Post #726
· May 29, 2006, 11:01 PM
BEZBRI?NI CICO
'Niki zvi?de ljudi koji ne razumiju nogomet'
Izbornik je zadovoljan sa sinom, pa Niko ostaje u udarnih 11. Ako se, ne daj Bo?e, ozlijedi, neće ga zamijeniti Modrić, već Ivan Leko. Protiv Poljaka 'debitiraju' Butina i ?imunić.
Igrači su na slobodnim danima, ali nema odmora za Zlatka Kranjčara. Iako dan nakon Irana nije bila predviđena pressica, izbornika su ispred lifta u hotelu Sheraton okru?ili brojni novinari. Prvo pitanje bilo je, naravno, o toliko spominjanom Niki:
"Niko nije problem. Zadovoljan sam njegovim nastupom i mjesto mu je u najjačoj momčadi. Zna se otkud dolaze zvi?duci - od ljudi koji ne shvaćaju igru", tvrdi Kranjčar stariji. Na sugestiju da na poziciji polu?pice isproba Modrića, Cico odgovara:
"Nema potrebe da Modrić igra na Nikinoj poziciji. To nije njegovo mjesto. U slučaju ozljede, na Nikinu mjestu vidim Ivana Leku". I nakon prospavane noći Kranjčar nije prona?ao razloga za zabrinutost zbog neuvjerljive igre kontra Irana:
"Zadovoljan sam s time da je svaki igrač dao maksimum. Naravno da nisam zadovoljan pogre?kama, ali treba uzeti u obzir i umor igrača. I dalje smo na na dobrom putu. Ni?ta me ne zabrinjava..."
Izbornik je jo? jednpom ponovio da nije izgubio vjeru u na? zadnji red, koji je u kvalifikacijama primio samo pet golova. Protiv Poljske u subotu u Wolfsburgu 'debitirat' će Butina, ?imunić, Bo?njak, ?erić, Ivan Leko, mo?da čak i Buljat
Novi poku?aj razgovora o Niki Cico je presjekao u korijenu, a od sedme se sile, tvrdi Večernji list, oprostio prigodnim riječima: "Pi?ite, samo pi?ite, znate ?to ?elite. Ja radim u interesu hrvatskog nogometa..."