Dev: Vladar - TO-DO / DONE
ยท Jan 18, 2006, 11:49 PM
Programiranje @ Dino
Napravljeno:
- Nista
Napraviti:
- ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grafika @ Nikola
Napravljeno:
- ikone za igru:
? ? VOJNIK
? ?
? ? ? ? ? ? ?INFO: ? Health = 1 ? ? Attack = 1
? ? TENK
? ?
INFO: ? Health = 10 ? ? Attack = 6
- Izbornik:
Nikola je poceo pomalo raditi na sceni koju sam mu rekao da napravi za izbornik...evo jedan mali isjecak sa te slike:

Napraviti:
- Ikona Topa
- KARTA :
...ovo je pravilna velicina karte...ali nikako ne stane dobro na ekran...
...kako bi stala u 800x500 ja sam mislio da mozda unutar igre izgleda ovako...
...ili ovako...ali je uzasno jer je strech-ano...rasprava na forumu...!
- Potrebna mi je jedna crno/bijela karta na kojoj bi crna boja predstavljala granicu, a bijela polja (grad/zupanija/whatever...). Ta slika mi treba za potrebe razvoja editora zbog detekcije polja prelaskom misa u samoj igri.
- Osim toga mi treba i slika cijelog balkana koja se tocno poklapa sa granicama (iz ovog gore teksta), ali baz ikakvih granica...ja cu ih naknadno napraviti jer svako polje treba biti zasebna slika (radi farbanja polja u boju igraca koji je trenutni vlasnik polja).
...dakle...te dvije slike moraju biti 800x500 kako bi stale fullscreen, a da ispod nje bude nekakav izbornik (800x100). Glavna karta bi trebala izgledati plasticno/cartoonish.
- IZBORNIK - vec smo se dogovorili, a ne da mi se ponovno prepricavati...vidjeti cete kada bude gotovo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Video @ Mate
Napravljeno:
- beta verzija animacije...download link : USKORO
Napraviti:
- uvodna animacija...
- mozda bude jos koja sitnica...?! ali MOZDA !!!
Tekst @ Ivana
Napravljeno:
- nista jer jos nema igre
Napraviti:
- puno toga...bit ce posla kako bude radjena igra
Napravljeno:
- Nista
Napraviti:
- ?
Grafika @ Nikola
Napravljeno:
- ikone za igru:
? ? VOJNIK
? ?
? ? ? ? ? ? ?INFO: ? Health = 1 ? ? Attack = 1? ? TENK
? ?
INFO: ? Health = 10 ? ? Attack = 6- Izbornik:
Nikola je poceo pomalo raditi na sceni koju sam mu rekao da napravi za izbornik...evo jedan mali isjecak sa te slike:

Napraviti:
- Ikona Topa
- KARTA :
...ovo je pravilna velicina karte...ali nikako ne stane dobro na ekran...
...kako bi stala u 800x500 ja sam mislio da mozda unutar igre izgleda ovako...
...ili ovako...ali je uzasno jer je strech-ano...rasprava na forumu...!- Potrebna mi je jedna crno/bijela karta na kojoj bi crna boja predstavljala granicu, a bijela polja (grad/zupanija/whatever...). Ta slika mi treba za potrebe razvoja editora zbog detekcije polja prelaskom misa u samoj igri.
- Osim toga mi treba i slika cijelog balkana koja se tocno poklapa sa granicama (iz ovog gore teksta), ali baz ikakvih granica...ja cu ih naknadno napraviti jer svako polje treba biti zasebna slika (radi farbanja polja u boju igraca koji je trenutni vlasnik polja).
...dakle...te dvije slike moraju biti 800x500 kako bi stale fullscreen, a da ispod nje bude nekakav izbornik (800x100). Glavna karta bi trebala izgledati plasticno/cartoonish.
- IZBORNIK - vec smo se dogovorili, a ne da mi se ponovno prepricavati...vidjeti cete kada bude gotovo.
Video @ Mate
Napravljeno:
- beta verzija animacije...download link : USKORO
Napraviti:
- uvodna animacija...
- mozda bude jos koja sitnica...?! ali MOZDA !!!
Tekst @ Ivana
Napravljeno:
- nista jer jos nema igre
Napraviti:
- puno toga...bit ce posla kako bude radjena igra