Update v0.7.81

Replies: 7 Views: 46 Started: Jan 25, 2006, 1:50 PM
Update v0.7.81 · Jan 25, 2006, 1:50 PM
Update v0.7.81:
+ Dark smoke & Fire from broken car
+ Night is lighten & car has front-lights

DOWNLOAD:
zombie_driver.zip [1MB]
Post #2 · Jan 25, 2006, 6:32 PM
Dark smoke = Odlično!!
Fire from broken car = Nije ba? najbolje, mislin da je bolje da ostavi? da se samo dimi jer vatra nije ba? realna pa zato
Night is lighten & car has front-lights = Odlično, totalno strava!
Post #3 · Jan 25, 2006, 7:46 PM
Thanks! Probat cu jos poboljsat vatru, mora biti jer planiram napraviti da dok goris da vatra moze zahvatit zombije :D vidjet ce te, mislim da ce biti strava :pray:
Post #4 · Jan 25, 2006, 8:02 PM
Nece mi pokrenut. Ekran pocne titrat, al se ona slova gore lijevo u kutu vide.
Post #5 · Jan 25, 2006, 9:01 PM
Probat cu jos poboljsat vatru, mora biti jer planiram napraviti da dok goris da vatra moze zahvatit zombije

Ako mo?e? bilo bi dobro da vatra bude u vi?e boja znači da krene od ?ute pa pri kraju crvenkasta pa onda da za vatre ide dim (u biti ?uto->crveno->crno)
http://pic.templetons.com/brad/photo/bm03/fire/img_4916.jpg

Ne znam koliko je ovo komplicirano ali ako mo?e? bilo bi super.

Idea:
Da bi se povećala igrivost bilo bi dobro da se svakih 2-3 minut pojavi jedan krug (kao oni za ubijanje zombija kad stane? autom preko kruga) zelene boje pa da se auto popravi... ne treba fizički nego samo da se motor obnovi i kola (npr; ako je hauba otpala da se ne vrati)
Jer na ovaj način igra traje 2-3 minute i vrlo je te?ka :D
Post #6 · Jan 25, 2006, 10:02 PM
Dobra ideja, taj krug moze preko sebe imat znak francuskog kljuca ili nesto... enivej, svijetla su ludnica, ali noc moze bit jos malo tamnija.
Dim je fenomenalan i vatrica je kul mada mi vise izgleda kao oruzje (flamethrower) koje puca unazad. :)
Sve u svemu CLAP :clap:
Post #7 · Jan 25, 2006, 11:25 PM
wow dobar update ! :clap: :thumbsup:

igra je dosta teska od zadnjeg puta, waypointi prebrzo po crvene, mozda bi trebalo ipak dat extra vremena ovisno koliko si udaljen od njega... vatra je dosta fora ali nije nekako plamenkasta, vise izgleda kao zapaljena struja (kao struja izgleda u vatri dok gori) - dobro nije bas slicna, ali podsjeca..
ako mozes napravit da ako igras dulje od 5 minuta da samo jos malo zamraci igru da bude atmosfericna a da waypoint i svijetla od auta su jednini izvor svijetlosti (waypoint svijetli i usput otkriva neki radius oko sebe dok je mapa bez mjesecine :) ili da postoji tipka za odmah (napisi sve sta ima) i za ostale sitnice pa da mozemo sve isprobat..
Post #8 · Jan 26, 2006, 10:35 AM
update vatre:
http://www.generationstars.com/files/de ... er_exe.zip [30 KB]

> Nix: Nece mi pokrenut
Ne kuzim zasto, ako radi gink trebalo bi i ovo, ZD radi na mrvu drugacijoj ireni ali bi trebalo raditi. Javi dali ti gink radi (sada) i probaj ZD jos jednom pliz.

> Mate: Ako mo?e? bilo bi dobro da vatra bude u vi?e boja
Znam tocno sta mislis i htio sam to napraviti ali u ZD-u za sve particle efekte koristim vec napravljene funkcije iz Irene pa bi mi oduzelo previse vremena da to izvedem.. hmm.. nesto mi palo na pamet. Mozda cu probat to napravit kako treba ali prvo pogledaj ovaj update jer mozda vise ne treba, vatra je malo bolja.

> Mate: da se svakih 2-3 minute pojavi jedan krug zelene boje pa da se auto popravi...
To mi vec stoji u TO-DO listi ;)

> Igor: ali noc moze bit jos malo tamnija.
Tesko, ako je tamnije onda se nista ne vidi, vec sam testirao i postoji razlog zasto nije tamnije, evo dole cu odgovorit na zolino.

> Zola: waypoint i svijetla od auta su jednini izvor svijetlosti
Stvar je u tome sto u Sprite 2D grafici moze postojati samo jedan izvor svijetlosti, ovo svijetlo je simulirano tako da sam nacrtao jednu ogromnu sliku na kojoj je sve crno osim djela di je svjetlo od auta gdje je prozirno. Smanjivajuci prozirnost slike ona se sve vise vidi i ispada kao da je mrak.
Ako stavim jos jedno svijetlo ono nece osvijetliti nista nego jos dodatno zatamniti sve :|
Postoji jedna metoda osvjetljavanja zatamljenog ali ce boje ispod izgledat istroseno (draft).

> Zola: waypointi prebrzo po crvene, mozda bi trebalo ipak dat extra vremena ovisno koliko si udaljen od njega
Imas pravo, mislio sam da na na onom u kutu ekrana pise vrijeme sitno tako da znas koliko ce jos biti normalne boje. I inace napraviti to vrijeme na osnovu daljine kao sto si rekao.
Btw, ful me iritira to crveno kada mi bjezi :)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in