Post #3178
· Nov 12, 2005, 12:40 PM
Svaka cast Zagrebu...ali ja sam presretan sto sam dosao doma. Dome, slatki dome i te stvari. Ma je bilo luuuudo i nezaboravno.
Malo da kazem o sajmu iz svoje perspektive.
Sajam ko sajam...tako, tako. Nista me nije pretjerano impresioniralo. Od ljepsih stvari sto sam vidio: Bijeli Mac-ov laptop (sto bi Edi rekao da se brze zaprlja), ali covjece bijeli koda je iz raja izasao...i par hostesa lijepih koda su iz raja izasle.
Sreca pa sam po prvi puta isao iz neke druge perspektive (dakle ne skupljat blokice, kemijske i ne gledat sto ima novo i jeftino od hardware-a) nego neka malo poslovnija varijanta. Malo sam skupljao posjetnice (vizitke) od nekih firmi, malo raspitivao koji kompjuter shopovi prodaju software...i tako... S jednom firmom smo Edi i ja imali jedan posebno zanimljiv razgovor. Samo cu vam reci da ako to upali....trebat ce nam jos VB programera...budite na ovom forumu, nikad ne znas, mozda vam i nadjemo kakav posao. Dino je imao zakon prezentaciju GSI-a, sve smo snimili kamerom...blicevi na sve strane, Dino nemoj se umislit

Poslije su ga satro i neke novinarke uhvatile...a mislim stvarno
Takodjer smo bili na standu od 32 Bita, nasom takozvanom aktualnom konkurencijom.
Sve skupa nas je bilo 7, i pred kraj je bilo zescih glupiranja, onoliko koliko smo imali snage. Jedva cekam da ovi bace slike. Hocemo slike!!!