Post #352
· Apr 19, 2004, 10:06 AM
· edited Apr 19, 2004, 10:22 AM
Ej narode, evo mene iz Gorskog Kotara, Lokve
Bilo je odlicno, sem malene kise :wink: istrazio sam cijelu sumu oko Lovki, Park - sumu Golubnjak, posjetio cetiri poznate spilje ; Paklena Vrata, Lokvarka, Ledena spilja i jos jedna ali sam zaboravio

kako se zove ali ima neko ?strasno? ime..
E da vidio sam "Queen of the Forest" jedan ogromni hrast... te sam se ovih dana osjecao kao pravi druid :wink:
ops, skoro da zaboravio razlog odlaska... Naime moj necak Vedran je slavio rodjendan u subotu (bio je 14 pravi rodjendan) jer nije mogao od skole te u nedelju odigrao utakmicu yivota : NK Risnjak (njegov klub) protiv NK Gomirja 5 : 0 ! Doduse nije zabio nijedan gol ali je dvaput asistirao i jednom sprijecio kontru... a tek je usao u 55 minuti ! bilo je prilika ya gol ali nije realizirao, nazalost..
-- Edit -- 12.14
pozdrav miskec, ovde ti kostaju sati za net: oko 4,5 (60 centi)- 9 (1,2 Eura)kn / sat po danu dok po noci ili nedjeljno cijeli dan 1,80 (24 centi) - 3,5 kn (46 centi) / sat...
Najjeftinija tarifa / ISP kod nas ti je globalnet, koji naplacuje prvih 13 sati po najskupljuj tarifi 9 kn po danu i 3,5 kn po noci, pa se poslije prebacis na jeftiniju 3 kn po danu 1,80 po noci...
to bi bilo kad bi iskoristio prvih 13 sati po noci, naravno :wink: 58,50 kn (7,80 eura) kao neka mala preplata u nas...