Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,676 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 34 of 141
Post #991 · Feb 22, 2005, 10:07 PM
zanimljivo, bas kao i prica za ginka :)
zadovoljan?
Post #992 · Feb 22, 2005, 10:32 PM
neznam zasto ne koistis vbNewLine dino jer on koristi sva 3 nacina za return/enter, slicno ko i php..
Post #993 · Feb 22, 2005, 10:40 PM
Ovo sam napisao da bi se znalo na koj nacin iz nekog stringa izvuci [enter], jer smo svi mislili da je enter samo char(13) ali kada probas i pretvoris chr(13) u bilo koji drugi znak ili slovo, onda ti ostane jos neki znak a taj znak je chr(10). I onda sam htio usput objasniti da je enter (vbcrlf) ubiti stvaranje ta 2 znaka zajedno...ma uglavnom da ne kompliciram, vidjeti cete ako ikada budete htjeli pretvoriti [enter] iz nekog Stringa u neki drugi znak.
Post #994 · Feb 22, 2005, 11:05 PM
Ovo moze da bude jako korisno jer nikad nisam znao kako izvuci enter iz nekog multi line texta :(
Post #995 · Feb 23, 2005, 7:11 AM
Ma sve je to super...ali zasto uopce hoces zamijeniti enter sa nekom tipkom?? :no: Pusti enter da bude enter. Skratit ces si muke a sumnjam da je nekom umjesto enter jednostavnije stisnut E. Onda mozes slobodno radit i shortcut za esc. Za sto ti to uopce treba?? :doh: Bolje da trosis snagu na nesto drugo. Ali ako si bas zapeo... :dozey:
Post #996 · Feb 23, 2005, 8:33 AM
Vidim ja da Dina niko nije razumeo. Kolko sam ja svatio on je samo reko mogucnost i da znamo da se enter sastoji od 2 karaktera reko bih da to da sada od nas niko nije znao i sad znamo svi i sta je tu lose. Hvala Dino :D
Post #997 · Feb 24, 2005, 1:05 PM
Evo ga napokon domena proradila, ljepo sam se iskesirao 100 kunica tako da sam ostao bez para od rodjendana a i opcenito :)

Vidim da je i ovaj topic dosao do svoje stote stranice..

I jedan poklon za svih da nas malo razvedri :P Screenshot ginka 1.0.6:
http://generationstars.com/files/temp/g ... _story.jpg
Post #998 · Feb 24, 2005, 2:21 PM
Screenshot je zakon, sve sam skuzio. :)
Prica mi se isto jako svida. ?:clap: ?:cool:

Evo 2 slike mog pasica koji trenutno ima upalu ociju :-?
Mala_Dona
Veliki_pas
Post #999 · Feb 24, 2005, 2:54 PM
jooj kak su slatki :) pravi manekeni/ke ;)
Post #1000 · Feb 24, 2005, 4:13 PM
Da psi su ti ful slatki. Ja isto imam psa....zenku rotweilera. Stara je 4 godine... koliko su tvoji?
Post #1001 · Feb 24, 2005, 6:08 PM
To su dvi slike jednoga pasa :)
Ima 5 ipo godina, na prvoj slici je sa 2 mjeseca, a na drugoj s 4 godine.
Post #1002 · Feb 24, 2005, 10:23 PM
Mala Dona je smijesna. Ma kad smo kod psica. Ja prije mjesec dana nabavio Trornjaka moju Valu. Isli smo u Koprivnicu po nju nakon sta mi uginula Masa (mjesanka) koju sam imao 14. god.

Pogledajte slikice moje Vale. Ima ih dosta

http://www.net-info.biz/Ira/forum/viewtopic.php?t=3054
Post #1003 · Feb 24, 2005, 10:26 PM
Da se nadovezem na ono u vezi sa tipkom [enter]
Gledajte ovako. Ja radim GS Inspector i u editoru ce korisnik moci napisati nesto o svom djelu i sada on stavi da se ubaci ta slika a u opisu je stavio nekoliko entera. Taj text ce se snimiti u ini file
--------PRIMJER--------------------------
PictureInfo=ARTIST: Nikola Jovanovic
INFO: I drawn this picture bla bla bla..
---------------------------------------------
I sada kad ja u igri stavim load taj info, on ce meni samo ispisati sljedece:
ARTIST: Nikola Jovanovic
I na taj nacin onaj drugi red ce biti izgubljen (ne moze se ocitati).
Zato sam ja u editoru napravio da mi on prije sejvanja u .ini file pregleda text i zamjeni enter sa [e] sto znaci:
----------PRIMJER----------------
PictureInfo=ARTIST: Nikola Jovanovic[e]INFO: I drawn this picture bla bla bla..
-----------------------------------
Dakle, sve c e ostati u jednom redu a igra ce kasnije taj [e] zamjeniti sa npr "& vbcrlf &" i automatski ce u igri prebaciti text u novi red.

Nadam se da vam je ovo sve razjasnjeno a ako nije, jednom cete i sami naletiti na taj problem i sjetiti cete se mene i bas ovog teksta.

Inace, Gink izgleda zakon i strava su svi ti novi particle efekti i HVALA Edi sto si ubacijo indikator za tezinu Ginka jer smo Nikola i ja smatrali da je jako vazan.
Post #1004 · Feb 24, 2005, 11:41 PM
- Ma Gink rastura ;) kad se vratim sa krka ga u nedjelju planiram svrsiti (so help me god)!
- U PON krecem sa radom dviju internet stranica, svaku cu raditi 2h30 i ostatak na Zombie Driver tako da i njega privedem kraju da se moze poceti sa CI.
- Ovi psi, ljudi popizdit cu, dodje mi da uzmem psa!!!!! Treba mi najbolji prijatelj ;) hehe
Post #1005 · Feb 25, 2005, 12:03 AM
I meni se puno svidja ova verzija Ginka mislim da ce da izazove bum na trzisto sto znaci puno para he he :)

Edi lepo bas ti hvala a ja mislio da sam ti ja najbolji prijatelj :( .Salim se ovi psi su strava ja bih vole da imam psa ali nemam ga gde drzati zato imam ribice njih je lako cuvati :)

Dana sam cudo isprogramirao i u Miskecini 3d i u c++ i open gl-u. U c++ su sam uradio neki code i bez optimizacije i gluposti mi radi preko 500fps-a sa dosta grafike bo. Bas je mozan taj c++
Post #1006 · Feb 25, 2005, 4:13 PM
Pozdrav svima, idem na KRK! ;)

Budite mi dobri i bez zajebancije dok nema sefa :P

I'LL BE BACK :twisted:
Post #1007 · Feb 25, 2005, 4:17 PM
Sta onda, tko je glavni rukovodeci dok te nema?
It stays in the family :) ?

Ajde, odi napokon na taj dugo iscekivani i zavrijedjeni godisnji odmor od 2-3 dana. I nadam se da ces se dobro provesti sa curom.
A mogu mislit, svaki dan ces ici u neki Internet kafe da vidis da li sta radimo.

Uzivaj brate, zasluzio si to ! :thumbsup:
Post #1008 · Feb 25, 2005, 4:19 PM
Sretan put Edi i lepo se provedi na Krku :D pisi nam.

JEEEEEEEEEEEEEE konacno je otiso ljudi sad smo mi glavni jeeeeee ajde da pravimo zurko. Di je bacva ko donosi bacvu jeeeeeee. He HE salim se naravno.

Upravo sam ocistio sve ventilatore u kompu poceli su da pevaju ko ptice kolko su se nagutali prasine. Sad se necuju kolko dobro rade.
Post #1009 · Feb 26, 2005, 9:04 AM
[quote]
Treba mi najbolji prijatelj hehe
[/code]
Edi ne seri :mad:

Dobro je ovo ce tek u nedjelju vidjet....
Bas me zanima sta ce radit sa curom :jekoff:

Popizdit cu s onim 3d studio maxom. ne mogu ga instalirat (sesticu) jer hoce Xp ili milenium sp 3. Jel ima netko nekakvo rijesenje za mene?? Mislio sam se bezveze malo igrat s njim... znate sta mislim.[/code]
Post #1010 · Feb 26, 2005, 9:21 AM
Sto se tice edija valjda je naso sta ce da radi sa curom he he :D . A sto se tice 3ds maxa probaj sa verzijom 5 ili instaliraj win xp druge nema
Post #1012 · Feb 26, 2005, 1:18 PM
Upravo sam trazio po crack sajtovima da vidim da nema negde crack za ginka za full verziju i odgovor:

NEMA jeeeeee
Post #1013 · Feb 27, 2005, 1:55 AM
Javio mi se danas Edi, kaze da uziva...a uzivam i ja doma kada njega nema :)

Inace, danas sam programirao samo nekih pol sata i full zabusavam sa tim editorom. Moram ga dovrsiti sutra. Nema toliko puno posla ali to je onaj posao za koji sam siguran da znam sam napraviti pa mi zato i nije toliki gust...vise volim neke izazove.
A nista, Edi se vjerovatno vraca sutra ujutro a ja planiram sutra navecer zavrsiti taj editor i poslati ga svima vama koji zele raditi pakove.

Pozdrav ljudi !
Post #1014 · Feb 27, 2005, 10:04 AM
He He kad je edi tu tera te da radis i onda nema zabusavanja :D .
Kazes da se edi vraca sutra ujutro jel to u nedelju ili ponedeljak?
Ja sam celu noc programirao mekom ortaku sa faxa za neki sajt za nekretnine neku mysql bazu pa sam se ful namucio jel je lik uradio ceo sajt pomocu onih lajera i zamrsio ga je jedva sam se ispetljao ali sam na kraju uspeo to sve srediti. Ovih dana sam se ubio od posla danas cu se malo odmoriti. Piskaracu po forumu i igrati neke igrice.

Pozdrav svima
Post #1015 · Feb 27, 2005, 6:24 PM
Ako ste se ikad iz nekog perverznog razloga pozeljeli naci u situaciji iz horror filma "Kocka", sad vam je jedinstvena prilika. Bez ikakvih uputa ili pomoci bit cete baceni u ovu kocku u kojoj trebate rijesiti 7 zagonetki. Po mom misljenju igra je fenomenalna i osjeca san se odlicno kad sam izasa iz fuck*n kocke :) ne znam ni koliko vremena sam potrosia.

http://www.woolythinking.com/
Post #1016 · Feb 27, 2005, 8:20 PM
Daj, rijesio sam sve osim crvene...cak i onu bijelu...ali jednostavno ne kuzim sta treba na crvenoj, a bas mi se i neda skuziti caku.
Post #1017 · Feb 27, 2005, 8:56 PM
@Igy - Cool game yo!

Strava, bili na pcshipovoj stranici i to nas bas stavili onaj dan kada nije radila domena :( no nema veze, mozda stave igru u magazin!
Bacio sam pogled na Nedjeljni Vjesnik - nismo bili, mozda zato sto sam poslao na krivi mail!

Vidim da se ovdje slavi sto me nije bilo :P hehe..ma znaam!

Bilo mi je bolje nego super na Krku, zajebavao sa curom dan i noc... druzio se sa njezinim zenskim ogromnim drustvom ;) i tako... bas mi je bilo drago sto sam isao, mozak na pasu i cista uzivancija!
Post #1018 · Feb 27, 2005, 11:36 PM
Ma Edi bitno je da si se ti strava proveo sa curom i njenim ZENSKIM drustvom jeeeeeeeeeeeeeeeee :D . Riba (komada) nikad dosta :D .

Upravo otvaram ovu igru bas da vidim kakva je pa vam javim sta sam uradio. Joj sutra ustajem u 6h idem na fax bo :(
Post #1019 · Feb 28, 2005, 7:31 AM
A sto se tice 3ds maxa probaj sa verzijom 5 ili instaliraj win xp druge nema

Hvala. Znas sta sa XP mi se neda zajebavat k tome jos bi onda bilo pozeljno i da prebacim u NTFS. A prosli put kad sam to napravio mi je sve otislo u kurac. Ali mi je cd od windowsa bio malo sjeban )instalirao sam ga bez par fajlova. Mozda se opet ohrabrim pa ga instaliram.
Mada sam i ja to znao svejedno hvala.
Post #1020 · Feb 28, 2005, 7:37 AM
Konacno da sam uspio tocno kvotat....
U PC Chipu di, di? Morat to vidjet!! Daj netko neki link jebemu,ja uvijek s nekim problemima :doh:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in