Post #265
· Mar 22, 2004, 5:27 PM
Upravo sam dobio ideju za novu igru...pa mozda sa time odem na natjecanje sljedece godine...igra nece biti kompleksna, ali biti ce fora...mozda bude i highscore online...zavisi ako budem to skuzio napraviti...i onda mi treba web prostor za to jer mislim napraviti i replay za highscore (ne vjerujem da ce puno zauzimati ali biti ce puno fileova), ali taj replay da se moze samo gledati dok je osoba spojena na net i da sadtzi top 100 od svih modova igre...
Zasto samo dok smo spojeni na net ?
Igra ce u sebi (exe file ili mozda smislim neku bolju metodu) snimati replay (samo text), koji ce se klikom na upload scores poslati na stranicu ukoliko je score unutar top 100, tako da cu ja moci kontrolirati prijevare...jer ih uvijek ima...ukoliko netko vara, replay mu ne bi trebao raditi, ali pravi hacker ce naravno znati i to napraviti, a onda tko ga je***. Igra ionako nece biti nesto super cool, pa se ljudima nece dati tlaciti sa hackiranjem (nadam se)

Igru planiram nazvati "Keyboard Expert" i mislim da bi brzo mogao napraviti nekakvu beta verziju, pa cak vjerujem da ce igra brzo biti gotova, jedino ce biti zajebancije oko upload scores-a, a moguce je da tu opciju uopce ne stavim...ali maximalno cu se potruditi da ju stavim....!
Nesto o igri uskoro, tj. kada dobijem tu prokletu graficku jer igru mislim napraviti u DirectX-u, tako da ubacim koji cool efektic i da igra bude ugodnija za oci, za razliku od svih mojih prijasnjih igara koje BODU !!!