Post #947
· Feb 17, 2005, 11:43 PM
- PUN SAM POSLA AAAAAAAAAAa drago mi je da si pun posla, da Bog da ima? jo? toliko na kvadrat
Cut cemo se poslje navecer jer sad idem pogledati Entherprise, ipak mi je rodjendan, moram se barem alo nagradit, jer mi ja danasnji dan prilicno usran. Nema problema, samo ti u?ivaj zaslu?ia si!!!! onda se čujemo sutra oko 24-00, nemoj zaspat...
Ja ionako iman dosta učit... a gle ovo danas..
The happy story:- Ja i?a ispravljat negativnu iz prava... pita profesor mog frenda (koji isto ima 1) jeli ?to učia... ovaj odgovori da nije, pita mene a ja kući samo 2put pročita :book2: , i tako se ja poku?an izvući.. "pa profesore...

jesan ne?to malo... al ja bi radije da mi skupa odgovaramo (jer inače ispituje po 2) ... Onda on: "dobro, odgovarati ćete oba drugi sat...

..(jer smo imali blok sat)
I tako dođe drugi sat..

prozove mene, ja izađen. Prozove mog frenda.. ovaj ka?e "nisan učia :blahblah: ", profesor ka?e "dobro onda će? u ponedjeljak..." Ja za?alia ?to san iza?a...
I počne ispitivanje
Pita prvo pitanje...

i to s početka knjige... ja odgovorin ko iz topa
Pita drugo pitanje :argue: ja počea odgovarati... meljen... meljen :blahblah: :blahblah:
i nisan ni dovr?ia postavi treće pitanje...
i pogodi ba? ono ?to znam...

počnen ja rečenicu... zaustavi me u po rečenice i ka?e.. "ovo nema smisla nastaviti, vidi se da si učia evo ti 2"...
Meni oči zasvitlile

najbr?e ispitivanje u povijesti oko 2 min...
Ja sav sritan uteka na mjesto... zamalo san se

od sriće...
Sad napokon opet mogu mirno spavat