Replies: 59Views: 14,969Started: Mar 12, 2006, 5:23 PMPage 1 of 2
SCG Nema predstavnika na evroviziji · Mar 12, 2006, 5:23 PM · edited Mar 12, 2006, 5:39 PM
Posle jucerasnjeg takmicenja u Sava Centru u Beogradu na kome je nastupilo 12 najboljih pevaca iz Srbije i 12 najboljih pevaca iz Crne Gore SCG nema predstavnika na eurosongu.
Naime ziri je bio u sastavu 4 clana iz Srbije 4 clana iz CRNE Gore i deveti clan je publika. GLasalo se po principu 1,2,3,4,5,6,7,8,10,12. Crnogorski clanovi nisu dali ni jedan jedini glas nasoj pobednickoj pesmi dok su nekim nasima dali samo 5 glasova ukupno. Srpski clanovi su njihovoj najboljoj pesmi dali 16 bodova ukupno. Ovo do sad nije vidjeno da su Crno Gorci tolko bili bezobrzani i namestili takmicenje glasajuci samo za svoje takmicare. Sinoc jebilo rqasulo u Beogradu i Sava Centru nisu dali ovim seljoberima da odpevaju pesmu vec je umesto njih nasutpila nasa pobednicka pesma Flamingosi. Katastrofa.
I prosle godine je bila ista prica kada ju crnogorci isto tako glasali i kad je porsla grpa No Name koja je pobedila i sinoc. Dva puta ista grupa da pobedi to nema nigde. A pesma im je kopija one porslo godisnje samo sa drugim recima da covek nepoveruje kakvi jadnici.
Ma mi srbi smo majmuni kad smo dozvolili da nas te crnogorske budale zajebu dva puta. Da smo mi glasali samo za nase pobedili bi jer je publika dala 12 poena nasima sa 11500 glasova a crnogorska grupa je dobila 8 poena sa 2000 glasova pa vi vidite ko je bolji.
Danas je zasedao odbor naseg izbora za evro pesmu i doneta je odluka da nemamo predstavnika na evrosongu zbog kradje glasanja. Jos se ceka odgovor iz Crne Gore na pianje da li idu Flamingosi ili neide niko.
Stavrno krajnji bezobrazluk nasi su trebali da glasaju za nase i da im nedaju ni jedan bod.
Gledam danas Crnogorsku televiziju bila je emisija u kojoj su bili svi njihovi pevaci sa evopesme i pricaju kako su Srbi jadni kako su ih gadjali na bini flasama kako im nisu dali da odpevaju pesmu kako su morali uz pratnju policije da odu iz sava centra i iz grada, e pa necuveno jos se hvale kako su pobedili pa cim nabavim pesme cu da stavim ovde da cujete kjoja je razlika nasi su imali evropski hit a ovi crnogorci neko etno crnogorsko sranje koje niko nece da slusa. Ma da sam bio tamo licno bi ih gadjo sa ciglom u glavu svakog pojedinacno.
I netreba niko da ide bolje niko da neide nego da nas blamiraju ove crnogorske seronje nemogu da verujem da se ovo desava.
Reci cu samo jedno Crnogorci odlepite se sto pre i mars iz Srbije pa tucajte kamen i jeditega jer nemate nista drugo a ne ko paraziti da zivite na racun Srbije i da jos zajebavate i kradete.
Da je njihova pesma bila nesto nebi se bunio ni jednog trenutka kao prosle godine stvarno ste bili bolji i isli ste ali ove godine to niste tako da se j***** vi i vasa pesma
Post #2 · Mar 12, 2006, 5:30 PM
Uzmite na?u pjesmu ako ?elite.
Post #3 · Mar 12, 2006, 5:46 PM
E da i jos da dodam kako ce opet Srbi da budu krivi za sve i svi ce okolo da pricaju kako mi jadni Srbi ugnjetavamo Crnogorce kako im nedamo da disu kako oni nemaju prava nizasta. E gde ide danasnji svet.
A pesma nam je bila zakon pomnju se evropski gradovi u stilu nekog mjuzikla sa takovom scenografijom sa animiranjem i pokretanjem publike na mrdanje kukovima i te fore. Pesma je ko mambo number five u tom fazonu strava ali ne crnogorcima se nije svidela ni malo pa nam nisu dali ni jedan bod. A da je svako od njih 4 dao po jedan bod mi bi isli dalje ali ne oni su najbolji imaju pesmo koja je plagijat njihove proslogodisnje pesme a scenografija tipa stoje 5 likova i pevaju i to je sve bez igranja bez neke koreografije ali ne flamingosi su mnogo losi pa nisu dobili ni jedan bod ali kako oni sami kazu oni su glasali posteno i ciste savesti.
Covece pa voditelj koji je vodio ceo show se slogiro covek nije znao sta da kaze kad je trebo da proglasi pobednika zbunio se covek nije niko mogo da veruje da se to desava.
Zato dragi crnogorci odlepite se sto pre pa cete svake godine da imate svog predstavnika na eurosongu a stacete da jedete i kojecete fakultete da studirate bas me briga. Nase ce te da placate kao svi stranci po 2000? svake godine pa vi lepo uzivajte. Ma nece vam trebati referendum ima mi da vas sutnemo kao poslednji odpadak evrope. Ni manjeg naroda ni vecih lopova i lazova.
Post #4 · Mar 12, 2006, 5:56 PM
Vidio sam na exkluzivu, skoro su se poubijali na pozornici!
Post #5 · Mar 12, 2006, 6:00 PM
Ma trebo je neko da uzme i da ih gadja sa ciglama u glavu znaci za svakog po jedna ali direktan pogodak u glavu ma necuveno e a mi Srbi jos zivimo u Utopji znas sve je lepo slazemo se sa njima nebi oni nas zajebali na tako proljav nacin.
Ma to samo Crnogorci mogu ja nekazem da smo mi cvecke ali sinoc se pokazalo ko je kakav. E a jos se hvale svojim uspehom e pa lep im je uspeh to sto su ih gadjali sa flasama.
Post #6 · Mar 12, 2006, 6:00 PM
lol, ajde kod nas nije bilo takvih sranja ali pjesme .. nismo daleko
@miskec ma odhebi sve to, nek se budale prepucavaju, pamentiji posustaju
Post #7 · Mar 12, 2006, 6:03 PM
E nemas pojma kolko sam se sinoc iznerviro i sad kad ovo pisem pizdim od besa ali neverdi e a da cujes smao pesmu e ako nebi bila prva u evropi ja bi se skinuo go na sred trga republike i mlatio k****
Sranje Sranje Sranje seljaci jadnici ejdva cekam da se odvoije pa svi kolko ih ima 400K mogu da pocrkaju od gladi i nerada jer nista drugo neznaju da rade osim da seru i da lencare. Samo neznam ko ce vise da im dolazi na more i od cega ce da zive e nek pocrkaju svi do jednog ali svi
Post #8 · Mar 12, 2006, 6:22 PM
Onda san ja rasist Afrika paprika
Post #9 · Mar 12, 2006, 6:27 PM
Ma nisam bio rasista do juce nikog nemrzim ni cigane ni crnce ni japance ni hrvate (odim naravno neke pri tome nemislim ninakoga od ortaka nego da neke debila tipa generali i ti vojnici) ali od danas mrzim crnogorce vise nego ista stvarno su se pokazali kao jadnici kao pederasi seronje glupaci i nadam se da ce da pocrkaju. Ma sta vam je srbi ih ugnjetavaju a precednici svih jnajvecih firmi u srbiji su crhogorci pa videcemo kako ce to da bude kad se rastave sto se mene tice da je danas bio referendum u srbiji 100% ljudi bi glasalo za ocepljenje sto oni i zele. Pa nek crknu bas bih voleo
Samo sto pre da se to dose po mogucnosti do maja da Flamingosi mogu na evro song
FLAMINGOSI ZAKON STE SAMO NAPRED
Post #10 · Mar 12, 2006, 6:31 PM
"ovo je mala debilana za ?iroki puk" = izbor za pjesmu Eurovizije. Crnogorci ?ele samostalnost pa provociraju i ističu razlike u odnosu na Srbe gdje god to stignu, kao ?to smo i mi početkom devedesetih.
Post #11 · Mar 12, 2006, 6:52 PM
Fora je u tome sto to nemoraju da rade jer ih stvarno niko ne zeli Srbima je sve jedno oce ili nece ko ih jebe. Ako odu sami ce sebe da sjebu mi od njih nemamo ama bas nista. Cak ni more kad odemo dole potrosis vis epara nego da si otiso u grcku. A oni imaju puno od nas. Ovde 80% crnogoraca studira i radi. U CG su samo imaju taj turizam a o njihovom turizmu i gostoprimstvu svi jako dobro znamo zato neka beze u p**** m******
Post #12 · Mar 12, 2006, 7:06 PM
Afrika paprika
Ovo znam da je Miskec izjavio u naletu bijesa, jer svi znamo da su generalizacije zlo (to je ka da kazes npr. svi visoki ljudi su glupi i slicno).
Stay cool
Post #13 · Mar 12, 2006, 7:15 PM
gadja sa ciglama u glavu znaci za svakog po jedna ali direktan pogodak u glavu
Ma nije se uopce naljutio, to je rekao iz radosti
Post #14 · Mar 12, 2006, 7:16 PM
Ma litra zestice i sve ce bit ok
Post #15 · Mar 12, 2006, 9:36 PM
Miskec glupo je da se nreviras zbog ovakvih stvari. Dobro je poznato da grupu No Name finansira brat Mile Djukanovica, te je stoga cela situacija jasna! Ne verujem da vecina Crnogoraca zeli samostalnost, i nema potrebe da generalizujes. Ovo sve ide na ruku Djukanovicu koji hoce samostalnu Crnu Goru. Ocigledno da ne moze da dobije vecinu glasova na referendumu te stoga pokusava da zavadi Srbe i Crnogorce i za sad mu odlicno ide, jer kako trenutno stvari stoje pre ce se Srbija otcepiti od Crne gore nego Crna gora od Srbije. Ovakv bes ide samo njemu na ruku i nikom drugom, i on se sad sigurno smeska gledajuci sav ovaj skandal. Jasno je da njemu nije stalo do naroda vec sve radi iz licnog interesa, jer ako padne sa vlasti 100% ide u zatvor. Najbolje je da ostanemo hladne glave i ne padamo na ovakve provokacije. Aj pa razmisli malo o svemu ovom.
Post #16 · Mar 12, 2006, 9:37 PM · edited Oct 2, 2008, 4:36 PM
------------
Post #17 · Mar 12, 2006, 9:40 PM · edited Oct 2, 2008, 4:34 PM
--------
Post #18 · Mar 12, 2006, 9:42 PM
@ Miskec Dok god ima takvih koji se daju isprovocirati, da ne ka?em izmanipulirati, ova regija će se s pravom zvati "bure baruta".
Post #19 · Mar 12, 2006, 10:29 PM
hehe, bilo je na dnevniku na?em (Hrvatskom) ne?to o tome, ?iva sprdačina onaj neki debeli voditelj je skoro krepao od srama hahaha... a bome i ona neka cicata plava je malo bila zbunjola ? sorry ?ta mi je smje?no, znam da vas to nervira, ali jebiga.....ajme e, a jedan od onih pederikosa iz crne gore je skoro pustio suzu kad je odlazio s bine, govno mu se sledilo hahaha....stand up komedija ka?em vam nemojte mi zamjerit
....kako bi rekli istrijani bila je "barufa" na bini
Post #20 · Mar 12, 2006, 11:27 PM
E sad ovako. Kao prvo o tome sam prico onaj voditelj i voditeljka nisu znali sta da kazu ejr su cak i oni koji moraju da budu neutralni svatili sta se ustvari desava nisu ni znali sta da kazu.
Sto se tice No Namea zar su stvarno mislili da ce neko na kraju da ih poslusa he he bas su kreteni. I da su stvarno neki ljudi koji imaju srce rekli bi evo vam pobeda zasluziliste ali ne oni se jos hvale kako imaju dobru pesmu i kako su razbili srpsku konkurencije e debila.
Kao trece jesam malo pretero i to je bilo u besu. Vecinu stvari koje sam reko mislim ali nisam trebo generalizovati. Ovom prilikom se izvinjavam DXM-u i svim Crnogorcima koji misle kao DXM i koji misle zdravim razumem jer ovo je porazno za sve. Veliki broj ljudi stvarno zeli da SCG opstane i u Srbiji je to bilo do juce. Ipak smo mi isti narod ista vera isto sve ali ne uvek ima budala koje moraju sve da sjebu. Izvinjavam se svim Crnogorcima koje sam uvredio ali se neizvinjavam onima koji su ucestvovali u tome i koji se sad tamo u Pdgorici dice pobedom i uspehom Crne Gore.
Jos jednom se izvinjavam bilo je generalizovano u naletu besa. Mada vecina onih stvari sto sam reko stoji
Post #21 · Mar 12, 2006, 11:33 PM
Uff...
Nisu pjevaci krivi sto je njihova pjesma pobjedila i tko god da je bacio nesto na njih nije u pravu...kao sto Crnogorci nisu krivi sto su njihovi predstavnici glasali samo za svoje pjesme.
Mislim da je vecina Srba pre burno reagirala...i iznenadjen sam sa svim tim izjavama da svi Crnogorci trebaju umrijeti...! Stanite, ohladite i ponovno razmislite o svemu tome...nitko nije kriv za nista.
Ti ljudi iz zirija su ispali supci...nista vise...
Ako je Gotovina heroj, to ne znaci da sam i ja heroj...ako je Gotovina hladnokrvni ubojica, to ne znaci da sam ja hladnokrvni ubojica.
Svaka osoba prezentira sebe...
Problemi sa tim natjecanjima za Eurosong bi se mogli jako lako rijesiti...samo treba maknuti strucni ziri i prepustiti narodu da glasa. Osim toga, drzava treba osigurati besplatan poziv svim glasacima i staviti limit tako da se sa 1 telefonskog broja moze samo 1 glasati za neku od pjesama. Onda bi se tek znao najbolji.
Post #22 · Mar 13, 2006, 12:01 AM
Za ono gore sto si reko si upravu.
Problemi sa tim natjecanjima za Eurosong bi se mogli jako lako rijesiti...samo treba maknuti strucni ziri i prepustiti narodu da glasa. Osim toga, drzava treba osigurati besplatan poziv svim glasacima i staviti limit tako da se sa 1 telefonskog broja moze samo 1 glasati za neku od pjesama. Onda bi se tek znao najbolji.
A ovo nemoze da se resi na ovaj nacin jer nas Srba ima 8 miliona a Crnogoraca ima samo 500 hiljada odnos je skoro 1:20
Post #23 · Mar 13, 2006, 12:43 AM
Dino wrote:
Uff...
Nisu pjevaci krivi sto je njihova pjesma pobjedila i tko god da je bacio nesto na njih nije u pravu...
Ne bih se slozio sa tobom Dino! Ove iz No Name su i te kako krivi. Poznato je ko ih finansira i zasto! I dobro je poznato na koji nacin su otisli na proslu evroviziju i sta su tamo propagirali! To je sramota! Da su neki ljudi, ne bi se pravili ludi na nenormalno glasanje crnogorskog zirija! Onakav bezobrazluk odavno nije vidjen! Reakcija publike jeste bila burna, ali ljudi jednostavno ne mogu da podnesu da neko od njih pravi budale! U potpunosti se slazem se sa tobom da ne treba generalizovati i smatram da medju Crnogorcima ima dobrih ljudi kao i medju bilo kojom nacijom na svetu. Problem je samo sto je nivo svesti ovde kod nas na Balkanu uglavnom nizak i ljudima se moze lako manipulisati.
Post #24 · Mar 13, 2006, 6:20 AM
Ma kome je eurovizija bitna u zivotu?
Post #25 · Mar 13, 2006, 5:29 PM
To se i ja lagano pitam.. ma daj ajde, uvjek je bilo i biti ce boljih pjesama koje ni ne idu na te natjecaje...
Post #26 · Mar 13, 2006, 6:31 PM
Takve su rijetke, ali da, cuo sam da postoje.
Post #27 · Mar 13, 2006, 6:48 PM
Jesu to one pjesme, one ?ta sviraju na onim cedeima? Čuo i ja za to, al vrag će ga znat ?ta je sad to.
Post #28 · Mar 13, 2006, 6:52 PM
Sve je to vra?je delo, Marici se otelila papiga s 3 noge jer je slusala te cedeje. Puj, dalje od mene.
Post #29 · Mar 13, 2006, 11:22 PM
Ma boli me to sto ovakva pesma jos nije vidjena na nasim prostorima a i na evrosongu nije nesto slicno vidjeno i garantujem 100% da sa pesmom Flamingosa osvajamo prva dva mesta na evrosongu. Zato me boli. Sutra se odlucuje sta ce biti. Ili neide niko ili idu Flamingosi i to je konacno
Post #30 · Mar 14, 2006, 1:21 AM
@Miskec A sta bi to nagnulo Irsku, Finsku, Maltu, Cipar ili Ukrainu da glasaju za Srbiju? Pa da ne znam kakva je pjesma, pa sta stvarno vjerujes da bi jedna Balkanska drzava mogla pobjediti na Eurosongu? Ponavljam, EURO-songu. Ja se sad nadam zbog tebe da nece te imati predstavnika, jer ako si ljut na Crnu Goru sto nije glasala za Flamingose, sta ce onda biti nakon Eurosonga kada Srbija ne bude ni medju prvih 10. Vjerovatno ce svi europljani biti budale i kreteni. Ili je nakraju ipak to da svaki covjek ima svoje ukusa a sva natjecanja su samo sranja, namjestaljke ili izbor nekih "visih sila" koje vladaju svijetom. Pa ako je tebi ta pjesma najjaca od svih, sta ti jos treba onda? Za tebe je to najbolja pjesam i tu nitko nista ne moze. Slusaj ju, budi sretan i uzivaj u tome. To je najvise sta neka pjesma moze ocekivat od covjecanstva tj. publike. Severina je zapalila Hrvatsku, ali ja se nadam da ce ju auto zgazit prije nego sto stigne ispjevat takvu pjesmu pred Europom, kakve oni imaju veze sa nasom tradicijom i nasim ukusima. Meni je naprimjer najjaci na Dori oduvijek bio istrian Alen Vitasovic zbog nekih mojih vidjenja itd... ali necu ja sad rec da su svi Hrvati idijoti, kreteni, debili sto su mu dodjelili 1 jedini bod od mogucih 16 na glasovanju. Oni ga ne dozivljavaju kao ja, a meni je on najjaci i gotovo i boli me kita za druge izvodjace i sta se snjima desava. Dali bi nastupanje i pobjedjivanje na Eurosongu ucinilo pjesmu Flamingosa boljom, slusljivijom, ljepsom? Ja stvarno ne znam cemu tolko nezadovoljstvo. Ili je tu posrijedi opcepoznata nezasitna zelja za promocijom nacionalnosti prisutnom u svima nama? Iako je, i ostat ce jos dugo vremena svepristuna, ipak bi trebalo pokusati izbjeci kolko je god moguce naboje iskazivanja nacionalnosti, jer kad pogledamo unatrag je donijela covjeku vise nesrece nego sto ce ikad u bouducnosti moc uzvratiti srecom. Pace bro.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅