Idea: Ratovi Saveza (Federation Wars) [webgame]

Replies: 35 Views: 204 Started: Dec 5, 2005, 4:46 AM Page 2 of 2
Post #31 · Dec 15, 2005, 5:03 PM
Sto god da Edi sad napise meni se jako svidja i slazem se u potpunosti :lol: :lol: :lol: ZAKON IDEJA/E!!
Post #32 · Dec 15, 2005, 5:06 PM
#6 Kazne za usere
Nema brisanje accounta ni nikakvih BAN-ova nego ako npr. netko
ful jak napadne ful ful slabog da ga za kaznu Borg napadne.

#7 Animacije
Svakih 1000 bodova ili necega da se useru otkljuca jedna animacija iz igre. To stvri neki osjecaj uspjeha.

#8 Pretplate na igru
- Besplatno (fali nekih kljucnih mogucnosti igre za brzi razvog)
- Mali paket (5kn/mj: skoro sve odkljucano)
- Veliki paket (10kn/mj: sve funkcije aktivne, nema banera i jos nesto cool)

#9 Federation Wars magazin
Od skupljenih para pretplate velikim korisnicima svaka 4 mjeseca saljemo besplatan magazin o ovoj igri. U njemu bi pisalo o najvecim bitkama zadnjih mjeseci, najboljim igracima i savezima, interview sa nekim igracima, novostima iz igre tj. nove verzije, sto je u planu i bla bla.. U tom istom magazinu bi prodavali oglasni prostor.
Post #33 · Dec 16, 2005, 7:11 PM
Ma dalo bi se svasta izmisliti...a ovo sto Edi kaze da se Borg javi kada igrac dira slabije...NE...dodjemo MI :) to bi bilo gore od Borga :)
Post #34 · Dec 18, 2005, 9:23 AM
Pomocu java scripta ili jave ova igra moze full da se uradi graficki. Cak i 3D uz pomoc java skripta naravno sa siromasnijom grafikom ali sve moze :thumbsup:
Post #35 · Jan 7, 2006, 11:18 PM
Ja si bas razmisljam da ne bude svemirska tema, tako kad neko pocinje igrat ovakvu igru ima svemirski ogame i stajaznamkakvu nasu igru.
Post #36 · Jan 10, 2006, 4:04 AM
Dalo bi se to napravit i u warcraft stilu.

- Galaksije bi bile Zemlje/World
- Zvjezdani sustavi bi bili Teritoriji/Drzave
- A igracevi planet bi bio selo/naselje/grad

Briju se razne gradjevine, vojska itd, ovo bi nikoli bilo cak lakse nacrtat :cool:

Dobro si se sjetio nix :clap:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in