Update v0.7.98

Replies: 10 Views: 62 Started: Feb 7, 2006, 8:19 PM
Update v0.7.98 · Feb 7, 2006, 8:19 PM
Update v0.7.98:
* CrateBonus: CarGun(s) Ammo
* Bonus HUD: CarGun(s) Ammo info
* Bonus HUD - Status bar for misc items

Za ovu verziju mi je trebalo malo vise vremena, jedna od tezih verzija u zadnje vrijeme.
Puca se sa CTRL!

User posted image

DOWNLOAD:
zombie_driver.zip [1.34MB]

Jos za napraviti od pucaljki na autu:
- Imaju energiju (prikazana dole) i mogu otpasti.
- Ako odpadnu, pucaju sami od sebe dok se ne potrosi
municija u njima, odguravaju se pucajuci.
Post #2 · Feb 7, 2006, 8:48 PM
Dobri meci, dobra atomska, dobre ikone (za freeze mi se nekako posebno svida).
Igro sam dosta dugo i jos nisam dobio metke u crate, dobijem samo atomsku.
I trebalo bi napravit da mozes propucat crate.
Post #3 · Feb 7, 2006, 10:05 PM
Edi kvari? mi zabavu stavljajući slike :middle: skidam pa bacam komentar :clap: :cool:
Post #4 · Feb 7, 2006, 10:48 PM
ODLIČNO!!

super extra mega odlično sam iznenađen.. svaka čast Edi :clap: ?:clap:

- Malo vi?e metaka nebi ?kodilo :thumbsup:

-N-
Il da nam kazes cheat za metke :snooty:
Post #5 · Feb 8, 2006, 12:39 AM
HVALA NA SUPER KOMENTARIMA!!!! POMAZU MI U DALJNJEM GUSTU PROGRAMIRANJA!

> Mate: Malo vi?e metaka nebi ?kodilo
Razmisljao sam ali mislim da je ovako najbolje za start, koristis ih samo kad se probijas kroz guzvu jer inace nema napetosti, i blesavo je konstantno drzati CTRL :)

> Nikola: Il da nam kazes cheat za metke
Hehe, ima ima cheatova, ali ipak mislim da je bolje da ih neznate radi kvalitetnijeg testiranja igrivosti. :P br.9 na tastaturi to sto si trazio

> Nikola: I trebalo bi napravit da mozes propucat crate.
Da i to mi je u TO-DO listi ;)
Post #6 · Feb 8, 2006, 10:38 AM
Proba san i stvarno se s novim bonusima igrivost drasticno poboljsala.
Kad skupim FREEZE neki zamrznuti zombiji se jos micu ali malo onako na trzaje ne znam je li to bug ili namjerno :-?
Dobija san sve bonuse u crateovima, mislim da fali FIX bonus ali kontam da je fix kad stane? na checkpoint, to je dobro jer inace nema smisla vatat checkpointove osim ako su bitni za zavrsit level (za ideju o levelu klikni ovdje)
Post #7 · Feb 8, 2006, 2:08 PM
Postoji i FX bonus koji popravlja auto nekih 25% (slika kljuca) samo sto taj fix zna vratiti i gumu i sl.. bolji je od checkpointa.

A smisao skupljanja checkpointova sam mislio napraviti da njima nesto dobivas sto ce ful koristiti kad lik izadje iz auta... jos neznam sta bi to bilo.
Post #8 · Feb 8, 2006, 7:06 PM
Igrica je odlicno perfektna.
Post #9 · Feb 9, 2006, 12:08 AM
Thanks!
Post #10 · Feb 9, 2006, 3:17 AM
jebes mitraljez, ja bi railgun :lol: :thumbsup: ali ipak je strava, dva macka imat sa svake strane.. e napravi da lete cahure iz njega, za bolji dozivljaj

ispricavam se Edi sto tek sada pisem review, svaki put kad napisem neki kilometarski post, s forumom ili s postanjem nesto ne bude u redu i ode cijeli post za onu stvar..

nego da ne ne hvalim previse, jer sam napisao jedno 2 puta u dva posta bravo Edi, svaka cast ! itd... :clap: :clap:

igra je znatno poboljsana sada ali jedno me ipak muci, a to su kontrole.. nekako mi je zeznuto kad moram pucati, svako toliko stisnem onu win tipku! :lol: je mozes nekako napravit da se ta tipka dok igra je pokrenuta da ne reagira..

e samo to mi najvise smeta kod igre trenutno..
Post #11 · Feb 9, 2006, 10:19 AM
Nema cahuri, neda mi se vise bacat efekte oko auta, jos malo pa se auto nece ni vidjeti od silnih efekata :)

Nego Win tipka, kako ti ona moze smetati, crtl je na rubu tastature i opce je poznata tipka za pucanje i to mjenjati necu. Mislim da mogu iskljucit Win tipke ali neznam jel to pametno.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in