neka mi nacrta shemu procesora(AMD) a ne intel jer je jednostavan :evil: ,moze i na papiru.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in