Ostavka podpredsjednika Gorana Duskica

Replies: 22 Views: 14,981 Started: Jan 27, 2006, 11:31 AM
Ostavka podpredsjednika Gorana Duskica · Jan 27, 2006, 11:31 AM
Sto se krije iza bombasticnog naslova? ?:lol: ?Nisam neki falsi novinar...krije se bombastican tekst. Kad sam razmisljao o ovom tekstu, poznavajuci sebe, pretpostavio sam da ce to biti neki ogroman tekst gdje bih ja opravdavao svoj potez itd itd... Ne zelim, vas prijatelje, previse opterecivat, pa cu skratit. Clanovima tima sam se vec obratio, stoga shvatite ovo kao moje javljanje vama (posjetiteljima foruma) u obliku nekog kvazi intervjua.

Zasto?
Skroz osobni razlozi, kod nas ocito ne pali Trumpov izraz "nothing personal, just business". Svi se znamo od malih nogu, ovaj je brat od ovog, ova je cura od onog, ovaj je najbolji prijatelj od onog. Bilo je previse "close and personal" za neke profesionalne radnje. Barem ja to tako vidim.

Dali se ostavka mogla izbjec?
Ja sam covjek koji se ispisao iz srednje skole, i nisam tip osobe koja zivot posvecuje necem cime se ne moze pohvaliti i folirati ili ako ne vjeruje u nekog ili nesto. Pale su teske rijeci, preteske za mene.

Sto je sa GS-om?
Netko drugi ce odgovorit na to pitanje. Ja nisam samo dao ostavku iz predsjednistva, vec sam istupio iz GS-a.

Sto je sa Interview-em na Radio Racunalo ovu subotu?
Iako sam ga ja osobno organizirao, ne zelim sudjelovati u njemu. Previse je tu ironije.

Tko ce sada raditi poslove koje sam ja radio?
Ne znam. Sve trenutno aktivne poslove sam predao Ediju uz sve potrebne kontakte, materijale itd... Pomognut cu oko tih pokrenutih poslova. Mislim da je na Ediju koga ce odredit za moje poslove.

Ocu li i dalje igrat Ogame?
Hvala bogu ?:lol: ?:lol: ?Samo cu promjenit imena planeta ?:lol:

Ako imate jos kakvo pitanje slobodno pitajte. Evo i moje sluzbene ostavke, da vidite kako to izgleda.
Sluzbena Ostavka

Lijep pozdrav,
?Firedule
Post #2 · Jan 27, 2006, 1:13 PM
Sta???

Nevjerojatno,vidim na forumu nema nista zadnjih dana (barem u dijelu za nas obicne smrtnike),a onda ovo..
Uff!

Buduci da ne znam "kako,zasto" mogu samo reci da mi je totalno zao!!
O njemu stvarno mogu reci sve naj-naj-najbolje!

Imenjace,nadam se da ces se vratiti u GS! :)
Post #3 · Jan 27, 2006, 1:14 PM
Ne nadas se jedini....
Post #4 · Jan 27, 2006, 3:06 PM
Nikola wrote:
Ne nadas se jedini....

To je sigurno!

Ful steta sto se zbog osobnih "smetnji" napusti san. Ja osobno, radije bih se ubio nego to napravio ali to sam samo ja. Zao mi je Gorana a i nas samih jer smo izgubili dobrog covjeka.

Goran wrote:
Sto je sa GS-om?
Mislim da je na Ediju koga ce odredit za moje poslove.

GS definitivno ide dalje punom snagom uz mukotrpan rad, moj duh je uz team i sve one koji zele nesto posebno postici u zivotu sa nama.
Za pocetak cu ja obavljati sve poslove koje je obavljao Goran, dok ne nađem PR covjeka koji se kuzi u posao i kojemu mogu vjerovati.
Post #5 · Jan 27, 2006, 4:04 PM
Jako mi je zao zog ovoga GS ide dlaje sigurno.

Nego sam razmisljo da novi PR bude nasa draga ivana jer smo culi da je ona bolji PR od Gorana. :-? :-? :-? :-? :doh:
Post #6 · Jan 27, 2006, 4:16 PM
Iako sam tek noviji clan foruma jako mi je zao zbog ovoga!
Nadam se da to nece uzdrmati udrugu.
Post #7 · Jan 27, 2006, 5:19 PM
Daj ajde! Pa GS propada bez Duleta. To je sad kao auto bez motora, kao motocikl bez jednog kotača, itd.

Neću se previ?e mje?at u unutarnje probleme tima, ali mislim da budućnost nije ba? presvjetla... Sorry...
Post #8 · Jan 27, 2006, 5:39 PM
Pa GS propada bez Duleta

:| :cry:
Post #9 · Jan 27, 2006, 5:52 PM
User posted image
Post #10 · Jan 27, 2006, 5:54 PM
Miskec wrote:
Nego sam razmisljo da novi PR bude nasa draga ivana jer smo culi da je ona bolji PR od Gorana. ?:-? ?:-? ?:-? ?:-? ?:doh:

Ivana je dala otkaz kad smo tek otvorili udrugu.
Post #11 · Jan 27, 2006, 5:55 PM
Tek ste krenuli nesto postizat vec se raspdate. To nije
Post #12 · Jan 27, 2006, 11:46 PM
nemojte se uvrijediti sto vam ovo govorim
ali to sam i ocekivao
treba nesto da radite i da se rezultati vide
a ne samo da pricate i dodajete jos i jos projekata u "queue"
najbolje mozda da se podforum "Neozbiljne diskusije" izbrise ;)
Post #13 · Jan 27, 2006, 11:56 PM
nemojte se uvrijediti sto vam ovo govorim
ali to sam i ocekivao
treba nesto da radite i da se rezultati vide
a ne samo da pricate i dodajete jos i jos projekata u "queue"
najbolje mozda da se podforum "Neozbiljne diskusije" izbrise

Problem nije bija u radu ili ne radu, nego u osobnim stvarima... Radi se i vi?e nego dovoljno, iako bi moralo/moglo bolje :|
Post #14 · Jan 28, 2006, 2:56 PM
@Burke
> mislim da budućnost nije ba? presvjetla
Ne pretjeruj, kakve su ti to glluposti, idemo SAMO naprijed.. ovo s goran je prepreka koju moramo preskociti.

@DXM
> treba nesto da radite i da se rezultati vide
Rezultata ima masu, jedino sto nema AAA igrica :)
> dodajete jos i jos projekata u "queue"
Tu ima malo istine, stvar je u tome sto se sve to radi pa su rezultati sve sporiji.
Vise necemo imati tih problema, sada smo obustavili sve osim jednog projekta, od sada idemo jedan po jedan. Zombie Driver se radi lipo svaki dan ;)

@All
Idemo dalje sta sada, malo manje prikazivanja u medijima, vise truda oko izdavaca i to je to.
Mi gubimo s Goranom ali on gubi.
Post #15 · Jan 28, 2006, 5:05 PM
@Edi
Ono ?to meni nije jasno je to da Zombie Driver radi? samo ti i nikola, dok ostali samo sjede i čekaju. neznam mođda imam krive informacije ali tako ispada.
Post #16 · Jan 28, 2006, 6:08 PM
:middle: i ja san radia
Post #17 · Jan 29, 2006, 1:14 AM
ZD je offtopic za ovaj thread ali kad vec spominjes da ti i odgovorim.

ZD rade:
1 programer
1 modeler/animator
1 crtac
1(mozda 2) muzicar(a)

Btw, igra se radi, samo sto jos nisam bacio nikakav update na forum, ali download je tamo (nece jos dugo ako mislimo prodavat igru) i mozes ga skinut sa stranice pod UDERGROUND (eng ver sajta).

Pozdrav svima ;)
Post #18 · Jan 29, 2006, 2:59 AM
Po mom mi?ljenju vama fali netko izvana, odnosno netko tko vas ne zna, ali koga ćete opet priznavati za autoritet i tko će vam visiti nad glavom i kontrolirati odnosno normirati va? rad.

Ne razumijem se previ?e u programiranje, ali usudim se reći da je za igricu poput ginka dovoljno 6 mjeseci, ako ne i manje. Podrazumijevajući neki normiran rad, ne ka?em nu?no 8 sati dnevno programiranja + 8 sati smi?ljanja ideja odnosno koncepcija, ali bilo bi dovoljno i duplo manje.

Činjenica je da ste spori, to je čisto moja opaska kojom ne ?elim omalova?iti va? trud, ujedno mi je drago da vidim pomake upravo u tom polju gdje ste se konačno odlučili rje?avati projekte jedan po jedan , jer slo?it ćete se, lako je osmisliti igru, koncepciju, ali do zastoja dolazi kada zami?ljeno treba izvesti odnosno provesti na "papir".

Ima jo? jedna nejasnoća, naime čini mi se da imate premalo operative, odnosno imate specijalizante za grafiku, zvuk, ovo ono, ali programira Edi,ne znam, mo?da Dino i dali tko jo?? Kako bilo čini se da je glavnina posla koncentrirana na radne kapacitete koji su limitirani, prije svega zbog brojnosti istih, dok drugim kapacitetima isti zadatak odnosno djelatnost okupira samo dio potencijala... nadam se da sam razumljiv...

Dakle, potrebno je pametnije rukovođenje postojećim resursima, odnosno adekvatna potra?nja za dodatnima.

?to se tiče Duleta, ista je situacija sa Ćirom i Fergusonom...

Ćiri predbacuju da bi svaki trener '98. bio ne?to napravio s onom ekipom...
Fergusonu zamjeraju ?to ne osvaja bitne trofeje par zadnjih godina iako za njih nisu ni čuli prije njegovog dolaska i upravo ih je on naviknuo na osvajanje istih ...

-------------------------------------------------------------------------------------

Toliko u kolumni "S one strane ekrana" za ovaj tjedan...
Post #19 · Jan 29, 2006, 11:39 AM
Barufa je janpi... :D :D :D
Post #20 · Jan 30, 2006, 2:29 AM
Ne mogu vjerovati, iznenadio si me barufa :)

Slazem se sa skoro svime navedenim. Mi smo vec na putu ka sve boljoj organizaciji, ucimo na greskama (naravno, kako drugacije u ovako unikatnom poslu).

Ne treba nam nitko izvana, vec smi radili s nekima, previse je minusa, pocevsi od non-visual kontakata koje je teze provoditi, eng jezika zbog kojeg je sve sporije, novaca koji svi traze, ugovaranja poslova jos kompliciranije... kazem ti, bolje ne :) jo?!

Ako mislimo prosirivati ekipu onda jednostavno treba napraviti drugu postavu koja bi radila zasebno na drugim projektima jer je gotovo nemoguce spojiti 5 ovih 5 onih na jednom projektu.

Spori, s igricama jesmo ali na ostalim podrucjima koja su nevidljiva (vama) nismo. Cak i te igrice, napravili smo ih 10 u prosloj godini. Ove cemo se koncetrirati na zavrsavanje aktivnih projekata i izradu vecih igara.

blah...
Post #21 · Jan 30, 2006, 11:10 AM
Lija je kopirao tekst sa jedne stranice gdje tip dao ostavku a ovi su to komentirali
Post #22 · Jan 30, 2006, 11:16 AM
iguana83 wrote:
Lija je kopirao tekst sa jedne stranice gdje tip dao ostavku a ovi su to komentirali

Očekuj sudski poziv, tu?im te za klevetu.
Post #23 · Jan 30, 2006, 5:35 PM
Dosta zajebancije :offtopic: tema zaključana!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in