Post #3188
· Nov 13, 2005, 4:15 AM
Ojla pipl,
Sajam >
Kao sto je i dule rekao, sajam ni nije bio nesto - jedine cool stvari su GameRoom i TComov ured buducnosti, koliko sam shvatio njima je ured pun playstationa 2 i PSP-a, te kavic i puno besmislenih lcd ekrana razbacanih po prostoriji + laser.
Interliber mi se cinio boljim, pun sadrzaja, masa rulje i jako puno knjiga

Poslovno smo rasturili, next year idemo na poslovne dane! A budemo promislili i o nasem standu!
Zola i ja smo propjesaili minimalno 20 KM dok smo bili gore, a sto drugo raditipreko noci dok cekas bus da se ugrijes a da se iskljuce perverzije (da nikola).
E da, malo su nas i neke curke kontale, mislile mi neki bogatuni a kad ono bez lipe i gladni. Na kraju su one nas mrvu nahranile. Jedna dolazi u RI na par dana uskoro, dobila moj broj na glupu foru i vec si umislila kako ce spavati kod mene - mo? si mislit.
Procitao sam prvih dvadesetak stranica knjige koju sam na sajmu kupio, VC++ od nekog pisca iz SiCG. Uglavnom knjiga je sranje, ima 800 stranica a tip se vec u startu zajebo. Prvo objasnjava kako komp funkicionira i rad na racunalu pa u sljedecoj lekciji pocne o internim funkcijama koje se koriste u C++ a zaboravio je te preskocio lekciju o tome sto su varijable, kako se stvaraju, sve o njima, sintaksu itd... I sve usporedjuje sa Pascalom i C-om iz dana DOS-a na nacin kao da smo mi kao i on radili na tome

knjiga je razocaranje te sada moram traziti drugu!