Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,655 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 25 of 57
Post #721 · May 28, 2006, 3:51 PM
jebem mu nogomet prekjuce sam zaradio u pola sata igre 8 punata na usnama, bit cu out na dva tjedna :cry:
Post #722 · May 28, 2006, 5:58 PM
hebem mu nogomet prekjuce sam zaradio u pola sata igre 8 punata na usnama, bit cu out na dva tjedna

grub je taj nogomet, uvijek treba pazit glavu i jaja :lol:
dok ne prođu ta dva tjedna igraj stolni nogomet... ono, da ne ispadne? iz forme
Post #723 · May 28, 2006, 6:23 PM
?elim ti brz oporavak! Javio se i onaj tip s kojim si se sudario, pa se pridru?uje mojim ?eljama!
Post #724 · May 28, 2006, 7:10 PM
Znam da me dugo nije bilo na Bisu...al sta vi radite tamo?? :lol: :lol: :doh:
Post #725 · May 28, 2006, 7:58 PM
8 punata

Skoro kapot :thumbsup: .
Post #726 · May 29, 2006, 11:01 PM
BEZBRI?NI CICO
'Niki zvi?de ljudi koji ne razumiju nogomet'
User posted image

Izbornik je zadovoljan sa sinom, pa Niko ostaje u udarnih 11. Ako se, ne daj Bo?e, ozlijedi, neće ga zamijeniti Modrić, već Ivan Leko. Protiv Poljaka 'debitiraju' Butina i ?imunić.

Igrači su na slobodnim danima, ali nema odmora za Zlatka Kranjčara. Iako dan nakon Irana nije bila predviđena pressica, izbornika su ispred lifta u hotelu Sheraton okru?ili brojni novinari. Prvo pitanje bilo je, naravno, o toliko spominjanom Niki:

"Niko nije problem. Zadovoljan sam njegovim nastupom i mjesto mu je u najjačoj momčadi. Zna se otkud dolaze zvi?duci - od ljudi koji ne shvaćaju igru", tvrdi Kranjčar stariji. Na sugestiju da na poziciji polu?pice isproba Modrića, Cico odgovara:

"Nema potrebe da Modrić igra na Nikinoj poziciji. To nije njegovo mjesto. U slučaju ozljede, na Nikinu mjestu vidim Ivana Leku". I nakon prospavane noći Kranjčar nije prona?ao razloga za zabrinutost zbog neuvjerljive igre kontra Irana:

"Zadovoljan sam s time da je svaki igrač dao maksimum. Naravno da nisam zadovoljan pogre?kama, ali treba uzeti u obzir i umor igrača. I dalje smo na na dobrom putu. Ni?ta me ne zabrinjava..."

Izbornik je jo? jednpom ponovio da nije izgubio vjeru u na? zadnji red, koji je u kvalifikacijama primio samo pet golova. Protiv Poljske u subotu u Wolfsburgu 'debitirat' će Butina, ?imunić, Bo?njak, ?erić, Ivan Leko, mo?da čak i Buljat

Novi poku?aj razgovora o Niki Cico je presjekao u korijenu, a od sedme se sile, tvrdi Večernji list, oprostio prigodnim riječima: "Pi?ite, samo pi?ite, znate ?to ?elite. Ja radim u interesu hrvatskog nogometa..."

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #727 · May 29, 2006, 11:25 PM
Cico je zakon... mrzim novinare-strvinare :twisted: :twisted:
Post #728 · May 29, 2006, 11:34 PM
Cico je debil! Kratko i jasno!

A po debelom Niki bi i ti srao da je jo? u Dinamu!
Post #729 · May 29, 2006, 11:38 PM
Vrime će pokazati...
Za Niku me nije briga jer mi je jednako drag i u Hajduku i u Dinamu... kakav je takav je... Hrvat je i bolje
da igra on nego ono đubre od Da Silve... fala Cici ?to ga nije pozva... :cool:
Post #730 · May 29, 2006, 11:42 PM
Mogo je Vugrineca umjesto njega. Ma jesi li ti vidio uopce kako taj mali igra? Barem ovu zadnju s Iranom ?
Post #731 · May 29, 2006, 11:45 PM
moga je.. al nije.. al sad ce Vuga u dinamo pa ce valjda i u repku :lol:
Post #732 · May 30, 2006, 12:48 PM
Ma trebalo bi zamrznut sve novine i transfere i druge pizdarije, jo? deset dana do svjetskog a ja moram čitat svakojake splačine po novinama. Jebali nas Kranjčari, lijepo je čovjek rekao sin će mi igrat makar sjekire padale i točka. Neka lijepo sačekaju da zavr?i prvenstvo pa neka onda seru, tada ću im se i ja s gu?tom priključiti.
Post #733 · May 30, 2006, 7:58 PM
kranjcar je nesposoban. ne zasluzuje reprezentaciju. a kakav je hrvat to samo on zna.
Post #734 · May 30, 2006, 9:06 PM
kranjcar je nesposoban

Ne osuđuj čovika prerano... pun mi je kurac toga... tako su svi govorili ćiro peder, a kad je ćiro
donia broncu onda su ga svi slavili...

Ja virujen da imamo dobru ekipu (pogotovo obranu).. i da se repka triba gledat ka jedno tilo a ne sad se svađat jeli
ovaj zaslu?ia igrati ili nije... ja kad gledan Hrvatsku ne gledat ni Niku, ni Stipu ni Luku... gledan Hrvatsku!! :cool:
Post #735 · May 30, 2006, 9:44 PM
Ali moras priznat da koji put zivcira da se odredjeni igraci godinama dokazuju za uci u repku a debela svinja igra samo na osnovi toga sto je on talentiran i jako profinjen (kazu nogometni strucnjaci)
Post #736 · May 30, 2006, 9:48 PM
ma mali se fura na ime od staroga.... ne valja on ni?ta.... da valja dao bi gol barem jednom u tri utakmice i dao bi barem tri dobre lopte po utakmici.. a on to ne daje ?:twisted:
ja se nadam da će ne?to pru?it na svjetskom, ako ne pru?i on si je zakopao karijeru, a bome i reprezentaciju... gotov je, nema mu spasa, igrat će u kamen ingradu
Post #737 · May 30, 2006, 10:08 PM
Da, dobro govorite, u svakom sportu ima sinova kojima su očevi bili slavni pa se na tu foru izvlače (to će znati oni koji prate F1)
to je ?alosno ali na?alost.. mi tu ne mo?emo puno napravit...
10 dana je do prvenstva i ajmo navijat za na?e pa ?to bude! :D
Post #738 · May 31, 2006, 5:06 AM
KRV NIJE VODA
I Srbi svoga Niku imaju

User posted image

Tatin sin Du?an Petković

Izbornik Ilija Petković navukao je na sebe bijes većeg dijela srpske nogometne javnosti - Mirko Vučinić se ozlijedio na portugalskom EP-u mladih, a umjesto njega pozvan je starog Petkovića sin.

Mirko Vučinić je u studenom pro?le godine pokopao mladu hrvatsku reprezentaciju na Marakani i svojim sunarodnjacima osigurao nastup na portugalskom EP-u. No, napadač Leccea tamo je u prvoj utakmici ozlijedio koljeno. Oporavak će trajati barem dva tjedna...

Pera_ sta kazes na to?
Post #739 · May 31, 2006, 7:53 AM
To je ocito neka cesta pojava... Jordi i Johan Cruyff, Paolo i Cesare Maldini i ova dva papka sa domaceg podrucja... Znam da je fora gura odredjene igrace, al ovo je presmjesno... Cak i da igraju ko Ronaldinho...
Post #740 · May 31, 2006, 8:57 AM
A jeibga oga ima uvek i svuda i u svakom poslu a kamo li nece u fudbalu. Ali Ilija Petkovic je od nase reprezentacije koja jepropala skroz napravio tim koji nije izgubio nijednu utakmicu vec 2 godine i koji je za to vreme primio samo 3 gola racunajuci i kvalifikacije i sve. Bice interesantno videti sta ce da urade na SP. A mladi su super plasirali su se u polufinale i 1.7. igraju7 sa Ukrajnom ;)
Post #741 · May 31, 2006, 3:18 PM
kada gledam hrvatsku zelim da hrvatska izade na boriliste sa najboljom ekipom.to sa nikom nije slucaj. dule, paolo maldini je jedan od najboljih branica u povijesti nogometa. cesare ga je sigurno gurao ali paolo je svoga gurua nasao u sacchiju. jordi je sigurno u manchester dosao johanovim blagoslovom i igrao zbog istog u repki ali on je nemjerljivo bolji od onog invalida kranjcara nike i,na posljetku, do nekih je rezultata dosao i sam, svojom dobrom igrom. osim toga, m4, zar netko slavi ciru?
Post #742 · May 31, 2006, 3:36 PM
A ja, pazi sigurno da je Cesare morao vrlo malo veza potegnut... netko tko zaigra u prvoj momcadi Milana sa 16-17 godina... mislim da niti jedna veza ne moza postignuti.

Kod nas (balkan) je to drukcije... sve je necija prcija i radi se sto hoces. Drugim rijecima sramota, vani se to barem lijepo prikrije. I u pravilu se guraju igraci ako trenutno nema boljih na toj poziciji, a ne ako konkuriraju 3 igraca. Presmjesno...

Cuo sam da i sin od Paola igra vrlo dobro :lol: :lol:
Post #743 · May 31, 2006, 4:10 PM
osim toga, m4, zar netko slavi ciru?

Ja ga slavim, ćiro je legenda... ?to ga ti ne slavi????

On je Hrvatsku dovea do trećeg mjesta u svijetu.. zar je to mala stvar??
Pogotovo u ono doba (98) kad nitko nije ni zna da je Hrvatska samostalna....

Ćiro legenda :clap: :clap:
Post #744 · May 31, 2006, 6:24 PM
ciro je los trener. nesumnjivo je veliki uspijeh trece mjesto na SP ali cak i otto baric ima bolji prosjek dobivenih utakmica u karijeri.cak je i vece rezultate postigao. pa ciro ne uziva nikakav ugled u nogometnom svijetu. ciro je vodio dobar dio momcadi koja je bila prvak svijeta u under 21 kategoriji dakle trenerski se posao sveo na minimum. za zakljucak, ja ne slavim ciru vec igrace pa cak i krpana koji je odigrao desetak minuta na tom prvenstvu.a sto se hrvatske tice mislim da i danas vrlo malo ljudi zna da je samostalna.
Post #745 · May 31, 2006, 7:35 PM
U dobrom dijelu navedenog se sla?em s tobom

a sto se hrvatske tice mislim da i danas vrlo malo ljudi zna da je samostalna.

To je zato ?to se sad nakon rata sramimo govorit da smo Hrvati (dobro, ja ne :cool: )
iz osobnog iskustva govorim jer san zna popit jezikovu juhu zbog toga... al neka... :thumbsup:
Post #746 · May 31, 2006, 8:11 PM
Ciro je budala. Ali budala sa rezultatom. Budala koja je imala 98 jako dobre igrace. Ali budala koja je znala dobro motivirat te igrace. On je obicni komedijas ali nitko mu ne moze uzet zasluge. Ciro hvala, bla bla bla a sad pedala... :matrixfight:
Post #747 · May 31, 2006, 8:55 PM
Ali budala sa rezultatom
Post #748 · Jun 1, 2006, 5:52 AM
[quote="m4t3"

To je zato ?to se sad nakon rata sramimo govorit da smo Hrvati[/quote]

To sigurno nije zato. Prije zato ?to smo malena zemlja i ?to stranci ne uče detaljno (a neki i nikako) zemljopis. A jo? da nismo turistička zemlja, znali bi za nas kao ?to znaju da postoji DR Sveti Toma i Princip.
Koliko se netko srami da je Hrvat? Gle, mislim da brka? Hrvata koji to se tako izja?njava kada ga se pita i onoga koji ima urezanu ?ahovnicu na čelu. Za?to bih na sve strane svijeta pokazivao da sam Hrvat? Pa to je tako malobitna stvar. Svi su narodi genetski razmije?ani i male su nekakve urođene razlike među narodima da bi to bila nekakva va?na stvar.

Inače, vjerujem da su neki čuli da je Novaković prodan u Tomsk. Iako proteklih dana novine o tome ne izvje?taju, jo? 26. 5. je ruski Tomsk objavio da Novaković potpisuje 2+1 ugovor. Od?teta je zasada nepoznata.
Nadalje, čim je čuo da ga Rijeka tra?i, Mamić je br?e bolje odlučio kupiti Wanchopea, te je odletio u Njemačku predati mu ponudu. Vjerojatno će tako biti i sa Sternom Johnom, reprezentativcem Trinidada i Tobaga. Mamiću te?ko pada da jedna Rijeka koja ima dvostruko manji bud?et od Dinama razmi?lja o takvim imenima.
Post #749 · Jun 1, 2006, 10:16 AM
Za?to bih na sve strane svijeta pokazivao da sam Hrvat?

Za?to amerikanci svuda ističu svoju zastavu i ameriku (uncle sam)??? pogledaj, ali svuda ih ima, od crtića do aviona...
a mi smo nacionalisti, patrioti i rasisti :lol: :lol:
Post #750 · Jun 1, 2006, 10:36 AM
ja ne ?elim biti kao Amerikanac! a ti nikako da shvati? da od toga ?ta si Hrvat ustvari nema? ni?ta! naravno da se mo?e? ponosit s time ali na kraju dana isti si kao i svaki drugi čovjek na Svijetu, a ovo isfuravanje Hrvatstva koje vidimo u zadnje vrijeme mi nije ba? jasno. kako neki ljudi govore ispada da smo mi najpametniji, najsportskiji i naj-naj sve na cijelome Svijetu!?

ajde molim vas!

ove razgovore trebalo bi premjestit u topic POLITIKA!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in