Post #2971
· Oct 6, 2005, 8:08 PM
Ma Nix koja antilopa, ovo je "Yogsi moment" 

Igor {J.B.} wrote:Ma Nix koja antilopa, ovo je "Yogsi moment"
. Bit ce tesko, al musko sam, naviko sam da patim.
.

Igor {J.B.} wrote:evo 10000-ti post na forumu... jedan LOL ??
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

ali vise volim veci opis stanja te narocite osobe. Ah previse trazim, ionako ljudi nemaju vremena za toliki izljev emocija pa jednostavno je lakse i po brzom postupku dreknut
i odma procitat deset postova i odgovorit kao i na prijasnjem jednako i brzo s jednostavnim
nego pisat esej koji nitko necita. evo lupetam samo da post bude duzi, te pretezito ne pazeci na hrvatski i na gramaticke greske iliti pogrjeske, ionako nitko ne cita podulji post, koji je dosadan i nezanimljiv te traze samo boldane rijeci ili nakrivljene, tj. talijanske rijeci i odmah prelaze na drugi post i automatski naprave shemu +1 post. Stoga sto mislim, tj sto znam da moj post vjerovatno nece ni procitat do kraja ili cak ni mozda nista od njega, te samo one boldane i zakrivljene rijeci, libo me cze za misljenje drugih ljudi, ali oni koji su ipak izdvojili svoje dragocjeno vrijeme da bi ovako nesto procitali e tu ste popusili jer ovaj post nema smisla koliko i je dobra fora da sahara ima mora ili cak i slovenija i njezina obala, u stvari hocu reci tko vam je kriv sto ste navukli citati ovaj post samo zato sto ja koji put napisem nesto dugacko i odmah ljudi misle da je sigurno nesto baza kao sto bi mate ili igor rekli sta god njima to znaci. Ako jos citate ovaj post shvatit ce te da i nije toliko dugacak jer se odmah cita jasno i glasno, jednako kao i svaki drugi post bio on zanimljiva, utjecajna i strahopostovana osoba ili osoba totalne suprotnosti od ove navedene prve, pa onda zasto je problem procitat ovako evo sad vec dugacko a i meni se vise ne da i pisat, kad vrijedi vise nego 10 postova sa lol i renegerirat

jer ces na-
zola wrote:
?Jos sam htio reci, evo vec u mislima vidim vase kolutanje ocima, sta ova kmica ima jos za reci?
zola wrote:
Firedule sa prijasnjim postom je probudio nesto u meni, jedan izrazito dobar osjecaj i vedrinu za naci vremena za napisati ovaj post
Dule wrote:Zola moj savjet ti je Eat life with a big spoon. Kada shvatis da nije uspjeh u igri Capitalism 2 imat 5 miljardi $ prihoda, vec u pravom zivotu imati taj prihod then your mind is free...where you go from there is a choice I leave to you.
manje vise ostao sam od cijelog teksta!! nemoj se umislit ali stvarno dobro sroceno sve; i dobro ukomponirani quotovi iz vec znanog filma