Novi fiksni operator nudi ADSL i vec prijavljen ;)

Replies: 17 Views: 3,472 Started: Sep 25, 2005, 9:51 AM
Novi fiksni operator nudi ADSL i vec prijavljen ;) · Sep 25, 2005, 9:51 AM
Ovako, novi operater se zove VM-MREZE .. ok nije vazno, vazno je to da nude mrvu jeftiniji dsl pristup..

Ja sam se prijavio na tesno razdoblje i navodno cu sada imati 5 dana FLAT sto nije lose! :) cekam da mi posalju user/pass.

Ako i vi zelite biti u tesnom razdoblju treba poslat mail...:
vm-adsl@vm-mreze.hr, Ime i Prezime, Adresa, Telefon

http://www.vm-mreze.hr
Post #2 · Sep 25, 2005, 9:59 AM
Pretpostavljam da meni nebi bilo moguće (jo?) uvesti to... damn... bastrdz
Post #3 · Sep 25, 2005, 10:02 AM
Nikad cuo za njih... :eh: :sumnjicav:
Post #4 · Sep 25, 2005, 10:04 AM
Pa normalno da nikad nisi cuo za njih kad su tek dobili koncesiju :lol2:
Post #5 · Sep 25, 2005, 10:06 AM
Pa normalno da nikad nisi cuo za njih kad su tek dobili koncesiju

LOL :lol: :lol: :lol: :clap: :clap:
Post #6 · Sep 25, 2005, 10:07 AM
Nisu mi interesantni... maybe one day (sad cemo cut tvoja iskustva ;)) :odjeb:
Post #7 · Sep 25, 2005, 10:11 AM
Ajde ajde ne izvlaci se :P hahahhaa

Imaju ljepsi site od T-niKome !!!
Post #8 · Sep 25, 2005, 10:13 AM
Pa cuj ne postoje oni od jucer ako bas oces, prije su pruzali ISP usluge pa opet za njih nije znao nitko osim njihovih clanova obitelji :alien:
BTW stvarno je tesko imat ljepsi site od Te-Koma... T-site je shit
Post #9 · Sep 25, 2005, 10:22 AM
U pravu si, T-Shi(r)t.

Joj nisam vam pricao sto smo ja i jedan tip vidjeli, kasnije i goran. U T-Mobile centru u rijeci jedna zena koja radi za pultom... cek cek
Svi nose bijele majice na kojima pise T-Mobile i neko sranje da im je stalo do naseg smijeska.
A na majici te jedne zene pise istim fontom, iste ljubicaste boje tcoma-a "I SWOLLOW" pa se ti pitaj sta rade u tkomu
Post #10 · Sep 25, 2005, 12:31 PM
edifreak wrote:
U pravu si, T-Shi(r)t.

Joj nisam vam pricao sto smo ja i jedan tip vidjeli, kasnije i goran. U T-Mobile centru u rijeci jedna zena koja radi za pultom... cek cek
Svi nose bijele majice na kojima pise T-Mobile i neko sranje da im je stalo do naseg smijeska.
A na majici te jedne zene pise istim fontom, iste ljubicaste boje tcoma-a "I SWOLLOW" pa se ti pitaj sta rade u tkomu

:lol: ?:clap:

nego meni je istekla 12 mjesecna "obveza" prema HT-netu ili ti danasnjem T-Comu. Da li je modem sada moj? i mogu li se vise rijesit njih? Naime, nazvala me neka zena iz T i pitala ako sam za kracu anketu u vezi njihove istekle ponude.. Skoro sam joj rekao STFU ! Treba mi odgovor brzo jer ne zelim biti vise jos jedan mjesec njihov rob.
Post #11 · Sep 25, 2005, 12:59 PM
Da, modem je sada tvoj ali ako ga grom pukne moras si sam kupiti novi, meni ce ga free zamjeniti, vec jesu nekih 4 puta :D

Odi na net preko iskona i to je to... a i jeftinije je... i manji pingovi!
Post #12 · Sep 25, 2005, 3:28 PM
A ako danas otvorite pretplatu preko iskona, imate 2 mjeseca flat rate...da dobro ste culi...

Edi, ne reklamiraj besplatno :naughty:
Post #13 · Sep 26, 2005, 9:16 AM
To vrijedi samo za one koji jos nemaju dsl, a ovo 5 dana free FLAT je za postojece.
Post #14 · Sep 26, 2005, 10:14 AM
A sto recimo ako ja imam DSL, a nemam pretplatu kod njih, za mene ta ponuda ne vrijedi? :-? Think about it.
Post #15 · Sep 26, 2005, 10:50 AM
Au fak nemrem bilivit s kim ja imam posla.

Kakva preplata, ti treba preplata da se prijvavis na iskon? NE! jer vec imam 3 DSL accounta i samo jednu preplatu na TCom-u koju cu iskljucit i jos mi 4. acount dolazi od VM-a...

Bez glupih pitanja, nebih pisao da nije provjereno, ljudi grabaju free FLAT a vi razmisljati.. pa kada vise ne bude bilo slobodnih mjesta sami ce te si biti krivi.
Post #16 · Sep 26, 2005, 11:01 AM
Cekaj, pa ja govorim za otvaranje pretplate u Iskonu...ponuda u Iskonu je tko otvori pretplatu ima 2 mjeseca Flat rate...to sam zaboravio reci. Ja sam se zbunio jer sam mislio da ti govoris za Iskon.

Edifreak wrote:
Kakva preplata, ti treba preplata da se prijvavis na iskon? NE! jer vec imam 3 DSL accounta i samo jednu preplatu na TCom-u koju cu iskljucit i jos mi 4. acount dolazi od VM-a...

A ti ovdje svasta baljezgas...bez obzira sto ja nisam napisao da mislim na Iskon. Baljezgas?>> Ti treba pretplata da se prijavis na Iskon? Sto bi to trebalo znacit? :lol: ?:lol: ?:lol: ?:lol:
Post #17 · Sep 26, 2005, 11:25 AM
:P mrs

Htio sam reci da preplata nije potrebna, ona je tamo da bi ti bilo jeftinije skidanje ako mislis skinuti vise od npr. 2Gb u mjesec dana, pa umjesto da platis 60kn preplata na to je 50kn... bez preplate je 20kn=512mb.

Zar je tako bed otvoriti account kod svih pa da se ima u slucaju da netko naglo spusti cijenu ili ti npr. TCom iskljuci racun ko meni :)

--- EDIT ---

Ah steta:

Postovani,

zeljeli bi se ispricati zbog toga sto necete moci sudjelovati u testnom
periodu jer, nazalost, usluga ADSL pristupa Internetu tvrtke VM mreze nije
dostupna u Vasoj zupaniji.

Molimo Vas da popunite predregistracijsku formu na nasim stranicama tako da
Vas mozemo kontaktirati kad prosirimo uslugu i na telekomunikacijsko
cvoriste Rijeka.

Srdacan pozdrav,
...............................
Korisnicka podrska
VM mreze d.o.o.
Tel: +385 (1) 3330-230
Fax.: +385 (1) 3364-059
www.vm-mreze.hr

-----Original Message-----
From: edi@generationstars.com [mailto:edi@generationstars.com]
Sent: Sunday, September 25, 2005 11:44 AM
To: vm-adsl@vm-mreze.hr
Subject: VM ADSL

Postovani,

Nedavno sam cuo za vasu ADSL uslugu pristupa Internetu te sam zainteresiran
i spreman da postanem vas korisnik. Takodjer sam cuo da je u tijeku testno
razdoblje u koje bih volio biti ukljucen.

ADSL prikljucak vec posjedujem.

Edi Budimilic
Podmurvice 30
51000 Rijeka
051 516 606

Hvala,
Edi B.
edi@generationstars.com
http://generationstars.com
Post #18 · Sep 26, 2005, 11:32 AM
Pa skoro pa ista stvar ko i sa dial up vezama...ono imas 15 accounta...vip, iskon, ht-net (onda), global net, i sta ja znam koji. A dobro sad...ako ces gledat 10 kn, na 512mb bandwitha...onda ugasi svijetlo dog si na wc-u jer ti ustvari ne treba...stednja stednja :lol: :lol: :lol:

To je njihova zelja da ti skaces na njihova prepucavanja i hirove...sve je to vise manje isti klinac... jedino me ova Optima ugodno iznenadila.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in