Post #661
· Feb 7, 2006, 7:52 PM
Edi wrote:mozda nastane i cijeli kult ljudi koji ce stvoriti neku ful ludu teoriju sto ja radim s time
Dobra ideja...
Edi wrote:mozda nastane i cijeli kult ljudi koji ce stvoriti neku ful ludu teoriju sto ja radim s time

Firedule wrote:Pricam tiho i smireno.
GD imam jedno osobno pitanje. Dali te opterecuje sto moras zivjet svaki dan sa tim znanjem koje posjedujes? Jesi li cuo za izraz neznanje je blagoslov?
Dali se moze ista uciniti osim da se bude puki promatrac? Ja sam spreman za biranje strana, ali se do onda ne zelim opterecivati. Isto i sa Naukom. Svijet se sprema za drugi dolazak sina bozjeg. Cemu razmisljat i opterecivat se time. Mozda ne dodje za vrijeme mog zivota, cemu onda sva ta strka i zivotno posvecivanje? Opusti se. Kad dodje, bit ce. Do onda, razumi pravila i igraj najblize njihovom rubu.
Znam da te ova pitanja i razmisljanja nece nimalo razuvjeriti, niti promjeniti tvoje misljenje, ali postavljajuci ih ja sam izrekao svoje ako se uzme u obzir cijeli tekst.
GameDeveloper wrote:Nemo?e? sru?it zgradu za 3 sekunde kad treba da vrh zgrade dotakne dno za 8.8 sec
DXM wrote:ali sta ako je eksploziv bio na vrhu zgrade?
to bi dalo potisak i pocetnu brzinu kretanja cestica vrha zgrade prema dolje?
GameDeveloper wrote:experti
Firedule wrote:Mozda su minirali zgradu nakon sto se avion zabio u nju, da bi izvrsili kontrolirano rusenje iste, a ne da padne pod kutom i riskira domino efekt stokatnica.
Busheva administracija je losa i izdali su krivu zapovjed, odnosno nisu izdali zapovjed NORAD-u da srusi avione. A i nisu bili spremni na tako nesto, sto naravno oni ne zele priznati.
Firedule wrote:
Dali bi ti pokazao dokaze koji inkriminiraju cijelu vjeru, a ti stojis iza nje? Pitaj Boga (bas doslovno njega, kad vec pricamo o Bibliji) sta sve kriju od nas, a ti na trznici kupujes kilo jabuka i zivis bezbrizno u neznanju. A i ostale glavesine svojih vjera nisu za bacit, jel ako se bez beda organiziraju napadi na vece zapadne gradove...mah... i show you how deep the rabbit hole goes. Ma kakva Area 51, da nisu htjeli da saznamo za to, ni nebi. I koji klinac se svi boje tih vanzemaljaca? Prije bi se trebali bojat sami sebe. Vanzemaljci sto posto pricaju viceve o nama, tipa "Zasto je covjek izmislio brod, da bi mogao potonut" i te fore.
Ja nikad nisam niti ću napravit tako ne?to protiv nečije vjere