GS party u Spiritu !!

Replies: 19 Views: 3,671 Started: Oct 26, 2005, 2:37 AM
GS party u Spiritu !! · Oct 26, 2005, 2:37 AM
Svi ste pozvani :lol: :lol:

Ovako, situation je slijedeca. Buduci da GS uskoro dobiva svoj prostor (BTW WOW na kvadrat) odlucili smo to malo proslavit. Bit ce prikazivanje filma Bodul 13 (kojeg je izradila udruga Spirit i u sklopu koje cemo imati prostor). I malo ce vrtit svoju mjuzu Lalic aka Dirty Mode, koji je inace vise puta sudjelovao sa svojim radovima u nasim igrama (Gink In Trouble, GS Inspector i Zombie Driver-u koji je jos u izradi). Uglavnom bit ce zabavno.

Cijeli taj happening cemo streamat na MIR (Mreza Internet Radija) a bit ce i automatski refreashane slike iz samog prostora (starog, dakle iz ovoga se selimo u novi). Ako ne mozete sudjelovati u pravom svijetu, sudjelujte u Matrixu na http://www.poriluk.com Nadam se da cemo ja i Edi stici pripremiti kameru da uploada na sajt :lol: :doh:

Inace, tamo ce biti dobar dio GS tima (barem sa rijeckog podrucja) i ako hocete bit clan GS-a, dodjite sutra platit pivu :lol: :lol:

Naravno to sve se dogadja danas (srijeda od 20:00 dok nam ne dojadi) @ Spirit u Kresimirovoj, preko puta lokomotive, ex Rikard Bencic tvorica-kompleks...kako ga ja zovem. Upad besplatan...to se valjda podrazumijeva.
Post #2 · Oct 26, 2005, 2:42 AM
VAU, dobro si prezentirao party!

Ajde dodjite i popite s nama, ako vam se ne gleda projekcija filma mozete s nama pricati o poslu
(ako budemo u mogucnosti > :beer:). Come and meet us in person ?:cool:

[zabranjen ulaz u kravati ili odjelu] :P
Post #3 · Oct 26, 2005, 7:41 AM
Das is ?ber, ja!
Post #4 · Oct 26, 2005, 4:18 PM
je da ne mogu doc, al da mogu ozbiljno bi popizdija sta to niste javili koji dan ranije :cool:
Post #5 · Oct 26, 2005, 4:45 PM
Slusaj, najbolje je kad nesto neplanirano radis u svrhu opustanja i zabave.
Post #6 · Oct 26, 2005, 4:52 PM
Al jos mi nisi reko di cemo se nac, a sad idem u grad :ubicu te: :middle:.
Post #7 · Oct 26, 2005, 5:22 PM
Ja sam doslovno pop/izdio, dok sam sredivao prvi komp, skoro je i ovaj se zarazio. Naime, Sophos radi i cak dok je off, srecom :) onaj Interchecker je sprijecio mene maloumnog da zarazim komp. Na kraju sam filtrirao sam oba dva harda na prvom kompu. Reinsalirao Windowse dva puta i mislim da necu stici objavit moj projekt na forumu. Ispricavam se. Ako nista barem cu napisat samo ime projekta na novi topic i uploadirat sliku onog stola kojeg moram sredit i dvaju stolica.

Moram napomenut da nisam jeo i otusirao se, neznam da li cu stici na vrijeme...
Post #8 · Oct 26, 2005, 7:15 PM
Zalutao ti post na krivi thread :)

Evo sad smo u spiritu, ovjde imate auto-refresh live:
http://www.poriluk.com/iradio

uostalom, ovo je live na svaki vas refresh:
User posted image
Post #9 · Oct 26, 2005, 7:40 PM
Trebali ste stvarno javiti koji dan prije...ja i Ivana ne mozemo doci jer imamo sutra kolokvij iz matematike i treba se spremati.

Ajde popite koju pivu za nas.
Post #10 · Oct 26, 2005, 7:53 PM
nije bas neki live... svaki minut jedna slika :-?
btw upalite svitlo :cool:
Post #11 · Oct 26, 2005, 9:07 PM
Pa da smo javili pred mjesec dana, opet imate kolokvij taj dan. A saznali smo u subotu, da cemo to streamet i sve. A u ponedjeljak mi je Pile (osoba skroz desno) da razglasim svugdje. A u utorak sam ja pomislio da bi bilo fora da se par nas iz GS skupi. I tako, ja javio u utorak.
Post #12 · Oct 26, 2005, 9:08 PM
Ja sazno u srijedu. :-?
Post #13 · Oct 26, 2005, 9:26 PM
Zadnji saznao prvi dosao :clap:

Bilo je ok, nis posebno jer se nije bas pretjerano pilo - falilo je dobre glazbe. Gledali smo filmek "Bodul 13" koji i nije bas ultra zanimljiv.

Dule je zapeo preko kabela i bez da smo znali audio stream nije radio punih 40min :D Zola je zapeo preko stolice :) a ja sam zapeo preko vrecice.

Cya next wednesday :P

Evo gore imate zadnju slikanu sliku sa video stream-a, znam JB - svjetlo je bilo katastrofa jer se gledao film, a refresh je mogao biti cesci da je bilo nesto zanimljivije za stream.
Post #14 · Oct 26, 2005, 10:41 PM
Osobito je bilo napeto kada filmic nismo mogli playati jer je komp nedavno formatiran i ponovno snimljen. Pa sam ja u rekordnom vremenu morao instalirati neki programcic.

I na kraju instalacije onaj sound critical error-a u Windowsima...onaj zvuk "Shtunk". I samo cujem bagru...buuaa hahahha osjecao sam se ko Bill na prezentaciji sa blue screenom. Inace, ono sto sam radio se prikazivalo na velikom platnu. :oops:

Kada sam uspio instalirat sam dobio aplauz :lol: :lol: :D Bravo ja!
Post #15 · Oct 27, 2005, 1:11 AM
Strebanje matise je zavrsilo...cak sam nesto i shvatio...! Wish me luck sutra...ma ustvari what will be will be!

Kakav je to party a svi su doma u 00:00?!?!?

Ajde drugi put sredite malo bolji GS PARTY (petak/subota/?nedjelja?) na kojemu se mozemo zadrzati cijelu noc i treba pripremiti neke sitne teme za razgovor uz pivu...! Ljudi su pod utjecajem alkohola kreativni...samo nije zdravo biti jako kreativan svaki dan...!
Post #16 · Oct 27, 2005, 5:52 AM
Al ipak tome teze i najveci geniji :D .
Post #17 · Oct 27, 2005, 1:15 PM
eh, ja sam najdulje ostao, negdje oko 1 i pol. A sad me ispricajte, idem po cekic i kacavidu i nesto napravit od kompa.
Post #18 · Oct 27, 2005, 2:43 PM
Meni su najbolje bile striptizete i ono kad su bacali pare s krova. Limunzine su me razocarale, mogle su bit u svim nijansama boja :| .
Post #19 · Oct 27, 2005, 7:18 PM
Jos da vozaci nisu bili nacugani, skoro smo izginuli :(
Post #20 · Oct 27, 2005, 7:21 PM
Ja sam vozio, zato STFU :middle:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in