Site News

Replies: 166 Views: 32,867 Started: Feb 11, 2005, 7:23 AM Page 2 of 6
Post #31 · Feb 19, 2005, 5:12 PM
super, o ideji cemo drugi put!
Post #32 · Apr 15, 2005, 2:16 AM
-- ONO GORE I PRIJASNJE > STARI TOPIC --

Mislio sam maknuti "Links" sa foruma!! ?
Post #33 · Apr 15, 2005, 8:02 AM
Hm zasto jeste da ge retko koristimo i da sve linkove pisemo svuda po forumu ali nekga nista nekosta da tu stoji
Post #34 · Apr 15, 2005, 8:03 AM
:D Stvar ti je u tome da t ija ne volim imati smece okolo..zelim da imamo na stranici .tj... zelim da sve sto je na stranici zanimljivo! sve ostalo da brisemo! :|
Post #35 · Apr 15, 2005, 8:05 AM
Nevol si smece a najveci si kolekcionar smeca ui gs-u seti se sta je Igor reko kad je doso od vas da imas preko 10Gb smeca na kompu :razz:
Post #36 · Apr 15, 2005, 8:25 AM
Meni je Links dobro jer tu mogu drzat neke korisne linkove koje nemam npr u favoritesima, pogotovo kad formatiram disk, sve mi je tu na jednom mistu.
Post #37 · Apr 15, 2005, 7:58 PM
Onda dobro, ostaje! nego je slabo posjecen / slabo se posta..
Post #38 · May 18, 2005, 3:00 AM
-----------------------------------------
-----------------------------------------
UPDATE!

Glavni linkovi na stranici (header) vise ne pobjele na mouse-over (hover), nego zasvijetle kao tabovi... go and see:
http://www.generationstars.com

Prijedlog #1:
Da maknem web2sms sa stranice?
Mislio sam to maknut sa CONTACTS i stavit u ABOUT u desni menu link na to!

Prijedlog #2:
Da maknem nase slike sa ABOUT, da maknem skroz te tabove i da nam bude pro style tipa da pise samo nase ime sa opisom posla i onim informacijama koje sada pise sa strane...? (ovo stavljam svejedno, samo me zanima vase misljenje jer se uvjek mogu predomislit)

Prijedlog #3:
Preseliti DEV-NEWS na main stranicu, a u DEV staviti devblogs koji vi pisete?
.. i ispod devblog news koji bi bio umjesto news na DEV bih stavio one igre sto imamo u UNDERGROUND?
.. tim cinom bi maknuli UNDERGROUND koji je shit, i jos je ostao samo Articles koji bi preselio na MAIN!?

Prodiskutirajte sve!
Post #39 · May 18, 2005, 6:33 AM
Ovako ono sa linkovima to je super.

1. Ma nemoj macinjati mada nicemu nesluzi lepo izgleda. Ustvari mozes staviti kod about desno da se moze ko hoce

2. A nemoj dirati About ostavi ga da bude onakav kakav jeste sta mu fali. Samo ubaci taj kontakt ako hoces :|

3. Nemoj komplikovati stvari ?:thumbsup:
---ADMIN---
moram! ovo nije zato sto nemam sta raditi, ovo je zato sto je pol stranice beskorisno!
Post #40 · May 18, 2005, 8:37 AM
Trazimo more profesional look...zato to Edi radi.
Edi moje misljenje o svemu tome znas pa nema smisla da tu se?*m...
Post #41 · May 18, 2005, 9:18 AM
Meni je svejedno, samo nemoj micati GS poll :lol: :thumbsup:
Post #42 · May 18, 2005, 12:39 PM
Prijedlog #1
Ja sam za!

edifreak wrote:
Prijedlog #2:
Da maknem nase slike sa ABOUT, da maknem skroz te tabove i da nam bude pro style tipa da pise samo nase ime sa opisom posla i onim informacijama koje sada pise sa strane...? (ovo stavljam svejedno, samo me zanima vase misljenje jer se uvjek mogu predomislit)

No, no, no! Tako bi ostavili dojam neke hladne korporacije, ovako nas ljudi 'upoznaju', vide da smo zivi - od krvi i mesa, da smo mladi i zeljni rada!
Priblizavamo se ljudima i mislim da je to dobro, nevjerujem da nekog slucajnog prolaznika bas zanima info o firmi i gluposti.
Jedino mozda poslovne suradnike, a i s njima se dobro sto bolje upoznati.
Svida mi se ovako kako je i mislim da ne treba mjenjati.

E i mislim da nam lagani underground look dobro stoji jer smo mali dev tim, a ne neka ogromna firma :)
BTW Imam doma jedan primjerak Poslovnog savjetnika - skenirat cu neke od tekstova ima jako puno korisnih stvari o poslovanju, odnosima sa strankama, marketingu...

edifreak wrote:
Prijedlog #3:
Preseliti DEV-NEWS na main stranicu, a u DEV staviti devblogs koji vi pisete?
.. i ispod devblog news koji bi bio umjesto news na DEV bih stavio one igre sto imamo u UNDERGROUND?
.. tim cinom bi maknuli UNDERGROUND koji je shit, i jos je ostao samo Articles koji bi preselio na MAIN!?

Yes, yes, yes! Ali pazi da nemaju svi devblogove tako da bi trebao stavit da svi topici u podforumu DevBlog posted by Team members idu u taj devnews.
Post #43 · May 18, 2005, 5:09 PM
Igor {J.B.} wrote:
No, no, no! Tako bi ostavili dojam neke hladne korporacije, ovako nas ljudi 'upoznaju', vide da smo zivi - od krvi i mesa, da smo mladi i zeljni rada!

Jedino mozda poslovne suradnike, a i s njima se dobro sto bolje upoznati.
Svida mi se ovako kako je i mislim da ne treba mjenjati.
.

E sad pazi to je dvosjekli mac. Kada budemo registrirali firmu, a ocito je da jednog dana ocemo, onda bi se trebali zapitat kako to izgleda iz ociju neke starije osobe. Npr, dali ce se netko htjeti reklamirati na stranici koju vode osobe mladje od 24 godine, plus sto svi na tim slikama izgledamo ko mulci, sef sa nekom kapicom, ovaj sa curom i da ne idem u detalje.
Tesko da ce netko dati 30 000 kn u marketing takvoj firmi.
E sada ti si napisao ono pozitivno. I meni je isto ful gust vidjet nase slike tamo, vidi se da smo zivi i sve to stoji!
-----EDIT-----
Ne kazem da cijeli problem lezi u nasim slikama na nasoj stranici...ali puno mrvica cini kruh ako me razumijes.
Ali takodjer bi mi bio ful gust u djepu imati 30 000 kn...zar ne?
Post #44 · May 18, 2005, 5:23 PM
Sto se tice ABOUT-a...ja sam negdje citao...(ne sjecam se gdje)...uglavnom...jako je vazno koristiti svoje slike i svoja imena na svojim stranicama i proizvodima...na taj nacin kada jednom odemo na npr. E3 (I hope so)...ljudi koji su slucajno igrali nase igre ili bili na nasoj stranici mogu se prisjetiti naseg lica...mozda se ne sjete di su nas vidjeli ili gdje su culi za nas, ali glavno da primjete da smo im od nekud poznati. Mozda bi trebali (ne mozda nego sigurno) promjeniti te slike...staviti neke kvalitetnije i profesionalnije slike jer ona edijeva i moja slika ne odgovaraju tamo.

Sve u svemu...mislim da je dobro redovito raditi promjene ali mislim da sada nije vrijeme za to...trebamo srediti neke stvari koje imaju prioritet...a onda lako doradjujemo stranicu dok gledamo kako se nase nove igre skidaju sa neta i pratimo statistike.

Ok, zabrijao sam u prazno...cya !!
Post #45 · May 18, 2005, 5:29 PM
Dino wrote:
Sve u svemu...mislim da je dobro redovito raditi promjene ali mislim da sada nije vrijeme za to...trebamo srediti neke stvari koje imaju prioritet...a onda lako doradjujemo stranicu dok gledamo kako se nase nove igre skidaju sa neta i pratimo statistike.

Hej pa svatko u timu ima svoje prioritete, sustavno se podjelimo, odgovornosti. Kako sam se ja zrtvovao za tim, bez beda. Ima previse programire, nema beda necu vise programirat uhvatit cu se neceg drugog, tako jednostavno...ali to sad nije bitno, bitno je da svatko zna svoj posao u timu i u skladu s time zna svoje prioritete.
Mi smo tek na pocetku i osudjeni smo na to da radimo vise stvari istovremeno. Ne mozes ti jednu cijelu godinu raditi igru i onda cijelu iducu raditi marketing za tu istu igru.
E sad sam ja zabrijao...
Post #46 · May 18, 2005, 5:30 PM
Results tonight!

A za ABOUT, mislio sam maknuti slike i onaj jadan text koji nis ne govori, koji ionako stoji vec godinama tamo a i odstajace jos par godina ako nesto ne poduzmemo! Slike onda mogu pustit :(
Ali NAM TREBA Company Goal, da ljudi znaju sto zelimo postici!

Ono sto sam ja htio je spojiti CONTACTS i ABOUT time sto cu maknut slike i opis - i dodati onu formu za kontakt!
Post #47 · May 18, 2005, 5:31 PM
Dino wrote:
Sto se tice ABOUT-a...ja sam negdje citao...(ne sjecam se gdje)...uglavnom...jako je vazno koristiti svoje slike i svoja imena na svojim stranicama i proizvodima...na taj nacin kada jednom odemo na npr. E3 (I hope so)...ljudi koji su slucajno igrali nase igre ili bili na nasoj stranici mogu se prisjetiti naseg lica...mozda se ne sjete di su nas vidjeli ili gdje su culi za nas, ali glavno da primjete da smo im od nekud poznati. Mozda bi trebali (ne mozda nego sigurno) promjeniti te slike...staviti neke kvalitetnije i profesionalnije slike jer ona edijeva i moja slika ne odgovaraju tamo.

Tako je Dino!
A sta se tice ovog za reklamiranje... nema sanse da ce nekoga tko je zainteresiran za marketing kod nas odvratiti nase godine (ili bilo sta iz abouta) ako je stranica dobro posjecena i ako su produkti koji su ponudeni na dovoljno visokom nivou kvalitete. Nije da imamo nesto skrivat pa trebamo maknit about :D
Ali lako za to... Edi sta se tice newslettera - napravi samo sad da se na stranici upisivanjem svog e-mailaljudi mogu prijavit za primanje newslettera tako da imamo kome i poslat taj newsletter kad bude gotov. :cool:

---EDIT---
edifreak wrote:
Ono sto sam ja htio je spojiti CONTACTS i ABOUT time sto cu maknut slike i opis - i dodati onu formu za kontakt!

Bolje ne, ostavi posebno jer je ovako jasno di je sta.
A Company Goal mozes stavit u okvir iznad popisa clanova :)
Post #48 · May 18, 2005, 5:36 PM
Igor {J.B.} wrote:
A sta se tice ovog za reklamiranje... nema sanse da ce nekoga tko je zainteresiran za marketing kod nas odvratiti nase godine (ili bilo sta iz abouta) ako je stranica dobro posjecena i ako su produkti koji su ponudeni na dovoljno visokom nivou kvalitete. Nije da imamo nesto skrivat pa trebamo maknit about :D

Stoji, stoji slazem se.
Ali koliko stranica na svijetu ima slike svojih clanova? Ili koliko jakih stranica ima slike svojih clanova?
Post #49 · May 18, 2005, 5:39 PM
Pa mislio sam ih spojit, a ABOUT bi rename u CONTACTS jer to i je to, i nece nista biti zbunjeno!!
mi smo im kontakti, i mogu nas kontaktirati, sve na jednom mjestu, pa super!
Post #50 · May 19, 2005, 3:38 AM
UPDATE: NEW POLLS

Which GS game did you like the most?
Raklem
Snakey
Yambo Extra
Gink in Trouble
CaveShip

Do you like Game portals?
I love them
Nope
what's that?

Do you play football?
Yes I do
Nope
No, I play soccer

Do you play multiplayer games?
Nothing but that!
..more then Single player
..less then Single player
I don't choose, I just play!

Are you a game developer?
Yes
No
..will be some day..

Do you think that shareware games are too expensive?
Yeah
Nope

Do you think alot before voting in polls?
Yes
No
let me think about it..

Do you watch game trailers?
Yes
No

Which game console do you prefer to have?
GameCube
Playstation
X-Box
other..
I don't like consoles!

Do you read game magazines?
Yes
Only when somebody else buys it
No

Are you an internet fanatic?
Hell yeah
Just a little bit
Not really

Are you a game fanatic?
Hell yeah
Just a little bit
Not really
Post #51 · May 19, 2005, 1:00 PM
Odlicna pitanja ?:thumbsup:

I nemoj nista micati super je i ovako
Post #52 · May 20, 2005, 3:19 AM
Imam jedan jako zanimljiv prijedlog:
- Zamislite da nema MainPage kakav je sada
- Zamislite da je GAMES sekcija ustvari main page
- I sada onaj menu sastrane koji je skoro pa potpuno beskoristan da umjesto njega pisu samo najvaznije novosti kao sto je i na game-hippo isto desno..
http://www.gamehippo.com/
- Tamo bi pisale novosti kada neka igra izadje, neki novi natjecaj, kada npr. dule napise novi summary(tjedno), kada dule napise neki article...itd.

A zasto mi se ovo tako svidja:
Jako malo posla a ogroman pomak, mislim da ce rezultati biti predobri!!!
Da bi to napravio...cca. 1 do 2 dana! jebeno!

sta kazete?

---EDIT---
Ma ja sam majstor ;) Been there done that, check it out!
http://www.generationstars.com
Jedino nisam napravio nikakav news koji bi tamo desno stajao!
Post #53 · May 20, 2005, 10:24 AM
Pa dobro je i ovako!! Jos malo preradimo i bit ce super. Ionako ljudi nista ne rade ne main page, a druga najposjecenija stranica je games, sto je sada na main. Tako da se uopce ne trebamo zabrinjavati oko ovog poteza.
Post #54 · May 20, 2005, 12:18 PM
Nice mov3, jedino recimo da featured igre imaju veliki screen umjesto onog malog koji je za sve igre i da newsi budu sastrane kako si reka samo nek dobiju malo vise prostora. :thumbsup:

(uvik san se pita sta ce nam main posebno od games....)

:clap:
Post #55 · May 20, 2005, 3:33 PM
Nesmijem staviti da featured igre imaju vecu sliku (kao ono na main sto je bilo) jer nemaju sve igre po 3 sreensgota da bi to uspjelo.. bio sam na main stavio KK i samo jedan screenshot pa mi je to bilo JAKO glupo i onda sam tako dosao do OVE ideje!

Nema veze, glavno da je promjena prisutna, kasnije cemo jednom opet malo drkati po tome.

Sada bih jedino jos nekako pokusao rijesiti undergroound....
Post #56 · May 20, 2005, 10:11 PM
Ma daj sta se zamlacujes sa time bolje radi neku igru nije nam sajt kriv sto prodaja ginka neide :thumbsup:
Post #57 · May 25, 2005, 4:09 AM
Evo malo sam se igrao i napravio novi ABOUT.

Ono sto bih jos htio napraviti:
- Maknuti CONTACT link sa headera, staviti ga kao link u ABOUT (vec je)
- WEB2SMS staviti u desni menu na ABOUT
- Adresa firme, i dalje bih pustio svoju ali bih stavio duletov broj moba jer ja ili uvjek spavam ili se ne javljam na nepoznate brojeve kojih je bilo masu!!
- Na vrhu iznad mojeg lika opis firme, our goals & our quick look into history...?
Post #58 · May 25, 2005, 9:32 AM
edifreak wrote:
- Na vrhu iznad mojeg lika opis firme, our goals & our quick look into history...?

HM...E pa da vidis, mozda da tako napravimo, da napravimo kombinaciju i jednog i drugog, to ja mislim da nitko nema. Gore :Goals, history, about us (ono tekstualni oblik). A dole nase slike i funkcije. (i kad smo kod funkcija, ja bi da mi se tamo dodaju neke stvari, tipa: Marketing, Public Relations i mozda Co-founder, ako se neces ljutit i ako vama ostalima nebi smetalo! Jer mene bi ful usrecilo :) )
Post #59 · May 25, 2005, 10:50 AM
Firedule wrote:
[quote="edifreak"]- Na vrhu iznad mojeg lika opis firme, our goals & our quick look into history...?

...da napravimo kombinaciju i jednog i drugog...[/quote]
To ja cilo vrime i govorin...
Post #60 · May 25, 2005, 11:15 AM
Pa i ja isto sve vreme pricam gore opis firme dole mi sta to je super. Ovo sto si sad uradio sa About je super. E i da treba sstaviti duletov mob ipak je on zaduzen za odnose sa javnoscu i svime ostalim ?:thumbsup:

--- EDIT ---
E provalio sam da ovi iz CEATIA GAMESA imaju i artwork od igrara to sam ti hteo reci da bi bilo lepo ubaciti to mnoge ljude full zanima kao i slike nas dok radimo neku igru i naravno gomila screenshotova. :thumbsup: Sad imamo mesta na serveru :thumbsup:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in