Post #3075
· Oct 27, 2005, 1:18 AM
Legao u krevet i naravno nisam mogao zaspat. I pokusao se sjetit koje sam sve igre ima na konzoli...valjda iz Juzne Koreje na kojoj sam igrao prve igre. To je bilo negdje 1990 - 91.
I masu ih se sjetim...i jedne se posebno "dobro" sijetim. I jedva se nekako imena sjetim...a tek onda problemi...ajmo ustaj...na net, pravac google. I odmah sam je nasao...
Clu Clu Land Jest da mi je tek sada jasno da ime nedvojbeno podsijeca na KKK (koji se BTW precesto spominje na ovom forumu)...ali kada se traze "Clus" u "Land-u...ili mozda Clue Land-u". Iz tog aspekta ime je sasvim ok i na mjestu.
Igra je full igriva i remake bi se vjerojatno prodavao...samo pitaj boga sto je sa pravima...
EDIT
Samo gledajuci u screenshot iz igre sam se sjetio masu toga...fantasticno...kako naviru sjecanja...mozak to sve ima spremljeno negdje, zabijeno na nekoj poloci, sakrivenoj, skuplja prasinu. Sjetio sam se masu bonusa iz igre, neke probleme na koje se nailazi, kako se rijesavaju, zvukova iz igre, sve tocno mogu cuti...kao da sam ih jucer cuo. ?

?

?

Koja komedija upravo sam skuzio...koliko sam vremena morao provesti igrajuci ovu igru, da bih se svega ovoga sad sjetio? ?

A cak mi u to vrijeme nije ni bila najdraza.
Clu Clu Land zakon igra!
EDIT
EVO GA< EVO GA!!! Na ovome sam igrao...
NES, nintendo entertaiment system....jel imao ko ovo...a? Jel imao? Aj platim mu kavu i idem pricat o tome dva sata...Majko mila nisam ovo vidio 10 godina...covjece WOW...ma kakav PSP...EVO MASINE!!!
HA-HA.....Budimilici jeste vi
ovo imali??? Ja sam imao ovog dole imao, a vi ovog gore...ja sam gotov...koja vremena!