Post #95
· May 9, 2006, 8:16 AM
U gluho doba noći dopratio mladić Mujinu kćerku do nebodera. Stali oni pred zgradom da se malo odmore. Stoje oni tako pa se mladić onako machovski podboči i osloni na neboder te reče: "De bona, hajd?ga malo popu?i, majke ti!" "?ta ti je? More neko naići!" "Ma, du?o moja, brzo ćemo." "Ma more naić?neko od kom?ije pa će vidit, reći mom babi i puknut će bruka", odgovori cura. "Ma joooj..., hajd?bona, zna? ti mene, začas ću, za sekundu", nastavlja on. "Ma nemoj me..., rekla sam ti da neću sad!!!", vikne cura. "Ljubavi moja, zna? da te jako volim...", i dalje moli mladić. Uto se otvore vrata od nebodera i pojavi se Mujina mlađa kćerka u spavaćici, sva ra?čupana i krmeljava, te ka?e: "Rek?o mi je babo da vam ka?em ovako: Jel?da mu ga ti popu?i?, jel da mu ga ja popu?im, jel da sačeka mati da dođe iz noćne smjene pa da mu ga ona popu?i, samo brate, nek?skine vi?e ruku s tog interfona!"
Sjede 2 djevojčice u parku i priđe im starac, nudeći im bombone i pitajući ih mo?e li ih maziti. Sutra se priča ponovi, ovaj put je bila čokolada, a u pitanju su bile grudi, treći dan griote, a u pitanju spolovilo. Odlazi starac kući treći dan, a djevojčice će razočarno:-Ma dok nas ovaj pojebe, dobit ćemo ?ećernu bolest!
Stoji ?ena ispred ogledala i upita mu?a:
Dragi, ja bih povećala grudi. Plati? mi operaciju?
?!!?
Ma kakva operacija! Pa postoji puno jeftinije rije?enje.
Da?
Pa da. Uzme? WC papira i svaki dan trlja? između grudi.
Ma stvarno? Kako? Koliko dugo?!
Pa ?ta ja znam! Koliko ti je trebalo za guzicu?
Saznao Mujo da ga Fata vara s Hasom pa je pita: - Je li bolji od mene? -Nije. -Ima li du?i? - Nema. -Ima li deblji? -Nema. -Jesu li su mu veća jaja? -Nisu. -E, ?ta ću ga sutra zajebavati.
---
Mujo: Haso oće? gledat utakmicu?
Haso: Ko igra?
Mujo: Srbija i Crna gora protiv Bosne i Hercegovine.
Haso: Jebo ga ti, pa to nije utakmica to je turnir!
Mra?na soba.
-"Maco moja, gdje si?"
-"Tu sam dragi."
-"?uti kurvo, tra?im ma?ku!"
Dodje Mujo kuci navecer pijan k'o letva, i zavuce se pored Fate koja je vec
spavala.
Kad se probudio vidio je cudnog covjeka kako stoji
pored kreveta noseci dugu bijelu halju.
- "Tko si ti?" - priupita Mujo.
- "Ja sam Sveti Petar!".
"Jel' to znaci da sam ja mrtav?"
- "Da!"
"Ali, imam jos tolko razloga za zivot, nisam se oprostio od obitelji...
Moras me poslati nazad i to odmah".
- "Mozes se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo
kao psa, ili kao kokos.
- "Onda bolje kao kokos posto znam da ima farma, odmah blizu kuce".
Petar zapljesne rukama, pojavi se svjetlost i Mujo se nadje prekriven perjem
kako kljuca okolo po dvoristu. Dodje pijetao do njega i pita
Muju:
- "Sta, znaci ti si nova kokos, jel' uzivas prvi dan ovdje?"
- "Je super je, ali imam cudan osjecaj iznutra kao da cu eksplodirati."
- "Ma to ovuliras, nije to nista. Nemoj mi reci da nikad nisi snijeo
jaje?
Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tijekom."
I Mujo se opusti i nakon nekog trenutka izleti jaje. I obuzme Muju milina
jer je po prvi puta osjetio majcinstvo. Kad je snijeo drugo jaje, obuzelo ga
je jos veci val emocija i znao je da biti reinkarniran kao kokos mu je nesto
najbolje u zivotu sto mu se moglo dogoditi... Ikada!!!
Uzitak je bio nezamisliv i taman kad je htio snijeti trece jaje osjeti
udarac u potiljak glave i cuje Fatu kako vice
- "Probudi se, budalo pijana, seres po krevetu..."
Tri su ?ene igrale golf jednog sunčanog nedjeljnog prijepodneva. Jedna od njih nije bila previ?e spretna i njezina loptica odleti u ?umu. Ode ju potra?iti i umjesto loptice pronađe ?abu uhvaćenu u zamku.
- "Oslobodi me", reče ?aba "i ispunit ću ti 3 ?elje".
?ena se nije dugo dvoumila. Oslobodi ?abu, na ?to ova kaza;
- "Hvala ti, ali zaboravila sam ne?to napomenuti. Sve ?to po?eli? tvoj mu? će dobiti 10 puta bolje."
- "Nemam ni?ta protiv", bila je zadovoljna ?ena. Njezina prva ?elja bila je da postane najljep?om ?enom na svijetu.
- "Ali jesi li ti svjesna", upozori je ?aba: "da će tvoj mu? postati daleko najljep?i mu?karac na svijetu? Pravi Adonis. Sve će ga ?ene proganjati."
- "Nema problema. Pa ja ću biti najljep?a ?ena na svijetu i on će vidjeti samo mene."
I tako ?ena postade najljep?om na svijetu. Nakon toga po?eli postati najbogatijom.
- "Ali to će učiniti tvog mu?a deset puta bogatijim od tebe."
- "To me uopće ne smeta", odgovori ?ena. "Ono ?to je njegovo je i moje."
I tako ?ena postade najbogatijom na svijetu.
- "A ?to je tvoja zadnja ?elja?", bila je radoznala ?aba: "?elim dobiti LAGANI srčani udar!"
Pouka pričice je da su ?ene inteligentne. Nemoj se nikad ?aliti sa njima!
NAPOMENA: Ako si ?ensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovdje i osjećaj se superiorno
Ako si mu?karac:
Čojek je imao deset puta LAK?I srčani udar!
Pouka pričice je da ?ene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih nek tako misle i u?ivajmo u spektaklu.
P.S. Ako si ?ensko i jo? čita? ovo je dokaz da ?ene NIKAD NE SLU?AJU!!!
Jedan mladi katolicki svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni rijeci progovoriti pa upita biskupa za savjet... Ovaj mu rece:
- "Slijedeci put popij casu vode sa 2 kapljice votke i odmah ces se osjecati slobodnije."
Poslije toga, svecenik se osjecao tako dobro da ga vise nista nije moglo uznemiriti. Nakon povratka sa mise pronadje slijedecu ceduljicu od biskupa...:
- "Postovani svecenice, slijedeci put stavite nekoliko kapljica votke u vodu a ne obratno. Osim toga evo jos nekoliko savjeta kako se neki ispadi ne bi ponovili:
1. Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara.
2. Ormar pored oltara je mjesto za ispovijed a ne W.C.
3. Ne oslanjajte se vise na statuu blazene djevice Marije, ne grlite ju vise i ne ljubite.
4. Postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 apostola a ne 7. Nijedan od nijh nije bio patuljak.
5. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. i kompanija
6. David je pobijedio Golijata prackom i kamenom. Nije ga umlatio i prosuo mu mozak.
7. Judu ne nazivamo kurvinim sinom.
8. Papu ne moramo nazivati El Padrino
9. Bin Laden nema veze sa Isusovom smrti.
10. Sveta vodica je za posvecivanje a ne da bi se osvjezavali ispod pazuha.
11. Nikada se ne smijete tako moliti, da pri tome sjednete na stepenice ispred altara i stavite nogu na bibliju.
12. Hostija nije grickalica uz vino vec za vjernike.
13. Gresnici idu u pakao a ne u p.m.
14. Poziv na ples nije los, ali ne polka trceci kroz crkvu.
15. Onaj, u cosku pored hora, kojeg ste nazvali pederom, kontrasem i ranzvestitom u suknji, bio sam ja.
Nadam se da ce slijedece nedelje ove greske biti ispravljene."
Sjedi zeko sav jadan za sankom i pred njim krigla pive.
Naidje dabar i krene ga zajebavati. Zeko ne odgovara nego samo bulji u kriglu. Proba dabar prodati foru, da zajebe zeca uzme mu pivu i popije ju! Na to zeko tuznim glasom veli:
- "Pa, u picku materinu! Danas mi je stvarno jebeno los dan! Nista mi ne ide od ruke! Prvo probam pistoljem - nema metaka! Ocu se objesiti - pukne uze! Zadnjim parama kupim pivo, stavim otrov u njega... i nemo's vjerovati, nestade mi ispred nosa!"
--------------------------
Mladic stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavusu iza njega kako mu mase i smije se. Iznenadio se da mu mase takva ljepotica, i iako mu se odnekud cinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita:
- "Oprostite, mi se znamo?"
Ona mu odgovori:
- "Mozda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog djeteta!"
Film mu se odvrti unatrag na zgodu kad je jedan jedini put bio nevjeran. Rekao je:
- "Boze, jeste vi striptizeta s moje momacke veceri, koju sampred svim kompicima sevio na biljarskom stolu, dok me je vasa frendica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u supak?"
- "Ne", odgovori ona: "Ja vasem sinu predajem engleski."
---------------------------
U Saudiskoj Arabiji se napili Bosanac, Srbin i Hrvat. Privede ih policija sultanu i on kaze:
- "Posto niste znali da se ovde ne pije necu vas puno kazniti. Svaki ce dobiti po 50 puta stapom po ledjima, ali svaki moze da trazi jednu zelju u vezi sa batinama, a ti Bosanac imas pravo na 2 zelje."
Hrvat kaze:
- "Prije nego sto me pocnete mlatiti svezite mi jastuk na ledja."
Nakon 25 udaraca spade jastuk.
Srbin kaze:
- "Prije nego sto me pocnete mlatiti svezite mi 2 jastuka na ledja. Nakon 25 udaraca spadose obadva jastuka."
Bosanac kaze:
- "Prva mi je zelja 100 udaraca umjesto 50."
Sultan se cudi, ali dobro.
- "A druga mi je zelja: Svezite mi Srbina na ledja!"
-------------------
Video sin oca kako guzi sobaricu i dodje kod majke da se pozali.
- "Mama, mama tata se uhvatio sa sobaricom i radi joj ono."
A majka ce na to:
- "E lepo sad ces to svima da ispricas."
Skupila se familija tek mali ce:
- "Ljudi, moj tata se uhvatio sa sobaricom i stavlja joj ono, mama, mama kako se zove ono sto ti postar stavlja u usta.
Hodao Mujo ?umom i upao u ?ivo blato. Tone on polako do koljena, kad dolazi neki ?ovjek. Vi?e Mujo:
- "Bolan pomozi, potonut ?u!"
A tip mu ka?e:
- "Popu?i mi ga i izvu?i ?u te".
Mujo odgovori:
- "Nema ?anse, nisam peder!", i tip ode. Tako Mujo upao ve? do pojasa, i prolazi opet neki ?ovjek. Mujo se dere:
- "Daj izvuci me, umrijet ?u!"
A ?ovjek:
- "Popu?i mi kitu i spasit ?u te."
Mujo opet:
- "Ma nema ?anse!", i ovaj ode. Mujotu blato do?lo ve? do grla, i vidi on Haso dolazi. Po?ne se derat:
- "Haso! Do?i ovamo! Popu?it ?u ti k****, samo me vadi odavde!"
Haso do?e do njega i po?ne ga gazit nogom:
- "Mr? pederu!"
Pita cigo sina: "Sine ,?ta?? bit kad poraste?"
mali cigo: "Bit ?u svoju ?enu"