Dobro oni znaju ?ta je tornado, jer su nam dali tehnologiju za izazivanje istog. Ne ?alim se, tesla je izumio uređaj za izazivanje masovnih promjena vremena, i to se sada upravo iskoristilo na new orleans ali i diljem svijeta. Kako je americi (Iluminatima) u cilju zavladati svijetom i uni?titi tuđe ekonomije, vidjeti ćete uskoro jo? puno ovakvih katastrofa....a mnogo znanstvenika će vam potvrditi da su ta nevremena "čudna", kao ?to je dosta nezavisnih znanstvenika prona?lo dosta neprirodnih nepravilnosti u vezi katrine. I repeat, I'm not joking
Post #242 · Sep 11, 2005, 10:09 PM
hmmm, zanimljivo. Bumo vidjeli.. jao amerima, nisu svi krivi, kriv je najvise Gospodin Grm
Post #243 · Sep 11, 2005, 10:16 PM
Ljudi ovo je istina... jutros zove mene teta iz amerike i ka?e "sinko, najeba si ka ?uti"
Post #244 · Sep 11, 2005, 11:28 PM
i ?ta ja sad tu mogu (ako je to istina, recimo da je )... a ni?ta, sist na cestu i plakat ili da se vratim u matrix
Post #245 · Sep 12, 2005, 2:25 AM
LOL niste normalni.
Privremena zakrpa za Firefox Mozilla Foundation izdala je privremenu zakrpu koja sprečava zloupotrebu nedavno otkrivenog opasnog sigurnosnog propusta u Firefoxu
Imam ja jos bolju zakrpu: Don't use FireFox! Svaka cast na OpenSource projektu ali taj program je smeche koji bas nis ne valja, lose isprogramiran, pun rupa i vise od IE-a ... ma bla, sve sam vec prije rekao
Post #246 · Sep 12, 2005, 7:40 AM
@GameDeveloper To je vjerojatno istina, na svijetu danas sva?ta postoji !
@Edi A jesi zapeo za Mozillu ! Meni je dobra i boli me kita !
Post #247 · Sep 12, 2005, 8:19 AM
Ne bi te bolila kita da koristis Maxthon.
Post #248 · Sep 12, 2005, 1:50 PM
Ovo se pretvara u vecu diskusiju nego 97 explorer ili netscape navigator...pitanje je sad?
Post #249 · Sep 12, 2005, 2:05 PM
A jesu to oni isti vanzemaljci koji buse ozonske rupe? Ako jesu moj ce im praprapraprapraunuk razbit glavu jer ce mu bit prevruce za dzemper koji mu je baka osvojila na natjecanju u virtualnom heklanju. Da li vanzemaljci uopce postoje ako smo u matrixu?
Post #250 · Sep 12, 2005, 4:38 PM
dugo me nije bilo u ovim stranicama pa cu reci samo LOL ...
Post #251 · Sep 14, 2005, 11:05 AM
Nikola wrote:
A jesu to oni isti vanzemaljci koji buse ozonske rupe? Ako jesu moj ce im praprapraprapraunuk razbit glavu jer ce mu bit prevruce za dzemper koji mu je baka osvojila na natjecanju u virtualnom heklanju. Da li vanzemaljci uopce postoje ako smo u matrixu?
Pa njima trenutno nije napeto bu?enje ozonskih rupa. Neće to biti tvoj praprapraunuk već će? ti imati priliku da im razbije? glavu jer će se oni nama pokazati jako ubrzo, a kad smo već kod razbijanja glave....oni su jači 12 puta od čovjeka. Matrix kao postojanje jest ne?to posebno, stoga bi trebao znati kako funkcionira da bi znao ostalo....moja preporuka je da nabavi? film od davida icke-a ...Secrets of The Matrix.....traje samo 7 sati
14.09.2005, srijeda Raspali svim snagama Policajci će dobiti suzavac i eletro?okere; slobodnija upotreba oru?ja Policija bi trebala biti dodatno naoru?ana suzavcima u spreju i elektro?okerima, a vatreno oru?je trebala bi smjeti upotrijebiti svaki put kad slu?benik na terenu ocijeni da se drukčije ne mo?e razrije?iti slučaj kad je u opasnost doveden ?ivot ili tijelo osoba, odnosno policajca. To su ukratko najznačajnije izmjene policijskih ovlasti kako ih vidi radna grupa Ministarstva unutarnjih poslova, koja je sastavila prijedlog nacrta novog Zakona o policiji. Jedan od zanimljivijih dijelova ovog dokumenta svakako je i vraćanje odredbe prema kojoj policajci dobivaju ovlast uporabe tuđeg prijevoznog i telekomunikacijskog sredstva, ?to bi im omogućilo da, primjerice, pri potjerama jednostavno iskoriste prvi automobil na koji naiđu. Iscrpnije...
Sta kazete na to?
Post #253 · Sep 14, 2005, 12:55 PM
GameDeveloper wrote:
Pa njima trenutno nije napeto bu?enje ozonskih rupa.
Da, to je totalno out... so last year.
GameDeveloper wrote:
oni su jači 12 puta od čovjeka.
Cool mozemo ih zamolit da nam pomognu u nekim fizickim poslovima.
Nikola wrote:
Da li vanzemaljci uopce postoje ako smo u matrixu?
Ovako ja mislim - mi imamo svoj matrix i vanzemaljci svoj i oni su slicni i onda se povezu preko WLAN mreze i napadnu nas... a mozda su vanzemaljci samo drugi ljudi u matrixu koji su prikazani nama kao vanzemaljci a mi njima isto kao vanzemaljci.. a mozda su programi/virusi... a mozda smo u sumi.
@Zola Da mi uzme auto .. ne znam bi li ubio njega ili sebe.
Post #254 · Sep 14, 2005, 1:02 PM
A mo?da se ti malo zeza? igore?
Post #255 · Sep 14, 2005, 1:05 PM
Mozda malo. Mozda. Nista sta sam reka nije laz, mozda je malo karikirano. Mozda
Post #256 · Sep 14, 2005, 1:09 PM
Igor {J.B.} wrote:
Ovako ja mislim - mi imamo svoj matrix i vanzemaljci svoj i oni su slicni i onda se povezu preko WLAN mreze i napadnu nas... a mozda su vanzemaljci samo drugi ljudi u matrixu koji su prikazani nama kao vanzemaljci a mi njima isto kao vanzemaljci.. a mozda su programi/virusi... a mozda smo u sumi.
Matrix Universe MMORPG ?
GameDeveloper wrote:
A mo?da se ti malo zeza? igore?
pusti ga on ne razumije..
Post #257 · Sep 14, 2005, 2:25 PM
Cool mozemo ih zamolit da nam pomognu u nekim fizickim poslovima.
Dobra ideja Ba? bi mi dobro do?lo da mi neko cipa drva dok ja ispijam ono malo ?to je ostalo u bačvi
RJE?ENJE: U slučaju da su vanzemaljci 12 puta jači od normalnog čovika, imamo 2 moguća izlaza... 1. zvati Walkera 2. kad ejlijen stane prid tebe, lipo se naguzi? stavi? upaljač pod guzicu i potegne? jednog iz dubine du?e
Post #258 · Sep 14, 2005, 2:38 PM
Walkera u svakom slucaju - koga on lupi kruznim taj se ne dize
Treba i nam J. Archer da sklopi savez s njima i da napravimo Ujedinjene Federacijske Planete.
Post #259 · Sep 14, 2005, 4:22 PM
GameDev wrote:
film od davida icke-a ...Secrets of The Matrix
Zaaaaanimljivo... nisam znao za ovo!
Post #260 · Sep 14, 2005, 4:29 PM
Tko je toliko pametan, informiran, stagod, da mi pojasni sto bi ovo bilo? Naravno mislim na sadrzaj stranice.
[quote="GameDev"]film od davida icke-a ...Secrets of The Matrix
Zaaaaanimljivo... nisam znao za ovo![/quote]
Eddiiii, ja kod kuće iman 20 GB dokumentacije na tu temu.....i sve ?ivo ?ta postoji na temu zavjera i aliena.... Inače edi, ?ta je bilo sa skeniranjem mre?e, nisam shvatio ono sa shared folderom, javi mi to na icq ili na onaj forum.
Post #262 · Sep 15, 2005, 2:20 AM
20Gb mmm, impressive! E da si blize..
Nego za taj programcic, imas gadnog konkurenta u zadnjem bug-u (bug cd). Ja sam ti zadnjih par dana totalka u poslu, 0-24 samo spavam i radim, doma dolazim samo jesti, kod frenda (clana tima) sam konstant i rasturamo.. frka mi je ovih dana jer tjeramo ginka u tiskanje i totalno smo u tome, potpisivanje ugovora, sredjivanje online prodaje, distribucija, optimizacija website-a zbog google-a (utjecaj na prodaju).. i ima tu MASSSUUU toga.
Cim mi prodje frka se vracam na beta testing, ti ako napravis noviju verziju obavezno salji.
Post #263 · Sep 15, 2005, 7:03 AM
RJE?ENJE: U slučaju da su vanzemaljci 12 puta jači od normalnog čovika, imamo 2 moguća izlaza... 1. zvati Walkera 2. kad ejlijen stane prid tebe, lipo se naguzi? stavi? upaljač pod guzicu i potegne? jednog iz dubine du?e Laughing Laughing Laughing
Zaboravljate tehniku - NOGON U PRSA !
Post #264 · Sep 15, 2005, 7:41 AM
Firedule wrote:
Tko je toliko pametan, informiran, stagod, da mi pojasni sto bi ovo bilo? Naravno mislim na sadrzaj stranice.
nekako sam skeptican sto se tice sadrzaja na stranici, 85% manje cijene od Vipa i T-Coma, ... smrdi na podvalu pogotovo s onim 10.00$ pologa na racun
Post #266 · Sep 15, 2005, 10:00 AM
edifreak wrote:
20Gb mmm, impressive! E da si blize..
Nego za taj programcic, imas gadnog konkurenta u zadnjem bug-u (bug cd). Ja sam ti zadnjih par dana totalka u poslu, 0-24 samo spavam i radim, doma dolazim samo jesti, kod frenda (clana tima) sam konstant i rasturamo.. frka mi je ovih dana jer tjeramo ginka u tiskanje i totalno smo u tome, potpisivanje ugovora, sredjivanje online prodaje, distribucija, optimizacija website-a zbog google-a (utjecaj na prodaju).. i ima tu MASSSUUU toga.
Cim mi prodje frka se vracam na beta testing, ti ako napravis noviju verziju obavezno salji.
Pa gle, postoji po?ta zar ne, ja sam do sada snimio i poslao mislim skoro 20 DVD-a, isto mogu i tebi učiniti, samo o tome trebamo nasamo razgovarati kad bude? imao vremena. Znam za konkurenta, iskreno....razočaran sam kod njega u nekim stvarima....ima hrpu opcija koje stvarno nije trebalo staviti, i čini mi se da je dosta sporiji.... ?ta se tiče mre?e, mislim da će to biti sve ok jer mi je frend to isprobao na 25 računala u komadu i radilo je ok, ali ipak ?elim da i ti isproba?. Trenutno radim na html report engine-u, stoga ću ti poslat novu verziju kad bude gotova.
Post #267 · Sep 15, 2005, 12:45 PM
@ Nikola Hahahaha....thankS!! Vise mi je znacilo ovo sto si me nasmijao, nego odgovor.
@Zola Ma, da i meni nesto smrdi...a to je samo zato sto nisu dobro objasnili princip funkcioniranja, i onda neke pristojbe...ono..mogu ti i dialer smjestit tako. A pogotovo sto se reklamira na tako nekoj shit no-name stranici. All in all bo.
Post #268 · Sep 24, 2005, 8:49 PM
Globalna prodaja PC-ja 12,7 posto vi?a Globalna prodaja osobnih računala ove bi godine trebala porasti 12,7 posto, no prihodi od prodaje porast će svega 0,5 posto uslijed sni?avanja cijena, procijenila je tvrtka za istra?ivanje tr?i?ta Gartner. Ukupne isporuke PC-ja u svijetu trebale bi u 2005. dosegnuti 206,6 milijuna, dok će prihodi od prodaje iznositi 202,7 milijardi dolara, preliminarne su procjene te kompanije.
Post #269 · Sep 24, 2005, 10:18 PM
Ni?ta čudno... Uskoro će svi imati komp u kući... A mi GS-ovci ćemo imati u svakoj prostoriji jedan... da Nikola, čak i u WC-u (unaprijed odgovram na tvoje pitanje)
Post #270 · Sep 24, 2005, 11:03 PM
m4t3 wrote:
(unaprijed odgovram na tvoje pitanje)
LOL hahaha
Citao sam da laptopima trostruko brze raste prodaja
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅