Top Ten Video Game Weapons

Replies: 40 Views: 10,079 Started: Jul 27, 2006, 10:06 PM Page 1 of 2
Top Ten Video Game Weapons · Jul 27, 2006, 10:06 PM

Ne svidja mi se redosljed ali sto je je, prvi je definitivno najbolji ;)
Post #2 · Jul 28, 2006, 9:19 AM
Zbog fizike, priznaj ! :D Ali moram reci da izgleda impresivno i podsjeca na railgun. Definitivno number 1.
Sto se tice Mario Carta, pa mogli su radje izabrati Rollercage.. Jedna stvar me cudi! Nema lightsabera :snooty: !!!
Post #3 · Jul 28, 2006, 10:52 AM
Ludo e...

Svaka cast ekipi koja je napravila ovaj filmic... pre dobro...
Post #4 · Jul 28, 2006, 11:01 AM
Najjače mi ono iz Contre, hehe, kako su se toga sjetili
Post #5 · Jul 28, 2006, 3:16 PM
Ajme Contra.... jo? sam kakao u gaće kad je to bila ultra mega igra... a sad ju idem malo za?pilat za dobre stare dane :thumbsup:
Post #6 · Jul 28, 2006, 3:37 PM
A lud sam od Contre.... koja je sad to Contra....????
Kako ja ne znam za Contru. Igrao sam gianna sisters, a nisam cuo za Contru, koji sam ja papak :cry: :cry:
Post #7 · Jul 28, 2006, 6:23 PM
Ima? li onaj super nintendo konverter pomoću kojeg se nintendo igre mogu igrat na kompiću? ako ima? odmah ti ?aljem Contru, ako nema? mogao bi ti sve upakirat u neki folder i stavit na rapidshare ako si zainteresiran i ako voli? dobre stare nintendo igre.... max bi bilo 41 mb ali dobije? i masu igara (nix ima oko 200 mb igara)

Ajde, javi ako si zainteresiran pa ću sutra to uploadat
Post #8 · Jul 28, 2006, 7:50 PM
Stavi to na rapid svejedno, ja zelim :D Contra rula!!

Da, zao mi je sto rollcage nije umjesto MarioCarta .. a za Lightsaber normalno da nije tamo jer ne rade ocjenu u varijacijama a taj mac nije nis posebno jak, nema maca koji moze u jednom potezu sasjeci protivnika na pola - jer se vidi da ovdje govore o oruzjima koja odmah ubijaju :twisted:
Post #9 · Jul 30, 2006, 10:38 AM · edited Jul 30, 2006, 10:43 AM
@ Contra
Meni je Contra bila frustriajuce teska ! Jebote u to vrijeme za SNES su izlazile ful teske igrice koje ja kao mulac nisam mogao ih prelazit, ful je falio SAVE GAME :lol:
Imam SNES emulator i pun kurac igrica za njega (DL by dmane ?:lol:)

@ Jedi Edi
Onda nisi dovoljno igrao SW. Mozes od suta ubiti s lightsaberom koristeci "strong" style, "death from above potez". U Halo 2 su prikazali da isto trebas "lock on" s energy swordom da bi od shuta ubio.
Lightsaber ima gomilu raznih kombinacija napada dok ovaj ima samo 2. Pa mogli su onda stavit i blade-wrist iz AvP :lol:
Jos ovaj ima kratki domet i ne mozes deflektirati projektile s njim. S lightsaberom mozes prepiliti skoro sve koristeci sam svoju tehniku ili ga zafelshat prema necemu ful daleko od sebe, deflektirati blastere, djelomicno kuglice iz repeatera i parirati druge napade lightsaberom -- gdje mozes postici saber lock pri cemu pokusavas oboriti, odgurnuti ili sasjeci neprijatelja...
Ja mislim da lightsaber je zasluzio da ga stave, jer ne govore samo o oruzjima koja odmah ubijaju nego da su i ucinkovita. Recimo umjesto chainsawa, jer Doom ima 2 oruzija na popisu.
Post #10 · Jul 30, 2006, 10:43 AM
Ja volim dobit crvenu kornjacu kad igram mario kart...Ako sam drugi.
Post #11 · Jul 30, 2006, 5:24 PM
@Zola
Uvjerio si me, nisam dovoljno promislio .. umjesto kornjace je trebao biti lightsaber .. a BFG iz Duma uopce nije fora, bolji je onaj iz Kvejka ;)

Imam ideju, ajmo sklopit Top10 najgorih/glipljih oruzja! :D

10. Shotgun sa mackom (Postal 2)
Post #12 · Jul 30, 2006, 5:42 PM
9. Prod iz Wormsa
(ovaj zadnji pod F4)
User posted image
Post #13 · Jul 30, 2006, 7:13 PM
@JB
ne bi se slozio s tobom. Prod sluzi za gurnut nekog na rubu vrha na minu ili u vodu. Ako dobro izvedes mozes odgurnut dosta crvica s mape (padaju jedan od drugog) i rolaju se ako je velika krivina, te tesko se zaustavljaju i najcesce zavrse u vodi. Ful korisno ako se ne igra na baseball batove, dragon punch ili ball ili ako ostanes bez njih.
Post #14 · Jul 30, 2006, 7:14 PM
A cudno je sta na ovom nema benzina iz postal2, to mi je jedno od najoriginalnijih oruzja.
Post #15 · Jul 30, 2006, 7:20 PM
Meni je lopata i pisanje :lol:
Post #16 · Jul 30, 2006, 8:49 PM
zola wrote:
@JB
ne bi se slozio s tobom...

Znam cemu prod sluzi al mi je skroz bezveze, kad postoje dragon punch i dragon ball. Nisan reka da je skroz beskorisno, niti jedno oruzje nije beskorisno, ali spada u moju listu najgorih/najglupljih oruzja. :D
A koja oruzja su na tvojoj listi? ;)
Post #17 · Jul 30, 2006, 8:56 PM
Meni kako god okrene? nema do snajpera.... on, kad ga savr?eno zdimi? u tintaru nema alternative :thumbsup:

A inače, pi?anje iz Postala je imalo svojih dra?i, pogotovo kada popi?a? neku bakicu :lol:
Post #18 · Jul 31, 2006, 12:43 AM
Igor {J.B.} wrote:
User posted image

Kad ovo vidim srce mi zaigra
Post #19 · Jul 31, 2006, 9:21 AM
@JB
neznam, ja ti znam iskoristit bilo koje oruzije ma kako ono glupo i debilno bilo.

evo recimo, Biorifle iz Unreala je dugo vremena bio "shugav" igracima. Dok nisu skuzili da je dobar za mase i postavljanje trapova.
Sve sta je trebalo, je nauciti ga korisitit.. Kratki domet ali medium do high damage, ima primarni i sekundarni napad; brzi ROF kugla kiseline ili punjenje i izbacivanje cijelog spremnika (izleti velika kugletna koja napuni omanju prostoriju) koja napravi 100% damage. Ova puska je dobra za domination i asault (def).
Post #20 · Jul 31, 2006, 10:21 AM
Ti si Zola ba? te?ki profić za igre :thumbsup: ?

neznam, ja ti znam iskoristit bilo koje oruzije ma kako ono glupo i debilno bilo.

A kako bi? iskoristio npr. bananu, 2 metra ?page i malenog pli?anog medvjedića...... Ovako bi ja: stavim pli?anog medvjedića ko mamac.... ?zave?em bananu na ?pag i sakrijem se iza zida.... i onda kad netko dođe po medvjedića zamahnem ?pagom sa bananom kao lasom i zdimim ga u tintaru i onda počnem bje?at niz brdo onako ko da mi je netko noge polomio i derem se "wuhuhuhuhu"..... neznam dal to iz mene progovara vrućina ili sendvič sa mortadelom, ali jednostavno mi je sad pao taj plan na pamet
Post #21 · Jul 31, 2006, 10:27 AM
Herri wrote:

A kako bi? iskoristio npr. bananu, 2 metra ?page i malenog pli?anog medvjedića...... Ovako bi ja: stavim pli?anog medvjedića ko mamac.... zave?em bananu na ?pag i sakrijem se iza zida.... i onda kad netko dođe po medvjedića zamahnem ?pagom sa bananom kao lasom i zdimim ga u tintaru i onda počnem bje?at niz brdo onako ko da mi je netko noge polomio i derem se "wuhuhuhuhu"..... neznam dal to iz mene progovara vrućina ili sendvič sa mortadelom, ali jednostavno mi je sad pao taj plan na pamet

Ja bi poija bananu, nogon nabija medvjedića u pizdu materinu, ?pag bi dva put prisavija i onoga ko dođe namlatia po kostima. :m4t3:
Post #22 · Jul 31, 2006, 2:11 PM
Postavio bi medvjedica na sredinu krizanja hodnika. Vjerovano bi nekog zbunio nakratko. Jedan metar spage bi postavio na jednu stranu, drugi na drugu, bananu postavio kao "slip trap" na trecu stranu. Cetvrta strana sluzi za bjezanje ;)
Post #23 · Jul 31, 2006, 3:25 PM
Hehehe... dobri ste, iznenadili ste me, imate ma?te :thumbsup:
Mate me iznenadio sa jedenjem banane, ja se toga nisam sjetio.... Zola je pametno iskoristio slip trap :thumbsup:
Post #24 · Jul 31, 2006, 4:42 PM
Bananu u gace, spagu omotao oko sebe na neki feti? nacin i medvjedica njegovao u ruci .. koji tip me se nebi prepao? :twisted:

p.s. nisam gay
Post #25 · Jul 31, 2006, 4:44 PM
A joj Zola, pa prod je zbilja klinac od oruzja....

BTW i meni je srce zaigralo na menu oruzja iz Wormsa.... A NEBI vjerovali, ovu nedjelju sam ih pokusao instalirat i nisu mi htjeli radit!!! Tek sad ih fuuull zelim igrat!

Sto se tice shrot oruzja... prvo oruzje iz Quake 2 kad ostanes bez municije svega ostalog...
Post #26 · Jul 31, 2006, 5:51 PM
Ja bi bacio bananu u nepoznatom smjeru il bi napravio frape, spagom bi napojio afriku, a medvjedica bi pojeo. Suze zagarantirane.
Post #27 · Jul 31, 2006, 10:11 PM
Firedule wrote:
BTW i meni je srce zaigralo na menu oruzja iz Wormsa.... A NEBI vjerovali, ovu nedjelju sam ih pokusao instalirat i nisu mi htjeli radit!!! Tek sad ih fuuull zelim igrat!

Daj sredi to, mi znamo bacit preko neta, ful je smije?no pa da se priključi?.

Hvala na onome, ?pica je. Idem sutra u Dalmaciju, pa kad se vratim cuga i to. Aj pozdrav.
Post #28 · Jul 31, 2006, 11:02 PM
Super Mario Kart sa Nintenda je najjaca od onih navedenih igrica. Race mode na 100% je ultra jebeno te?ak ali zbog toga zanimljiv (osim za pederćiće koji koriste open/save state), dok u battle modu mi mozete svi, bez pardona, lagano popusit karu. :twisted: :D
Post #29 · Jul 31, 2006, 11:45 PM
Ja bi sad trebo prelazit na 150cc, al mi je pretesko, jedna greska i mos ga jebat. Al puno je teze na kompu nego sa onim svetim joystickom.
Post #30 · Aug 1, 2006, 8:02 AM
Unreal Tournament, koliko se sjecam prvo osnovno oruzje je ona neka struja koje obicno zene nose .. totalno shit oruzje :P

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in