Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,665 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 30 of 141
Post #871 · Feb 11, 2005, 2:28 AM
Hvala, evo upravo radim na igri rekordno dugo.
Mislim da se sve ovo sto sam ja napravio moglo srediti u 7 dana kada bi radio kao danas. Rijesio sam skoro sve sto je potrebno za igru da radi, necu je previse uljepsavati, zelim samo da postane funkcionalna...
Trenutno mi je ostalo samo napraviti HighScores i Jockera.
Na jockera cu vise vremena izgubiti za crtanje gumba nego na programiranje istog. A sto se tice HighScores-a, jos trebam vidjeti kako funkcionira ovaj Irenin ali mislim da ce i to brzo biti gotovo, samo treba napraviti da svako toliko vadi i stavlja taj file sa HighScores-ima iz paka i u pak...malo tlake...moram nacrtati novu sliku za Credits jer Nikola je zasluzio biti u njoj. A trebao bi sebe izbaciti iz Creditsa jer si dopustam ovako nesto u zadnji cas...ala, idem radje programirati nego tu pisati bezveze.

Potruditi cu se poslati SMS svim Team memberima sa rezultatima natjecanja. :thumbsup:
Post #872 · Feb 11, 2005, 3:28 AM
Zanimljiva je (spontana) cinjenica da ce sutra na okupu biti 5 clanova tima :) tek sam maloprije shvatio! Strava.
(Ja, Dino, Dragan, Nikola, Goran)

Dodjite i vi ;)
Post #873 · Feb 11, 2005, 4:35 AM
Zanimljiva je i cinjenica da sam ja mrtav umoran i da sada idem spavati a nisam obavio sve sto sam zamislio...nema veze, i ovo sto sam do sada napravio ce valjda biti dosta da prodjem na gradskom. Ako ne, ko ga jebe, igra ce biti dobra i nadam se popularna.

Idem pajkiti i probati cu se dignuti ujutro i obaviti jos neke sitnice u igri.
Uploadirana je nova verzija pa je isprobajte, a ako naletite na neki bug, obavezno posaljite SMS sa stranice da uklonim to....hvala unaprijed...

Take care !
Post #874 · Feb 11, 2005, 10:32 AM
A ja bih rado doso ali jebiga kad sam daleko sad sam se skroz smorio :( bas me zanima kako je na tom takmicenju :(
Post #875 · Feb 11, 2005, 1:48 PM
Dino se ne javlja, ali nadam se da mu dobro ide na natjecanju.
Sretno!!
Jutros mi je u skoli bilo uzasno dosadno pa sam malo crtao i napravio jos jedan Artwork Skiffy-a, naravno trebalo bi ga precrtati na prazan papir.
Pocirite ga ovdje:
http://files.generationstars.com/temp/_ ... artno2.jpg
Post #876 · Feb 11, 2005, 3:04 PM
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, cekamo! :) LOL
Evo svi smo na nekim kompovima tamo....za pol sata dolaze rezultati... stay in touch! :P

@Igor > Strava skiffy, malo gay ali nije bed, mozda je zensko.. hehe
Post #877 · Feb 11, 2005, 3:11 PM
Uff, napokon je zavrsila prezentacija. Imao sam osjecaj kao da cu se izrigati i usrati u gace prije prezentacije. Sada kade je to gotovo osjecam se kao novi covjek. Malo smo se svi nasmijali kada sam predstavljao igru, cak mi je zablokiralo nesto pa smo okrivili Microsoft (smradovi).

Ovdje su: Goran Duskic (firedule), Nikola Jovanovic (Nikola Jovanovic), Edi Budimilic (edifreak), Damir Sarcevic i JA !!!

Probati cu se javiti nakon objave rezultata (cirka 20 min).
Nadam se da cu proci na zupanijsko i dobiti mjesec dana za sredjivanje i dovrsavanje igre.

Wish me luck !!!
Post #878 · Feb 11, 2005, 3:14 PM
LOL LOL :thumbsup:

Kako nemamo digitalac smo sa mobitelom snimili cca 3min kako je dino prezentirao sve i to cemo bacit online veceras ili sutra :)
Post #879 · Feb 11, 2005, 3:21 PM
PA jesu li izasli rezultati kad ce joj bas me zanima
Post #880 · Feb 11, 2005, 4:00 PM
CESTITAM DINO SVAKA CAST!!! :thumbsup: :clap: :clap: :thumbsup: :clap: :yes: :clap: :thumbsup:
Post #881 · Feb 11, 2005, 4:05 PM
CESTITAM DINO SVAKA CAST!!! i ja se pridruzujem svaka cast
Post #882 · Feb 11, 2005, 7:55 PM
I JA ČESTITAM!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #883 · Feb 11, 2005, 8:13 PM
Puno hvala ljudi, sada sam vec malo popio i malo sam zbunjen da bi napisao jedan normalan post, pa ce za sada sve ostati na HVALA LJUDI, PUNO MI TO ZNACI. :thumbsup:
Idem sada nesto pojesti i naspavati se, a dogodovstine od danas cu vam ispricati sutra ili vam mozda Edi napise detaljnije sta se dogadjalo.

Hvala decki.
Laku noc, nisam vec dugo normalno spavao....NAPOKON u krevet na miru !!!
Post #884 · Feb 11, 2005, 8:18 PM
Uf, ja sam premrtav da nesto napisem, danas je dan bio prilicno naporan... racunajuci na to da sam se digo jucer.
Dino je zaboravio spomenuti da je bio PRVI u rijeci, najbolji programer u TI lol :) :D

Snimili smo na mobitelu i njegovo prozivanje kada je primio diplomu i nagradu.

Nagrada je shit, dobio je na hrvatskom knjigu Kako koristiti WinXP, pa mislim ono... programer je a oni njemu daju kako koristiti windowse...boze, prosle godine ista prica, lol! Dobio je i cd sa patch-om XP-Hrvatska Inacica...uzas!
Najbolje od sve ga to sto je dobio let avionom, panoramski let nad gradom, jeee...:P

A sada, laku noc...sav sam spaljen :sleep:
Post #885 · Feb 11, 2005, 9:34 PM
Jedva cekam da vidim te snimke! :D
Post #886 · Feb 11, 2005, 11:17 PM
I ja isto bas strava nadam se da ste iskoristili priliku da izreklamirate gs. Cestitam jos jednom bas je igra zasluzaila da bude prva he he win xp :D samo cu to reci ali dobro sta let avionom je nesto jjeeeee
Post #887 · Feb 12, 2005, 7:48 PM
Cili dan nikog nema, pa mi je :roll: dosadno...
Iden vanka večeras pa se čujemo kasnije... ako se Boss brothers probude... :lol: :lol:
Post #888 · Feb 12, 2005, 9:33 PM
Danas me malo prca glavobolja pa mi se nekako ni neda biti za kompom...do ponedjeljka bi trebao nabaviti one snimke sa mobitela, sve ovisi kada ce fred nabaviti kabel za mob.

Inace, jucer mi je bio jedan od boljih dana u zivotu :)
Od ponedjeljka nastavljam raditi na igri, zelim da izgleda pre-jebeno na zupanijskom natjecanju koje ce se odrzati 8. Ozujka...raditi cu najvise na efektima i dodavanju novih paketa sa sto vise slika, mozda budem i usavrsio Pack Editor-Creator.

Inace za informaciju na Drzavno natjecanje se poziva samo 15 radova iz HR a natjecanje se odrzava od 9 do 14 Svibnja.

Ovih dana ce probably nesto pisati u novinama u vezi natjecanja...a nista, gibam sada, idem joss malo prosurfati netom pa se vracam oko 00:00.
Post #889 · Feb 13, 2005, 5:07 AM
Ja sam se danas probudia i od onda zauzet, bio sam na cugi sa jednim tipom kojeg sam upoznao na natjecanju, bavi se zastitom racunala.. dao mi ja jaako puno dobrih caka kako zastititi nase igre a i kako probavliti u bilo koji phpBB forum ;) bas gust :P

Nego da, navecer sam izasao se naci sa CUROM ;) (za one koji nisu znali) i na kraju se zadrzao do sada (6h ujutro) tako da sam prerazbijen za biznis, mislim da ipak zasluzujem malo odmora od 0-24 radnog vremena kojeg inace prakticiram (probudi se, radi, radi, jedi, radi ,radi, pisa mi se - trpi, radi radi, zaboli mjehur, trpi, radi, pisaj, jedi, spavaj :doh: ) haha ma salim se :dozey:

Uuuu kako gust, pocela je kisa vani, ajme kako cu spavati :sleep:

Nego da, ipak ima NEWS:
- Cijeli jucerasnji dan sam se dopisivao sa Paul-om iz BFG-a i bilo je pun kurac problema, ja napokon napravim (tnc Kreso) da onaj njihov dll ubacim u igru i kada mi tip na kraju kaze ono da je izasla nova verzija i da ne treba vise biti u igri i da im posaljem full verziju igre bez ikakvih limitacija, oni ce prodavati cijelu igru sa jedinom limitacijom od pol sata igranja :(
- Ali nema veze, sve je sredjeno, sve sto jos trebam je poslati one slike ginka koje mi je Nikola nacrtao i igra krece u prodaju!
- CRO Press-Release krece od PON, taman za neke novine, i iskoristit cu neke veze da Gink bude recenziran u hakeru i na gamer.hr, daj boze :thumbsup:
Post #890 · Feb 13, 2005, 10:49 AM
mislim da ipak zasluzujem malo odmora od 0-24 radnog vremena
sla?emo se.. i vrime je vi?e :thumbsup:

Javi kad izađe u novinama.., kent vejt :wink:
Post #891 · Feb 13, 2005, 11:56 AM
Sad je red na mene da ispricam sta sam radio. Juce sam celo popodne od 2h - 6h sedeo sa wilandom i uploadovao mu onu administraciju sto sam mu programiro u mysql-u i bas smo se zesce namucili dok sve nismo sredili kako valja. Posle toga sam uvece oko 9h otio na zurku kod ortaka koji je odsao iz vojske bila je ludnica zezancija cugali smo razvalio sam se bio je haos doso sam kuci jutros u pola5h i otiso spavati usto u 10h i seo da radim Menu za mm3d. He He burno zar ne
Post #892 · Feb 13, 2005, 9:01 PM
Ej Edinjo daj mi reci kad mogu doc da ti donesem .Net Compact discovi (CD-ovi) mi trunu ovdje, a znam da ti trebaju.
Javi kad ces doc na ICQ-u??? A da nije kasno
Post #894 · Feb 14, 2005, 8:53 AM
E imas odgovor na drugom forumu ikolko mi se cini liku se bas i nije nesto svideo puno
Post #895 · Feb 14, 2005, 8:58 AM
krivo si shvatio, tipu se fullll svidjelo, uzivio sam se sav... jeidno mu grafika nije nesto, toga sam se i bojao...
Post #896 · Feb 14, 2005, 12:07 PM
Prve reakcije su jako pozitivne :)
Post #897 · Feb 14, 2005, 12:27 PM
Da, za sada su kritike po mome odlicne...fuck grafiku, igre koje su igrive ne moraju biti graficki ljepe... :thumbsup:
Post #898 · Feb 14, 2005, 1:53 PM
fuck grafiku, igre koje su igrive ne moraju biti graficki ljepe

nije tako... grafika je među najva?nijim stvarima! :yes:
Post #899 · Feb 14, 2005, 1:57 PM
Grafika odlucuje samo o tome da li cu ja htjeti isprobati tu neku igru, jer ako je lijepa grafika naravno da cu probati ali ako igrivost ne valja, adio.
Pogledaj Half-Life 2 i Doom 3. Igre su smece, potrudili su se oko grafike a na kraju im je igra bez veze, igrao sam obije igre mozda 2 dana samo zato sto imaju jako ime i zato sto su nahvaljene, ali iskreno, mislim da su neke igre stare 10 godina bolje od njih.
Post #900 · Feb 14, 2005, 2:00 PM
Da kao na primer Duke Nujem 3D he he ona verzija za dos grafika je sranje ali je zato extra igrtiva igra. Nego ako mogu da primetim jutros je edi dok smo rpicali video da je gink imao 74 downloada kasnije sam ja video da ima 81 a sad 2 sata posle toga 91 ala razbija od kako ga je edi stavio na sajt

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in