Site News

Replies: 166 Views: 32,871 Started: Feb 11, 2005, 7:23 AM Page 3 of 6
Post #61 · May 25, 2005, 1:35 PM
Miskec wrote:
E provalio sam da ovi iz CEATIA GAMESA imaju i artwork od igrara to sam ti hteo reci da bi bilo lepo ubaciti to mnoge ljude full zanima kao i slike nas dok radimo neku igru i naravno gomila screenshotova. ?Sad imamo mesta na serveru

Da naprimjer kada kliknes na sliku na nekog od nas otvore mu se dve tri slike kako je za kompom ili kako lista neke papire, cita knjigu od Visual Basica...sta ja znam, dajte masti na volju. Onako neke simpa slike. Ali to da bude dostupno samo kada netko klikne na .....pardon ili ovako.
Pise ime i prezime i funkcija u timu. I onda kad kliknes "+more" ili na ime i prezime tog clana, otvara se link sa njegovim slikama tekstom i slicno. Ili otvori njegov dev blog (ali onda na dev blogu moraju biti slike i svi ti tekstovi)
A sta kazete?? Meni ovo full dobro zvuci, neka kombinacija ozbiljnosti i sve, a ako netko klikne i trazi nesto vise, onda moze vidjeti svakakve gluposti.
Post #62 · May 25, 2005, 4:03 PM
To je ok superrrr. Samo sam ja mislio na artwork od igre. Znaci radim ja TC pa slikam ono sa papira pa se slikam dok sam radio i to se stavi uz screenshoot od igre i tako za savaku igru a nije lose sta kazete :thumbsup:
Post #63 · May 25, 2005, 4:32 PM
@Dule
Public Relations i Co-founder it is! Marketing je malo komplicirano, ipak zato sto sam i ja u tome a neke stvari je glupo stalno ponavljat.... jer ja mogu onda sebi nabit cijelu listu toga sto znam i nebi stalo u 3 reda ;) if u know what i mean...
Tvoj mob cu staviti ako ti ne smeta u ABOUT za glavni kontakt???

@Igor
Od kad ti to stalno govoris? can't remember... ali stvarno bi bilo super! Jer i ja govorim o tome vec jaaaaaaaaaaaaako duuuuuuuugo.

@Miskec
Koji to artwork imaju na cateia stranici? nisam nis primjetio tj. nasao.

+MORE>
to smo imali prije, kliknes na nasu sliku i dodje veca slika...bilo je fora ali beskorisno, imate svoje blogove koji su linkani pored vaseg imena i tamo stavite sto god zelite, glupo da sve imamo na 100 mjesta ;)

I kako niste komentirali one ostale natuknice - budem napravio spomenuto!
Post #65 · May 25, 2005, 4:46 PM
edifreak wrote:
@Igor
Od kad ti to stalno govoris? can't remember...

Nisam bas stalno govorio... stalno sam govorio da nije nuzno izbacit sadasnji about za dodati taj company info... bila je ideja da ostavimo sadasnji about i dodamo company info gore... cek... aha evo.. see :)

Igor {J.B.} wrote:
Kraisoft... onaj njihov company info je meni osobno dosadan, ali mogli bi recimo u about dodati to negdje.
Post #66 · May 25, 2005, 5:04 PM
o'k

@Miskec
To je cijali site za igru, to ce i nase takve igre imati, a to nemoze imati svaka igra, uostalom, uz svaku igru imamo screenshote...
Post #67 · May 25, 2005, 5:55 PM
A da mozemo za nku igru na ovaj site staviti to. :thumbsup:
Post #68 · May 25, 2005, 9:05 PM
UPDATE:
- Maknuo sam CONTACTS iz headera, sada je u ABOUT desno
TO-DO:
- Duleta ubaciti na web2sms! (zasto? zato jer meni treba!)
- Na vrhu iznad mojeg lika opis firme, our goals & our quick look into history. Znaci, smisliti text!
Post #69 · May 25, 2005, 11:00 PM
SVe je to lepo stoo sredjujete sajt ali kad ce da se radi CI vise :-? :pray:
Post #70 · May 25, 2005, 11:18 PM
Znas sta ja zelim, ili umrijeti ili raditi sve po redu jer kada radim 100 stvari istovremeno nis ne napravim! :cry: glava me boli, starci mi seru, nemam para, uzasno se osjecam... fali mi 1 pixel do kompletne depresije...
Post #71 · May 25, 2005, 11:21 PM
A znam kapiram te i ja se u zadnje vreme isto osecam skorz sam depresivan i lud jebiga ma opusti se mozda sam malo pretero ali nema veze samo opusteno . Naravno jedno po jedno. :thumbsup: :beer: Opusti se malo ajmo na :beer: ja castim jer se nema para i frka je :thumbsup: Joj znam kakva je situacija kad u kuci nema para skroz bedak ali jebiga prodje to uvek se nadje nesto :thumbsup:
Post #72 · May 26, 2005, 6:50 AM
Miskec wrote:
Opusti se malo ajmo na ?:beer: ?ja castim jer se nema para i frka je ?:thumbsup: Joj znam kakva je situacija kad u kuci nema para skroz bedak ali jebiga prodje to uvek se nadje nesto ?:thumbsup:

Firedule:offtopic wrote:

Kao sto rekoh Edi, ajmo van veceras. Ajde decki pomognite mi ga nagovorit, jer ja jucer nisam uspio skroz :)
Post #73 · May 26, 2005, 7:04 AM
No chance :| nemam para, zadnje sto sam imao sam danas potrosio na 2l kole a necu imat ni za cigare...

edifreak wrote:
UPDATE:
- Maknuo sam CONTACTS iz headera, sada je u ABOUT desno
TO-DO:
- Duleta ubaciti na web2sms! (zasto? zato jer meni treba!)
- Na vrhu iznad mojeg lika opis firme, our goals & our quick look into history. Znaci, smisliti text!
Post #74 · May 26, 2005, 7:07 AM
I kao moras napraviti to sto je u tablici...a sta se nebis isao van malo opustiti ? Ma dobro...necu ic offtopic i pricat gluposti ovdje.
Post #75 · May 27, 2005, 12:53 AM
sugavi find5 je presisao sve i dosao na prvo mjesto argh, i na mjesecnoj listi skupio preko 1000dwl.

TOPIC: TEAM WORTH
Ajd da to rijesimo. Meni taj dio stranice ide na k jer mi se neda stalno updateat i to moze lako biti missleading information jer nisu svi programeri lalala.. svi me razumijete.

Znaci to valjda micemo, ono sto bih ja htio je iskoristiti ljepotu te podstranice, meni su one zvijezdice bas strava i napravio bih da nesto na tu foru ocjenjujemo ili barem .... nesto .. nesto ...

http://www.generationstars.com/index2.php?menu=worth
Dotican link je dostupan preko DEVELOPMENT.

TOPIC: VB CONTEST
Steta tog natjecanja, bas je bilo fora raditi ga, uciti druge i ocjenjivati ih.
Sto sad? mislio sam to maknuti ali.. ipak ga mozda iskoristiti za nesto drugo, mozda da mi na tu neku foru organiziramo contest koji imamo na stranici (onaj proziran LINK u headeru).. bo

http://www.generationstars.com/index2.p ... =vbcontest
Dotican link je dostupan preko DEVELOPMENT.

TOPIC: ABOUT
1. Moramo smisliti text za company info... (to cemo valjda ja i dule kada dodjem do njega ovih dana)
2. Nova ideja - SURADNICI:
Kao sto i na bigfishgames.com ili neznam tocno gdje (games.cateia.com) ima na dnu poslje svih clanova tima lista suradnika sam mislio da to i mi napravimo, znaci na dno ispod svih dodati nesto kao npr.:
- Dragan Maurovic, dragan@generationstars.com (aka Zola)
- Ivana Kocic, ivana@generationstars.com (aka Fairy)

Molio bih vas da ljepo, pristojno i formated sve prokomentirate bez onih super duper kratkih komentara ;)
Post #76 · May 27, 2005, 7:48 AM
Team Worth
Dobro, makni to a zvijezdice mozemo davat igrama npr po broju downloadova, pa da recimo prvih pet (all time lista) ima zlatnu zvijezicu, prvih 5 na mjesecnoj imaju plavu zvijezdicu (igre mogu imat vise zvijezdica), novoizasle igre imaju zelenu zvijezicu ili tako nesto... sta mislite o tome?

Contest
Ideja za onaj contest na headeru... ko napravi najbolji wallpaper za neku GS igru dobije besplatno Ginka recimo, prijave se uzimaju mjesec ili dva, plus sta bi taj contest bija objavljen na stranicama koje se bave indie gamingom sta bi povecalo posjete i downloadove jer ljudi vole natjecanja :)

About...
Mozemo napisat suradnike tamo zasto ne :)
Post #77 · May 27, 2005, 8:06 AM
Team Worth
Makni slobodno, te zvjezdice iskoristi u Contest podstranici.

VB Contest
Opet, i ovov mo?e? ubacit u Contest, al ne virujen da će se sakupit vi?e od 10 ljudi (uz ove iz tima)

About
Super ideja, evo ja glasam da Wizard bude suradnik, jer je najučestaliji posjetitelj (izvan tima), i pomaga je Miskecu, i meni na crovb.net-u.. :cool:
Post #78 · May 27, 2005, 8:19 AM
Team worth:
pretvaram ga u Game worth!!!
igore hvala! svojom idejom si srusio policu ideja u mojoj glavi, prepun sam cool stvari :P ali sad stvarno ne serem... budete vidjeli sutra ;)

Contest:
Ma nis, to onda sve micem ca, igore ovo za wallpaper je super nego sam mislio iskoristiti onu podstranicu za nesto ali nema veze.
(contest bija objavljen na stranicama koje se bave indie gamingom sta bi povecalo posjete i downloadove jer ljudi vole natjecanja :)) LOL, ali jako dobro, ufff... :cool:

About:
1. jos uvjek stoji da se ovo rijesi kod duleta...(company info)
2. ok, ako se svi sloze za to da se uopce stavljaju suradnici onda cemo se kasnije dogovoriti koga staviti i koje informacije objaviti..
Post #79 · May 27, 2005, 9:06 AM
Igor {J.B.} wrote:
Team Worth
Dobro, makni to a zvijezdice mozemo davat igrama npr po broju downloadova, pa da recimo prvih pet (all time lista) ima zlatnu zvijezicu, prvih 5 na mjesecnoj imaju plavu zvijezdicu (igre mogu imat vise zvijezdica), novoizasle igre imaju zelenu zvijezicu ili tako nesto... sta mislite o tome?

Moze, moze. Puno bi nam bilo pametnije da ocijenjujemo igre nego sebe :clap: :clap:

Contest
Ideja za onaj contest na headeru... ko napravi najbolji wallpaper za neku GS igru dobije besplatno Ginka recimo, prijave se uzimaju mjesec ili dva, plus sta bi taj contest bija objavljen na stranicama koje se bave indie gamingom sta bi povecalo posjete i downloadove jer ljudi vole natjecanja :)

Moze, ili u kreiranju mapa (Caveship). Ali mozes ga ti i maknut, pa kad budemo organizirali Contest, onda ga stavi.

About...
Mozemo napisat suradnike tamo zasto ne :)

Ali, onda dobro pazi koga ces napisat. Pogledaj u nasim igrama creditse i sve spomeni koji zasluzuju zahvalu.....vupsi dejzi...malo sam kiks-kiks, sad tek vidim postove od Mate I Edija, ali ok samo se nadovezujem i potvrdjujem...
Post #81 · Jun 3, 2005, 12:11 AM
YO! Kad si pricao o tom portalu?? Meni ovo strava izgleda...
Uff, a ne znam sto bi rekao....trebas doci kod mene jedan dan da deset sati, pa da vidis koja cuda bi napravili, i prijave i stranicu i ovo i ono. Ali bi se izubijali od posla. Ali ko nam kriv, bolje i to nego biti trgovac :)
Post #84 · Jun 9, 2005, 9:17 AM
edifreak wrote:
Haha lol... trgovac - NOT

pogledaj sada, stavio sam nas tamplate: (osim headera koji sam bezveze ofarbao)
http://generationstars.com/forum/mods/p ... portal.php

Ovo je fenomenalno daj stavi da forum tako izglkeda bas je mocan izgled neverovatno odakle ti samo tu bas je extremno dobro :thumbsup:

Odlican je logo za dday-2
Post #85 · Jun 19, 2005, 9:23 PM
DOWNLOAD & NEWSLETTER IDEA:
Pazite ovu stranicu...tj kada sam kliknuo na dawonload jedne igre ovdje me dovelo:
http://www.mumbojumbo.com/download.pl?game=luxor

Korisnik ni ne mora upisati mail.. i ni ne mora se prijaviti na newsletter ali strava jer imamo vece sanse nakupiti newsletter usere.. vec smo pricali o ovako necem slicnom ali evo, mislim da je ovo najbolje i bez beda za napraviti... sto kazete?
Post #86 · Jun 19, 2005, 9:44 PM
Sto se mene tice moze. Ovako je prijava useru pred nosom. Pa ako je imalo zainteresiran ce se subscribat.
Meni je ovo :thumbsup:
Post #87 · Jun 19, 2005, 10:17 PM
Sla?em se s ovim, ali da ovo upisivanje mail-a bude opcija...tj. da se mo?e skinit i bez upisivanja maila... Jer ako stavi? da se mora dosta njih mo?e upisati glupe ili nepostojeće mailove, a i nekako napasno djeluje ako mora? upisati mail... :thumbsup:
Post #88 · Jun 19, 2005, 10:22 PM
Ja san za to da se lipo zamoli posjetitelje kad idu nesto skinut da se prijave i na newsletter ako zele (i odma im tu tutnes box za upisat mail i stisnit subscribe)
Post #89 · Jun 19, 2005, 10:37 PM
Pa da! To je ovo, ovo ne znaci da se moras subscribe da bi downloadirao igru.
Post #90 · Jun 19, 2005, 10:45 PM
pa da, mozemo iznat tog box-a napisat "Optional:" ali po defaultu da je kvacica ukljucena, ako se iskljuci da se onda i onaj box (Enabled=False)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in