Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,718 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 100 of 141
Post #2971 · Oct 6, 2005, 8:08 PM
Ma Nix koja antilopa, ovo je "Yogsi moment" :yogsi:
Post #2972 · Oct 6, 2005, 8:18 PM
Moguce. Vidi mu se u ocima da nesto nije u redu.
Post #2973 · Oct 6, 2005, 9:34 PM
Must be the dark side - of the room - of nix
Post #2975 · Oct 6, 2005, 11:21 PM
hahhhaha ,mrs gade.... koja improvizacija :P oh moj boze, Ča se mo?e
Post #2976 · Oct 7, 2005, 12:24 AM
moglo je i svr?it goreee...:m4t3:
Post #2977 · Oct 7, 2005, 7:05 AM
Igor {J.B.} wrote:
Ma Nix koja antilopa, ovo je "Yogsi moment" :yogsi:

Hahahahha ROFL :lol: :lol: :lol:
Ma koja smo mi komedija covjece....
Post #2978 · Oct 8, 2005, 4:59 AM
Evo jedne super uber komedije:
Od ponedjeljka sljedeca tri(3) tjedna cu bit zauzet faksom i civilnom, od 7:30/8:00 do 20:00 :middle:. Bit ce tesko, al musko sam, naviko sam da patim.
I jedna dobra vijest. Na brucosijadi od filozofskog su bili macevi od spuzve. Sa svojim pajda?ima sam tamo proveo dobra 3-4 sata besmisleno mlatarajuci okolo tim sranjem (@Edi, slican filing onom kad smo se gluparili po parku). Bilo je predobro. I nisu bili samo macevi nego i neki olfa nozici, al to je niskoristi, i nesto ko velik stapic za usi (dual blade?). Sjbali smo nekoliko komada, potjerali su nas, al je bilo pre pre prejbeno :middle:.
Neznam kako, al frendu sam uspio raskrvarit ruku SA SPUZVOM. I zbog toga se osjecam posebnim ?:mariorun:

[Sretan nam Dan Nezavisnosti :thumbsup: ]

[Sunce je pocelo izlazit pa mi je vrijeme za pocinak, vampiri i ja smo bas guba]
Post #2979 · Oct 8, 2005, 6:22 AM
Nikola reze ljude spuzvom....svasta.
Nix mozes ic spavat, dosla je smijena da te zamijeni :lol: :lol:
Post #2980 · Oct 8, 2005, 10:37 AM
Nikola evala ti :middle:
Post #2981 · Oct 8, 2005, 1:21 PM
Take the quiz: What modern bad guy are you?
User posted image
Adolf Hitler
Congradulations... you are Adolf Hitler! You led the most socially successful dictatorship of the 20th century despite being completely insane. You also started World War 2 and sent millions of people to their deaths in gas chambers. Your legacy is to be one of the most hated men in the history of the Western world.
Post #2982 · Oct 8, 2005, 1:32 PM
Take the quiz: What modern bad guy are you?
User posted image
Adolf Hitler
Congradulations... you are Adolf Hitler! You led the most socially successful dictatorship of the 20th century despite being completely insane. You also started World War 2 and sent millions of people to their deaths in gas chambers. Your legacy is to be one of the most hated men in the history of the Western world.
Post #2983 · Oct 8, 2005, 1:32 PM
I ja sam Hitler.
Post #2984 · Oct 8, 2005, 1:33 PM
Zakon. Moramo pustit brkove.
Post #2985 · Oct 8, 2005, 2:45 PM
ZIP FAJL!

I ja san Hitler ?:lol: ?:lol: ?:m4t3:

EDIT

Ovo je 300 stranica ovog topica :clap: :clap: :clap:
:bacva: :m4t3:
Post #2986 · Oct 8, 2005, 4:29 PM
Igor {J.B.} wrote:
evo 10000-ti post na forumu... jedan LOL ?
:juggle: ?:lol2: ?:f ?:bacva: ?:funky: ? :beer: ?:lol2: ?:yogsi2: ?:skiffy: ?:clap: ?:lol: ?:thumbsup:

Nekako smo mi brzo prevalili 1000....ovo gore je bilo postano 14.09.
:clap: :clap: :clap: :clap:
Post #2987 · Oct 8, 2005, 4:41 PM
Ovo je post broj 11011.
Post #2988 · Oct 8, 2005, 5:33 PM
I meni je ispalo da san Hićo Legenda
/:-=|
Post #2989 · Oct 8, 2005, 7:04 PM
Dodje mi da se zapitam jel ima sto drugo osim Zip fajl-a? Kakav Win rar mozda?
Post #2990 · Oct 9, 2005, 1:18 PM
Bla :lol2: :f
Post #2991 · Oct 9, 2005, 1:20 PM
Ako Edi spama mogu i ja :middle:
Post #2992 · Oct 9, 2005, 1:31 PM
Ovo je tip od the day.. a moj tip je: Be good to others and others will be good to you ou du du li dup.

Sutra mi navodno dolaze sredit modem, odmah se bacam u nocnu smijenu jer po danu ja radit jednostavno ne mogu punom parom, a ti
Post #2993 · Oct 9, 2005, 1:47 PM · edited Oct 9, 2005, 7:51 PM
pozdrav, ljudino..
nije me bilo par dana jer sam pomagat krecat stan Danielu. A ni sam neznam kako sam izdrzao nekih pedesetak sati = krecanje po cijeli dan (uz pokoji odmor uz Rijecko :) + Booka (pocetak i kraj) + bez spavanja...
tako da sam se morao regenirirat nekih dobrih 12 sati u sutu.. i jos mislim da mi fali..

ja back in business pomalo..

---Edit---

@ m4t3

evo popravljeno...
Post #2994 · Oct 9, 2005, 2:45 PM
boze, taj lik svakih par mjeseci kreci nesto...
Post #2995 · Oct 9, 2005, 4:15 PM
Danijel stalno kreci, a Zola je stalno back in business. :lol:
Sorry! Ali nisam mogao odolit. Zola meni je uvijek drago procitat tvoj post na forumu. Dajes nam do znanja da si ovdje i na taj nacin zelis skrenuti pozornost na sebe :thumbsup:
Post #2996 · Oct 9, 2005, 5:41 PM
drago mi je sto je tebi drago :)
volim ja pisat ali draze mi je pisat onako, bibliju za post ali sta kad to nitko ne cita cijelu. Kratki post od jednog slova ili recenice mi je totalno bezveze. Znam da netko mora postat, makar nesto, ili opisat nesto ali jedan LOL je totalno bez veze. Znam koji puta i ja neznam vise sto bi napiso pa dreknem :lol2: ali vise volim veci opis stanja te narocite osobe. Ah previse trazim, ionako ljudi nemaju vremena za toliki izljev emocija pa jednostavno je lakse i po brzom postupku dreknut :lol2: i odma procitat deset postova i odgovorit kao i na prijasnjem jednako i brzo s jednostavnim :lol2: nego pisat esej koji nitko necita. evo lupetam samo da post bude duzi, te pretezito ne pazeci na hrvatski i na gramaticke greske iliti pogrjeske, ionako nitko ne cita podulji post, koji je dosadan i nezanimljiv te traze samo boldane rijeci ili nakrivljene, tj. talijanske rijeci i odmah prelaze na drugi post i automatski naprave shemu +1 post. Stoga sto mislim, tj sto znam da moj post vjerovatno nece ni procitat do kraja ili cak ni mozda nista od njega, te samo one boldane i zakrivljene rijeci, libo me cze za misljenje drugih ljudi, ali oni koji su ipak izdvojili svoje dragocjeno vrijeme da bi ovako nesto procitali e tu ste popusili jer ovaj post nema smisla koliko i je dobra fora da sahara ima mora ili cak i slovenija i njezina obala, u stvari hocu reci tko vam je kriv sto ste navukli citati ovaj post samo zato sto ja koji put napisem nesto dugacko i odmah ljudi misle da je sigurno nesto baza kao sto bi mate ili igor rekli sta god njima to znaci. Ako jos citate ovaj post shvatit ce te da i nije toliko dugacak jer se odmah cita jasno i glasno, jednako kao i svaki drugi post bio on zanimljiva, utjecajna i strahopostovana osoba ili osoba totalne suprotnosti od ove navedene prve, pa onda zasto je problem procitat ovako evo sad vec dugacko a i meni se vise ne da i pisat, kad vrijedi vise nego 10 postova sa lol i :) u sebi..
?Jos sam htio reci, evo vec u mislima vidim vase kolutanje ocima, sta ova kmica ima jos za reci? e pa nemam nista samo sam htio jos vidjeti vase kolutanje ocima , he he he.. aj pozdrav i ako je ovo stvarno neko procitao do kraja onda svaka mu dala makar samo kolaca ili ako je cura citala moze ostavit broj moba na PM pa se dogovorimo. Ako sam nekog slucajno ili nenamjerno uvrijedio, neka se zali drustvu za zastitu zivotinja a ne meni ako vas boli nesto mozete ici veterinaru i ne saljite mi nekakve sudske tuzbe za psiholosku povredu i slice prirode nego odite psihijatru ili jos bolje u ludaru pa neka vas oni malo srede kako i za sluzujete. E da, sto sam htio jos reci? ?:roll: sta opet? ma samo vi dajte treba vjezbat i oci s vremena na vrijeme. E to me podsjetilo, during the war.. hehe ma moram malo ubacit i humora, kao sto bi ubacio Stipe kad bi mu ponestalo teksta u njegovim interviewima.. Htio sam reci da ovim se zahvaljujem za inspiraciju ovaj post, prvenstveno clanovima tima Generation Stars, thanks to ide meni jer ipak sam ja napisao ovaj posta a ne vi, onda, specijal thanks goes to Firedule sa prijasnjim postom je probudio nesto u meni, jedan izrazito dobar osjecaj i vedrinu za naci vremena za napisati ovaj post, ma lupetam kao i obicno,i naravno very specijal thanks to Bill Gates, jer da nije njega i njegovih kradja softwarea, njegovih podmuklih brzih uspjeha u osvajanju trzista i njegove genijalnog uma, bez kojeg ovog posta nebi ni bilo, jer onda bi bio na besplatnom OS linux koji nesto manje kuzim. Jos ste tu? jaooo milunka, ne bi vas bog mogao otjerat. Sta sad? eh da stipe i njegovi vicevi...
Pa da probamo s jednim kratkim buduci da se ovo uduzilo:
"Koja je razlika izmedju katolicke crkve i hrvatske vlade?
Katolicka crkva propovijeda siroma?tvo,hrvatska vlada ga realizira."
Post #2997 · Oct 9, 2005, 6:11 PM
renegerirat

ja san mislia da se ka?e regenerirat, a ne renegerirat :eh:
Post #2998 · Oct 9, 2005, 8:49 PM
Hahha lol, renegerirat, zanimljivo zvuci svakako!!! & dobar joke Zola btw.. procital sam sve, nazalost :P hahha

Evo za trud :clap:
Drugi put na diraj Billa :x jer ces na-:middle:
Post #2999 · Oct 9, 2005, 10:12 PM
Jedna osoba neka procita ovaj post, i moja misija je obavljena. Tekst koji sada citate, iako je na vrhu, zadnji je napisan. Uzivajte.
zola wrote:

?Jos sam htio reci, evo vec u mislima vidim vase kolutanje ocima, sta ova kmica ima jos za reci?

Ne, ja sam pomislio koliko dugo ti je trebalo vremenski da napises ovaj post.
zola wrote:

Firedule sa prijasnjim postom je probudio nesto u meni, jedan izrazito dobar osjecaj i vedrinu za naci vremena za napisati ovaj post

Vrlo mi je drago da sam uspio pobuditi neki osjecaj u tebi!! Prije ili kasnije, ili nikad, ces shvatiti da postoje razliciti nacini motivacije zblizavanja zdruzivanja itd, itd. Ti neznas, ili si zaboravio da sam ja bio u vojsci, i da sam ja tamo naucio neke stvari, koje se mogu iskoristiti i u obicnom zivotu. Mislis da je lako kontrolirat, vodit, usmjeravat, nagradjivat, kudit 60 ljudi? Sa svakim imat drukciji psiholoski pristup? Zasto je vecina zapovjednika u vojsci gadova? Dok u privatnom zivotu velika vecina njih to nije. Zasto sam ja smrtno ozbiljan kad se prica o timu unutar tima, a kada se igra nogomet na bisu psujem, zajebavam se, ne trcim kad treba, pucam iz daleka, driblam kad stignem, dodajem kad mi se dodaje.

Umijece ratovanja. Knjiga za koju kazu da se moze upotrijebiti u suvremenom poslovnom zivotu. Kako? Knjiga je stara par do nekoliko stoljeca, teme su iskljucivo ratovanje, ne napadaj u sumrak i te sprehe.

Gore si jedino zaboravio na cast izuzecima. Ja OBOZAVAM velike postove, i uvijek ih gustam citat. Prestao sam ih pisat iz razloga koje si ti upravo iznio. I zato sto me Edi u pocetku konstanto opominjao da ukoliko nesto zelim reci, a da zelim da ljudi to procitaju da skratim maksimalno.

Slazem se s tobom da jedan ?:lol: ne moze i nikad nece moci reci cijelu pricu, ali nije na tebi niti na meni da mjenjamo navike ljudi da pisu kratke ili duge postove.

Zola moj savjet ti je Eat life with a big spoon. Kada shvatis da nije uspjeh u igri Capitalism 2 imat 5 miljardi $ prihoda, vec u pravom zivotu imati taj prihod then your mind is free...where you go from there is a choice I leave to you.

Igranje igara, zabijanje u komp, night after night, seat at your computer te nece pretvoriti u Nea, niti ces na taj nacin ikada izaci iz Matrixa. Svijet oko tebe se ne moze promijeniti, ali ti mozes promijeniti svoj pogled na svijet. Zapamti da kada uspijes svoje znanje iz kompjuterskih igara upotrijebiti u pravom svijetu....ljudi ce ti se diviti, i onda ces postici ono sto zbilja zelis postici.

Znaj da je u tebi bilo i uvijek ce biti potencijala, ali ti ga koristis na totalno jedan, samo tebi znan, krivi nacin. Svoje skillove koristis u totalno krive svrhe, i zbog toga, they become useless.

You're in control of your own life, remember? Razmisli...kako to da vise nisi u timu? Tko je zaista kriv? Tko je to mogao sprijeciti? Jedva sam docekao trenutak kada ti kazes da sam nesto pobudio u tebi. Meni je to pohvala i kompliment koji ne dobivam svaki dan. I volio bih kada bi mi svaki dan to polazilo za rukom. Dragane, mi ti ne mozemo pomoci ako nam ti to ne dopustis.

Znas kada covjek prestane pusiti? Kada on sam to odluci...i da se tisucu drugih ljudi trudi da on prestane pusiti, on ce prestati kada on to odluci.
Jesi li spreman na takvu odluku?
Post #3000 · Oct 9, 2005, 11:53 PM
Dule wrote:
Zola moj savjet ti je Eat life with a big spoon. Kada shvatis da nije uspjeh u igri Capitalism 2 imat 5 miljardi $ prihoda, vec u pravom zivotu imati taj prihod then your mind is free...where you go from there is a choice I leave to you.

WOW ?:clap: manje vise ostao sam od cijelog teksta!! nemoj se umislit ali stvarno dobro sroceno sve; i dobro ukomponirani quotovi iz vec znanog filma ;)

:thumbsup: nice!!!+!

P.S. Ono boldano u quote-u mi je jedna na najljepsih recenica koje sam cuo u zivotu kros my hart hope to daj!!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in