Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,653 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 23 of 57
Post #661 · May 17, 2006, 10:22 PM
Sla?em se da je Arsenal odlično igra... pogotovo u obrani, u biti jedini istureni su bili Henry i Ljunberg.
Nakon crvenog su se morali jo? vi?e nazad povući i nakon gola čuvati prednost.
Super je igra Ebue koji se priključiva napadu.
Mislin da su ih te kontre najvi?e izmorile i Barca je morala dati te golove...
Ali malo san razočaran igrom Barce, očekiva san bolju igru :cool:
Post #662 · May 17, 2006, 10:30 PM
Nije Barsa ni bolje mogla da igra kad su ovi bunker napravili posle prvog gola. Cim se igra malo otvorila pri kraju videlo se ko kosi a ko vodu nosi. :D Sudija je katastrofa sudio najbitnije momente je zajebao, ali sve u svemu cini mi se da je bolji pobedio! :thumbsup:
Post #663 · May 18, 2006, 3:29 AM
svaka cast barci. arsenal se mora, ubuduce, zadovoljavati fa cup-om i slicnima. ovaj put catenaccio nije upalio.
sto se rasprave o sezoni 1999. smijesno je uopce raspravljati o tome. npr. zasto netko tko je savrseno zasluzan igrati u mladim kategorijama rijeke to ne moze jer netko drugi ima oca koji placa trenera? nije bas kao ukrasti prvenstvo ali to je pravi pokazatelj razine morala u nogometu. jos apsurdnije je prosvjedovati zbog ukradnog prvenstva.
Post #664 · May 18, 2006, 8:24 AM
Da, ali prvenstvo nije ukradeno iz nogometnih, već iz političkih krugova. Zato to dobiva dimenziju vi?e, a raspetljavanje istine će, ako ni?ta, pomoći povjesničarima da utvrde stanje duha nacije u tom trenutku. Da ne govorim o određenom spokoju svih nas kojima je jasno ?to se dogodilo, ali koje institucije (HNS) tretiraju kao luđake.
Post #665 · May 18, 2006, 8:39 AM
Razgovaram malo sa ljudima oko sebe, sto misle, treba li dici frku oko toga, da li je onda trebalo dici frku oko toga, treba li traziti naslov nazad....
Svugdje naletim na manje vise isti odgovor:

User posted image

E pa dok god je tako jebali smo jeza, dragi moji rijecani ....
Post #666 · May 19, 2006, 10:23 AM
osobno smatram da postoje mnoge druge tematike koje su bitnije za moju Rijeku kao npr. druzbadria, autoceste, luka, itd... dakle mislim da nogometne pustolovine ne mogu biti razlog prosvjeda. prvo: navijacko ludilo nije pokazatelj lokalpatriotizma vec samo ispusni ventil nasega uma. dakle, ako smo inteligentna bica, dati cemo ispusnom ventilu ili zabavi onoliko vaznosti koliko i zasluzuje. ipak je to samo ispusni ventil ili kao u mom slucaju zabava. lokalpatriotizam, cime se inace dice navijacke skupine, vaze se drugim elementima mnogo bitnijim od navijanja za gradski klub (u suprotnom se postavlja pitanje da li su red fuckersi rijecki petokolonasi?). drugo: ne mislim da se o tome ne treba pricati i raspravljati, bas suprotno smatram da se trebaju utvrditi cinjenice i, u slucaju kaznene odgovornosti, krenuti sa kaznenim sankcijama. ako to nije moguce onda treba prozivjeti katarzu i ponasati se antigonski. sudstvo je placeno da utvrduje odgovornost, navijaci nisu (lincanje je zastarjeli nacin utjerivanja pravde). trece: u potpunosti se slazem sa lakyem kada kaze da se taj slucaj treba pretociti u povijesni kontekst. na takav nacin mozemo u potpunosti shvatiti i slucaj i povijesni kontekst, dakle sa povijesne strane taj sportski dogadaj ima svoju vrijednost i treba ga valorizirati. naravno, to ne moze nikako biti razlog prosvjeda.
summa summarum: nogomet ne smije biti razlog prosvjeda. protestirati se moze na stadionu ali u trenutku kada se sa stadiona otide svi bi trebali ostaviti za sobom ono sto se na stadionu desilo.
Post #667 · May 19, 2006, 12:21 PM
OD DEBELE SVINJE DO LABUDA
Mr?avi Niko poput Beckhama
User posted image
Evo ga ljepotan!
FOTO: Večernji list

'Hvala Bogu da je netko primijetio da nisam debeo.'
Post #668 · May 19, 2006, 12:40 PM
DarBo?ji, zaboravlja? jednu va?nu sociolo?ku činjenicu: da nogomet ima ogroman utjecaj na ljude. To je Tuđman shvatio pa se toliko trudio oko Croatije, a zbog čega se dogodila 1999. Ponavljam ti: Ovdje nije riječ samo o nogometu kao sportu već o nogometu kao sredstvu političke manipulacije. Mislim da tako ne?to zaslu?uje prosvjede!

Preuzeto iz 24 sata:

Mamić nije uspio dovesti Vugrinca

Davor Vugrinec i Zdravko Mamić nisu se dogovorili! Tako je glasila informacija koju smo dobili iz pouzdanog izvora, a ?to smo već pretpostavili prije nekoliko dana.
Vugrinec je na kraju ispao preskup za Dinamo, a Mamić ipak ne mo?e i ne ?eli pratiti astronomske iznose koje Vara?dincu nude drugi.
- ?to su odlučili u Maksimiru, ne znam. ?to se mene tiče, jo? uvijek je sve u statusu quo. Odlučit ću idućeg tjedna - ka?e Vugrinec.
Za Vugrinca su stigle ponude iz Austrije i Italije.
Post #669 · May 19, 2006, 12:56 PM
User posted image

Zbog stra?njice Torcidi, Dino će dobiti dvije prijave. Zbog remećenja reda i mira, najstro?a kazna je mjesec dana u buksi. Mogao bi dobiti ?est mjeseci zabrane igranja.

Dina Drpića policija će prekr?ajno prijaviti jer je nakon posljednje utakmice s Hajdukom skinuo hlače i splitskim navijačima pokazao stra?njicu. Dinamov nogometa? bit će prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira naročito drskim pona?anjem.

Načelnik Sektora policije u PU zagrebačkoj Mihael Varga rekao je da će policija zatra?iti televizijsku snimku na kojoj se vidi kako Drpić skida hlače i Torcidi pokazuje stra?njicu, ali i snimku proslave igrača Dinama nakon utakmice s Osijekom kada su na terenu zapalili bengalke.

Policija je već ranije najavila da će prekr?ajno prijaviti igrače koji su to učinili i tako prekr?ili Zakon o sprječavanju nereda na ?portskim natjecanjima i Zakon o eksplozivnim tvarima.

U slučaju nesportskog pona?anja Drpića mediji nagađaju kako je moguće da mu se na pola godine zabrani igranje. Naime, povjerenik za natjecanja HNL-a Josip Brezni najavio je podno?enje prijave disciplinskom sucu.

Prema disciplinskom pravilniku zbog nesportskog pona?anja igrač mo?e biti ka?njen ukorom, novčanom kaznom ili zabranom igranja u trajanju od ?est mjeseci. Dinamo se zasad nije slu?beno očitovao o Drpićevom pona?anju.

Glupi purger :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post #671 · May 19, 2006, 6:16 PM
Bit ce sad zanimljivo, Koljanin je dobio ponudu za transfer, ja bi pobjegao na njegovom mjestu, na povratku iz Koprivnice je fizicki napadnut, popio je finu samarcinu, a sad se dosao guzit na proslavi armadinog rodjendana, pa je skoro dobio bakljom u glavu a i zaliven je pivom posteno, i sam bog zna kako je izbjegao gore posljedice... Direktore, na potezu si...
Post #672 · May 19, 2006, 7:49 PM
Koljanin je najsposobniji direktor Rijeke otkada je ja pratim. Oni koji njega tjeraju iz kluba ili ne razmi?ljaju mozgom ili ne razmi?ljaju nikako. Ti koji to forsiraju kao da Rijeci ?ele zlo. Pa i ja mislim da je Cico kreten, ali to ne znači da po?to-poto ?elim da se makne s izborničke pozicije, pogotovo dok s njom ni?e uspjehe. Slično je i s Koljaninom, s tom razlikom da se uzdigao iznad mamića, vjerana simunića, glava?a i ostalih likova iz cro - nogometne zone sumraka. ?tovi?e, tip je legenda jer se ne boji svakakvih primitivnih provokacija i jer ustraje na putu stvaranja jake europske momčadi. Toliko od mene. A vi ostali slobodno vratite Ivo?evića i slične, pa se vidimo u borbi za ostanak u prvoj ligi.
Post #673 · May 19, 2006, 8:04 PM
Laky wrote:
Koljanin je najsposobniji direktor Rijeke otkada je ja pratim.

Sla?em se. Koljanin je sposoban nogometni menad?er, koliko god mi antipatičan bio, to mu se mora priznati. Mislim da se Armada toliko ljuti na njega jer je u kratko vrijeme uspio napraviti jako puno, na neki način je i zasjenio Armadu o kojoj će nakon utakmice u novinama pisati jednako kao i o recimo akciji moja prva utakmica, ?to na?alost izaziva krivo fokusiranu reakciju... da se sva ta energija kojom se sere po Koljaninu usmjeri na ne?to pozitivno i konstruktivno ...pfu to bi bio avion, ali doć će cica na kolica.
Post #674 · May 19, 2006, 8:16 PM
A i to sto kazes...

Jel meni to zasmrdilo pomalo "cilj opravdava sredstvo"?? Nekako mi se sve vise cini da, da.
Post #675 · May 19, 2006, 8:25 PM
Nitko nije kritizirao njegove direktorske sposobnosti, kako i ce, kad ih on i ne moze koristiti kad je samo sluzbena osoba preko koje nas kapitalista Jezuka Jezic provodi svoju volju. Ja imam konkretne i osobne zamjerke gosp Koljaninu:
-djubre je tjedan dana nakon sto je dosao, Armadi otkazao 1 vec dogovoreni bus za superkup i to bez ikakve konzultacije s nama, cak ni obavijesti. Jednostavno, ujutro je dosao bus manje, a ti pretpostavi kako je bilo ugodno sa murijom stat na prva vrata i govoriti: "Ti idesh, vidio sam te cesto na gostovanjima", "ti ne idesh", "ti ne idesh jer nema mjesta" itd... Jasno refundirali smo ljude ali lijepi prvi kontakt sa novim direktorom.
-na povratku iz lovech-a, on i ostat vrijedne uprave isposlovali su nam policijsku pratnju, do izlaza iz zemlje i to bez puno zaustavljanja, doslovce su nas izbacili iz Bugarske, jer se uprava osjetila "ugrozeno". Hvala, bas smo potegli na takav put da ne bi ni prosetali gradom navecer... Informacija potvrdena od strane bugarskog sefa policije.
-sudjelovao je u tjeranju Scorie, on i Jezic su planirano, (cak i uz pomoc neisplacivanja premija igracima) maknuli Scoriju, ne direktno, ali stvorili su mu atmosferu nepovjerenja i ne podrske u kojoj nije bilo moguce raditi, i Scoria je otisao, i svaka mu cast, bolje nego da je ostao i trpio izdrkavanja novinara placanika tipa Vranica, kojem ce dug s armadom tek stici na naplatu.
-preseravao se i riskirao natezuci se sa Sarbom, da bi na kraju izjavio da mu je PRINTER sjebo ugovor???!!!!
-peder je

Ali je vrlo uporan, stalno hoce izgladit odnose s Armadom, a ne kuzi da ga jezgra mrzi iz dna duse, svaki put ga se odjebe, ali on se uvijek vraca po josh, ne znam koji kurac je trazio na proslavi rodjendana ali dobio je sto je htio.
Post #676 · May 19, 2006, 8:29 PM
UPRAVA ODLAZI!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post #677 · May 19, 2006, 8:36 PM
Firedule wrote:

Jel meni to zasmrdilo pomalo "cilj opravdava sredstvo"?? Nekako mi se sve vise cini da, da.

Ja stvarno ne mogu naći veću javnu manu kod Koljanina. Izuzev ?to cijeni Otta Barića :D . Dakle, u ovom slučaju su za mene i cilj i sredstvo opravdani. A kad smo već kod toga i Koljanin i Je?ić su se prvi oduprijeli tom motu, vrlo rasprostranjenim kod Mamića ili ?timca naprimjer. Dakle, cilj je stvaranje jakoga kluba, a sredstvo je sređena financijska situacija kroz investicije grada i sponzora, civilizirano i korektno pona?anje unutar i u odnosima izvan kluba ?to jača imid? kluba, a time dovodi nove sponzore, jačanje promotivnih aktivnosti, neovisnost o političkim elitama i mafija?kim krugovima (Mamić, ?timac...) itd., itd. Meni se takav sustav i takva sredstva itekako dopadaju.
Post #678 · May 19, 2006, 8:42 PM
Ali onda opet kada ga usporedim sa Mamicem....sretan sam :lol: :clap:
Post #679 · May 19, 2006, 8:50 PM
Istina, javnost misli "sto bi meni/Armadi/bilokome trebalo vjerovati, covjek je javno cist". Istina no ne zaboravite da covjek cesto sam bira ono u sto zeli vjerovati. Ni ja ne vjerujem svakome, svasta se prica... I sa te strane razumijem ljude koji podrzavaju direktora i necu ih napadat zbog toga, jebiga jako malo ljudi stvarno zna sto se desava u nogometnim klubovima, a nebrojeno puno ljudi sere bezveze i prica ko da su jucer uzeli doktorat iz nogometa. Ali isto tako ocekujem razumijavanje i za Armadu koja ga mrzi i ima svoje razloge. A svatko prije ili kasnije pokaze svoje pravo lice (obicno se to desi kad je najteze, a za sad rijeci super ide) a onda cemo vidjet tko je u pravu a tko je zivio od obmana novinarskih placenika...
Post #680 · May 19, 2006, 8:57 PM
Frende...ja samo znam da za 50 godina nece bit Koljanina, ali ce bit Rijeke i Armade. Bit ce mora i ovog divnog grada. Mozda stadion nece bit pod stjenama, ali izmislit cemo ih odnekud. Koljanin je farba u sobi, koja ce kroz par godina nestati jer ce doci druga, svjeza...

Cica mica, gotova je prica...
Post #681 · May 19, 2006, 9:07 PM
Ovako, o onome prvome stvarno nemam pojma. Ukoliko to nitko ne demantira neka stoji kao činjenica. A sad na ovo drugo:

sudjelovao je u tjeranju Scorie, on i Jezic su planirano, (cak i uz pomoc neisplacivanja premija igracima) maknuli Scoriju, ne direktno, ali stvorili su mu atmosferu nepovjerenja i ne podrske u kojoj nije bilo moguce raditi, i Scoria je otisao, i svaka mu cast, bolje nego da je ostao i trpio izdrkavanja novinara placanika tipa Vranica, kojem ce dug s armadom tek stici na naplatu.
-preseravao se i riskirao natezuci se sa Sarbom, da bi na kraju izjavio da mu je PRINTER sjebo ugovor???!!!!
-peder je

1. Scoria je lo?e sastavio momčad (+ pokojni Mladen), ispao iz kupa uefa sramotnom igrom u gostima kada nismo pre?li centar, izgubio 3 utakmice s uk. rezultatom 0:8, napao upravu da dovodi Barića za trenera (koji nije htio biti trener ni u svom Dinamu). Epilog = rastanak. Da se ovako nastavilo igrali bismo Ligu za ostanak.
2. Vranić je plaćenik, u prvom redu Novog lista, i kao takav ima pravo i obvezu preispitivati odluke vodećih ljudi u klubu. Takav pristup mu je prije 5 godina donio priznanje Hrvatskog novinarskog dru?tva. A to ?to se neki ne sla?u, neka pi?u demantije. Ako je to prihvatio jedan Obersnel, onda mo?e svatko.
3. Ono sa printerom je stvarno bilo smije?no. Ali koliko sam ja čuo tajnica je isprintala jedan raniji oblik ugovora koji je bez gledanja poslan Sharbiniju. Dakle, ?lampavost administracije...
4. Oni koji napadaju druge zbog njihove seksualne orijentacije su obično u sukobu s vlastitom seksualno?ću. Dakle, preporučam ti Freuda: "Tumačenje snova" i jednu dobru psihoanalizu da se lak?e othrva? vlastitim sukobima.
Post #682 · May 19, 2006, 9:51 PM
?to se tiče svjetonazora cilj koji opravdava sredstvo, smatram to iako ne idealnim a ono pozitivnim pomakom od kako Koljanin ka?e provincijalnog mentaliteta koji je do tada carevao Kantridom. Sla?em se da bez Je?ićevih novaca ne bi bilo ničega, ali očito je da Koljanin nije samo fikus odnosno da nije tu samo da slu?a Je?ića, već da ulo?i svoje znanje i iskustvo, kao ?to ni Kenyon u Chelseaju nije potrčko Abramoviću.

Scoriji svaka čast na rezultatima (kupu), kao i Skočiću, ali moram priznati da me strah jo? jedne europske sezone u koju ulazimo s neiskusnim trenerom. Jedna od rijetkih stvari u kojima se sla?em sa Vranićem, za kojega inače mislim da pi?e prenegativno u nekim trenucima, ali budući da pi?e kolumnu ni nije mu zadatak pisati hvalospjeve odnosno pisati u skladu s općom atmosferom, je da je Scoria vi?e sebi sam stvorio neku psihozu nego ?to su mu je drugi stvorili. Razna podmetanja idu s tim poslom, a on se te?ko nosio s tim.
Post #683 · May 20, 2006, 8:04 AM
barufa wrote:

Scoriji svaka čast na rezultatima (kupu), kao i Skočiću, ali moram priznati da me strah jo? jedne europske sezone u koju ulazimo s neiskusnim trenerom.

Mislim da to nije presudno. Scoria se pokazao spremnim u uzvratu protiv Genclera, a da Linić nije onako proma?ivao i da je bilo vi?e opreznosti u zadnjoj minuti mogli smo ići dalje. Ono ?to se događalo protiv Litexa rezultat je naelektrizirane atmosfere oko ?ilića, poraza 5:1 od Dinama, Scorijinog nesnala?enja u novoj situaciji oko kluba i tandem Krpan - Zekić. Ali čak smo i tada imali ?ansu. Skočić mo?e učiti na tim pogre?kama po?to ih je i sam pro?ivio na svojoj ko?i kao pomoćnik. Vi?e mi ulijeva povjerenje neiskusni Skočić nego npr. iskusni Katalinić.
Post #684 · May 20, 2006, 9:23 AM
Laky wrote:
1. Scoria je lo?e sastavio momčad (+ pokojni Mladen), ispao iz kupa uefa sramotnom igrom u gostima kada nismo pre?li centar, izgubio 3 utakmice s uk. rezultatom 0:8, napao upravu da dovodi Barića za trenera (koji nije htio biti trener ni u svom Dinamu). Epilog = rastanak. Da se ovako nastavilo igrali bismo Ligu za ostanak.
2. Vranić je plaćenik, u prvom redu Novog lista, i kao takav ima pravo i obvezu preispitivati odluke vodećih ljudi u klubu. Takav pristup mu je prije 5 godina donio priznanje Hrvatskog novinarskog dru?tva. A to ?to se neki ne sla?u, neka pi?u demantije. Ako je to prihvatio jedan Obersnel, onda mo?e svatko.
3. Ono sa printerom je stvarno bilo smije?no. Ali koliko sam ja čuo tajnica je isprintala jedan raniji oblik ugovora koji je bez gledanja poslan Sharbiniju. Dakle, ?lampavost administracije...
4. Oni koji napadaju druge zbog njihove seksualne orijentacije su obično u sukobu s vlastitom seksualno?ću. Dakle, preporučam ti Freuda: "Tumačenje snova" i jednu dobru psihoanalizu da se lak?e othrva? vlastitim sukobima.

1. Scoria i Romic nisu sastavljali momcad, osjetljive djelove je ima vukao gosp. Jezic a time se i javno hvalio
http://www.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285A28582863285F2863285A28582858285D2863289B2898286328632859285D2859285B2860285B28632863286328582863Z
"Ako nezadovoljstvo eskalira na bilo koji način, odlazim iz kluba. Odluka o dovođenju ?ilića je isključivo moja, donesena je u interesu kluba i nemam namjeru kalkulirati ? ka?e Je?ić"
Dakle nemoj mi prodavati pricu o tome kako je Jezic svoje pare dao Scoriji i Romicu pa su oni ujebali momcad , Scoria nije bio bezgresan ali nije zasluzio ni takav tretman, a sve je pocelo dolaskom Koljanina, jer se Jezic nije htio zamjerati narodu, pa je doveo nekog tko ce to u rukavicama obavit za njega. Ono sto ti ne znas je da su igracima premije zaostale 2 mjeseca, isplacene tek po odlasku Scorije. Ako ti to sta znaci. Ako si tako dobro upucen, onda si sigurno bio u Vinkovcima ( jer svi seru bezveze ali tv prijenosa nije bilo, samo radio) pa si vidio kako su pojedini igraci odigrali. Preko kurca, bez volje, odmahujuci rukom na Scorijine upute. Dobrim dijelom je to rezultat Jezicevog ulijetanja u svlacionicu u Velikoj, i svade sa Scoriom i pokusaja fizickog obracuna sa njim, sto ti moze potvrditi sef osiguranja, s kojim te mogu i spojit ako zelis. Takvo rusenje autoriteta trenera je tesko prebroditi, a ti i dalje fantaziraj 0:8 kao razlogu odlaska. Btw. Zilic je kriv za Uefu, spotaknuo se o svoju nogu i primio gol; naravno branio je puno toga, ali i on je kiks golman ko i Radman, tako da ne vidim razlog cemu dovodjenje njega i provociranje silne frke koja se desila.
Dakle Scorija je mlad trener koji nije opstao u atmosferi nepovjerenja i slomio se i napravio svoje kikseve koji su drkadjije tipa Vranic jedva docekali i natjerali ga da pukne i da se povuce.
2. Vranic je isnosio neistine u svojim clancima i obmanjivao javnost i one koji nisu bili tamo, ali nekolicina ljudi na jako dobro Vraniceve zasluge u odlaku Scorije, a nije se zadovoljio ni time nego je naknadno isao i provocirat Scoriju preko novog lista i ulazit u raspravu njim, a zahvalnicu od Armade ce dobiti prije ili kasnije.
3. Aha, slucajnost, tajnica je sjebala.... :thumbsup:
4. Freuda sam citao kao mulac, i jebena mu je psihoanaliza, no nazalost to nema veze s tim da nam je direktor pedercina, nije ni cudo da je u austriji bio najbolje odjeveni trener, a od kad je on na kantridi, stalno se tamo motaju neki zgodni momci i aranziraju cvijece... :shock: No dobro, vidim da si osjetljiv na tu temu, ti si valjda jedan od onih boraca za prava koji bi im dao brak i djecu, ma super, samo se nemoj pretjerano zaigrati...
Post #685 · May 20, 2006, 11:53 AM
1. Predsjednik ima uvijek posljednju riječ kada bilo tko dolazi, a ne samo ?ilić. A on to radi na preporuku stručnog sto?era. Tko je maknuo Scoriju, Je?ić, Koljnanin ili on sam sebe, je mo?da upitno, ali da je ostao sumnjam da bismo postigli sve ovo. Zato i podr?avam njegov odlazak. Nije ni Je?ić cvijeće, taj upad u svlačionicu je stvarno bio degutantan.
2. Čini mi se da nisi nepismen, pa si lako mogao (ti ili Armada ili tko god) napisati demantij ili komentar za rubriku Reagiranja u Novom listu ako misli? da ne?to nije istina ili ?to god. Ovakve prijetnje tipa "Armadini dugovi prema Vraniću" su najobičnije kukavičko sranje, kao ?to je to bio i napad na Bonačića.
3. Sve je moguće, i da je htio prevariti Sharbinija ili da je slučajni zajeb. Normalno je da je takva situacija sumnjiva, a istinu zna samo on.
4. Nema sumnje da su navijačke skupine utvrda tradicionalizma i konzervativizma, nacionalizma, ksenofobije i ostalih pravovjerja. Ali, kako bi rekao Ante Zemljar:"Hrabrost je varati se". Za?to hrabrost? Zbog poni?enja i ljage koje će im povijest pravedno nanijeti. [/i]
Post #686 · May 20, 2006, 1:32 PM
1. Ni Scorija ni Romic nisu preporucili Zilica, ova informacija je provjerena. Ne znam tko je u pocetku poceo kontakte ali Jezic je sam progurao stvar.
2. Ja stvarno ne znam gdje ti je palo napamet vracanje dugova tom govnu usporedjivati sa napadom na Bonacica, nitko Vranica nece fizicki napast, udarit ce ga se di ga vise boli, glava uvijek zacijeli + napravis mucenika od debila. Zato je i Zilic dosad prosao liso. A priopcenje u novinama bi ga samo upozorilo na to da netko prati njegove podvale pa bi bio oprezniji, mi ga trebamo opustenog, tako ga je lakse dignut sa rucicama u marmeladi...
4. Navijacke skupine u hrvatskoj su tradicionalno desno orijentirane i to je cinjenica no cinjenica je da ja ne bi htio ima 2 tate a ne bis ni ti, a ako ova preseravanja oko pedera tako nastave, doc ce i do toga. Ali to nije tema za topic nogomet....
Post #687 · May 20, 2006, 1:48 PM
Laky wrote:

Mislim da to nije presudno. Scoria se pokazao spremnim u uzvratu protiv Genclera, a da Linić nije onako proma?ivao i da je bilo vi?e opreznosti u zadnjoj minuti mogli smo ići dalje. Ono ?to se događalo protiv Litexa rezultat je naelektrizirane atmosfere oko ?ilića, poraza 5:1 od Dinama, Scorijinog nesnala?enja u novoj situaciji oko kluba i tandem Krpan - Zekić. Ali čak smo i tada imali ?ansu. Skočić mo?e učiti na tim pogre?kama po?to ih je i sam pro?ivio na svojoj ko?i kao pomoćnik. Vi?e mi ulijeva povjerenje neiskusni Skočić nego npr. iskusni Katalinić.

Recimo da su ti razlozi bili uzrok katastrofalne igre protiv Litexa, kako bilo, jako me frustriraju takvi izlasci u Europu, znam da nije zgodno utakmicu sezone igrati u 7. ili 8. mjesecu, ali na to se ne mo?e utjecati. Dakle, ako je uoči Litexa atmosfera bila takva da je nisu uvjetovali samo sportski čimbenici, nego ?ilić i drugi za koje je uvjetno rečeno bila odgovorna uprava, onda ?elim reći da sam mi?ljenja da se to predstojeće sezone neće ponoviti, odnosno da s te strane neće biti poteza koji bi mogli imati negativan utjecaj na momčad. To bi značilo da bi problema moglo biti jedino u onom sportskom, nogometnom segmentu za koji je odgovoran Skočić. Njemu jo? jedanput svaka čast, ali činjenica je da je neiskusan. I meni on ulijeva vi?e povjerenja od Katalinića, dapače ne znam koji bi ga to trener koji je trenutno u Hrvatskoj mogao zamijeniti, ali to ne mijenja na stvari.. da se razumijemo najbolje ?elje su tu kao i vjera da ove jeseni na Kantridi mo?emo pobijediti nekog europskog velikana, ali samo ?elim reći da bih se spokojnije osjećao kada bi Skočić iza sebe imao pokoje dobiveno europsko (pret)kolo.
Post #688 · May 20, 2006, 2:41 PM
ja nebi volio imat 2 tate, a bogami ni 2 mame. zamisli da te drot pita ime oca, a ti njemu uzvrati?: Kojeg?
Post #689 · May 20, 2006, 5:06 PM
Evo, zavr?it ću svoju priču jer mislim da je sve već vrlo jasno rečeno. Samo za kraj: onome tko je doveo ?ilića i Vugrinca (pa i Rendulića) svaka čast, a onome tko je doveo Krpana, Zekića, Prpića (pa i Budicina) veliki minus. Po?to je 3 (4)veće od 2 (3), zaključak je jasan.
Post #690 · May 20, 2006, 6:33 PM
U utorak je ?pica u gradu, biti će neki turnir i razna druga nogometna zabava, sviraju Dvornik, Hladno pivo i Psihomodo, sve povodom utakmice sa Austrijom, a pod pokroviteljstvom ?uje.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in