Pretpostavljam da meni nebi bilo moguće (jo?) uvesti to... damn... bastrdz
Post #3 · Sep 25, 2005, 10:02 AM
Nikad cuo za njih... :sumnjicav:
Post #4 · Sep 25, 2005, 10:04 AM
Pa normalno da nikad nisi cuo za njih kad su tek dobili koncesiju
Post #5 · Sep 25, 2005, 10:06 AM
Pa normalno da nikad nisi cuo za njih kad su tek dobili koncesiju
LOL
Post #6 · Sep 25, 2005, 10:07 AM
Nisu mi interesantni... maybe one day (sad cemo cut tvoja iskustva ) :odjeb:
Post #7 · Sep 25, 2005, 10:11 AM
Ajde ajde ne izvlaci se hahahhaa
Imaju ljepsi site od T-niKome !!!
Post #8 · Sep 25, 2005, 10:13 AM
Pa cuj ne postoje oni od jucer ako bas oces, prije su pruzali ISP usluge pa opet za njih nije znao nitko osim njihovih clanova obitelji BTW stvarno je tesko imat ljepsi site od Te-Koma... T-site je shit
Post #9 · Sep 25, 2005, 10:22 AM
U pravu si, T-Shi(r)t.
Joj nisam vam pricao sto smo ja i jedan tip vidjeli, kasnije i goran. U T-Mobile centru u rijeci jedna zena koja radi za pultom... cek cek Svi nose bijele majice na kojima pise T-Mobile i neko sranje da im je stalo do naseg smijeska. A na majici te jedne zene pise istim fontom, iste ljubicaste boje tcoma-a "I SWOLLOW" pa se ti pitaj sta rade u tkomu
Post #10 · Sep 25, 2005, 12:31 PM
edifreak wrote:
U pravu si, T-Shi(r)t.
Joj nisam vam pricao sto smo ja i jedan tip vidjeli, kasnije i goran. U T-Mobile centru u rijeci jedna zena koja radi za pultom... cek cek Svi nose bijele majice na kojima pise T-Mobile i neko sranje da im je stalo do naseg smijeska. A na majici te jedne zene pise istim fontom, iste ljubicaste boje tcoma-a "I SWOLLOW" pa se ti pitaj sta rade u tkomu
?
nego meni je istekla 12 mjesecna "obveza" prema HT-netu ili ti danasnjem T-Comu. Da li je modem sada moj? i mogu li se vise rijesit njih? Naime, nazvala me neka zena iz T i pitala ako sam za kracu anketu u vezi njihove istekle ponude.. Skoro sam joj rekao STFU ! Treba mi odgovor brzo jer ne zelim biti vise jos jedan mjesec njihov rob.
Post #11 · Sep 25, 2005, 12:59 PM
Da, modem je sada tvoj ali ako ga grom pukne moras si sam kupiti novi, meni ce ga free zamjeniti, vec jesu nekih 4 puta
Odi na net preko iskona i to je to... a i jeftinije je... i manji pingovi!
Post #12 · Sep 25, 2005, 3:28 PM
A ako danas otvorite pretplatu preko iskona, imate 2 mjeseca flat rate...da dobro ste culi...
Edi, ne reklamiraj besplatno
Post #13 · Sep 26, 2005, 9:16 AM
To vrijedi samo za one koji jos nemaju dsl, a ovo 5 dana free FLAT je za postojece.
Post #14 · Sep 26, 2005, 10:14 AM
A sto recimo ako ja imam DSL, a nemam pretplatu kod njih, za mene ta ponuda ne vrijedi? Think about it.
Post #15 · Sep 26, 2005, 10:50 AM
Au fak nemrem bilivit s kim ja imam posla.
Kakva preplata, ti treba preplata da se prijvavis na iskon? NE! jer vec imam 3 DSL accounta i samo jednu preplatu na TCom-u koju cu iskljucit i jos mi 4. acount dolazi od VM-a...
Bez glupih pitanja, nebih pisao da nije provjereno, ljudi grabaju free FLAT a vi razmisljati.. pa kada vise ne bude bilo slobodnih mjesta sami ce te si biti krivi.
Post #16 · Sep 26, 2005, 11:01 AM
Cekaj, pa ja govorim za otvaranje pretplate u Iskonu...ponuda u Iskonu je tko otvori pretplatu ima 2 mjeseca Flat rate...to sam zaboravio reci. Ja sam se zbunio jer sam mislio da ti govoris za Iskon.
Edifreak wrote:
Kakva preplata, ti treba preplata da se prijvavis na iskon? NE! jer vec imam 3 DSL accounta i samo jednu preplatu na TCom-u koju cu iskljucit i jos mi 4. acount dolazi od VM-a...
A ti ovdje svasta baljezgas...bez obzira sto ja nisam napisao da mislim na Iskon. Baljezgas?>> Ti treba pretplata da se prijavis na Iskon? Sto bi to trebalo znacit? ? ? ?
Post #17 · Sep 26, 2005, 11:25 AM
mrs
Htio sam reci da preplata nije potrebna, ona je tamo da bi ti bilo jeftinije skidanje ako mislis skinuti vise od npr. 2Gb u mjesec dana, pa umjesto da platis 60kn preplata na to je 50kn... bez preplate je 20kn=512mb.
Zar je tako bed otvoriti account kod svih pa da se ima u slucaju da netko naglo spusti cijenu ili ti npr. TCom iskljuci racun ko meni
--- EDIT ---
Ah steta:
Postovani,
zeljeli bi se ispricati zbog toga sto necete moci sudjelovati u testnom periodu jer, nazalost, usluga ADSL pristupa Internetu tvrtke VM mreze nije dostupna u Vasoj zupaniji.
Molimo Vas da popunite predregistracijsku formu na nasim stranicama tako da Vas mozemo kontaktirati kad prosirimo uslugu i na telekomunikacijsko cvoriste Rijeka.
-----Original Message----- From: edi@generationstars.com [mailto:edi@generationstars.com] Sent: Sunday, September 25, 2005 11:44 AM To: vm-adsl@vm-mreze.hr Subject: VM ADSL
Postovani,
Nedavno sam cuo za vasu ADSL uslugu pristupa Internetu te sam zainteresiran i spreman da postanem vas korisnik. Takodjer sam cuo da je u tijeku testno razdoblje u koje bih volio biti ukljucen.
ADSL prikljucak vec posjedujem.
Edi Budimilic Podmurvice 30 51000 Rijeka 051 516 606
Pa skoro pa ista stvar ko i sa dial up vezama...ono imas 15 accounta...vip, iskon, ht-net (onda), global net, i sta ja znam koji. A dobro sad...ako ces gledat 10 kn, na 512mb bandwitha...onda ugasi svijetlo dog si na wc-u jer ti ustvari ne treba...stednja stednja
To je njihova zelja da ti skaces na njihova prepucavanja i hirove...sve je to vise manje isti klinac... jedino me ova Optima ugodno iznenadila.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅