Post #1066
· Mar 6, 2005, 3:19 AM
Believe it or not, High Scores je napravljen do kraja, jos trebam malo graficki doraditi i to je to. Options je 100% gotov i jedino trebam napraviti da tokom igre ispisuje koji si level, i tko je ispred tebe na top listi (onako da non stop pise koliko ti bjezi najblizi na tablici)...
Sutra cu vjerujem sve to napraviti i onda cu u kaficu na kavici pisati dokumentaciju za igru / pack editor i na miru navecer to dovrsiti...
A onda me za ponedjeljak ceka izrada nekoliko sitnih paketica samo da vide sta je sve moguce...
Sada cu staviti uploadirati igru ali necu promjeniti ono sto pise tamo na forumu i blogu (verzija i to) ne da mi se mjenjati jer cu vjerovatno sutra staviti sljedecu verziju, puno doradjeniju i u setup formatu. inace zip igre zauzima 7 MB a ace format 4.5 MB....ja ne znam zasto jos svi koriste taj prokleti ZIP !!! ARGH

ali kako ne bi bilo problema staviti cu naravno u zip format preko postojeceg...
Ako mislite skidati igru skidajte ju oko 4:30 - 5:00 jer ne znam koliko ce ovo uploadirati !
Ajde, laku noc i pozdrav svima !
[>---< EDIT >---<]
A u
PICKU MATERINU kako cu
POLUDITI...taman kada sam mislio staviti upload idem ja jos jednom testirati i ne radi high score kako treba...tako da mi je zao sto vas moram razocarati ali tek sutra cu staviti novu verziju koja ce biti u setup izdanju.
Uploadirao bi ja i ovo sto imam i sto radi, ali zelim da vidite sto vise promjena tako da nista od toga za veceras...sutra oko 10 navecer ce biti 100% nova verzija GSI za downloadirati....and that's a promise....ako sjebem, uvjek mogu editirati ovaj post i pomaknuti vrijeme