Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,657 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 26 of 141
Post #751 · Jan 20, 2005, 5:27 PM
kad su tako sexy, kod ih vec sam programiram, zasto da ne budu privlacni :P boze sta ga serem ?:razz:
p.s. zombiji su zenskog spola da ne bude zabune!

01 :wink:
Post #752 · Jan 20, 2005, 7:16 PM
Nesto se cudno dogodilo... naime nijedan link za moje igre nije prikazan, a cini mi se i da su se resetirali svi rezultati za CaveShip!!
:skull: ?:cry: ?:-?
Post #753 · Jan 20, 2005, 7:23 PM
Rezultati su brisani jer ih je jedan tip malo hackirao.
A sto se linkova tice, nemam pojma !

Inace, ispravio sam sve komade i prosao sa 3.
Veceras cu malo raditi na KPV.
Post #754 · Jan 21, 2005, 10:48 PM
Evo ja u prolazu samo da objavim par imformacija:
? ?1) U utorak idem da potpisem ugovor za mojim provajderom SezamPRO za ADSL tako da se od srede daj boze cujemo non-stop na internetu vise nema onog sranja da moram da idem zbog telefona(i jos nesto ja cu biti prvo fizicko lice u srbiji koje je dobilo ovu uslugu ? ) ?
? ?2) Trenutno radim na miskec man 3d editoru. Zavsio sam ga 75% i ?nadam se da ce kompletno biti gotov naj kasnije do nedelje uvece. Pokusavam da uradim da bude sto vise user frendly jer je to verzija koja ce ici uz igru a i odvojeno od nje za drge korinskike miskec man igara

? ?Evo i slike:
? ? ? ? Slika 1

? ?3) Miroslava vas sve puno pozdravlja i kaze da nema vremena da se zeza sa programiranjem igara(pokusavam da je nagovorim), Ali ako treba neka pomoc za prevodjenje samo se javite i sve ce biti sredjeno.

Veliki pozdrav od Miskeca & Miskecina (Miroslave)
Post #755 · Jan 22, 2005, 2:56 AM
Evo moj zadnji kod za večeras

Public Sister As MojaSestra

Private Sub Moja_Soba( )

If Krevet.Napravljen = True Then
Sleep.well = True
Else
Kill Sister
End If

If Pokrivač.Debljina >= 10 Then
Meni.Udobno = True
Else
Me.Smrznuti = True
End If
End Sub
Post #756 · Jan 22, 2005, 6:51 AM
Miskec wrote:
ADSL...(i jos nesto ja cu biti prvo fizicko lice u srbiji koje je dobilo ovu uslugu)
Ja sam isto tako, medju prvima bio :) ajme gustaaaa ?:twisted: A sad ga svi mogu imati ?:cry: nije fora vise ?:razz:

Miskec, fora ti izgleda editor, lipo radi prozirnosti i tako...

Miskec wrote:
Miroslava vas sve puno pozdravlja....
I ti nju pozdravi PUUUUUNOOOOO ?:wink: Hebote Miskec, stvarno te dugo nije bilo... :roll:

- Evo ja sam napravio jer mi je zatrebalo novu verziju GetPixel Color 1.4, imate ga za skinut u PROGRAMIRANJE podforumu.
- Coursed Island, update, download - skini igore..mislim...znas vec :P
- Ma jos nesto sam radio neznam sta...uvjek je tako..grrrrr, ljut sam na sebe!

Idem sad radit Gink, opet :( da sredim ono izdavacu.

-- UPDATE --
- Gink ne hvata onaj njihov dll, pisao sam im zasto nece.
- Nase igre ne rade na nekim racunalima, zasto, zato sto koristimo prevelike texture! a neke graficke (sto je i default i preporuka za brzinu) podrzavaju max 256x256.
Dobio sam jednu kramu od kompa od frenda, 466Mhz sa grafickom na maticnoj ploci koja dijeli glavni ram a imam ga 64 i XP snimljen :) boze, ne kuzim kako radi :) Uglanom, snimio sam par shareware DX igrica i cudom prirode sve rade i lete :o , Gink i CI ne rade, Irena Example radi, sve dds texture su u mozda 16 boja, bljak!
http://generationstars.com/files/temp/s ... nk_bad.jpg
Post #757 · Jan 22, 2005, 2:55 PM
Miskec:
- Editor ti izgleda odlicno, pozdravi Miroslavu

Edi:
- Downloadao sam CI :razz:
- Kad vec radis Gink provjeri ono kad pritisnes 'R' to zeza pa mozes skroz maknit
a neke graficke podrzavaju max 256x256
:( sad cemo morat uvodni gs ekran loadat u 6 dijelova :(
Gink ne hvata onaj njihov dll
:(
Nase igre ne rade na nekim racunalima
Gink i CI ne rade

Unistija si mi dan, jesi sad sretan? :cry:
Post #758 · Jan 22, 2005, 3:53 PM
Hahahah, lol :) ma ti da places ja bi se smijao, nisi normalan, ni usta ne moras otvorit nasmijes me :) :razz: :lol: da si samo tocku napisao bih umro od smijeha!

Ajde nije tako bed, al' si me dobro quotao :) to samo na jaako starim grafickama!!! Ipak, ne radi samo na integriranim starim grafickama, sto ne znaci da sa buducom irenom nece i dalje raditi..raditi ce! Edi ce to srediti obicnom enumeracijom hardware-a, vec sa to prije imao u ireni nego maknuo jer sam mislio da to nece trebati...eh
Post #759 · Jan 22, 2005, 6:43 PM
radovi na AREA51 - nece raditi do 23h!

-- EDIT --
Zavrseno!

Miskec, sada mozes pristupiti na area51 i tamo editirati svoj projekt, molim te pazi na ono sto pise pored svakog textbox-a !!! pliz! i u development na stranici mozes vidjeti svoj projekt.
Post #760 · Jan 22, 2005, 10:31 PM
Evo ja malo radio GS Inspector.

Sto se tice KPV, ne mogu sa njim na natjecanje zbog autorskih prava...ali mozda se prijavim iz provokacije...a mozda i ne !!!

Dakle, na natjecanje idem sa GS Inspector-om...
Post #761 · Jan 23, 2005, 1:57 AM
Aj sritno čoviče :thumbsup:
Post #762 · Jan 24, 2005, 6:59 AM
Premda zelim reci laku noc, ipak cu reci laki dan....
:sleep: :dead:
Post #763 · Jan 24, 2005, 8:43 AM
Pogledajte ovog tipa : http://diogames.com
Sve igrice su mu 1MB, sve su ultra jednostavne za napravit, pogledajte samo screenshotove, i na kraju, pogledajte cijene!!! i tipu ide :( zasto onda nemoze nama? Amo se bacit u izradu igrivih jednostavnih igri! :)

RIGHT AFTER CURSED ISLAND! :cool:
Post #764 · Jan 24, 2005, 1:44 PM
Nakon Cursed Islanda idemo na izradu manjih shareware igara sve dok ne iscrpimo ideje za male igre (i eventualno njihove nastavke :)).
A nakon toga... :D ... bumo videli :D
Post #765 · Jan 24, 2005, 2:02 PM
E edi juce sam za miskec mana imao oko 30 downloada a danas pise samo dva postoji ti neka greska u brojacu zar nebroji ceo mesec. Meni su downloadi merilo igre pa mi je to bitno sory sto te smaram
Post #766 · Jan 24, 2005, 4:20 PM
Pisao sam ti na ICQ sta je bilo, zehbo si nesto :doh: brojac je padao u Loop-ove! jer si na link za brojac stavio link koji isto brpji sa istim brojacem...bah
U area51 UVIJEK mora biti cisti link do fajla!!!
Nije bed :wink: , popravio sam. A i one slike nisi uopce kompresirao, ajde svi pazite da Mini screenshot koji ide na GAMES listu ne bude veci od 3-4kb i Midi screenshot ne veci od 15kb!
Post #767 · Jan 24, 2005, 8:37 PM
Evo jedan Screen od GS Inspectora...jos nedostaje mnogo toga (picture description, timer, joker, ...)

GSI SCREENSHOOT
Post #769 · Jan 25, 2005, 9:06 AM
E jebiga edi kako sad da ubacim onu sliku gore u zaglavlju ono kao sto je dino ubacio i gde da ubacim tu sliku link i ostalo ja nemam pojma reci i koja je rezolucija te slike da bih je mogao nacrtat
Post #770 · Jan 25, 2005, 6:53 PM
Odes tu na forumu u devblog i na MyMenu, sve sto tamo napises ce pisati i na tvojoj stranici u tom meniju desno. Mozes staviti i sliku, svejedno je. Slika smije biti siroka ja mislim 200x.
Pa sta si zaboravio kad si stvorio ta dva posta, onaj drugi ti je prva vijest, svaki sljedeci sto napises u forumu u devblog ti je vijest!
Odi pliz procitaj upute koje sam vec 100 puta rekao da svi procitaju na area51 forumu.
Post #771 · Jan 25, 2005, 8:01 PM
khm... ja mislim da je Miskec mislio na onaj banner gore.... :yes: :roll:
Post #772 · Jan 26, 2005, 4:11 AM
Danas je zadnji dan prijave radova za natjecanje...potruditi cu se da to obavim danas u 8 ujutro....samo da se Ediju da ici samnom do grada jer se meni ne da ici sam...(kako sam ljen)

Danas nisam skoro nista napravio za GSI...i zato se lose osjecam...dosao sam do prvih blokada...trebam malo stat i dobro razmisliti i zamisliti sta bi i kako trebao napraviti da se ne zaletim kao obicno i onda na kraju skuzim da sam to sve mogao ili jos gore MORAO napraviti drukcije...i na taj nacin se vratiti na pocetak...

Ajde ljudi uzivajte, ja cu sada probati nagovoriti Edija da odemo na kavu, jer ne mogu vise gledati u ovaj monitor.
Post #773 · Jan 26, 2005, 6:48 AM
OK, dobili smo jos jednu poslovnu ponudicu...sada idemo na kavu ja i Edi raspravljati o tome, a more info slijedi kada se vratimo sa coffe...!

Jebate crknuti cu !

Ovaj Edi me nasmijava, non stop radi Irenu i tako svi mi patimo kada moramo prilagodjavati sve svoje projekte na noviju verziju Irene...ali bez obzira na sve, dobro dodje ta Irena, bez nje bi stvarno bio tudum...jest da i jesam tudum, ali bio bi TUDUMCINA...

Idem sada sjest u kafic i naruciti jednu crnu kavu od pol litre....da nadoknadi noc...! :shock: :snore:
Post #774 · Jan 26, 2005, 10:32 AM
Uf a ja sam se bas lipo naspava, sad idem nastavit rad na skiffyu.
Donesite nam dobre vijesti! :thumbsup:
Post #775 · Jan 26, 2005, 12:45 PM
Pa ovako, da u kratko kazem.
Onaj tip sa kojim se dopisujem za GS Inspector je rekao da ?imamo dobru stranicu i zanimalo ga je da li bi mi mogli njemu napraviti stranicu...
Nakon poduze price ja sam ga pitao koliko bi dao, i pitao je da li bi 500$ bilo dosta za poceta, a kasnije bi nam jos dodatno nadoplacivao za odrzavanje i te fore...

Dobra stvar, i kako stvari stoje izgleda da cemo suradjivati sa njim. ? :thumbsup:
Inace tip je full zakon.

da, i jos smo mu predlozili da uzme plus.hr hosting jer on placa godisnji hosting 372$, a preko plus.hr-a bi ga kostalo oko 118$...to mu je jos 254$ ustedjevine...mislim da bi mu se to moglo dopasti.
Post #776 · Jan 26, 2005, 5:28 PM
Sorry Miskec, ako oces sliku za Header gore, sve sto trebas je nacrtati sliku velicine 875x50 koja zauzima manje od 10kb, nazvat je "header.jpg" i stavit je u novi fm na devblogu, i stvorit ce se saa od sebe na tvojoj stranici.

Ljudi, frka sve oko mene, nista ne stignem!!!
Post #777 · Jan 26, 2005, 6:05 PM
Zakljucak: vise se isplati radit stranice nego igre ;)
Post #778 · Jan 26, 2005, 6:34 PM
Tuzno ali nekako istinito....barem za sada....!
Post #779 · Jan 26, 2005, 6:50 PM
ajde ajde, sta placete, biti ce para i od jednog i od drugog, prednost kod igrica, ako se dovoljno potrudite i napravite igru, kasnije samo sjedite i vjecno zaradjujete za nju a ovako, koliko radis toliko dobijes! :wink:
Post #780 · Jan 26, 2005, 8:39 PM
napravite igru
jesam

sjedite
jesam

vjecno zaradjujete
skoro pa jesam...
:)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in