The Elder Scrolls IV - Oblivion (pred vratima)

Replies: 3 Views: 1,096 Started: Oct 29, 2005, 3:34 AM
The Elder Scrolls IV - Oblivion (pred vratima) · Oct 29, 2005, 3:34 AM
Uff...kako zapoceti...

Igra o kojoj se ne prestaje pricati od kada su ju najavili prije nekih godinu dana, a u razvoju je od polovice 2002. godine se blizi izdavanju. Naime igra bi trebala izaci krajem ove godine, a to je jako blizu.

Sto je zanimljivo o ovoj igri?
Moglo bi se reci da je samo pokretanje igre ulazak u naj realniji alternativni svijet ikada isprogramiran. Ako niste RPG Fan svejedno vjerujem da se isplati pogledati igru kako bi vidjeli sta je programiranje i sta je vjerojatno najveca igra svih vremena.

Citao sam hrpe interview-a i raznih dokumenata o igri...sve je to zvucalo sjajno i bajno, ali cekao sam da objave neki dokaz o tome sto pricaju...!

Poceli su izlaziti screenshot-ovi (Screenshot site) u javnost i mogu reci da sam bio impresioniran brojem poligona...tj prakticki nisam ni vidio poligone. Ali opet je postojala sumnja jer se slike lako "urede".

Nedugo zatim izasao je 1. i do sada jedini trailer za igru (OblivionTrailer.avi (85MB). U traileru sve nesto na brzinu pokazuju, ne zna se da li je to animirano ili je to LIVE iz igre...na kraju je i to bilo jako lijepo za vidit ali opet malo sumnjivo...

I tako ja danas nisam imao pametnijeg posla (mo's mislit) i odem ja malo pogledati sta to sve imam u Favorites...hmm...oblivion...idem vidit ima li sta novog, a ono izbacili 6 filmova sa prezentacije igre na E3 sajmu...uff...GOT TO HAVE...i tako je skinuo 200 MB materijala...pogledao ga...i...

Oblivion je bolji nego sto sam ga zamisljao...ima neke sitnice koje su mozda mrvicu iritantne programerskom oku (npr.pas ide uzet meso i kada mu se priblizi meso mu je naglo u ustima) ali te sitnice nisu uopce vazne jer ne utjecu na igrivost jedino za MRVICU smanjuju REALNOST te jako REALNE igre.

1. Trailer vam vec pokazuje kako je Oblivion BOLJI od Morrowinda...naime mozete interact sa svime sto vidite...kosti na podu mozete gurati/bacati...lance koji vise sa zida mozete zaljuljati i gledati FIZIKU kako radi svoje. Mozete sa strijelama (uz pomoc luka :)) gadjati razne stvari i gledati kako se strijele zabijaju/odbijaju ovisno o materijalu...nakon toga mozete te iste strijele pokupiti sa poda ili iscupati iz drva/mesa :)

Zelim reci da je igra JAKO DORADJENA i prezentira SLJEDECU GENERACIJU igara...ako ne planirate kupiti igru (makar od pirata), onda skinite trailere i potrosite 200MB bandwitha za kratki filmic od maximalno 10 min..donesite mis stick pa cu vam ih kopirati..!
Post #2 · Oct 29, 2005, 6:05 AM
Ubit cu te, ti nadjes nesto strava i odmah doma deres bandwidth - ovaj mjesec krivica pada na tebe! mamaaa

Ovako, JEDVA CEKAM DA VIDIM TO :D
Post #3 · Oct 29, 2005, 6:24 AM
Auf. Kakva ce ono masina trebat za to?
Post #4 · Oct 29, 2005, 8:22 AM
Na mojoj nece raditi sigurno

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in