Game Developer

Replies: 139 Views: 32,689 Started: Jul 4, 2006, 4:36 PM Page 3 of 5
Post #61 · Jul 6, 2006, 10:03 AM
Zasto na pvt sta fali ovom topicu? Ako ti smeta ovo nemoj ga otvarat rjesena stvar te neces morat mijenjat svoja uvjerenja.
Bilo je i manje potrebnih topic-a tako da ovaj nije po nice drukciji od ostalih.

Ma znam ali ja to za nase dobro, saznacemo previse informacija, pa posle kad budu dolazili bicemo prvi na lisiti! :doh: :D
Ma opusteno, nek pise ovde meni ne smeta ja sam samo dao predlog. A i kad bolje pogledas mozes se slatko nasmejati citajuci ova propovedanja. :lol:
Post #62 · Jul 6, 2006, 11:43 AM
Igor {J.B.} wrote:
[quote="GameDeveloper"]svemirci igraju jednu jako sofisticiranu igru a zove se "misija planet zemlja"

Uz dosta truda i dodatnih informacija mogla bi se napravit hit igra (virtualna jel... za komp i to..) od svega ovoga.
Ali vjerojatno ne bi uspila doc do publike, da "ih" ne ugrozi, a vjerujem da bi pala i koja likvidacija :x

E, imam ja jedno pitanje... koja je onda shema... matrix ili vanzemaljci?
Bojim se da jedno iskljucuje drugo... osim ako su i jadni elijeni u matrici pa toga nisu svjesni :doh:[/quote]

oipoistar fali ovom topicu ?ta nemam pravo slobodnog izra?avanja od strane mate jer u cijelu priču su uključene religije...sve religije i nisam ja otvorio topic.

Nikola jedan od izgleda je upravo moj avatar, to je jedna od vi?e manje neutralnih rasa ovdje, ma ima? male zelene, pa ima? reptilsku rasu koja je vladar malih zelenih i nas a izgled te rase je opisan u bibliji kao "đava" ?to donekle i jest s obzirom na fizičku i mentalnu snagu tih stvorenja....a ima toga jo?....

Igore, mi svi ?ivimo u matrixu skupa s njima i oni su svjesni toga do jedne granice kao ?to smo mi svjesni jedne granice.
Pojedinci su svjesni da ?ivimo u hologramu ?to je dokazano 89 godine....svjesni smo i jo? nekih stvari u vezi toga a oni su jo? vi?e svjesniji i imaju veća znanja o tome ali opet nemaju sva saznanja jer nisu toliko napredni.
Taj matrix odnosno hologram obuhvaća sve svemire koji postoje....sve realnosti i dimenzije i sve paralelne univerzume.

Kako će? sebi predočit iluziju matrixa u kojem ?ivi?, pa evo mali primjer jednog znanstvenog istra?ivanja.

1. Sve je kao sastavljeno od atoma....ali atom nije fizička čvrsta čestica već energetski nabijeno tijelo s elektronom koji je isto energija.
Skup tih atoma kreiraju materiju koja je ni?ta drugo doli opet energija ali zbog tog skupa je to energija čvrstog oblika kojeg mi mo?emo osjetiti dodirom samo zato jer smo mi isto skup energije čvrstog oblika.
Atomi se nikad nemogu dotaknuti ?to znači da mi zapravo ni?ta ne dodirujemo niti se ikad i?ta u univerzumu dodiruje već se atomi odbiju jedan od drugoga kada se jako pribli?e a mi taj izboj atoma osjetimo kao dodir.

2. Ako nije iluzija...onda bi trebali biti u mogućnosti otkriti sredinu u kru?nici, ovo je jedan experiment koji se proveo.
Jedan znanstvenih je doveo čovika s najpreciznijim uređajem za "omeđivanje" ne?to ala ?estar samo laserski precizan da mu nacrta krug u u sredini stavi točku koja će biti precizna i točno da se nalazi u sredini.
Naravno čovik cili sretan jer misli da će on to moći pa to i napravi a ovaj znanstvenik uzme povećalo (mikroskop) i ode skrozzz do točke i uvidi da točka nije zapravo u sredini te da malo bje?i u stranu
Nakon toga se uzme jo? precizniji "?estar" i ponovi se postupak no znanstvenik pronađe jo? precizniji mikroskop i opet pronađe gre?ku i to se tako ponovilo par puta ?to je dalo za razmi?ljanje ostalima da gdje se zapravo nalazi ta točka i ?to je zapravo ona ako je nikad....nikad nemo?e? točno definirati niti postaviti.

E sad, ja iman milijun ovakih priča i znanstvenih istra?ivanja, ovo je dovoljno za razmi?ljanje
Post #63 · Jul 6, 2006, 1:20 PM
ovo sa tockom je totalan apsurd... ja znam definirati sredinu kruznice: to je tocka koja je jednakomjerno udaljena od svake pojedine tocke kruznice. svaka kruznica ima neogranicen broj tocaka a krug koji ona definira ima isto neogranicen broj tocaka. dakle samim time je nemoguce u praksi pronaci sredinu jer je i sama nacrtana sredina kruznica u kruznici dakle i ta, naizgled tocka, sadrzi neogranicen broj tocaka; dakle ima svoju sredinu koja je ujedno i sredina kruznice. ta sredina ima svoju sredinu, i tako u nedogled.ovo je stvarno elementara matematika... ako to ne mozes shvatiti kako si uspio shvatiti hawkinga i jos reci da ti kod njega mnoge stvari NE STIMAJU!!!!!!!!!!
treba razlikovati praksu od teorije. vidis da grijesis kada mislis da su tvoje tvrdnje originalne. objasnjenje OVOJ TAJNI se uci u drugom razredu matematicke gimnazije, predmet matematika, tema trigonometrija. trebao bi se vise informirati, gd. i stovise, trebao bi vise provjeravati informacije.
Post #64 · Jul 6, 2006, 2:00 PM
Ne kuzim... mozes tako rec i da se ne moze tocno odrediti broj PI ili najveci prirodni broj...
Slicna shema toj kruznici je kad djelis duzinu AB na pola, pa opet na pola i tako beskonacno mnogo puta uvijek taj mali dio mozes opet podijeliti na pola... to ne znaci da nas svijet nije stvaran, nego da je matematika apstraktna znanost :doh:
Post #65 · Jul 6, 2006, 2:25 PM
upravo to zelim reci... htio sam objasniti gd-u da to sto je nemoguce u praksi pronaci centar kruznice ne znaci da centar kruznice i ne postoji.
Post #66 · Jul 6, 2006, 2:38 PM
:D Shvatio sam sta oces rec, nego ne kuzim GD-a :cool:
Post #67 · Jul 6, 2006, 3:30 PM
Dobro ste shvatili ?to sam govorio, po?to je matematika beskonačna onda je i univerzum beskonačan ?to znači da ima beskonačan broj mogućnosti i svijetova.
Sad lijepo razmislite malo....beskonačno......
Post #68 · Jul 6, 2006, 4:06 PM
Dobro ste shvatili ?to sam govorio, po?to je matematika beskonačna onda je i univerzum beskonačan ?to znači da ima beskonačan broj mogućnosti i svijetova.
Sad lijepo razmislite malo....beskonačno......

Jeste tako i ja gledam na opstu sliku univerzuma, ali razmisli posto je svemir beskonacan koja je verovatnoca da se dve intelektualne vrste susretnu u svemiru u svom relativno kratkom periodu postojanja.
Post #69 · Jul 6, 2006, 4:18 PM
Izađite malo na zrak, duboko udahnite i zapitajte se "Za?to bi mene bolila ona stvar da li sam sam u svemiru ili nisam?" Bitniji mi je ?ivot oko mene... prijatelji,, zabava... nego razbijanje glave oko nekih sporednih pitanja dal je 1 + 1 = 2 ili 11 i da li je George Bush vanzemaljac....
Mislim, ?ta sad, saznam da mi je pekar vanzemaljac i ?ta onda? Ubijem ga? Pozovem ga na kavu? Ili mi je zapravo svejedno.... ? Neka MiB rije?e te mambo-jambo probleme, a ja ću sve po starom...
Post #70 · Jul 6, 2006, 4:45 PM
beskonačan broj mogućnosti i svijetova.

Ustvari imam 8 prstiju na svakoj ruci, dva na svakoj nozi jer su ninja kornjace zakon, kad me niko ne gleda sam naljepsi na svijetu, kad me gledaju namjerno poruznim jer onda robot napuse balon pa je bas ugodno hladno. Dok spavam ustvari igram kifameno s grmom maloljetnica u kasno predvecerje dok sumpor izbija na tavan moga pjevackog treninga za djecu s autizmom.

Sad ja mogu to isto tvrdit ko i ti svoje, al dal je onda to istina?
Post #71 · Jul 6, 2006, 5:01 PM
Ustvari imam 8 prstiju na svakoj ruci, dva na svakoj nozi jer su ninja kornjace zakon, kad me niko ne gleda sam naljepsi na svijetu, kad me gledaju namjerno poruznim jer onda robot napuse balon pa je bas ugodno hladno. Dok spavam ustvari igram kifameno s grmom maloljetnica u kasno predvecerje dok sumpor izbija na tavan moga pjevackog treninga za djecu s autizmom.

Sad ja mogu to isto tvrdit ko i ti svoje, al dal je onda to istina?

LEGENDA! :D :thumbsup:

Izađite malo na zrak, duboko udahnite i zapitajte se "Za?to bi mene bolila ona stvar da li sam sam u svemiru ili nisam?" Bitniji mi je ?ivot oko mene... prijatelji,, zabava... nego razbijanje glave oko nekih sporednih pitanja dal je 1 + 1 = 2 ili 11 i da li je George Bush vanzemaljac....
Mislim, ?ta sad, saznam da mi je pekar vanzemaljac i ?ta onda? Ubijem ga? Pozovem ga na kavu? Ili mi je zapravo svejedno.... ? Neka MiB rije?e te mambo-jambo probleme, a ja ću sve po starom...

Totalno si upravu, mada me ponekad zainteresuju ovakve stvari, ali trudim se da ih batalim jer covek od toga moze samo da poludi(sto mozemo videti iz prilozenog)! :D
Post #72 · Jul 6, 2006, 6:29 PM
kakav je to logicki slijed kojim si dosao do te analogije: beskonacnost matematike = beskonacnost svemira? zbog cega je to tako?
Post #73 · Jul 6, 2006, 6:34 PM
Isto kako sam ja doso od 8 prstiju do pjevackog zbora djece s autizmom valjda. :thumbsup:
Post #74 · Jul 6, 2006, 6:40 PM
Drago mi je da se barem netko ovdje bavi humanim radom... bravo Nikola :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #75 · Jul 6, 2006, 6:56 PM
kakav je to logicki slijed kojim si dosao do te analogije: beskonacnost matematike = beskonacnost svemira? zbog cega je to tako?

Evo ja pokusavam da ne mislim o tome a vi opet pocinjete! :D Naucno je dokazano da se svenir neprestano siri velikom brzinom, ne pitaj me kako su dokazali ,ali dokazano je i to je stvarno pouzdana informacija,sad bez zajebancije. A i probaj sam da zamislis sta je na kraju svemira...opet neki mrak nistavilo, sto je opet svemir i tako u beskonacnost.
Post #76 · Jul 6, 2006, 7:02 PM
Ivan wrote:

Evo ja pokusavam da ne mislim o tome a vi opet pocinjete! :D Naucno je dokazano da se svenir neprestano siri velikom brzinom, ne pitaj me kako su dokazali ,ali dokazano je i to je stvarno pouzdana informacija,sad bez zajebancije. A i probaj sam da zamislis sta je na kraju svemira...opet neki mrak nistavilo, sto je opet svemir i tako u beskonacnost.

Nije bilo tesko to dokazat . Jednostavno su pratili neke udaljene zvjezde te su primjetili da se i dalje udaljavaju sto ih je dovelo do tog zakljucka. Osim toga racunaju na to da ce se svemir toliko prosirit da ce nastat gravitacija u njegovoj sredini te da ce pocet sam sebe privljaciti te time se spljosnut i sve nas zguzvat ko komad papira ili kutiju cigara. Bas je bio zanimljiv taj dokumentarac
Post #77 · Jul 6, 2006, 7:05 PM
GD je proslost. Nikola je novi freak mjeseca! :thumbsup: Nikola ja ti ne vjerujem pa mi postaj URL od web stranica gdje su dokazi da su ninje kornjace imali 8 prstiju na rukama, a nama su u video klubu prezentrali kornjace sa tri prsta (srpsko izdanje). Jos ces mi rec da majstor Splinter nije bio stakor nego llama. Ma bah! Ti sigurno pricas gluposti.

P.S. Ja sam inace musliman pa ako spomenes nesto sto govori protiv moje vjere nikad se vise neces osjecati sigurnim blizu autobusne stanice ili bilo kojeg drugog javnog mjesta. :twisted: ALAH UEKBER! :twisted: :twisted:

@GD
Odi na ovaj site i reci mi sta iskreno mislis o ovome. Ali iskreno. Mrtav sam ozbiljan. Tvoj odgovor ce me definitivno uvjeriti da li je sve sto govoris istina ili puka fantazija.

http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php

ALIEN TEST:
Otkrite da li ste prikriveni vanzemaljac a da ni sami niste bili toga svijesni. Pokrenite filmic pjesmicu i tko uspije odgovorit sta je dobio na dar 12 dana moze sa sigurnoscu utvrditi da nije iz ovog svijeta, ili da barem ne bi trebao biti. :D

http://www.funlol.com/funpages/12-days-of-christmas.html
Post #78 · Jul 6, 2006, 7:32 PM
Egon wrote:
GD je proslost. Nikola je novi freak mjeseca! :thumbsup: Nikola ja ti ne vjerujem pa mi postaj URL od web stranica gdje su dokazi da su ninje kornjace imali 8 prstiju na rukama, a nama su u video klubu prezentrali kornjace sa tri prsta (srpsko izdanje). Jos ces mi rec da majstor Splinter nije bio stakor nego llama. Ma bah! Ti sigurno pricas gluposti.

P.S. Ja sam inace musliman pa ako spomenes nesto sto govori protiv moje vjere nikad se vise neces osjecati sigurnim blizu autobusne stanice ili bilo kojeg drugog javnog mjesta. :twisted: ALAH UEKBER! :twisted: :twisted:

@GD
Odi na ovaj site i reci mi sta iskreno mislis o ovome. Ali iskreno. Mrtav sam ozbiljan. Tvoj odgovor ce me definitivno uvjeriti da li je sve sto govoris istina ili puka fantazija.

http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php

ALIEN TEST:
Otkrite da li ste prikriveni vanzemaljac a da ni sami niste bili toga svijesni. Pokrenite filmic pjesmicu i tko uspije odgovorit sta je dobio na dar 12 dana moze sa sigurnoscu utvrditi da nije iz ovog svijeta, ili da barem ne bi trebao biti. :D

http://www.funlol.com/funpages/12-days-of-christmas.html

hes a lamma theres a lama buahahahahahahaaaaaa :lol: .
Bas sam probao koliko cu izdrzat ostaviti to upaljeno i glasno pojacano, za 5 minuta sam dobio prve prigovore i prijetnje nasilju.
Post #79 · Jul 6, 2006, 7:33 PM
GD je proslost. Nikola je novi freak mjeseca! ?Nikola ja ti ne vjerujem pa mi postaj URL od web stranica gdje su dokazi da su ninje kornjace imali 8 prstiju na rukama, a nama su u video klubu prezentrali kornjace sa tri prsta (srpsko izdanje). Jos ces mi rec da majstor Splinter nije bio stakor nego llama. Ma bah! Ti sigurno pricas gluposti.

Normalno da nevjerujes, i ja ti ne zamjeram. Covjek si, bojite se nepoznatog, a kifameno osam prstiju na rukama ninja kornjaca rasa se ne boji nicega jer sve znaju.
Ako jos uvijek ne vjerujete mozete prouciti ovaj link OVDJE da se malo prosvijetlite dok ja giljam da me ne ulove.

-EDIT-
Ja sam jednom gledo ljame pol sata sigurno, nisam imo snage iskljucit.
Post #80 · Jul 6, 2006, 8:09 PM
BAYWATCH !!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Majke ti e...... hahahahahahahaha.... pokrenuo ja link i idem po sendvič, vratim se u sobu kad ono dere ona milozvučna muzikica ko luda!!!! Lud si totalno!
Post #81 · Jul 6, 2006, 8:46 PM
Normalno da nevjerujes, i ja ti ne zamjeram. Covjek si, bojite se nepoznatog, a kifameno osam prstiju na rukama ninja kornjaca rasa se ne boji nicega jer sve znaju.
Ako jos uvijek ne vjerujete mozete prouciti ovaj link OVDJE da se malo prosvijetlite dok ja giljam da me ne ulove.

jesi rođeni Turtl ili si mora pojsti pi*du od krave? :eh: :eh:
Post #82 · Jul 6, 2006, 9:17 PM
Ma nisam ja jos turtl, nista ne shvacas.
Evo pa prouci ovo, sve je tu, otkriveno je prije 34 godine.

(Marine ovo ce se tebi svidat, mali disko cigani, znam da ti ne treba nista vise)
Post #83 · Jul 6, 2006, 9:27 PM
@Qvazi Ninja Kornjaca

Proucio sam filmic i moram priznat da je situacija ozbiljna. Naime ovo je samo jedan od dokaza, slika nije jos u potpunosti jasna, ali vec se i od ovoga dade zakljuciti kako nam nije jos puno vremena ostalo. Ja si postavljam pitanje da li uopce mi mozemo nekako reagirati, jer s ovakvim se je stvarima mozda i nemoguce ophoditi na nekakav dobar, ispravan, ili ustvari bilo kakav nacin. Mahom su to neizgledne situacije u kojima jedan covjek stvarno ne moze znati kako uopce postupiti, a kamoli kornjaca, ili ljama. Sa dlakavim macho prsima Miča Bjukanona, i neizdrzivim, po zivot opasnim dudama Pamele, da i ne napominjem ponovno otkriće DR-ova (Disco Rom), bojim se da smo izgubili cim smo ubacili 5kn u atomat. No ne treba se sjekirati i očajavati. Kako kazu braca engelzi: Keep a stiff upper lip, and remeber: http://www.soundclick.com/util/streamm3u.m3u?id=720675&q=lo Allah je veliki! :pray:
Post #84 · Jul 6, 2006, 10:36 PM
Vidim da ste ostvarili veliki napredak, narocito ti Nikola, ako ovako nastavis sigurno ces postati turtl. Evo jedne velike istine koju prvi put vama otkrivam, u pocetku ce boleti ali kasnije cete shvatiti zasto su vas lagali, i sve ce vam biti kristalno jasno. Rec je o svima vama dobro poznatom coveku:
Linked image

da da budi dosta uspomena...ali pripremite se.....jeste li.....bolje sedite...casa vode i secer.......tu su....dobro.......ovaj dobri dekica koji vam je navodno svake godine donosio poklone.......NE POSTOJI, IZMISLJEN JE I DEO JE VELIKE ZAVERE :cry: .....ni iravsi ne postoje ni mali pomocnici niko sve je izmisljeno! :shock: ....sad popite casu vode i secer.......Nemojte mrzeti roditelje nisu ni oni znali.
Post #85 · Jul 6, 2006, 10:40 PM
Imam vec tu pjesmu, kao i mnoge od tog benda, poslao mi ju je divovski če?alj sa zadnjim naporima. Njegova je smrt tajanstvena, kao i njegovo porijeklo. Samo je spomenuo da ce petar petri petlju plesti ćiribilibela mare moja i da ima sve brojeve od alan forda. Vise nije htio pricat jer je reko da donatelo ima nunčake, sto je dovelo do eksplozije lijevog plucnog krila svake ribe sto gori na vjetru. Ako ne vjerujete, drevnu snimku susreta mene i če?lja mozete vidjeti ovdje.
Post #86 · Jul 6, 2006, 10:52 PM
A jeste Nikola tako je i ja kad sam isao bile su tu neke case. Ponudili su mi i gecojzle, ali sam ipak insistirao da mi daju brbotne. Imas ti pravo nece grom u koprive!
Post #87 · Jul 6, 2006, 11:41 PM
Nikola wrote:
Ma nisam ja jos turtl, nista ne shvacas.
Evo pa prouci ovo, sve je tu, otkriveno je prije 34 godine.

(Marine ovo ce se tebi svidat, mali disko cigani, znam da ti ne treba nista vise)

Čita? me k'o knjigu :thumbsup:

Ova snimka samo potvrđuje ono ?to nisam rekao....
Post #88 · Jul 7, 2006, 1:23 AM
Imam samo jedno za reći:

"Hitchiker's guide to the galaxy"

I jo? jedno:

Jeste li primjetili čudnu i nevjerojatnu podudarnost albuma "Dark side of the moon" (Pink Floyd) sa filmom "Wizard of Oz"?
Post #89 · Jul 7, 2006, 7:17 AM
Nisam gledo dark side of the moon, al hitchiker's guide to the galaxy sam nabavio pred neki dan, tek sam poceo gledat al cini se ko predobar film.
Post #90 · Jul 7, 2006, 9:46 AM
Jel' ova scena iz tog filma?

User posted image

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in