Ekipo - stigao sam :)

Replies: 31 Views: 8,829 Started: Mar 12, 2004, 8:58 PM Page 1 of 2
Ekipo - stigao sam :) · Mar 12, 2004, 8:58 PM
Evo me :) 8)
Dosta sam umoran, pa nemam inspiracije, ali cujemo se kroz par dana :)
Dofurajte se i vi na nas forum (forum.cabar.hr), ak nista drugo - onda da nam nabijete statse :)
Post #2 · Mar 12, 2004, 9:57 PM
Evo i mene...ni ja nisam bas inspiriran, pa se necu sada izblebetati...
Sutra cemo nesto vise pricati...preko ICQ-a !
Post #3 · Mar 12, 2004, 10:05 PM
Hello World :)
Evo bas se prijavljujem na vas forum, btw simpa stranica!

cujemo se jos... krepan sam, od jutros sam vani.
cya
Post #4 · Mar 13, 2004, 3:52 PM
Mogli bi dogovorit neki plan aktivnosti za development nove igre...
Slazete se da je to drag race igra?
Decki, javite kad cete skinut T3D SDK.
Post #5 · Mar 13, 2004, 5:34 PM
Ja neznam sada trenutno sta bi mogli suradjivati, ali htio bi da bude nesto za natjecanje do godine, tako da ne bude neki pre komplicirani projekt koji se ne bi mogao zavrsiti do onda...
Trebali bi napraviti nesto igrivo, simpaticno i jaaaako zarazno...!
Kada skinemo taj Engine, a nadam se da cemo uskoro, onda cu moci nesto vise reci o sljedecem projektu, ali do onda malo time outa...
Jos moram saznati hoce li me pozvati na drzavno !!!
Post #6 · Mar 14, 2004, 5:17 AM
Ja se slazem za DrugRace jer ga je skoro pa najlakse napraviti od svih ostalih 3D igrica...nema nikakvih posebnih Collision detekcija netreba puno detalja da bi dobro izgledala (publika sastrane, cesta, semafor i auti).
A ni programski nebi trebalo biti tesko, 15 variabli = 15 statusa za auto..itd... jednostavno (barem tako zvuci) :)

SDK skidam 1.4.2004 jer je onda besplatno skidanje na DSL vezi... i jos moram zavrsiti Gink (onu arkadu sto si vidio) i Raklem II (to mi je dogovor sa timom)
cujemo se jos
Post #7 · Mar 14, 2004, 11:50 AM
E, samo da kazem da pregovaram s deckima s 3dsMax foruma da nam pomognu slozit te modele... sad moram malo proucit engine... koja ogranicenja ima... i koje prednosti...
Post #8 · Mar 14, 2004, 1:41 PM
Ej ljudi ja nis nakpiram kakva igra totlano sam zbunjen bbbbbbbbbbbb.

Hi Hi salim se ako vam treba nesto za max samo se javite pa ja radim za moju Auto Mainu modele i ceograd i dosta sam dobar u tome. Malo hvalisanja :oops:
Post #9 · Mar 14, 2004, 3:25 PM
Miskec wrote:
Ej ljudi ja nis nakpiram kakva igra totlano sam zbunjen bbbbbbbbbbbb.

Hi Hi salim se ako vam treba nesto za max samo se javite pa ja radim za moju Auto Mainu modele i ceograd i dosta sam dobar u tome. Malo hvalisanja :oops:

Onak, samo pitam, jesi mozda ti registriran na Max Realms forumu?
Post #10 · Mar 14, 2004, 10:53 PM
Ma jok ja sam clan ovog tima inace programer i rasturam 3d max ako treba za igru nemoras se muciti i traziti ljude u ovom timu imas sve od programera do 3d dizajnera grafike kakve hoces.
Post #11 · Mar 15, 2004, 9:14 AM
Miskec wrote:
Ma jok ja sam clan ovog tima inace programer i rasturam 3d max ako treba za igru nemoras se muciti i traziti ljude u ovom timu imas sve od programera do 3d dizajnera grafike kakve hoces.

Odlicno... Evo, ja pripremam jednu web stranicu na kojoj cu sve objasnit sto se tice igre. Uglavnom, mogu racunati i na tvoju pomoc? Malo modeliranja, malo programiranja?
Post #12 · Mar 15, 2004, 6:22 PM
Ekipo, jel mogu otvorit novi thread ovdje na vasem forumu u 'Projects' dijelu... Pa da se tamo dogovaramo oko koda...
Na mom forumu bi bio dio za opcenitu spiku oko igre, a na max realms forumu spika vezana uz 3d modele...
Sve bi to probao ujedinit s jednom malom stranicom, a nemam volje stvarat komplet novi forum za to...
Post #13 · Mar 15, 2004, 10:51 PM
Edi ce sutra stvoriti temu.....
Ste prebacili ono sa kamere u DivX ??? Kako je ispalo ?
Post #14 · Mar 16, 2004, 4:56 PM
Dino wrote:
Edi ce sutra stvoriti temu.....
Ste prebacili ono sa kamere u DivX ??? Kako je ispalo ?

Nisam josh... daj mi dan-dva... inace, sad cu svaki dan bit u RI, pa mozete to osobno pokupit... samo da jos saznam detalje kad i gdje cu bit...
Post #15 · Mar 16, 2004, 5:05 PM
Ekipo, da na 'team' dio weba stavim vasa imena ili da navedem 'Generation Stars'?
Post #16 · Mar 16, 2004, 11:57 PM
Generation Stars je dovoljno....
Taj novi post sto bih trebao otvoriti, cemo tamo pricati HRV ili ENG jer na PRE-RELEASE DEVELOPMENT forumu se samo ENG prica pa ono...pitam...?

Sad su nam ostala glavna pitanja:
- Kakav je plan rada
- Tko je sve ukljucen u projekt i za koji dio posla je zaduzen
- Kako cemo se organizirat

Pitam jer nas ima dosta koliko znam i nikad nisam programirao nesto zajedno s nekim pa neznam kako se organizirat kod programiranja...
Post #17 · Mar 17, 2004, 7:57 PM
Ovako, treba nam netko tko ce koordinirati ekipu, znaci gnjavit s rokovima, davati zadatke i sl... ne mislim ovo u stilu sefovanja i davanja naredbi, nego samo da vodi jednu bazu s rokovima i zaduzenjima...

Sto se tice topica, pricat cemo eng. Ako dodje netko tko nezna HRV - da se moze ukljucit u diskusije, mozda malo pomoc, komentirat...

Plan rada (moja vizija - u 10 lakih koraka, slobodno komentirajte):

1) Sastavljanje ekipe i neka opcenita zaduzenja
2) Diskusija (ime igre, modovi igranja...)
3) Modeliranje i grafika & osnovne formule za igru (akceleracija...)
4) Pocetno spajanje - znaci, ver 0.2 -> modeli u engineu i mogu se upravljat (osnovno)
5) Kompletiranje (unosenje svih parametara za fizicki model...)
6) Multiplayer
7) Meni, opcije...
8) Zavrsno sminkanje igre
9) Testiranje igre i ispravljanje bugova
10) CD i dokumentacija
Post #18 · Mar 17, 2004, 11:36 PM
Trebalo bi prvo napraviti jednu jadnu low quality traku i objekt (auto) sa sto manje poligona kako bi testiranje bilo jednostavnije...Tada dodamo samo 2-3 varijable akceleracija, max speed, transmition (ili kako se vec zove....uglavnom mislim na vrijeme koje treba da se promjeni iz jedne u drugu brzinu...) (kad sam vec kod toga, mogli bi staviti nekakav experiance sto se tice toga i onda ako smo iskusniji vozaci brze mjenjamo brzine...itd..)
Uglavnom kada sve to napravimo stvorimo exe i to bude prva beta verzija...nema puno programiranja, a samo da vidimo sta mozemo...
Nakon toga prelazimo na cijelu igru...izmislimo sve...koji ce sve djelovi postojati, njihov opis i klasifikacije, slike........
Zatim ubacimo sve aute.....napravimo sve trake (a potrebna je samo 1 i onda ju programski produzimo ako zelimo imati vise razlicitih duzina traka...)
Sve to testiramo pomocu prvog i za nas osnovnog moda "QUICK RACE"...najvazniji je jer nam on sluzi bas za bug test....
Nakon sto smo usavrsili to....pocinjemo ubacivati modove (za njih se treba dogovoriti jos prije igre kako se nebi zaletili i onda sve u zadnji cas mjenjali)...napravimo Carrier mode......i tek kada zavrsimo igru u potpunosti mozemo razmisljati o Multiplayer modu....

Ja sam ovo sada skratio, inace sam jos opsirnije pisao ali komp mi se bio ugasio i nisam uspio postati....mozda sam negdje nesto krivo napisao ali ne da mi se sada provjeravati....a sada jedna cigara !!!
Post #19 · Mar 18, 2004, 12:35 AM
Postavio sam Thread:
http://gs.gamer.hr/forum/viewtopic.php?t=90

Treba mi par informacija za pocetak, da bih popunio Thread do kraja:
- Tko sve sudjeluje u izradi igre (imena i prezimena)?
- Ime igre?...znam, treba cekati rezultate ankete
Post #20 · Mar 18, 2004, 8:32 AM
Ovako - Za sada smo Goran Mu?ević i ja (Marin Malnar)...
+ moram pitat Meshmana kak mu je ime...
i vasa GS ekipa. Jos pregovaram s nekim modelerima, ali izgleda da ce pristat na suradnju.
Post #21 · Mar 18, 2004, 8:34 AM
Dino wrote:
Trebalo bi prvo napraviti jednu jadnu low quality traku i objekt (auto) sa sto manje poligona kako bi testiranje bilo jednostavnije...

Ubrzo ce Skyline bit gotov, pa cemo krenut s beta verzijom.
Post #23 · Mar 21, 2004, 10:34 AM
edifreak wrote:
Javi kad odlucis zavrsno ime igre da ga mogu ubacit u DEVELOPMENT forum.

Updated: http://gs.gamer.hr/forum/viewtopic.php?p=920#920

Poll ce bit otvoren 15 dana.
I jos ti moram javiti par imena - imam jos 2-3 lika koji pomazu savjetima...
Post #24 · Mar 29, 2004, 6:31 PM
Evo jednog vozila za igru, jel dobar? :)

User posted image
Post #25 · Mar 30, 2004, 7:17 PM
Odlican :)
A jel to ona nova 'onda? Ma ona, dizel? Kolko ide to?
Jel to brze od oniga Golfa 2 Ge-te-i ?
:lol: :lol: :lol:
Post #26 · Mar 30, 2004, 9:59 PM
To ti je ono kad poludis od predobrih suparnika vozaca i onda upises Cheat code i dobjies ovo pa deres po njima :) 250 HP(konja)
Post #27 · Mar 31, 2004, 11:53 AM
Ma vidis ti ideje :)
Tko je modelirao ovaj tenkic?
Post #28 · Mar 31, 2004, 3:26 PM
Jedan tip sto radi na projektu CroArmy (HRV FPS pucacina), tip se mota po ovom forumu: http://croarmy.gamer.hr/forum/
I mene su zvali da sudjelujem u tom projektu, kao programer...morao sam ih odbiti, nemogu raditi na 100 projekata
Post #29 · Apr 1, 2004, 12:13 PM
edifreak wrote:
Jedan tip sto radi na projektu CroArmy (HRV FPS pucacina), tip se mota po ovom forumu: http://croarmy.gamer.hr/forum/
I mene su zvali da sudjelujem u tom projektu, kao programer...morao sam ih odbiti, nemogu raditi na 100 projekata

Heh, znam. Od te ekipe sam i saznao za TV3D. :)
Post #30 · Apr 6, 2004, 8:47 PM
ODLUCENO JE IME IGRE:
No Speed Limits

btw, Edi, kako napreduje Gink?
Kv-Kr Dino?

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in