Najbolji vic koji sam cuo ikada - Tri zene
· Feb 7, 2006, 10:45 AM
Izvor Iskon:
Tri ?ene
Tri su ?ene igrale golf jednog sunčanog nedjeljnog prijepodneva.
Jedna od njih nije bila previ?e spretna i njezina loptica odleti u ?umu. Ode ju potra?iti i umjesto loptice pronađe ?abu uhvaćenu u zamku.
"Oslobodi me", reče ?aba, "i ispunit ću ti 3 ?elje".
?ena se nije dugo dvoumila. Oslobodi ?abu, na ?to ova ka?e;
"Hvala ti, ali zaboravila sam ne?to napomenuti. Sve ?to po?eli? tvoj mu? će dobiti 10 puta toliko."
"Nemam ni?ta protiv", bila je zadovoljna ?ena. Njezina prva ?elja bila je da postane najljep?om ?enom na svijetu.
"Ali jesi li ti svjesna", upozori je ?aba, "da će tvoj mu? postati daleko najljep?i mu?karac na svijetu? Pravi Adonis. Sve će ga ?ene proganjati".
"Nema problema. Pa ja ću biti najljep?a ?ena na svijetu i on će vidjeti samo mene."
I tako ?ena postade najljep?om na svijetu. Nakon toga po?eli postati najbogatijom.
"Ali to će učiniti tvog mu?a deset puta bogatijim od tebe". "To me uopće ne smeta", odgovori ?ena. "Ono ?to je njegovo je i moje.
I tako ?ena postade najbogatijom na svijetu.
"A ?to je tvoja zadnja ?elja?", bila je radoznala ?aba. "?elim dobiti LAGANI srčani udar!"
Pouka pričice je da su ?ene inteligentne. Nemoj se nikad ?aliti sa njima!
NAPOMENA: Ako si ?ensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovdje i osjećaj se superiorno
Ako si mu?karac odi na dno stranice...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Čovjek je imao deset puta LAK?I srčani udar!
Pouka pričice je da ?ene stvarno misle da su jako inteligentne.
Pustimo ih nek tako misle i u?ivajmo u spektaklu
P.S. Ako si ?ensko i jo? čita? ovo je dokaz da ?ene NIKAD NE
SLU?AJU!!!
Tri ?ene
Tri su ?ene igrale golf jednog sunčanog nedjeljnog prijepodneva.
Jedna od njih nije bila previ?e spretna i njezina loptica odleti u ?umu. Ode ju potra?iti i umjesto loptice pronađe ?abu uhvaćenu u zamku.
"Oslobodi me", reče ?aba, "i ispunit ću ti 3 ?elje".
?ena se nije dugo dvoumila. Oslobodi ?abu, na ?to ova ka?e;
"Hvala ti, ali zaboravila sam ne?to napomenuti. Sve ?to po?eli? tvoj mu? će dobiti 10 puta toliko."
"Nemam ni?ta protiv", bila je zadovoljna ?ena. Njezina prva ?elja bila je da postane najljep?om ?enom na svijetu.
"Ali jesi li ti svjesna", upozori je ?aba, "da će tvoj mu? postati daleko najljep?i mu?karac na svijetu? Pravi Adonis. Sve će ga ?ene proganjati".
"Nema problema. Pa ja ću biti najljep?a ?ena na svijetu i on će vidjeti samo mene."
I tako ?ena postade najljep?om na svijetu. Nakon toga po?eli postati najbogatijom.
"Ali to će učiniti tvog mu?a deset puta bogatijim od tebe". "To me uopće ne smeta", odgovori ?ena. "Ono ?to je njegovo je i moje.
I tako ?ena postade najbogatijom na svijetu.
"A ?to je tvoja zadnja ?elja?", bila je radoznala ?aba. "?elim dobiti LAGANI srčani udar!"
Pouka pričice je da su ?ene inteligentne. Nemoj se nikad ?aliti sa njima!
NAPOMENA: Ako si ?ensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovdje i osjećaj se superiorno
Ako si mu?karac odi na dno stranice...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Čovjek je imao deset puta LAK?I srčani udar!
Pouka pričice je da ?ene stvarno misle da su jako inteligentne.
Pustimo ih nek tako misle i u?ivajmo u spektaklu
P.S. Ako si ?ensko i jo? čita? ovo je dokaz da ?ene NIKAD NE
SLU?AJU!!!