Post #31
· Feb 19, 2005, 5:12 PM
super, o ideji cemo drugi put!
edifreak wrote:Prijedlog #2:
Da maknem nase slike sa ABOUT, da maknem skroz te tabove i da nam bude pro style tipa da pise samo nase ime sa opisom posla i onim informacijama koje sada pise sa strane...? (ovo stavljam svejedno, samo me zanima vase misljenje jer se uvjek mogu predomislit)
edifreak wrote:Prijedlog #3:
Preseliti DEV-NEWS na main stranicu, a u DEV staviti devblogs koji vi pisete?
.. i ispod devblog news koji bi bio umjesto news na DEV bih stavio one igre sto imamo u UNDERGROUND?
.. tim cinom bi maknuli UNDERGROUND koji je shit, i jos je ostao samo Articles koji bi preselio na MAIN!?
Igor {J.B.} wrote:No, no, no! Tako bi ostavili dojam neke hladne korporacije, ovako nas ljudi 'upoznaju', vide da smo zivi - od krvi i mesa, da smo mladi i zeljni rada!
Jedino mozda poslovne suradnike, a i s njima se dobro sto bolje upoznati.
Svida mi se ovako kako je i mislim da ne treba mjenjati.
.
Dino wrote:Sve u svemu...mislim da je dobro redovito raditi promjene ali mislim da sada nije vrijeme za to...trebamo srediti neke stvari koje imaju prioritet...a onda lako doradjujemo stranicu dok gledamo kako se nase nove igre skidaju sa neta i pratimo statistike.
Dino wrote:Sto se tice ABOUT-a...ja sam negdje citao...(ne sjecam se gdje)...uglavnom...jako je vazno koristiti svoje slike i svoja imena na svojim stranicama i proizvodima...na taj nacin kada jednom odemo na npr. E3 (I hope so)...ljudi koji su slucajno igrali nase igre ili bili na nasoj stranici mogu se prisjetiti naseg lica...mozda se ne sjete di su nas vidjeli ili gdje su culi za nas, ali glavno da primjete da smo im od nekud poznati. Mozda bi trebali (ne mozda nego sigurno) promjeniti te slike...staviti neke kvalitetnije i profesionalnije slike jer ona edijeva i moja slika ne odgovaraju tamo.
edifreak wrote:Ono sto sam ja htio je spojiti CONTACTS i ABOUT time sto cu maknut slike i opis - i dodati onu formu za kontakt!
Igor {J.B.} wrote:A sta se tice ovog za reklamiranje... nema sanse da ce nekoga tko je zainteresiran za marketing kod nas odvratiti nase godine (ili bilo sta iz abouta) ako je stranica dobro posjecena i ako su produkti koji su ponudeni na dovoljno visokom nivou kvalitete. Nije da imamo nesto skrivat pa trebamo maknit about

edifreak wrote:- Na vrhu iznad mojeg lika opis firme, our goals & our quick look into history...?
Firedule wrote:[quote="edifreak"]- Na vrhu iznad mojeg lika opis firme, our goals & our quick look into history...?