Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,611 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 1 of 57
Nogomet · Aug 8, 2005, 12:26 PM
Ajmo...
Torcida na sjever, Armada na zapad ili kako vec ko di ide uopce me ne zanima ;)
Post #2 · Aug 8, 2005, 4:22 PM
Neki su popizdili kad sam rekao da ?je nogomet sport u kojemu ljudi trce za loptom ko kokosi. Istina je, i ja sam kokos kad ga igram i uzivam u tome. Ali ne uzivam kada netko zaradi na tako necem za sljedecih 10 zivota dok neki nemaju za sljedeci dan!!!

sistem je u klincu

User posted image
User posted image User posted image
Post #3 · Aug 8, 2005, 6:23 PM
Nije samo nogomet, nego bilo sta iz cega izadu zvijezde.
Mogu se kladit da ce covjek koji napravi lijek protiv side manje zaradit nego Britney Spears prvim albumom.
Cisti dokaz da je svijet u qrcu.
Post #4 · Aug 8, 2005, 6:38 PM
TOTALY AGREED !!!

moram ovdje nekaj o nogicu napisat da se diskusije tu i nastave a ne na Dnevniku... :)
Hajduk popusio kao nikad dosad ... zao mi je hajduka ali drago radi Blazevica koji samo njaka zadnjih 10 godina!
Rijeka - ako netko zna sto se to desava nek mi javi ;) sve u q
Post #5 · Aug 8, 2005, 8:43 PM
ja ne volim Ciru i mada me bolija kurac kad je dosa u Hajduk, vise bi volija da nije, zato jer je debil. simple :D
Post #6 · Aug 8, 2005, 8:51 PM
Svi seru kako ljudi puno zaradjuju na nogometu i kako to nije u redu i to sve skupa... Slazem se. Idemo svi prestat ic na utakmice i prestat pratit nogomet, idemo prestat kupovat dresove i salove od dragih nam klubova, idemo prestat uopce razmisljat o nogometu i ja jamcim da ce se te zarade smanjit drasticno.

To je isto ko kad svi seru kako velike zemlje eksploatiraju male i siromasne i kako je to sve nepravda i svi ful mrze Ameriku i velike multinacionalne korporacije. A onda sutra odes i kupis Nike tenisice, a da ni ne pogledas dal su proizvedene u nekoj pripizdini i dal je neko dijete dobilo pola dolara na dan a sasilo 10 pari tenisica.

Svi samo nesto seru, a nitko ne zeli djelovat! Ja gledam nogomet i boli me kurac dal' oni svi na dan zarade vise nego ja u zivotu. Kupujem Nikeice i sretan sam sto ih ja nisam sivao nego netko drugi! Ne pada mi napamet da pricam kako je cijeli Svijet u kurcu i kako nista nije pravedno!
Svi smo oduvijek znali koliko nogometasi zaradjuju! Mogli smo se lijepo odrec nekih stvari u zivotu i igrat profesionalno nogomet pa zaradit! Ako je mogao Stjepan Tomas onda moze svatko!

A ti Edi ne seri da trcis ko kokos nego ti reci lijepo svima nama kad si to uopce ti zadnji put igro nogomet da se tako pravis pametan! Ti nogometasi za svoje pare treniraju 3 puta dnevno po ljeti i zimi, a ti lijepo sjedis sa onim usranim laptopom u Voyageru i kao snimas neke filmove na Krku!
Post #7 · Aug 8, 2005, 8:53 PM
Usput, Ciro je KRETEN ali bez njega bi Svijet bio puno manje zanimljiviji nego sto jest! Jebote pa on je sa onom ekipom prizeljkivao Liverpool! Pa di toga jos ima osim kod nas?
Post #8 · Aug 8, 2005, 9:23 PM
Pa mi nismo rekli da bi trebalo sad sve to ukinut, nego samo da je glupo.
Post #9 · Aug 8, 2005, 9:32 PM
Ma znam ja da je glupo, al mi ful dize zivac kad mi Edi nesto sere a nema pojma o cemu prica. Mi smo se oko ovoga prepirali vec bezbroj puta i na forumu i uzivo, a on opet nesto sere po svom.
Post #10 · Aug 8, 2005, 10:46 PM
Burke legendo sve si reka... Za?to ste se okomili na nogomet... ka da je to jedino di ljud zarađuju masnu lovu... pogledajte Hollywood ( ne znan ni kako se pi?e :lol: ) tamo se masna lova uzalud di?e...
U nogometu dica nađu svoje uzore i bave se sportom, a ?to će u holivudu naći qrac od ovce i na njemu zvonce :thumbsup:
Post #11 · Aug 8, 2005, 10:58 PM
Ajde burke sto pizdis, govoris o meni kao da se pravim vazan, uzmem laptop u voyager jer mi se uzeo i boli me kurac sto drugi misle. A nogomet sam igrao prije manje od tjedan dana sa ekipom na bisu! i ne seri jer sigurno ne serem po tebi niti po drugima.. serem po sistemu koji je lose osmisljen - kao sto i nikola kaze "samo kazemo da je to glupo" i glupo je i nemozemo nista poduzeti sto je i tuzno :|

sada se smiri i rijesit cemo to radije uzivo ako ti smeta to sto ja radim. Samo sam svom timu rekao da snimam film a vec ispada da se preseravam jer vijest sama od sebe svuda prosirila.. vani nisam ni komentirao sta to tocno radim - ljudi sami pitaju!

A nogomet - volim ga igrat, navijanje za jedan klub ja smatram malo jadnim ali nije bed, volim rijeku i navijam za nju - ali isto tako navijam i za hajduk, ko klinac sam ga volio pa ti reci sto god hoces - to je obican klub, to nisu ratni protivnici!!!!
Post #12 · Aug 8, 2005, 11:08 PM
ali isto tako navijam i za hajduk,

Evala ti, ja navijam za sve klubove koji su na moru :)
Edi zaslu?uje? :bacva:
Post #13 · Aug 9, 2005, 12:07 AM
Dobro, vidim tjera nas se iz žarišta na margine, ono kao topic nogomet, kao neka kreteni tu seru gluposti, da ne smetaju tamo među narodnim mudrostima.

Jebala vas zarada nogometaša, stvar je u tome da će samo najbolji (njih možda 500) zaraditi milijune eura, par tisuća će zaraditi za više nego pristojan život, par desetaka tisuća će imati problema kad prestanu igrati, a ostatak od ne znam koliko stotina tisuća još dok budu igrali. Lupam brojeve bezveze, ali tako nekako.
Ista stvar je sa Holivudom odnosno glumcima i sa svime ostalim, nije toliko tragično što svijet tako funkcionira, nekakva selekcija šta ja znam...

Jebalo te to, šta je informatika u kurcu jer je Gates ubro milijune a ti nisi?
Post #14 · Aug 9, 2005, 12:21 AM
Evo kad si spomenia Gatesa, did you know da će on biti na utakmici Na?i - Brazil.... sidit će u VIP lo?i :cool:
Post #15 · Aug 9, 2005, 12:55 AM
SORRY ZBOG VELIKOG POSTA
Je...zeznute se se teme uhvatili. O takvom nogometu kakav se vama ne svidja, i takve miljunske zarade....nije stvar u nogometu. I sami ste nasli jos primjera (Hollywood, kompjuteri, ali i roba, (ne zaboravite hotelske lance), pa dobro nam poznata telekomunikacija itd, itd, itd....)

Nije uopce problem u nogometu. Burke je ubo dobro, samo cu se nadovezat, problem je u sistemu. Pa ljudi zaradjuju miljune i u kosarci i u baseballu i u svim ostalim sportovima...koji su jednako, ako ne i vise, glupi kao nogomet.

Kazes dobivaju miljune jer trce za loptom. Ah... zaradio miljune jer je glumio "Austin Powersa" i slicni filmovi. Ili zaradio miljune jer iznajmljuje sobe ljudima. Da....gospodin Hilton uopce nije bogat covjek. Zaradio miljune jer ima neki brodic koji vadi neku tekucinu iz zemlje...i tip ima miljarde. Samo zato sto ima neki brodic, koji vadi neku tekucinu...ava gluposti.
Sistem je problem, sistem je los. A da stvar bude bolja...sistem ne kontrolira sachica bogatih ljudi (oni su samo znali iskoristit priliku), kontrolira je masa. Jer da masa sutra kaze NE treba nam nafta, NE treba mi hotel, NE treba mi kompjuter, NE trebaju mi nove Nikeice itd itd itd...da vidis kako bi sve propalo. Ali problem je sto nama treba i uvijek ce nam trebat takve stvari. I zato...il se pomirit s time da ti nesto treba (makar nemas dovoljno za to sto ti treba, nit ces ikad imat....jer ces uvijek htjet bolje), ILI otic na drugu stranu i iskoristit priliku.
SORRY ZBOG VELIKOG POSTA
Post #16 · Aug 9, 2005, 4:51 AM
Dule wrote:
Burke je ubo dobro, samo cu se nadovezat, problem je u sistemu.

Pa sta sam ja rekao? tocno to.. i ne kuzim sto se burke sad napizdio na mene! I nikola i ja i svi smo vec rekli da je to isto kao i hollywood i lalala sve slicno... sistem.. sve u q i tu nista ne mozemo.

A za ono o nogometu, samo sam govorio da je bed sto neki zaradjuju milione za nesto sto nema neke materijalne vrijednosti iliti konstruktivnosti dok neki isti (ono sto je Sarlija reko) ne dobivaju nista ili jedva zive (od nogometa)... ma nema veze, sad se i ga gubim.. samo pliz prestanite srat po meni jer ako nesto ne volim to je nepravda, a ako sam vam zasmetao u necemu say so!

@Sarlija aka barufa
Nitko nije rekao da ste glupi nego se tupilo o nogometu cak i onda kada se pricalo o nece petom, par puta zaredom.. nema uvrede ako se otvori novi topic - to je samo da bi se svi lakse snalazili u diskusijama.

sta je to ljudima, svi sve krivo shvacaju, jebiga, nije sistem kriv, ljudi su si sami krivi .. ili sam ja kriv?
Post #17 · Aug 9, 2005, 3:04 PM
Ma nisam se ja napizdio na tebe, nisi ti nista kriv. Ne moras bit tako osjetljiv, pa samo malo raspravljamo.

Ne moze sistem bit kriv, kako to sistem moze snosit krivicu za bilo sta? Pa mi smo svi taj sistem. Uostalom zasto se uopce raspravlja o tome tko je za sto kriv, pa nije se nikakav zlocin dogodio.
Post #18 · Aug 9, 2005, 4:00 PM
Imas pravo, jebiga - ja i moje brije :P
Post #19 · Aug 13, 2005, 2:11 PM
Imajuci u vidu koliko se hrvatski nogomet proslavio ovoga tjedna morao sam nesto poslat

P.S.
Miskec, jesi za Zvezdu il' za Partizan?
Post #20 · Aug 13, 2005, 2:40 PM
EVERTON - MANCHESTER 0-2 (ruud, rooney)

Fenomenalno, United se vraća, dobio sam pouzdane informacije da se Mourinhu tresu gaće
Post #21 · Aug 13, 2005, 3:24 PM
United se vraća

Ajde barem si shvatio da ih neko vrijeme nije bilo
Post #22 · Aug 18, 2005, 11:09 PM
Znam da obicno u ovom djelu foruma dominiraju "Burke" i "Barufa", ali oni su u Dalmaciji, pa ih nema da komentiraju. Pa cu samo pokrenut.
Ljudi Hrvatska nije izgubila od Brazila. Velik rezultat! Jedva cekam da dodju ova dvojica, pa da ispricaju dojmove sa utakmice. Ne pitajte ih koliko su platili kartu....
Post #23 · Aug 19, 2005, 8:15 AM
Koji je rezultat bio?
Post #24 · Aug 19, 2005, 8:23 AM
1:1
Post #25 · Aug 19, 2005, 10:03 AM
OPa dali ste im gol svaka cast :thumbsup:
Post #26 · Aug 19, 2005, 1:13 PM
OPa dali ste im gol svaka cast

Za?to se čudi?? Na ovom svjetskom prvenstvu Hrvatska je u finalu!! :D Ako budu igrali ka sa brazilon...
Jo? da je Pr?o igra na?i bi satrali brazilce...a jme ?to je balaban proma?ia... a toliko ga je komentator nafalija :doh:
Post #27 · Aug 20, 2005, 5:07 PM
Jo? da je Pr?o igra na?i bi satrali brazilce...

A da je Ronadhino igra...
a jme ?to je balaban proma?ia...

A ajme kolko su oni puta "ajme sta je promasia..."

Nije da ocu rec da su nasi lose igrali, dapace. Al ono nije bio pravi Brazil.
Post #28 · Aug 21, 2005, 9:55 PM
Mi smo se vratili i mogu rec da sam pun dobrih dojmova, ali da mi se i jednim dobrim djelom posteno riga!!! Zasto?

Splicani i Splicanke, Dalmatinci i Dalmatinke: SRAMITE SE !!!

Uspijeli ste jednu Svetinju cijeloga naroda pretvorit u svoju osobnu prciju i velicanje samih sebe! Sad mi je napokon jasno zasto reprezentacija ne moze nikad dobit na Poljudu i zasto ne zeli ni igrat na Poljudu. Dok se vi dolje ne naucite ponasat ja bi i formalno zabranio da se igra u Splitu! Umjesto da prije utakmice slusam nekog kako pjeva himnu ja slusam Grdovica i "Dalmatinac sam...", svaki drugi tip koji prodje kraj mene nosi dres ili sal od Hajduka, mulci koji skupljaju lopte nose dres od Hajduka, onaj blesavi sluzbeni spiker pozdravlja "cilu Dalmaciju i cili Split", usred utakmice pocinje opet spontano pjevanje one ogavne pjesme, a kao slag na tortu skandira se "Torcida!!! Torcida!!!"...a da ne spominjem i onu sugavu temu iz Malog Mista (to je super serija ali ona pjesmu ne bi nitko doma smio sam preglasno slusat, a oni s njom muce 30 000 ljudi)...

Za sve one koji ne znaju ja pricam o utakmici NACIONALNE REPREZENTACIJE REPUBLIKE HRVATSKE, a ne o utakmici Hajduka!!!

Ljudi!!! Nitko ne voli ni Markovica ni Srebrica, a ja kao Rijecanin imam posebno nesto protiv ovog prvog, nitko ne voli ni to sto repka igra stalno u Zagrebu, ali nema gdje drugdje igrat. Kantrida i Gradski Vrt nazalost nisu adekvatni za vece utakmice, ali ono malo utakmica sto smo i dobili nikad se nije culo pjevanje "Najdraza Rijeko" ili skandiranje Armadi. Ja da sam igrac ponikao u Rijeci i da moram igrat u onakvoj atmosferi ultimativno bi od Saveza trazio da vise nikad ne igram dolje neku bitnu utakmicu, a po mogucnosti ni jednu drugu.

SRAMITE SE I SAKRIJTE SE !!!
Post #29 · Aug 21, 2005, 10:54 PM
Mi smo se vratili i mogu rec da sam pun dobrih dojmova, ali da mi se i jednim dobrim djelom posteno riga!!! Zasto?

Splicani i Splicanke, Dalmatinci i Dalmatinke: SRAMITE SE !!!

Uspijeli ste jednu Svetinju cijeloga naroda pretvorit u svoju osobnu prciju i velicanje samih sebe! Sad mi je napokon jasno zasto reprezentacija ne moze nikad dobit na Poljudu i zasto ne zeli ni igrat na Poljudu. Dok se vi dolje ne naucite ponasat ja bi i formalno zabranio da se igra u Splitu! Umjesto da prije utakmice slusam nekog kako pjeva himnu ja slusam Grdovica i "Dalmatinac sam...", svaki drugi tip koji prodje kraj mene nosi dres ili sal od Hajduka, mulci koji skupljaju lopte nose dres od Hajduka, onaj blesavi sluzbeni spiker pozdravlja "cilu Dalmaciju i cili Split", usred utakmice pocinje opet spontano pjevanje one ogavne pjesme, a kao slag na tortu skandira se "Torcida!!! Torcida!!!"...a da ne spominjem i onu sugavu temu iz Malog Mista (to je super serija ali ona pjesmu ne bi nitko doma smio sam preglasno slusat, a oni s njom muce 30 000 ljudi)...

Za sve one koji ne znaju ja pricam o utakmici NACIONALNE REPREZENTACIJE REPUBLIKE HRVATSKE, a ne o utakmici Hajduka!!!

Ljudi!!! Nitko ne voli ni Markovica ni Srebrica, a ja kao Rijecanin imam posebno nesto protiv ovog prvog, nitko ne voli ni to sto repka igra stalno u Zagrebu, ali nema gdje drugdje igrat. Kantrida i Gradski Vrt nazalost nisu adekvatni za vece utakmice, ali ono malo utakmica sto smo i dobili nikad se nije culo pjevanje "Najdraza Rijeko" ili skandiranje Armadi. Ja da sam igrac ponikao u Rijeci i da moram igrat u onakvoj atmosferi ultimativno bi od Saveza trazio da vise nikad ne igram dolje neku bitnu utakmicu, a po mogucnosti ni jednu drugu.

SRAMITE SE I SAKRIJTE SE !!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Post #30 · Aug 21, 2005, 10:54 PM
Ma dobro Burke je umoran i čangrizav od puta pa sere previše.

Strava je bilo, skoro pun stadion što je prava rijetkost, čak i kad gomila turista dođe koji nemaju veze s vezom. Ful je bilo strava kad su zviždali Severini. Na rivi isto bila ludnica, jebote imali su 2 videozida na 50 metara + svi kafići puni ono miljon ljudi se skupilo, a mi jedva Koblerov napunimo za europsko prvenstvo.
Idem spavat neda mi se

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in