Game Developer

Replies: 139 Views: 32,689 Started: Jul 4, 2006, 4:36 PM Page 4 of 5
Post #91 · Jul 7, 2006, 11:54 AM
"Dark side of the moon" nije film nego album grupe Pink Floyd.
Post #92 · Jul 7, 2006, 12:39 PM
A krivo sam procito, mislio sam da su i film napravili. My bad.
Pa kakva je onda tu podudarnost, ja ju ne vidim?
Post #94 · Jul 7, 2006, 12:47 PM
Nemogu vjerovat da ste dosli do 10 stranice u ovom topicu.

Ovako ja izgledam :

User posted image
Post #95 · Jul 7, 2006, 12:49 PM
User posted image

Ja sam ovaj drugi s lijeve strane... to mi je s veslačkog turnira na Marsu... utrka je bila "TVRDA", ali smo ipak uspjeli.... fijuuuu

- EDIT -
Ako ovo nije elijensko ja neznam ?ta je!!!!! :thumbsup:

http://www.youtube.com/watch?v=_vFVlvi- ... h=moonwalk
Post #96 · Jul 7, 2006, 1:00 PM · edited Jul 7, 2006, 11:09 PM
@Burke
a jebga, nemam carobnjaka iz oza doma. Al ovo je stvarno zanimljivo, neznam kako je to neko skuzio. Vjerojatno su bas isli za tim, ko sta su na empty spaces sta mozes vidjet tu http://jeffmilner.com/backmasking.htm .
Post #97 · Jul 7, 2006, 11:06 PM · edited Jul 7, 2006, 11:50 PM
@Herri

Ja mislim da je ipak kod tvojeg dokaza nesto drugo u igri, i stvari se mogu vrlo lako i logicno objasniti. Pogledajte, kad procitate bit ce i vama logicno. Svi znamo kako je M.J. bio poseban, imao je taj dar, ali bas kao sto rijec kaze, to je dobio na jedan dosta sretan nacin. Naime sve je zapocelo masovnim genocidom sa strane tadasnje Njemacke, na ?idovima, ali ne zaboravimo da su osim ?idova tu bili i ciganski narodi, pa i obojano dru?tvo. Iako netko na prvi pogeld ne bi uocio, ta prica i M.J.-ova se podudaraju. Svi ga znamo kao amera, ali istina je da je 40tih godina M.J., tada jo? mladić, ?ivio sa djedom i bakom u Wroclawu, Poljska, gdje su oni bili ilegalni imigranti iz Zimbabwea. Naravno u toj situaciji su pokusavali izbjeci holokaustu u USA ali nije im uspijelo. Zavrsili su u konc. logoru i cinilo se da je to kraj. No sreca je Majkelova da su prije samog usmrćivanja svi zatvorenici bili u ćelijama, a ona u kojoj je on boravio bila je blizu laboratorija ozlogla?enog dr. Mengela, gdje je on ustvari pokusavao pronaci nacin kako od prljavih rasa (?idova, crnaca, roma itd...) napraviti ariansku cistu rasu, a radio je pod pokrovitleljstvom samog Hitlera jer mu je racun za plin stvarao prevelike poteskoce i nije imao vise sredstva za financiranje ratne kampanje. Tu dolazi vrhunac. M.J., inace po prirodi radoznao mladić, nekako je uspijevao naćuliti u?i toliko da rasazna pojedina mrmljajna Mengela dok je radio kasno u noć. Te informacije su mu bile dovoljne da u kratkom roku sam na sebi izvrsi operaciju, ne bi li se spasio prije nego sto bi dosao na red za tu?iranje. I sto je najgore stvar je uspijela. Postao je arianac i uspio je ubijediti ?vabe kako je zabunom zavrsio u ćeliji i bio je pu?ten na slobodu. E tu dolazi dar o kojem sam govorio. Za vrijeme koje je proveo u konc logoru, u kojem uvijeti za ?ivot i nisu bili bas na razini Hotela Ritz, M.J. je morao prilagoditi metabolizam tako da stvara energiju za pre?ivljavanje stanica iz čistog cijepanja atoma čestica vode na vodeonik i kiseonik, koja se nalazila u vla?nom zraku. Naravno takva prilagodba je utjecala na čitav izgled njegova tijela i on je postao toliko mr?av za razmjere nas ljudi sa normalnim metaboličkim potrebama, da je to nemoguće izmjeriti u gramima nego u nekoj manjoj jedinici. Zbog toga je M.J. dobio sposobnost da se odr?ava u lebdećem polo?aju, tj. on nikad nije u stvari stajao čvrsto na zemlji nego je uvijek lebdio par centimetara iznad tla, dok bi tijelo pokretao pu?ći ili udi?ući topal zrak koji bi mu proizlazio iz pluća. To se čak mo?e i vidjeti na prilo?enim snimkama, pogledajte kako kad kod radi taj svima nevjerovatni moonwalk potez, uvijek su mu usne napućene koda ne?to fućka, a ustvari on ma?e nogama i pu?e topli zrak kako bi se odbacio unazad. Mislim da je stvar dosta banalna i malo me ćudi kako netko kao ti Herri mo?e pasti na takav obični ?tos. Malo je te?ko za primjetit te detalje jer sam M.J. je puno pazio da njegova prava istina ne bude otrkivena jer se bojao da ga ljudi takvog neće prihvatiti. Zbog toga je poznati ?e?ir, koji je u stvari imao tu prekrivajuću, kamufla?nu funkciju, postao njegov trade mark.

@Nikola

Ovo je zasigurno jedan od najvjerodostojnijih i najboljih dokaza do sada. :thumbsup:

Error 404 - Not Found - :lol:
Post #98 · Jul 7, 2006, 11:09 PM
To je bilo zbog tocke, al ispravio sam si post.
Post #99 · Jul 7, 2006, 11:35 PM · edited Jul 7, 2006, 11:45 PM
:lol: :lol: :lol: :lol: Pokemon rap. Oduvijek sam znao da su pokemoni đavolska posla! :twisted: Fora.
Post #100 · Jul 7, 2006, 11:38 PM
@ Egon
Hvala na detaljnom poja?njenju.... :thumbsup:
Sve ove godine sam ?ivio u zabludi
Post #101 · Jul 7, 2006, 11:47 PM
@Herri
Pa to su pitanja koja se ticu cijelog covjecanstva, normalno je da si moramo međusobno pomagati. Samo slo?ni mo?emo ne?to postići.

Novi dokazi. Analizirajte i iznesite va?ne zaključke!

http://video.google.com/videoplay?docid=5705106544019087065
Post #102 · Jul 8, 2006, 7:56 AM
@Nikola
Postoji film The Wall! :thumbsup:
Post #103 · Jul 8, 2006, 8:13 AM
Znam znam.

Egone, ako ikad saznas kamo se ovi "ljudi" skrivaju odmah javi pokretu otpora njihovu lokaciju. Neznam da li si primjetio kenija u pozadini. Ne mice se. Sigurno je zavezan i drze ga za taoca.
Post #104 · Jul 8, 2006, 8:55 AM
@ Egon
Dokaz je zanimljiv..... dva momka koji se zabavljaju dokazuje paralelnost svjetova i zakrivljenost kozmosa.... mada bi ja to okarakterizirao kao neko bijesno pijanstvo
Post #105 · Jul 8, 2006, 9:23 AM
Sve je ovo tek alijenska kamufla?a. Nikola je dobro opazio detalj otetog humanoida, to nije slucajno. U stvari cijeli spot je poruka, trebalo mi je malo vi?e vremena ali sam negdje između 4 i 5 ujutro uspio slomiti kod. Naime stvar je malo komplicirana. U stvari sam ton i tekst su totalno nebitni. Kljucna stvar su pokret usana i govor tijela. Poruka se ustvari sastoji od gluhonjemih znakova sa kojima komuniciraju gluhonjemi ljudi. Caka je u tome sto su pokreti obrnuti, tj. cijeli film se mora pogledati unatrag, i onda se lako mogu raspoznati pojedini pokreti ruku i usana da imaju takvo značenje. Previ?e bi mi vremena oduzelo obja?njenje cijele poruke i svih pokreta, ima jos puno drugih materijla koji zahtjevaju pa?nju i brzu obradu. Ukratko poruka govori o tome da je misija uspije?no zavr?ena, paket je na putu, i sve ljame su na broju. Nisam u potpunosti siguran na ?to se odnosi ali imam neke svoje osobne teze. No ovo za sada ide u arhive pa neka ljudi iz institucije za AP (Alijenska posla) to dokraja razluće. Moji novi prjekat je ovaj pa pozivam i vas da se ukljucite. Tu?no je da nam se ovo de?ava a da ljudi nisu ni toga svijesni. Čak ?tovi?e, nekima je cijela situacija smije?na. To se mora promijeniti!
MISSION:
Tra?i se alegorički značaj (aka skrivena poruka) mjesto i vrijeme lokacije. Get busy! Time is of the essence!

http://video.google.com/videoplay?docid=248469655800688974

P.S. Jel imam tko kakve vijesti o agentu G.D.? Nije se javio na report vec nekoliko dana. Ne javlja mi se na pager a izgubili smo i satelitsko očitavanje lokacije. Mo?da je upao u nekakve nevolje?
Post #106 · Jul 9, 2006, 11:39 AM
Jebote ovo je najluđi topic koji sam ikad pročitao.
Vi niste normalni.

Samo tako nastavite :thumbsup: :D
Post #107 · Jul 11, 2006, 9:15 PM
Sad sam pogledo carobnjaka uz dsotm i moram rec da sam odusevljen. Kako se na nekim djelovima poklapa, to je nevjerojatno. Vjerojatno su isli za tim, al mi nije jasno zasto nisu isli do kraja, tj. da album traje kolko i film. Ovo je najduzi spot sta sam ikad gledo.
Post #108 · Jul 11, 2006, 9:46 PM
Ovo je posao za:

User posted image

Ako netko zna, on zna!
Post #109 · Jul 11, 2006, 9:51 PM
Nikola wrote:
Sad sam pogledo carobnjaka uz dsotm i moram rec da sam odusevljen. Kako se na nekim djelovima poklapa, to je nevjerojatno. Vjerojatno su isli za tim, al mi nije jasno zasto nisu isli do kraja, tj. da album traje kolko i film. Ovo je najduzi spot sta sam ikad gledo.

to sam ti zaboravio reć! ako stisne? repeat na winampu i album se opet počne vrtit odmah nakon ?to stane opet ti se poklapa!
Post #110 · Jul 11, 2006, 10:08 PM
A jebiga, nisam nabavio carobnjaka, nego sam naso sinkronizirani filmic na netu, traje 43 minute.
Marine, on je bespomocan protiv onih koji su slicni nama:
User posted image
Post #111 · Jul 11, 2006, 11:08 PM
Evo primjer za kako elijenska vrsta reptila mijenja oblik po potrebi:

User posted image
Po danu Po noći

Ako vas i dalje zanima detaljnije proučite ovo

Od sada odgovaram samo na PM
Post #112 · Jul 14, 2006, 11:11 AM
The truth is out there...

Ako vas detaljnije zanima proucite ovo
Post #113 · Jul 14, 2006, 11:27 AM
uuuu..... odlično odlično!!!!

bravo zola! :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #114 · Aug 20, 2006, 4:34 AM
Iz drugog topica:
Nije da me super ide...bit će bolje na jesen,

Zasto razmisljas o jeseni, novcima, buducnosti, kad je po tebi smak svijeta vec odavno trebao biti glavni aparat svakog kucanstva?
Post #115 · Dec 7, 2006, 6:33 PM
Zao mi je sto sam tek sad odgovorio, ali izbrisalo mi se pa sam nekako nasao.

Ivan wrote:
Game developer, najbolje za sve je da ti tu tvoju pricu ovde batalis, ko hoce nesto vise da zna o tebi i tvojim uverenjima nek te pita na pvt. Mi ostali glupi, staromodni primitivci koji ne mozemo da skapiramo taj tvoj svet, nastavicemo da zivimo u svom "imaginarnom" svetu. Ne brini se ti za nas, nama se ovaj svet svidja. I verovatno nam je bolje nego tebi u tom tvom svetu vanzemaljaca koji kravama seku genitalije i ljudima izvlace krv. Da smo svi zivi i zdravi!

Amen! Da smo zivi i zdravi!

Ivan wrote:
Quote"Game Developer"
Dobro ste shvatili ?to sam govorio, po?to je matematika beskonačna onda je i univerzum beskonačan ?to znači da ima beskonačan broj mogućnosti i svijetova.
Sad lijepo razmislite malo....beskonačno......

Jeste tako i ja gledam na opstu sliku univerzuma, ali razmisli posto je svemir beskonacan koja je verovatnoca da se dve intelektualne vrste susretnu u svemiru u svom relativno kratkom periodu postojanja.

True Fact!=Undeniable Truth!
Post #116 · Dec 7, 2006, 11:23 PM
Srecom zavrsili smo sa tim, nek smo zivi i zdravi! :D
Post #117 · Dec 8, 2006, 6:37 PM
Al bilo je je fora sad kad se prisjetim. :lol: Ovo bi mi islo u Hall of Fame:

1.
Ustvari imam 8 prstiju na svakoj ruci, dva na svakoj nozi jer su ninja kornjace zakon, kad me niko ne gleda sam naljepsi na svijetu, kad me gledaju namjerno poruznim jer onda robot napuse balon pa je bas ugodno hladno. Dok spavam ustvari igram kifameno s grmom maloljetnica u kasno predvecerje dok sumpor izbija na tavan moga pjevackog treninga za djecu s autizmom.

Sad ja mogu to isto tvrdit ko i ti svoje, al dal je onda to istina?

Legendarni Nikolin odgovor na GD-ove fantazije. S time je sve započelo. :clap:

2.

Ne treba obja?njenje. :D

3.http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php - Ljame su i danas zarazne. :twisted:
Post #118 · Dec 9, 2006, 4:55 PM
Ljamaaaa!
Post #119 · Dec 11, 2006, 8:42 AM
nikolin odgovor je za hall of fame...
Post #120 · Dec 11, 2006, 8:58 AM
Za one koji ne znaju, RTL je otkupio epizode Baywatcha i moći će ih se pogledati najmanje 2 puta dnevno...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in