Post #91
· Jul 7, 2006, 11:54 AM
"Dark side of the moon" nije film nego album grupe Pink Floyd.

Nikola wrote:Sad sam pogledo carobnjaka uz dsotm i moram rec da sam odusevljen. Kako se na nekim djelovima poklapa, to je nevjerojatno. Vjerojatno su isli za tim, al mi nije jasno zasto nisu isli do kraja, tj. da album traje kolko i film. Ovo je najduzi spot sta sam ikad gledo.

Nije da me super ide...bit će bolje na jesen,
Ivan wrote:Game developer, najbolje za sve je da ti tu tvoju pricu ovde batalis, ko hoce nesto vise da zna o tebi i tvojim uverenjima nek te pita na pvt. Mi ostali glupi, staromodni primitivci koji ne mozemo da skapiramo taj tvoj svet, nastavicemo da zivimo u svom "imaginarnom" svetu. Ne brini se ti za nas, nama se ovaj svet svidja. I verovatno nam je bolje nego tebi u tom tvom svetu vanzemaljaca koji kravama seku genitalije i ljudima izvlace krv. Da smo svi zivi i zdravi!
Ivan wrote:Quote"Game Developer"
Dobro ste shvatili ?to sam govorio, po?to je matematika beskonačna onda je i univerzum beskonačan ?to znači da ima beskonačan broj mogućnosti i svijetova.
Sad lijepo razmislite malo....beskonačno......
Jeste tako i ja gledam na opstu sliku univerzuma, ali razmisli posto je svemir beskonacan koja je verovatnoca da se dve intelektualne vrste susretnu u svemiru u svom relativno kratkom periodu postojanja.
Ustvari imam 8 prstiju na svakoj ruci, dva na svakoj nozi jer su ninja kornjace zakon, kad me niko ne gleda sam naljepsi na svijetu, kad me gledaju namjerno poruznim jer onda robot napuse balon pa je bas ugodno hladno. Dok spavam ustvari igram kifameno s grmom maloljetnica u kasno predvecerje dok sumpor izbija na tavan moga pjevackog treninga za djecu s autizmom.
Sad ja mogu to isto tvrdit ko i ti svoje, al dal je onda to istina?