Uhitili generala

Replies: 25 Views: 5,681 Started: Dec 8, 2005, 12:08 PM
Uhitili generala · Dec 8, 2005, 12:08 PM
Uvatili su Antu ba? sad rekli na vijestima... damn... :cry: :cry: :cry: :cry:
Post #2 · Dec 8, 2005, 12:32 PM
A i to se jednom moralo dogodit... Gdje je bio? nisam stigao do TV-a. Kanarski otoci?
Post #4 · Dec 8, 2005, 2:26 PM
Pitam se da li su mu mozda na kanarima drustvo pravili Karadzic i Mladic :lol:
Post #5 · Dec 8, 2005, 2:54 PM
Bas sam htio malo procitat o uhicenju. A ja kakav sam, volim ovakve stvari citat iz trecih izvora. I tako ja odoh na CNN. I imam sta vidjet...ovakvim stvarima se ne posvecuje paznja, ali generalu da. Ma zgnjusam se vise na te politicare i kvazi novinare. Svaka cast generalu Gotovini, ali sada cemo tjedan dana morat slusat o njemu iz nekih drugih razloga. Ma ko je uopce znao za Gotovinu dok nije stigla optuznica i dok mediji nisu napravili pompu oko svega.

Hvala, ja vise necu komentirat na ovu temu.
Post #6 · Dec 8, 2005, 3:01 PM
Carla je sto posto cuvala bocu vina za ovakvu prigodu.
Post #7 · Dec 8, 2005, 3:24 PM
Selo je puno novinara :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: STRVINARI sve televizije i sve novine.. mo?da buden na novoj tv..
Post #8 · Dec 8, 2005, 3:43 PM
Eto o cemu ja govorim....Reci im da hoces DSL, mozda netko bude imao sluha...
Post #9 · Dec 8, 2005, 3:52 PM
Sva?ta sam in izgovoria... al neću to sad tu :lol: :twisted:
Post #10 · Dec 8, 2005, 4:12 PM
Mate, ja sam zaduzen za odnose sa javnoscu...nemoj radit moj posao :lol: :lol:
Post #11 · Dec 8, 2005, 6:25 PM
Da je bio častan čovjek kako treba, predao bi se prije 4 godine i obranio bi se i sad bi bio slobodan.
Ali ne, faca je u?ivala po ?panjolskoj dok mu sin odrasta bez oca......dođe vam da se zamislite malo. :-?
Post #12 · Dec 8, 2005, 7:36 PM
Ne seri o stvarima koje ne zna? :twisted: On je riskira ?ivot dok smo svi mi u podrumima stajali, ovaj tvoj post je sramota :cry: ?alosno je ?to neki ljudi seru sad kad je mir i upiru prst u one koji su svoj ?ivot dali za Hrvatsku....
Da nije njega bilo nebi ni Hrvatske bilo.. ne ?elim sad tu otvarat neke političke postove ali malo pazi ?to govori?, ili bar prouči ne?to prije nego prosere?... :middle:
Post #13 · Dec 8, 2005, 7:55 PM
m4t3 wrote:
Ne seri o stvarima koje ne zna? :twisted: On je riskira ?ivot dok smo svi mi u podrumima stajali, ovaj tvoj post je sramota :cry: ?alosno je ?to neki ljudi seru sad kad je mir i upiru prst u one koji su svoj ?ivot dali za Hrvatsku....
Da nije njega bilo nebi ni Hrvatske bilo.. ne ?elim sad tu otvarat neke političke postove ali malo pazi ?to govori?, ili bar prouči ne?to prije nego prosere?... :middle:

Proučija sam ja neke stvari o kojima ti nezna?, nisam ja reka da on nije branija hrvatsku....itd, ja samo ka?em da je bija pametan da bi se davno preda i sada već davno bija slobodan sa svojom obitelji, a sad će dobit kaznu zbog bijega.....pa se ti moj prijatelju misli.
Nezna? ti moj prijatelju da je cijeli rat namje?ten između tuđmana i milo?evića, ako ne viruje? pogledaj malo ?ta su tuđman i milo?ević dogovarali u beogradu usred rata.

Nema smisla da idemo u politiku, ali ako ti je stalo od istine, provjeri ovo o čemu pričam.
Post #14 · Dec 8, 2005, 8:38 PM
Nemojte me tjerat da zakljucavam topic :skull:

Vrijeđanje i rasprave o politici nisu za ovaj forum i molim vas da se toga svi pridr?avate. Hvala
Za takve stvari koristite Private Message. :x
Post #15 · Dec 8, 2005, 8:48 PM
Bravo JB! :clap:
Post #16 · Dec 8, 2005, 9:16 PM
Neman namjeru svađati se. Ali nije u redu da tako pi?e?.. ?to ti misli? da je u?iva u ?panjolskoj?? Pa koji to čovik mo?e u?ivati kad zna da ga policija tra?i, i da se ne mo?e vratiti u svoj dom?
A sad ćemo tek vidit kad će suđenje početi i kad će Ante biti oslobođen... samo gledaj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tu u selu je ?ivi show, gore je nego da je netko umra.. :cry: :cry: :cry:
Post #17 · Dec 8, 2005, 9:52 PM
m4t3 wrote:
Da nije njega bilo nebi ni Hrvatske bilo..

Po mom pitanju, Hrvatske bi bilo. A to da nije njega, bio bi netko drugi...Ja se ne bi skrivao da nisam kriv...a uostalom tko smo mi da tu sad sudimo...ide u HAAG i vjerujem da ce mu pravedno presuditi...

To je moje misljenje, i vjerujem da svatko ima pravo iznijeti svoje misljenje pa cak i GameDeveloper :)

m4t3 wrote:
Ne seri o stvarima koje ne zna?

Mislim da nitko od nas ne zna pravu istinu pa je stoga bolje da svi zajedno sutimo i cekamo presudu.
Post #18 · Dec 8, 2005, 9:57 PM
King Arthur wrote:
Nemojte me tjerat da zakljucavam topic

Vrijeđanje i rasprave o politici nisu za ovaj forum i molim vas da se toga svi pridr?avate. Hvala
Za takve stvari koristite Private Message.
Post #19 · Dec 8, 2005, 10:00 PM
A naravno da je kriv. Ali to uopce meni ne igra neku ulogu...meni se ne svidja nacin na koji je to sve izvedeno. A mislim cemu sad tu pricat neke gluposti. Ajmo sad tu raspravljat dali su hrvati sudjelovali u ratu u bosni...mislim stvarno.

Predlazem da se zakljuca topic. Prvi post je stigao informacije radi, ali je oslo u krivo. A ovakve teme su stvorene da odu tamo gdje ne trebaju. Gore lijevo u kutu foruma pise...games for new generations...hvala lijepo.
Post #20 · Dec 8, 2005, 10:34 PM
Dino sla?em se u svemu ?to si napisa, ali mislim da je upitno dali bi itko moga njega zamijenit, ipak je on pro?a sve obuke za komandosa i on je trener komandosa.
Znam ja da svatko ima pravo iznijet svoje mi?ljenje nego me ovo pogodilo... ?:cry: ?:cool:
Nema potrebe za zaključavanjem :cool:
Post #21 · Dec 8, 2005, 11:59 PM
m4t3 wrote:
Dino sla?em se u svemu ?to si napisa, ali mislim da je upitno dali bi itko moga njega zamijenit, ipak je on pro?a sve obuke za komandosa i on je trener komandosa.
Znam ja da svatko ima pravo iznijet svoje mi?ljenje nego me ovo pogodilo... :cry: :cool:
Nema potrebe za zaključavanjem :cool:

nema potrebe zaključavat, nećemo vi?e o tome, ali i dalje stojim pri tome da bi bilo časno da se odmah prijavio i da je to odmah sredio i sad bio slobodan, a i sami znate koje je vrste bijeg čin.
Nadasve, svaka čast čoviku ?ta je branija domovinu, ali se nije trebao sakrivati ako je nevin.
Post #22 · Dec 9, 2005, 12:15 AM
Sla?em se, ali samo obrati pozornost na objektivnost haa?kog suda i na brzinu odvijanja suđenja... mislim da će potrajati :|
Post #23 · Dec 10, 2005, 2:15 AM
Hebiga. Bio kriv ili neduzan, covjek je obavio svoj posao, najbolje kako je mogao. Treba uzet u obzir da u ratu se uvijek gleda na maximalni ucinak s minimalnim gubitkom. U tom trenutku trebalo je brzo nesto napravit. Vjerujem da su se svi slozili da treba brzo napravit rezultate i isposlovali su Blijesak i Oluju. Sta god se tereti Gotovini, je nista u odnosu na Busha. Da ce svijet morat gledat dok Bush sravnuje Irak s zemljom (pritom ne gledajuci na ljudske zrtve - (civilne!)) to stvarno nema nigdje na svijetu. I zbog cega? Zbog dva hebena WTC tornja. Nama je Vukovar bio kompletno unisten.
Ovim nisam htio nikome pametovat, samo sam dodao svoje opazanje kao gradjanina u ratu. Istina, Rijeka je bila daleko od fronte, nisam nikad osjetio rat na sebi. Ali nije ni to istina, osjetilo se.. Poskupljenja naminica, nemogucnost nabavke nekih stvari, nestanak ljudska gracioznosti, volje, veselja, ali najvise pamtim pocetak rata zbog moje stare. :cry:
Sto sam ovih htio rec, bez brige, ne pokusavam se samozaljevat, htio sam reci da vise gledamo svoja posla, svoje stvari nego gledat na druge.
Post #24 · Dec 10, 2005, 2:53 AM
Bu?u nitko ni?ta ne mo?e iz jedinog razloga, visoko je pozicioniran illuminat i njegova vlada je napravila napad na tornjeve da bi kasnije mogli napast druge zemlje.....mislim nemo?e mu nitko ni?ta dok narod ne dođe pameti i ne upuca ga.
Uglavnom ?ta se tiče gotovine, ?teta ?ta odmah nije i?ao rije?iti optu?be jer sad će mu bit te?e jer ga gledaju kao bjegunca.....
Post #25 · Dec 10, 2005, 9:04 AM
Rijeka je bila daleko od fronte, nisam nikad osjetio rat na sebi. Ali nije ni to istina, osjetilo se.. Poskupljenja naminica, nemogucnost nabavke nekih stvari, nestanak ljudska gracioznosti, volje, veselja, ali najvise pamtim pocetak rata zbog moje stare.

E tu je bilo poskupljenje da ti samo znas sta je bilo ovde kod nas. Bila je tuca svki dan za hleb i mleko. Odes uzmes platu na poslu i sa njom mozes da kupis kilo mesa. Dok dodjes kuci vise nemozes da kupis ni jedno jebeno jaje :| Moji su to iskusili jako dobro. Dok ste vi igrali po svecki i EP prvenstvima mi smo sedeli kuci. Nisi mogao da izadjes nigde iz zemlje a da predhodno necekas 3 meseca za vizu za bilo gde.
Za vas Gotovina jeste heroj jer je on obavio sve svoje zadatke u ratu i to jako uspesno. Vi ste vas cilj rata izvrsili isterali ste Srbe iz Hrvatske. Ustvari ne samo Srbe vec sve ostale manjine koje su zivele kod vas. Ali kao sto je vec neko reko to je bre sve namestaljka Tdjman i milosevic hteli da pdele medjusobno malo teritorije. O kakvom vi heroju pricate o heroju koji je ubio na hiljade nevidih civila zene i dece e i takvom coveku se vi divite i pevate i bunite se po trgovima. Lepo je to biti patrijota i biti uz svoje generale. Ali ja za Mladica nikad necu reci da je bio heroj jedva cekam da ga strapju u zatvor da ova zamlja jadna moze da nastavi svoj put ka evropi. Tolko je nevinih ljudi poginulo u ratu i sve da je to strasno i posle te najvece ubice u ratu su neki heroji. Zasto nije heroj onaj lik koji je poginuo za svoju zemlju nego ti generali koji su ubijali i sedeli ko zna gde a kako bili u ratu pliz.

BTW mislim da je u ovom ratu dobio ko je sta hteo. Tudjman je dobio potpuno etnicki cistu Hrvatsku a Milosevic Republiku Srpsku. Ali da li je iko od ljudi to zeleo?????????
Post #26 · Dec 10, 2005, 1:43 PM
Bravo miskec slazem se s tobom, najveci heroji su oni koji su bili u pravim bitkama a ne oni koji su ih vodili ;) i oni su heroji ali nikad ko ovi sto su dali svoj zivot.
I nazalost, 95% njih nije htjelo taj rat pa se ginulo za nista .. ionako da nije bilo rata bi danas opet bili demokratka drzava yuga koja bi bila vodeca u europi :cool:

Ajde ajde dosta politike na ovom forumu, stvarno nema potrebe, nista necemo postici. Zelim svi dobro, pozdrav :thumbsup:

(THREAD ZAKLJUCAN - MODERATORI NE ODGOVARAJTE)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in