ZANIMLJIVOSTI

Replies: 1,406 Views: 207,023 Started: Apr 27, 2005, 2:46 AM Page 23 of 47
Post #661 · Feb 7, 2006, 7:52 PM
Edi wrote:
mozda nastane i cijeli kult ljudi koji ce stvoriti neku ful ludu teoriju sto ja radim s time

Dobra ideja...
Post #662 · Feb 7, 2006, 8:00 PM
Kultovi se ne stvaraju tek tako kako misli?.
Pročitajte dokaze u vezi 911 ako ste preskočili, tu nema nikakvog kulta udru?enih ljudi koji izmi?ljaju dokaze.
Neki su najebali kad su progovorili o tim stvarima.
Post #663 · Feb 7, 2006, 8:08 PM
Prvo cu dobro razmislit o osnivanju yogsi kulta, jer, prvo i osnovno, ne zelim da me frendovi zajebavaju. Na pocetku cu samo ja bit voda jer ne zelim da itko nosi tako veliku odgovornost. Ako breme bude pretesko odabrat cu si nekog za desnu ruku, al taj ce covjek morati proci niz zamki i zagonetki da bi doso do te titule.
Pred smrt cu odabrat nasljednika i rec cu svima da mi naprave kip i onda ga lansiraju u svemir (za vrijeme moje vladavine bit ce nas oko 800, poslije smrti puno vise jer ce se masoni prebacit kod nas zbog toga jer vole letece kipove).
Bit cemo najbolji kult koji moze postojat i imat cemo sve lijepe zene i playstation 12 prije nego sta izade u prodaju u japanu.
Post #664 · Feb 7, 2006, 8:35 PM
Hhaha LOL nix, ma lud si majke mi

@GD
90% Tih informacija se mogu opravdati i nista nije cudno kao npr. daljinsko upravljan avion - nista novo za ovo stoljece.. tip aviona - to nis ne govori osim da su se mediji i forenzicari zaletili sa zaključcima.. 8.8s za raspadanje tornja, znam i ja za te postavljene eksplozive i zbog njih je logicno da se toranj prije srusi - i na filmu se ljepo vidi da je padao u sirinu zbog gustoce blah blah uglavnom manji otpor.
I na kraju ovo nista ne govori jer su to sve pretpostavke i racunice koje nikada nemogu niti ce biti tocne jer mi nemozemo/neznamo racunati na atomskoj razini - jos.

Ali to nije dio tematike o kojoj sam govorio u svom proslom postu. Ja vjerujem da je svasta moguce, ali ne vjerujem u nikakve izvore bili oni film, papir, fizicki materijal i svakojaki dokumenti.. Ako imas doma antigravity uredjaj ili tako nesto onda je prica vec drugacija ali do onda sumljam u sve prenapuhano (bilo to napuhano ili ne).
Post #666 · Feb 7, 2006, 9:52 PM
Nikola mogu li ja biti tajnica tog kulta, pliz pliiiz :pray: :pray:
Post #667 · Feb 7, 2006, 10:44 PM
Ovisi o suknji koju obuces na interview.
Post #668 · Feb 7, 2006, 10:54 PM
Mislia san kilt.. :roll: hm.. moram pogledat ?to ima u ormaru :shifty:
Post #669 · Feb 7, 2006, 10:59 PM
Pricam tiho i smireno.
GD imam jedno osobno pitanje. Dali te opterecuje sto moras zivjet svaki dan sa tim znanjem koje posjedujes? Jesi li cuo za izraz neznanje je blagoslov?

Dali se moze ista uciniti osim da se bude puki promatrac? Ja sam spreman za biranje strana, ali se do onda ne zelim opterecivati. Isto i sa Naukom. Svijet se sprema za drugi dolazak sina bozjeg. Cemu razmisljat i opterecivat se time. Mozda ne dodje za vrijeme mog zivota, cemu onda sva ta strka i zivotno posvecivanje? Opusti se. Kad dodje, bit ce. Do onda, razumi pravila i igraj najblize njihovom rubu.

Znam da te ova pitanja i razmisljanja nece nimalo razuvjeriti, niti promjeniti tvoje misljenje, ali postavljajuci ih ja sam izrekao svoje ako se uzme u obzir cijeli tekst.
Post #670 · Feb 7, 2006, 11:43 PM
Firedule wrote:
Pricam tiho i smireno.
GD imam jedno osobno pitanje. Dali te opterecuje sto moras zivjet svaki dan sa tim znanjem koje posjedujes? Jesi li cuo za izraz neznanje je blagoslov?

Dali se moze ista uciniti osim da se bude puki promatrac? Ja sam spreman za biranje strana, ali se do onda ne zelim opterecivati. Isto i sa Naukom. Svijet se sprema za drugi dolazak sina bozjeg. Cemu razmisljat i opterecivat se time. Mozda ne dodje za vrijeme mog zivota, cemu onda sva ta strka i zivotno posvecivanje? Opusti se. Kad dodje, bit ce. Do onda, razumi pravila i igraj najblize njihovom rubu.

Znam da te ova pitanja i razmisljanja nece nimalo razuvjeriti, niti promjeniti tvoje misljenje, ali postavljajuci ih ja sam izrekao svoje ako se uzme u obzir cijeli tekst.

Jest malo, malo je neugodno ?ivjeti s tim znanjem, no jo? neugodnije mi je kad sku?im da sam upravo ja odabrao da se rodim na ovoj planeti...kao i vi svi.
Puki promatrač?, nitko od vas nije puki promatrač i svi sudjelujete, samo niste svjesni toga, kao ?to nije ni koko? da se nalazi zarobljena u koko?injcu.
Igraj najbli?e njihovom rubu...pa lako je reći, ali ako ne nauči? igrati na vrijeme, neće? pobjediti.
Svijet se sprema na drugi dolazak???, molim, ?ta je sa ostalih 5.5 milijardi ljudi koji ne vjeruju u taj drugi dolazak....hm...., nije to ba? tako, taj drugi dolazak se neće dogodit jer drugi dolazak nije ono ?to se misli, drugi dolazak je sasvim ne?to drugo koje je nastalo kako jest krivim prijevodom tekstova iz knjiga
Post #671 · Feb 8, 2006, 12:34 AM
Dobro lako sad za biblije, to je vec svima poznato da se sumlja u 99% njene tocnosti, btw ateist nisam i necemo o tome sada!

@GD
Opet si me izgubio..
> Dobro, onda mi i dan danas neznamo na kojoj se temperaturi topi ?eljezo već prepostavljamo
Zato sam i rekao sto sad rekao jer izmjerit temperaturu znam i ja a kretanje atoma nezna nitko, mozda neki IBM ludi server ali opet ni taj server ni oni koji su postavili parametre neznaju gdje su bili postavljeni eksploziti, neznaju gdje je koji predmet ni masu informacija o srusenom tornju da bi racunica uopce mogla biti priblizno tocna - bilo kakva racunica kod takvih stvari se zove "pretpostavka"
Post #672 · Feb 8, 2006, 12:40 AM
Edi, sorry, ali ovo nisu prepostavke, ovo su hard evidences.
Ako ne vjeruje?, pogledaj neke dokumentarce u vezi 911, sve su detaljno dokumentirali.
Mislim, nedaj se prevarit, reć da experti neznaju naći gdje je exploziv postavljen je isto da reće? da nemo?e? naći gdje si napravio gre?ku u do loop petlji koja ?dere resurse.
Post #673 · Feb 8, 2006, 12:50 AM
Nisi me razumio, sve ovo sto sam govorio nema veze o tome sta je bilo i sta nije jer to uopce nije vazno niti je poznato. Gledao sam sve dokumentarce o 9/11 i znam da nije bilo aviona u pentagonu i znam da se pored wtc-a ravno godinu dana prije pojavio ufo itd itd.. stvar je u tome sto je gotovo nemoguce s nasom tehnologijom i znanjem izmjeriti nesto tako kompleksno kao kretanje atoma i snimanje gdje se koji nalazi da bi se racunica uopce mogla izvrsiti.

Ono sa 8.8sec su gluposti jer je to potpuno normalno, ja mogu srusit neboder u 3 sec da mi das sve sto mi treba - jednostavno bih postavio eksplozive tocno po sredini da se sve rasprsne u stranu gdje ima mjesta i 1sec poslje svih eksplozija jednu glavnu na sam vrh koja ce potisnuti sve prema dole... i vooola (znam da ovo zvuci glupo ali se stvarno moze, alieni mogu jos puno bolje, sravnati sve u roku 0.0001sec ali vjerujem da covjek moze i u 1sec da zeli!)
Post #674 · Feb 8, 2006, 12:53 AM
Pazi, zgrada se po fizičkim zakonima trebala ru?iti oko 20 sec a ne 8.8 kao da je propadala kroz zrak.
To je ipak 120 katova koje treba zdrobit.

Nemo?e? sru?it zgradu za 3 sekunde kad treba da vrh zgrade dotakne dno za 8.8 sec
Post #675 · Feb 8, 2006, 12:59 AM · edited Oct 2, 2008, 4:37 PM
----------
Post #676 · Feb 8, 2006, 1:00 AM
GameDeveloper wrote:
Nemo?e? sru?it zgradu za 3 sekunde kad treba da vrh zgrade dotakne dno za 8.8 sec

Mo?e? ako kontrolira? vrijeme :cool:
Post #677 · Feb 8, 2006, 1:03 AM
DXM wrote:
ali sta ako je eksploziv bio na vrhu zgrade?
to bi dalo potisak i pocetnu brzinu kretanja cestica vrha zgrade prema dolje?

Pa ja isto mislim da je tako, uostalom vidjelo se i na snimci da je vrh prvi i pao, sila teze je ucinila ostalo a vrh se od kompresije poceo siriti te prvi pao. bla :)

Drugi toranj je puno duze jer je pola nebodera tj. jedan citavi zid bio jos neko vrijeme stajao...

Sta nam sve te informacije govore? Sta ako je pao za 8.8sec.? Vidjelo se ljepo da nije ultra brzo padalo tj. da nije bilo nikakve nevidljive sile koja je gurala neboder prema dole jer to bi bio pravi lol.. ne samo da bi izgledao naivno ili cudno nego to sto se ta neka visa sila ili alieni igrju skrivaca na tako debilan nacin, pa dovoljno da se prikazu naciji i eto ti globalne panike te totalne katastrofe!
Post #678 · Feb 8, 2006, 1:10 AM
nenenen, edi ovdje nema nikakve alien sile, nikakava alien sila nije djelovala na to.
Explozije su bile od vrha prema dnu, tako se ru?i zgrada i zato je počelo padati od vrha.
Nije mi jasan, nema nikakve tajne, samo ka?em da teorija o otapanju ?eljeza ne stoji već kontroliranih explozija jer jedino u tom slučaju mo?e pasti za 8.8 sec koliko treba da padne kamen s vrha tih zgrada na pod
Post #679 · Feb 8, 2006, 1:25 AM
Da ali ne kuzim kako si onda povezao 9/11 sa prijasnjom temom, svijetske zavjer - da je uskoro nesto lose...
Post #680 · Feb 8, 2006, 2:58 AM
joj ne da mi se komentirat, laku noc...
Post #681 · Feb 8, 2006, 3:19 AM
GameDeveloper wrote:
experti

A za?to bi oni govorili istinu?
Post #682 · Feb 8, 2006, 7:32 AM
Mozda su minirali zgradu nakon sto se avion zabio u nju, da bi izvrsili kontrolirano rusenje iste, a ne da padne pod kutom i riskira domino efekt stokatnica.

Busheva administracija je losa i izdali su krivu zapovjed, odnosno nisu izdali zapovjed NORAD-u da srusi avione. A i nisu bili spremni na tako nesto, sto naravno oni ne zele priznati.

@Edi
Mislis da Biblija nema veze sa time? Biblija i ostale svete knjige imaju veze sa svime. Covjece, pa znas ti kakva se organizacija krije iza Vatikana? Ne znas, nitko ne zna :lol: uu spooky :shifty:

Dali bi ti pokazao dokaze koji inkriminiraju cijelu vjeru, a ti stojis iza nje? Pitaj Boga (bas doslovno njega, kad vec pricamo o Bibliji) sta sve kriju od nas, a ti na trznici kupujes kilo jabuka i zivis bezbrizno u neznanju. A i ostale glavesine svojih vjera nisu za bacit, jel ako se bez beda organiziraju napadi na vece zapadne gradove...mah... i show you how deep the rabbit hole goes. Ma kakva Area 51, da nisu htjeli da saznamo za to, ni nebi. I koji klinac se svi boje tih vanzemaljaca? Prije bi se trebali bojat sami sebe. Vanzemaljci sto posto pricaju viceve o nama, tipa "Zasto je covjek izmislio brod, da bi mogao potonut" i te fore.
Post #683 · Feb 8, 2006, 12:39 PM
e jel vjeruje tko od vas u izvanzemaljce?
Post #684 · Feb 8, 2006, 2:12 PM
LOL, ne vjerujem.. ali vjerrujem da postoje :P

@Dule
NItko ne kuzi sto sam rekao. Reko sam da biblija nije vazna i ja ne vjerujem u nju - to sam govorio - ma sto god se krilo iza nje i crkve. I to su opet nagadjanja.
Post #685 · Feb 8, 2006, 5:01 PM
Firedule wrote:
Mozda su minirali zgradu nakon sto se avion zabio u nju, da bi izvrsili kontrolirano rusenje iste, a ne da padne pod kutom i riskira domino efekt stokatnica.

Busheva administracija je losa i izdali su krivu zapovjed, odnosno nisu izdali zapovjed NORAD-u da srusi avione. A i nisu bili spremni na tako nesto, sto naravno oni ne zele priznati.

Miniranje onakve zgrade traje 3 tjedna, da 3 tjedna treba da se postavu svi explozivi i izračunaju svi kutevi padanja i ostali izračuni, stoga zaboravi da je netko uletio na 5 minuta u zgradu i postavio 120 vojnih exploziva.
Hoho, bili su spremni, bu?eva administracija je i koordinirala cijeli događaj, toga treba biti svjestan, znali su sve kako i kada će se dogoditi.
Da nisu, onda nebi javili visokim predstavnicima da to jutro ne idu u tornjeve, isto tako javili su svim ?idovima da napuste zgrade ?to znači da su znali da će se to dogodit.
Nemoj govorit da nisu bili spremni, general je rekao da im je trebalo 15 minuta da dignu mla?njake i da sru?e avione ali mu nije to bilo dopu?teno.

Firedule wrote:

Dali bi ti pokazao dokaze koji inkriminiraju cijelu vjeru, a ti stojis iza nje? Pitaj Boga (bas doslovno njega, kad vec pricamo o Bibliji) sta sve kriju od nas, a ti na trznici kupujes kilo jabuka i zivis bezbrizno u neznanju. A i ostale glavesine svojih vjera nisu za bacit, jel ako se bez beda organiziraju napadi na vece zapadne gradove...mah... i show you how deep the rabbit hole goes. Ma kakva Area 51, da nisu htjeli da saznamo za to, ni nebi. I koji klinac se svi boje tih vanzemaljaca? Prije bi se trebali bojat sami sebe. Vanzemaljci sto posto pricaju viceve o nama, tipa "Zasto je covjek izmislio brod, da bi mogao potonut" i te fore.

Area51 postoji, ima ljudi koji su radili tamo i nakon datog iskaza ih vi?e nije bilo.
Ljudi su dolazili tamo u pustinju sa kamerama i snimali bazu, vidjeli su čudne letjelice tamo.
Za?to se ljudi boje aliena?, a joj
Tisuće ljudi se otima svakog dana, svaki dan već 50 godina pričaju jednu te istu priču, jedna te ista bića otimaju.
Zar se ti nebi bojao kad bi bio paraliziran u krevetu i da je netko pokraj tebe?
Zna? li da je jedan vojnik dobio srčani udar kad se ispred njega pojavio alien visok 2 i po metra.
Iman prijatelja koji je radio za američku vojsku i kad je vidio ?to se događa, oti?ao je.....nije amerikanac već na? čovik.

[/quote]
Post #686 · Feb 8, 2006, 5:30 PM
Ne interesira me tema, samo molim da se uva?e vjere i ostalih korisnika ovog foruma.
Post #687 · Feb 8, 2006, 6:07 PM
mate, vjere se uva?avaju, ali nam time ne mo?e? zabraniti slobodu govora da izkazujemo ono ?to mislimo o pojedinoj vjeri.
Ako se vrijeđa? na ne?to, onda nemoj čitat ono ?to netko napi?e protiv tvoje vjere.
Post #688 · Feb 8, 2006, 8:36 PM
Game, to ?to si upravo napisa pokazuje koliko si nekulturan, jer si lijepo zamoljen da ne pi?e? protiv moje vjere!
Ako ti mrzi? tuđu vjeru izvoli nađi drugi forum jer se tu to neće tolerirati!!
Zar bi sad svi pripadnici islama trebali ne gledat karikaturu Muhameda!!!!
Post #689 · Feb 8, 2006, 9:34 PM
mate postoje granice, ono sa muhamedom je stvarno previ?e, ali ?ta smo mi to napisali tako odurno da je ravno onim crte?ima?
Ja nikad nisam niti ću napravit tako ne?to protiv nečije vjere, tako da se nema? ?to pla?iti, stvara? bezveze nekakvu paniku.
Mora? znat definirat ?ta je uvreda vjere, ovo ?to smo do sada pisali nije ni blizu toga.
Ah enyway, dao sam vam materijal za proučavanje, stoga vi?e nije potrebno da se "vrijeđaju" vjere drugih.
Post #690 · Feb 8, 2006, 10:04 PM
Ja nikad nisam niti ću napravit tako ne?to protiv nečije vjere

Daj molin te ne glumi i ne pravi se pametan, dobro zna? na ?to sam mislia, diskusija o postojanju NLO-a ne vrijeđa ali vrijeđa ono ?to pi?e? o Bilbliji i o Isusu Kristu, naravno taj komad sam ti jo? onda editira.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in