Replies: 1,696Views: 240,607Started: Aug 8, 2005, 12:26 PMPage 2 of 57
Post #31 · Aug 21, 2005, 10:59 PM
E da Dule si vidio starnice od Rijeke... hehe
Post #32 · Aug 21, 2005, 11:16 PM
HeHe! Put je bio strava. Jedini smo debili koji su se vracali iz Dalmacije, a dosli iz Gorskog Kotara! Je pa mozda ja serem al' sigurno nisam jedini koji tako misli! Probaj Diega nesto pitat pa vidi sta ce ti rec! Uostalom sve sto sam reko stoji! Mozda sam se malo previse ufuro ali nisam dugo nista pisao pa jebiga, ali sve stoji!
A Split je strava grad nema sta! Sto se toga tice skidam kapu! Riva je super, Bacve su strava i to bi nama trebalo u Rijeci pod HITNO!!!
A ti Generale nemoj mi se tu smijat jer cu prije ja gledat Hajduka u Europi nego ti opet repku u Splitu.
Post #33 · Aug 21, 2005, 11:41 PM
A ti Generale nemoj mi se tu smijat jer cu prije ja gledat Hajduka u Europi nego ti opet repku u Splitu.
Smijen se tvojoj reakciji na vikanje "Torcida!!! Torcida!!!" i pu?tanje Grdovića (legende)....
A ?to ti očekuje? da će se vikati?? ili pivati?? Hrvatska reprezentacija (jo?) nema neke svoje navijačke pisme, a pisme koje se pivaju (npr: Zovi samo zovi... ili u boj u boj za narod svoj! ) se progla?avaju usta?kima...
Hrvatski klubovi (pogotovo Hajduk i Rijeka...jer odavno nisan boyse ni vidija) imaju dobre pisme i dobre koreografije... ali reprezentacija to jo? nema... (dobro, ima ona velika zastavi i ona baba sa ?alon al nije to dovoljno)
Post #34 · Aug 22, 2005, 12:08 AM
A ?to ti očekuje? da će se vikati?? ili pivati??
Kako to da Boysi u Zagrebu ne pjevaju svoje pjesme nego samo od Hrvatske, a pjevaju 90 min! Tko je to proglasio te pjesme ustaskima? Po meni su jedino "Jasenovac i Gradiska Stara" i "Jure i Boban" ustaske i njih nikad ne pjevam. BBB su bili na tekmi. Vidio sam ja par komada kako idu Splitom u autima. Neka ti je Grdovic legenda, ali odi ga onda slusaj doma kolko oces jer ona njegova pjesma sa tekme nema veze ni sa nogometom, ni sa repkom, a sigurno ni sa ovom tekmom.
Sto ja zelim reci je to da ste od svih hrvatskih navijackih skupina jedino vi sposobni iskoristit tekmu od repke za osobnu promociju, velicanje samih sebe i skandiranje samima sebi. To mi posebno smeta jer kako si ti to opisao ispada da sam onda je mogo sasvim slobodno skandirati "Armada!!!" bez ikakvog straha!
Post #35 · Aug 22, 2005, 8:38 AM
L O L
Post #36 · Aug 22, 2005, 9:55 AM
E da! Ivica Olic "is out for about 8 months"!!! Ko zna, mozda nam se posreci pa ga necemo gledat ni na Svijetskom 2006. Jos samo da Balaban slomi nogu...
Post #37 · Aug 22, 2005, 11:19 AM
Sto ja zelim reci je to da ste od svih hrvatskih navijackih skupina jedino vi sposobni iskoristit tekmu od repke za osobnu promociju, velicanje samih sebe i skandiranje samima sebi.
Pa naravno
ispada da sam onda je mogo sasvim slobodno skandirati "Armada!!!" bez ikakvog straha!
Moga si probat
Jos samo da Balaban slomi nogu...
e da oće..
Post #38 · Aug 22, 2005, 11:59 AM
Uostalom, sta svi hvale tu nasu igru?
Cito sam po novinama komentare par dana poslije i slazem se sa dosta toga. Cijela organizacija sa nagradnom igrom na poluvremenu podsjecala je na farsu, a mislim da je Brazilcima nakon gostoprimstva i 1mil$ bilo malo i neugodno da nas pregaze...tako je i izgledalo na terenu kad malo bolje razmislim.
Post #39 · Aug 22, 2005, 2:09 PM
Pozdrav povratnicima iz Dalmacije. Burke da, slazem se s tobom, imas na Kantrida.com potvrdu tvojih jadova.
Barufa > Vidio sam stranicu...nadam se da ce izdrzat duze od dva mjeseca
U cetvrtak valjda svi idemo na Kantridu??
Post #40 · Aug 22, 2005, 3:16 PM
Treba kupit karte. Ja sam za to da se svi nadjemo sutra u geru i odemo po tekar. Jebote strah me Litexa...ma u biti ne tolko Litexa kolko nas samih. Nisam bio u subotu, ali slusali ja i Rlija u Vinjercu tekmu na radiju i citao ja novine danas i jucer. Nije dobro, ne valja...
Prica se nesto ovako okolo da ce nam dovest Deranju u Rijeku!? Molim komentare ako ima netko nesto pametno za rec.
Cuo sam nesto da Ciro ima neke velike ideje oko pojacanja za Hajduk (Vugrinec i jos neki), a kao da je odbio Bjelanovica. Sto vi Hajdukovci mislite o tome svemu?
INTER dovodi pun kurac propalih Dinamovaca. Jebote mozda i bude nesto od ove sezone...
Post #41 · Aug 22, 2005, 5:11 PM
Treba kupit karte. Ja sam za to da se svi nadjemo sutra u geru i odemo po tekar. Jebote strah me Litexa...ma u biti ne tolko Litexa kolko nas samih. Nisam bio u subotu, ali slusali ja i Rlija u Vinjercu tekmu na radiju i citao ja novine danas i jucer. Nije dobro, ne valja...
Prica se nesto ovako okolo da ce nam dovest Deranju u Rijeku!? Molim komentare ako ima netko nesto pametno za rec.
Ja san siguran da Rijeka mo?e proći to... A ?to se tiče Deranje, nisan ni?ta čuja... vidit ćemo kad bude..
Cuo sam nesto da Ciro ima neke velike ideje oko pojacanja za Hajduk (Vugrinec i jos neki), a kao da je odbio Bjelanovica. Sto vi Hajdukovci mislite o tome svemu?
Ma Ćiro je sramota, non stop ne?to sere, vi?e pa?nje bi triba posvetiti igračima a ne medijima... ?to se tiče tih pojačanja... ne znam dali bi i Ronaldihno moga pomoć... triba imat igru! (i bolju klupu.. a ne Ćiro peder )
Post #42 · Aug 22, 2005, 8:03 PM
Da sam ja na vasem mjestu ja bi se prvo obracunao sa Stimcem, a onda tek sa Cirom. Prico sam sa jednim vasim dolje, kaze da ga je strah utakmice Dinamo-Hajduk, da se boji sta ce vam ovi napravit, kao jos su vise nabrijani zbog Cire i Kranjcara.
Post #43 · Aug 22, 2005, 8:52 PM
Nemam pojma...ali ja sam danas vidio Sandra Klica koji se vozi u nekom krntastom Opel Kadetu po Rijeci...pa ti vidi. Vugrinec...majko mila ja sam zaboravio da taj postoji. Sve mi nesto smrdi da ce Hajduk ove sezone biti ono sto je Dinamo bio prosle. Dok mi Dinamo izgleda mocno...osobito na domacem terenu. Sto se tice gostiju, tu je vec malo druga prica (podsjeca me na nas prosle sezone).
A kako je Rijeka krenula...brijem da ce zbog Zilica bolje igrat u gostima nego doma. Moguce je, a opet....moze bit cijelo prvenstvo namijesteno.
Post #44 · Aug 22, 2005, 10:00 PM
Sve mi nesto smrdi da ce Hajduk ove sezone biti ono sto je Dinamo bio prosle.
Ako se sića? pro?la sezona je počela isto ka i ova...
Hajduk dobije superkup Hajduk popu?i Europu Hajduk pu?i od svakoga dinamo dobiva i dinamo jak...
E sad triba čekat nastavak da vidimo mo?e li se osvojit prvenstvo...
moze bit cijelo prvenstvo namijesteno.
To isto mo?e biti, gadi mi se ?to su (pohlepni) ljudi (nećemo ih nabrajat sjede u upravi) učinili od nogometa... ?ivi cirkus... prije se (bar koliko po pričama znam) se nije igralo za pare nego od srca, za pobjedu... Meni je totalno neshvatljivo kako uprava Hajduka mo?e dovući smrada Ćiru koji je toliko blatija Hajduk i Torcidu... Sve u svemu.. kaos...
Post #45 · Aug 22, 2005, 10:24 PM
Prije se nije moglo ic van iz Juge prije 28 g., pa se igralo zbog cega god jer se nije moglo drugacije. Rijeka i Hajduk mogu ove sezone probat sacuvat i ovo malo ponosa sto jos imaju. Oba dvije uprave su uspjele usrat atmosferu oko svojih klubova da ne moze gore. Dinamo je u pohodu, napit ce nam se svima krvi i pregazit cijelu ligu, oni su ovo sve shvatili ful osobno i bojim se da ih nitko ne moze zaustavit.
Post #46 · Aug 22, 2005, 10:48 PM
Tu si u pravu, lako je sad dinamu igrati kad su proslu sezonu pali na dno, al te?ko će biti i Rijeci ( osvojen kup) i Hajduku (prvenstvo) odr?ati se u vrhu... jo? pogotovo sa ovakvom upravon.
Nego, ?to se to sa upravom Rijeke dogodilo? Ja ne pratim toliko pa ne znam..
Post #47 · Aug 22, 2005, 11:09 PM
Nista, jos su tu, dobili malo krila, doveli golmana kojeg nitko nije htio pa mi sad Armada bojkotira klub jer je taj tip kao cetnik. Ja ne znam jel je il nije i boli me kurac. Ako su znali sta ce bit kad ga dovedu nisu ga smjeli dovodit. Isli su isfuravat neki svoj film i mene vise boli kurac za sve, al ne mogu mi se oni sad ponasat ko da je klub njihov. Ja nemam nista protiv Zilica dok mi netko ne da neki dokaz onoga sto se prica, ali koji kurac je dolazio ako je znao sta ce bit. Sad mi je sve u kurcu oko kluba, a cini se i u njemu...
Nisam sretan... Trebalo je bar ove sezone sve bit kako treba napokon... Onaj Koljanin je idiot, pa koji mi kurac on radi u klubu, pa taj covjek bio je pomocnik Ottu Baricu, to dovoljno govori samo za sebe.
Post #48 · Aug 22, 2005, 11:17 PM
Ma, skoro ista situacija ka i sa Hajdukon... pitan se ima li smisla ici na utkamice... kad oni dovode ljude koji njima odgovaraju umisto da misle na navijace
Post #49 · Aug 23, 2005, 9:51 PM
Danas je bilo gust gledati nogometase u onim pink dresovima ) hehe... a opet ista sranja...navijalo se DINAMO DINAMO...bezveze...
Post #50 · Aug 23, 2005, 9:54 PM
Pa normalno kad je danas tamo i igrao Dinamo. Mogli su slobodno nosit i dresove od Dinama i Kuze ih je mogo trenirat i mozda bi popili jos par komada.
Post #51 · Aug 23, 2005, 10:37 PM
Skoro sam zaboravio. Evo malo za guste!
Post #52 · Aug 23, 2005, 11:19 PM
hehe ne more nijedna utakmica proći bez baklji
Post #53 · Aug 23, 2005, 11:27 PM
Slike su strava....ma su veeelikee.
Post #54 · Aug 24, 2005, 9:29 AM
Razocaran sam s bakljadom (kojom bakljadom?). Ko da je igro Hajduk protiv Kamen Ingrada.
Post #55 · Aug 24, 2005, 10:33 AM
Eh, da je Hajduk igra bila bi bakljada..
Post #56 · Aug 26, 2005, 9:37 AM
Jupi!!! Rijeka je pobjedila! HAHAHAHHha!
Post #57 · Aug 26, 2005, 9:42 AM
Da, a Inter je mocan.
Post #58 · Aug 26, 2005, 9:53 AM
HEHE Kladia san se na Rijeku...
Post #59 · Aug 26, 2005, 8:40 PM
Jesi bar dobio sta?
Post #60 · Aug 26, 2005, 9:19 PM
Ma vraga dan prije me Inter zajeba (onaj talijanski)... majku in njiovu
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅