Walker-Teksaski rendzer

Replies: 36 Views: 7,111 Started: Aug 22, 2005, 8:08 PM Page 2 of 2
Post #31 · Aug 29, 2005, 10:27 AM
General Mirko Norac. Ne uzdize se samo jedno ime. Neko to uzdizanje je nacin na koji ljudi staju u obranu te osobe, na jednak nacin kako je ta osoba stala u obranu tih ljudi. Jucer je to bio Norac, danas je to Gotovina.

Sjecate se da je bio blokiran promet kod Suda kada se sudilo Norac, i kada je zavrsio u zatvoru. Dakle dva puta.
ALI Fairy dobro kaze, najmanji problem je u tome. Sada se treba okrenut drukcijoj vrsti problema. Poput prodaje Liburnie Rivira Hotela i taj djir.

Mislim da nema nista losega u tome da i na ovom forumu svatko kaze svoje misljenje, jer je to dnevna tema negdje vise negdje manje.

Mozda i nismo osjetili ratno stanje, tesko kao i neki drugi djelovi Hrvatske, ali svejedno su obitelji ostajale bez pojedinih clanova. Npr bratic od moje mame je poginuo i ostavio samu zenu sa dvoje male djece (manje od 3 godine, oba dvoje) i neizgradjenom kucom do kraja. Moj tata i stric su takodjer morali u rat, trcali smo u skloniste nekoliko puta, tako da...nije ni nama bilo lijepo. Ali mislim da uopce nije bitno tko je vise nastradao. Jer sada svi jednako patimo. Bitnije je tko ce vise pomognuti da se krene na bolje.
Post #32 · Aug 29, 2005, 1:18 PM
Nemoj ti meni tu da ja nemam pojma. Sta ja nemam pojma? Nemam pojma da je moj stari iso u rat, nemam pojma da je skoro ostao bez noge, da je lezao u bolnici i doma 2 godine...

Smeta mi kad su ljudi zavedeni nekim idejama i pokretima, kad se ponasaju ko da rat nije gotov, kad pricaju da ce poklat sve Srbe i tako tomu slicno... Razumijem ja necije zrtve i gubitke iz rata, ali ne smije se dozvolit da se takva razmisljanja i mrznja sire i razvijaju i dalje inace cemo za 50 godina opet imat ratove, pokolje i nove zrtve.

Ja vjerujem da Gotovina nije kriv i smatram da bi ga se trebalo zapamtit kao junaka, a ne kao zlocinca, ali da mene neka tamo babuskara optuzuje da sam kriv za neke zlocine i da optuzuje moju zemlju za to isto onda bi stao pred nju oci u oci i rekao glasno "NISAM KRIV !!!"
Post #33 · Aug 29, 2005, 5:35 PM
onda bi stao pred nju oci u oci i rekao glasno "NISAM KRIV !!!"

vraga, za?to da le?i ko zna koliko godina u zatvoru dok se ne doka?e da je nevin?

Smeta mi kad su ljudi zavedeni nekim idejama i pokretima, kad se ponasaju ko da rat nije gotov, kad pricaju da ce poklat sve Srbe i tako tomu slicno... Razumijem ja necije zrtve i gubitke iz rata, ali ne smije se dozvolit da se takva razmisljanja i mrznja sire i razvijaju i dalje inace cemo za 50 godina opet imat ratove, pokolje i nove zrtve.

Meni to isto smeta, ali mi jo? vi?e smeta kad vidin kako se brzo sve zaboravlja... Neki od američkih predsjednika je reka "oprostiti ali ne zaboraviti"
I sami smo svjedoci ?to se dogodilo na obljetnici Oluje, za koju su govorili da je bija agresorski napad na civile... ?to je totalno netočno

:naughty:
Post #34 · Aug 29, 2005, 6:17 PM
Dajte ljudi vise bacite taj "Clear History"..."Empty Cache"!!!

Walker ce sredit Karlu! ;)
Post #35 · Aug 29, 2005, 6:42 PM
?ta ?TA???
O? ti batina, a? :m4t3: :hitman: :D
Post #36 · Aug 29, 2005, 9:10 PM
edifreak wrote:

Walker ce sredit Karlu! ;)

Ipak Walker zna "The truth, wrong from wright"
Post #37 · Aug 29, 2005, 11:24 PM
Walker je danas spasio neku djecicu!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅