Dovoljno je da pogledate slike full sam happy like a baby
I slatkis na kraju:
Ovo nije krajnji izgled kutije i cd-a, opis igre tj. velicina teksta je pre velika pa ruzno izgleda, kao i prednja strana, malo je dosadna pa ju treba ozivjeti ali bed jer nemam sta baciti na kutiju - nemam grafike. Isto i za CD, skroz sam zaboravio na rubove staviti onaj text sto ide u krug (copyright and stuff) i ono NAJVAZNIJE - fali CD KEY
--- EDIT --- Na brzinu sam malo promjenio front-side: --- EDIT DONE ---
Sto kazete? joj kak sam happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post #2 · Jul 29, 2005, 11:11 PM
Hehe...da kazem nesto i ovdje...strava, strava, strava. A jesi tulipan...a i ja sam isto od uzbudjenja skroz zaboravio na cd-key i na ono...sva prava zadrzana, ne odogovaramo za posljedice i minimal requirements...
Post #3 · Jul 29, 2005, 11:31 PM
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEbo tE LED.... STRAVA... A JESTE SAMOZATAJNI GADOVI.... SUPER IZGLEDA
Post #4 · Jul 29, 2005, 11:34 PM
E, odma par komada na moju adresu
Post #5 · Jul 30, 2005, 11:12 AM
konacno se i to desilo sad ce nam svi zavidit i svi ce htjet primjerat...
Post #6 · Jul 30, 2005, 8:19 PM
Predobro Ako cemo sad derat po kutijama morali bi napravit GS logo.
-EDIT- Pa front page izgleda bas kako treba. Jedino mi je ovaj lijevi Gink nekako trul (moja greska) pa ako oces mogu ga napravit boljeg u istoj pozi.
Post #7 · Jul 31, 2005, 1:53 PM
Nego sta nikola!! nacrtaj mi i par cvijetica i jos nesto ako hoces...
GS Logo imamo, tocno ono sto je na cd-u na dnu!
- treba sve prevesti na hrv - kako u photoshopu napisati text da ide u krug? nikola? anyone?
Post #8 · Jul 31, 2005, 1:56 PM
Ako hoces ja cu prevesti na hrv. A igra? Predlazem da se i igra (dakle Menu i prica) prebaci na hrv. Nisi spomenuo to, mada pretpostavljam da si mislio i to napravit.
Uvijek hoces neke cvjetice. Napravit cu to sutra, a za slova nemam pojma.
Post #12 · Aug 2, 2005, 3:00 AM
Od sutra sam na krku pa do CET... vidimo se!!! samoti crtaj, bilo sta ... samo da je ili cool ili ultra slatko!!!
Thanks mate!!! ono full pomaze za buducnost... ali sam problem veec rijesio sa programom kojim se printa taj cd.
Post #13 · Aug 25, 2005, 3:29 AM
Nikola > nisi mi nis nacrtao vezano za ovo grrr
nema veze, no problem
NEWS:
Napravljena kutija i cd za gink na hrvatskom
Imamo jos dva GINK cd-box-a
budem sutra bacio slike na forum
?things are hapenin' man ? ?
my current emotions: strangely happy & alive (currently my best > winamp playing right now: Bob sinclair - Love generation)
HAPPY LIKE A BABY, JUST LOOK AT HIS (HER) EYES: MY GOD
Post #14 · Aug 25, 2005, 10:46 AM
Ja sam se nekako full zbunjeno osjecao jucer kada sam drzao Ginkov box u rukama. Totalno neki strange filing. Onaj cd mi je prekrasan. Ma sta ja znam....jos malo pa cemo izdat svoju igru i stavit je u prodaju....bo. To ce bit nova hrvatska igra, na siromasnom hrvatskom trzistu. Bo. Ceka se jos prvi prodani primjerak. Ma daj ajde ne mogu vjerovat da se to ceka.
Nego....sta cemo se ic napit kad otvorimo udrugu?
Post #15 · Aug 25, 2005, 12:30 PM
Ti ces se napit? Kad se to zadnji put dogodilo? Jos i Edi? Sta je neki praznik ili rodjendan?
Post #16 · Aug 25, 2005, 12:46 PM
Pa kazem kad otvorimo udrugu. To ti dodje isto. Edi slovimo ko nepijanci. Neka, meni je drago, dapace zadrzat cu tu reputaciju.
Post #17 · Aug 25, 2005, 1:54 PM
Nikola > nisi mi nis nacrtao vezano za ovo grrr
Skroz sam zaboravio Ne brinite momci, pijem ja za vas. Jedva cekam da vidim tu kutiju. I cd u njoj.
Post #18 · Aug 25, 2005, 2:10 PM
@Nix Nacrtaj svejedno ako ti se da jer ova nova kutija jos uvjek moze biti puno bolja, u sto vecoj kockastoj rezoluciji!!!
@Burke O burke burke, slabo si nam ti informiran, cijelo ljeto pijem kad god sam na krku... sada je gotovo s time (osim ako ne dodje do GS uspjeha!)
@Dule Pazi feeling, upravo drzim sve tri kutije ginka koje imamo uff serija
Post #19 · Aug 25, 2005, 11:10 PM
A little showoff sve tri kutije na jednom mjestu
Post #20 · Aug 26, 2005, 8:00 AM
"Gink u nevolji" zvuci bas cudno
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅