Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,657 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 27 of 141
Post #781 · Jan 26, 2005, 8:44 PM
Ne ne, ja to vidim ovako iz vasih ociju :)
- Sjedim i cekam pare
- Radim igru
- Vjecno zaradjivati

bit ce bit ce ljudi, jebate...... izdavaci.....stop
Post #782 · Jan 27, 2005, 6:35 PM
Znate sta mi je cudno kod ovog novog izdavaca ako je on vec neki jaki kako drugi govore...
Ove statistike generira http://www.metricsmarket.com :
- Reflexive
Estimated 463,500 visitor sessions in the last 30 days.
- BigFishGames
Estimated 2,434,000 visitor sessions in the last 30 days.

Ako od 3 milijona usera, ginka skine njih 1,5 milijona, i od njih 1500 kupaca, ja biti jako sretan :)
Post #783 · Jan 27, 2005, 8:58 PM
?ivi bili pa vidili :yes:
Post #784 · Jan 28, 2005, 9:20 AM
Jel ti to mislis za mesec dana ili za godinu ili pak za 10 godina :D . Valjda je za mesec dana
Post #785 · Jan 28, 2005, 9:24 AM
E Edi kak da ubaci onu igru HoHoHo u games jer je to gotova igra pa bi se mogla naci na sajtu samo je neznam kako je ubaciti uploadovacu je a ti mi javi kako da je ubacim
Post #786 · Jan 28, 2005, 9:29 AM
Evo, ja i Edo sada idemo na coffe sa Nikolom....glavno da nemamo kune u djepu... :thumbsup:

Sada sam se bas nesto prcao oko GS Inspectora, i Edo mi je uskocio bas kada je trebalo...i skratio mi muke za barem sat vremena.

Joj idem sada zajebavati Nikolu...nisam ga vidio skoro godinu dana, a uskoro pa je sa nama u timu...:) full smjesno....tip kojeg znas a ne znas za njegove sposobnosti...

Malo sam umoran od ne prospavane noci ali prekjucer sam bio umorniji kada nisam spavao cilu noc....ovaj Edi zna covjeku promjeniti bioritam...jest da mi je i inace bio sjeban, ali on mi ga je totalno zapaprio.

HeHe, pogledajte pod statistike PAGE LOADS....izgleda kao da je nas administrator (edifreak) dosta testirao danas stranicu....:) Jos malo pa cemo skinuti sve rekorde po Page loads...a tek je 11 ujutro....:)
Post #787 · Jan 30, 2005, 10:50 AM
Diste ljudi? nema nigdi nikoga... to van je zato ?to niste spavali 2 noći... ja nisan spava jednu pa san cili taj dan krepiva po kauču, mater je mislila da san nadrogiran... Aj naločite se RED BULLa mo?da pomogn...
Post #788 · Jan 30, 2005, 7:28 PM
Pomogo bi da sam ga imao, lezao sam dva puna dana u krevetu. Uzas, nista nisam napravio zbog tog lezanja, ionako mi je sve manje vise diglo zivac, previse posla a premalo vremena. Sad sam se odmorio za sav trud zadnjih par tjedana!
Veceras, pohod u nove avanture, mozda novi Gold Seeker bude gotov do jutra!

Miskec, hvala na brigi :-? (za onaj sms)

I tak, znate, meni se lagano cini da smo izgubili kontrolu sa svi tim mjestima za objavljivanje developenta, imam na stranici, imamo privatne devBlogove i podForum In-Dev. Sta onda, da maknem sada taj forum? ful bed
Post #789 · Jan 30, 2005, 8:01 PM
A ne znam ni ja sto se tice zapisivanja developmenta...mozda nismo trebali otvoriti ovaj blog, ali nekoko mi je lakse i ljepse napisati novosti u Blog nego onako tipicno na forumu.

Inace, izkombinirao sam da slike u Ireni ne trebaju biti one x2 velicine...
Naime, to se moze koristiti samo za pozadine i kockaste slike bez maske...Nisam jos probao sa onim slikama koje imaju onu npr. ljubicastu pozadinu...budem probao veceras...Jedini je bed sto se to ne moze raditi sa .dds fileovima jer se .dds fileovi ne mogu ni stvoriti ako nisu tih x2 dimenzija...

Uglavnom pokazati cu veceras Ediju kada se vratimo sa cuge o cemu pricam pa ce on vjerovatno reci da vec zna za to i tako nesto...

Nadam se da uskoro idem na kavu jer me ceka duga programerska noc...cujemo se veceras ljudi...!
Post #790 · Jan 30, 2005, 11:54 PM
Mozes ugasit taj dio foruma iz nekoliko razloga.

1. Sve to sto je na tom forumu je i u DEVELOPMENT dijelu stranice (ako nije trebalo bi bit).

2. Ljudi svoje prijedloge i komentare mogu ostavit u General Discussions
citiram description: ?[post your feedbacks, make suggestions, comments, new ideas.. or just chit chat with the team]

3. DEV novosti su u News forumu (bezveze se dupliraju postovi), dakle samim time su i na stranici najsvjezije vijesti.

4. Ne sjecam se da je itko ikad dao neki prijedlog tko nije iz tima u tom dijelu foruma. (osim mozda za ADnD :))

5. Neki clanovi tima imaju DevBlog na stranici iako ja osobno mislim da nije potreban - eventualno crtacima (ili muzicarima?) da prezentiraju svoje radove koji nisu igre ali mislim da je to sve moglo ici u Underground skupa s manjim projektima i programima, a lijepo one vijesti o developmentu iz DevBloga (koje su bitne) da idu na News dio.

(Just my 2 cents ;))
Post #791 · Jan 31, 2005, 6:41 AM
Eh sad, prije nego te quotam cu nabroati napravljene promjene od sinoc na stranici!

Dragan i Goran imaju potpuno funkcionalni devBlog po njihovom zahtjevu:
http://dragan.generationstars.com
http://goran.generationstars.com (check the header pic)

DevBlog:
- Svaki post ima svoj link koji je prikazan kao "#" pored Comments linka. Pokretauci taj link se pokrene vasa stranica samo sa tim postom tako da mozete tom cakom napraviti kao neku pod stranicu, iliti strpati u jedan post sve nove radove (slike itd..) i sa strane u meniju bacite link samo na taj post kao podstranicu (very useful)
- Ako na onaj link od vaseg bloga dodate "&indev=99" <- ovaj 99 je ID od topica koji se nalazi na IN-DEV forumu, tako da se vas projek sa tog foruma moze prikazati kao podstranica na vasem blogu ako linkate na taj nacin, Dino je vec iskoristio tu foru, go check it out! Fora zar ne?
- Svi blogovi imaju svoj brojac UNIQUE posjeta! Hvala Edi :)

################################################
A sada se bacimo na quotanje igora :) :
1. Sve to sto je na tom forumu je i u DEVELOPMENT dijelu stranice (ako nije trebalo bi bit).
Slazem se, ali recimo manji projekti koji nisu vrijedni spomena na glavnoj stranici ili Irena2D Engine... sta i to na stranicu?

2. Ljudi svoje prijedloge i komentare mogu ostavit u General Discussions
Ne slazem se samo zato jer mi je bed ako maknem IN-DEV onda ce Eng useri imati samo dva jadna foruma za pisati sto je ruzno za vidjeti a i steta svih onih postova na IN-DEV forumu. Mozda ga sad ne trebao micati jer sam mu dao vecu svrhu povezivajuci ga sa blogom kao sto je to dino vec ucinio za jedan projekt!

3. DEV novosti su u News forumu (bezveze se dupliraju postovi), dakle samim time su i na stranici najsvjezije vijesti.
4. Ne sjecam se da je itko ikad dao neki prijedlog tko nije iz tima u tom dijelu foruma. (osim mozda za ADnD :))

IN-DEV forum je najbolji za dodatne ideje i sl. A NEWS za sve glavne novosti koje moram na neki nacin izdvojit od blogova kojima bi bilo mozda najbolje da budu vidjeni u Underground sekciji kao sto je news na Development dijelu stranicu.
################################################
Sve je to manje vise zbunjena situacija sto sam i pretpostavljao da ce biti!

DAY PLAN:
- Sada je 7h40 ujutro, idem raditi na Gold Seeker-u da mu dovrsim help i ponovno ga objavim. Do podne bih trebao biti gotov sa time.
- Pogledati nesto u vezi sa stranicom koju ja i Mate radimo.. jos ne kuzim potpuno sto to trebam, probat cu napraviti php code da se text ispisuje preko slike na stranici.
- U 15h ako bude sve islo po planu cu se opet baciti na stranicu i nesto napraviti sa developmentom, radit cu do 18h, ici na kavu, nastaviti sa radom u 21h, onda cete vi doci online i starting to ometati u poslu dok ja ne popizdim i odem spavat :)
Post #792 · Jan 31, 2005, 1:00 PM
Upravo sam lepo sredio svoj dev blog. I sad idem jesti pa cu nastaviti rad na editoru malo se oduzilo jer je dosta teze nego sto sam mislio. Cujemo se veceras nada se da cete biti na chatu barem vecina vas jer se dugo nismo grupno culi
Post #793 · Jan 31, 2005, 1:39 PM
Edi wrote:
- Svi blogovi imaju svoj brojac UNIQUE posjeta! Hvala Edi

Hvala Edi ! Na tvojoj pomoci oko DEVBloga i drugih sitnica koje mi malo otezavaju zivot.
Jos bi samo napomenuo da mi DEVBlog se nece pretvoriti u recenziju COa :lol: Sto se tice mog banera izvrstan izbor ! :clap:
Edi, da ti svi vrate usluge odjedanput ti bi bio sad na Marsu !
Post #794 · Jan 31, 2005, 4:22 PM
NP ;)
NAPOKON SVE RADI KAKO TREBA NA STRANICI :) Area51 je sredjen, nema nikakvih greski i radi super! wiiiihaaaa
Post #795 · Jan 31, 2005, 9:54 PM
jeeee!
Bravo Edi! :clap: :thumbsup: :cool:
Post #796 · Jan 31, 2005, 11:13 PM
Sto drugo da kazem nego LOL!!! ?:razz:

p.s. instalirao sam Visual Studio .NET (VB7, VC++) na drugi komp, bas cu sutra malo probat raditi u tome, moram radi Ginka.
Post #797 · Feb 1, 2005, 2:52 AM
A ja sam si totalno sjebao bioritam...pokusao sam spavati vecetras ali ne mogu...mozda je i bolje ovako, lakse je raditi po noci...sve je nekako mirno !!!

Idem raditi GSI....ocekujem sutra navecer (najkasnije prekosutra) igrivu verziju igre, premda ce biti vjerovatno samo 1 slika, ali glavno da radi...:)

Ajde ljudi, uzivajte...
Post #798 · Feb 1, 2005, 8:17 AM
Ej, probao sam GSI sada u skoli i dosao mi je error : run-time error 430 Class does not support automation or does not support expected interface.
Ajde molim vas ako znate na brzinu u cemu je problem da mi javite dok sam jos u skoli. Mozete mi i poslati poruku preko contacta na mobitel da mi bude lakse.
Instalirao sam naj noviju Irenu i snimio VBRuntime6...ne znam u cemu je problem...

Please hurry !!!
Post #799 · Feb 1, 2005, 11:07 PM
@ edi & dino :

jeste bili na riječkom dječjem karnevalu??

nećete mi virovat ovo... ja gledan tv, ba? prikazuju dicu u skupinama, i prolazi jedna skupina koja je bila zama?karana u Ginka.... ja san krepa od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gink je posta popularan :)
Post #800 · Feb 1, 2005, 11:44 PM
Zaaaaakon, di to, nadji ih, slikaaaj :)
Daj sta stvarno Gink ili nesto slicno slucajno????

aaaaaa :):):):):):):):):):):)
Post #801 · Feb 2, 2005, 12:37 AM
bilo na tv, to ti je u Rijeci.... Ali stvarno preslično ginku.... :cool: :cool: :cool:
Post #802 · Feb 2, 2005, 5:56 AM
A taj gink, jel bio plave boje i onako kockast?
Post #803 · Feb 2, 2005, 6:23 PM
Je, dica si to navukla priko sebe.. ka plava kocka sa 2oka :) :razz:
Post #804 · Feb 2, 2005, 9:46 PM
vidi vidi.. besplatna reklama :smile:
Post #805 · Feb 3, 2005, 1:18 AM
Nice....the kids will be in trouble....
Vidis ti sta se dogadja kada nemas para da zastitis prava i ostale gluposti :)

Inace, uploadirao sam novu verziju GSI-a i sada idem spavati !
Laku noc !
Post #806 · Feb 3, 2005, 1:36 AM
A jos najbolje da je proradilo :(
Javlja error 430 automation error, instalacija prilozene irene ne pomaze :no:
Post #807 · Feb 3, 2005, 2:08 AM
jeste li vidjeli moj blog? :snore: jos malo pa u krpe, trebao bi ici spavat ali mi se neda... danas sam procitao sve blogove od svih vas, ukljucujuci one na blog.hr, od drugih ljudi na blog.hr (10tak) i jos mi se ne spava, uzas ! nadao sam se da cu naletiti na neki dosadni blog pa da ce mi se spavat, a sad sam dobio zelju da ja napravim blog !
schei?e !
a nis idem u krpe, razmisljat o nicemu dok mi se ne bude spavalo
Post #808 · Feb 3, 2005, 10:32 AM
heh, da imam cable ili flatrate adsl i isprobao bi onu igru.
Ovako samo kazem steta sta nisu napravili singleplayer - dobro bi se prodavalo :)
BTW izgleda da ce nam Support forum postat najposjeceniji :skull: ;)
Post #809 · Feb 3, 2005, 11:09 AM
haha LOL! Mrzim sve automation error-e!!!
Da ovaj...shtel sam rech....daa.... ma nish..

Poslao sam ugovor amerima, jedno 10-15min je slalo jebate (6 stranica 2 puta). Prvo ono nazovem taj kilometarski broj pa pocne zvonit..ja se prepao, sta ima zvonit ako pise da im je toj broj za fax, i tako 30sec je zvonilo jos sam mislio da ce mi se netko javit..gljuc, vec sam si vrtio po glavi "Hello, is this BigFishGames.... Can you give me your fax signal please.... thank you!".. :) i aktivirao se fax bez da se iko javio i poslao :) me be happy!

Svaka cas svima na blogovima, uskoro ce se opopulariti samo da ja napravim Underground na stranici!

Sada si idem nesto poucno za marketing isprintat i na kafe :) cya later
Post #810 · Feb 3, 2005, 4:28 PM
Irena2D 0.9.22 je online!

Neznam sto se nekima dogadja, kao da nesto krivo naprave da im ne rade igre kod drugih. Miskec, meni opet ne radi, skini ovu tu verziju, ovo je jos novija .22 verzija!

:: PROCITAJTE SVI and HELP ::
Treba mi jedan komp za testirat ovakve stvari jer meni uvjek sve radi kad ja nesto napravim. Probajte skinuti irenu, instalirajte je, pa example snimite i pokrenite .exe pa mi recite dali vam radi!!!!!?

irena2d.exe [<1 MB] & irena2d_example.zip [<1 MB]

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in