Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,661 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 33 of 57
Post #961 · Jun 21, 2006, 4:08 PM
DarBozji wrote:
m4t3, ne smijes iskazati misljenje. nisi navijac koji 90 posto svoga vremena provodi pri stvaranju koreografija. zato ne smijes komentirati japanske navijace. samo hrvatski pravi navijaci, oni koji 90 posto svoga vremena daju svome klubu, smiju komentirati.

Drzi se mode, bolje ti ide. Valjda. Nego kako je obucen japanski izbornik?

Btw. M4t3 je bolje upucen od tebe i to, izgleda, ne samo u navijace... :roll:
Post #962 · Jun 21, 2006, 5:07 PM
DarBozji wrote:
m4t3, ne smijes iskazati misljenje. nisi navijac koji 90 posto svoga vremena provodi pri stvaranju koreografija. zato ne smijes komentirati japanske navijace. samo hrvatski pravi navijaci, oni koji 90 posto svoga vremena daju svome klubu, smiju komentirati.

Ja ne ka?em za sebe da sam pravi navijač... Ja navijam za Hajduk ali opet se ne nazivam navijačem, jer idem samo
na domaće utakmice (u Splitu) i to ne idem često.. jebiga za potegnit do Splita mi triba bar 200kn... a da ne govorim o pravim
gostovanjima.. dakle dok ne polo?im vozački ili dok Generation Stars ne počne zarađivat paru ili dok ne sredim stalni posa ja sebe
smatram aleale?tinom...
Al ja bar znam da to jesam a neki sebe nazivaju navijačima a nisu ni aleale?tina... :roll:

Whatever, pravi navijači podr?avaju svoje klubove i kad su u najdubljim govnima...
zato...
AJMO HRVATSKA!!
Post #963 · Jun 22, 2006, 6:08 AM
Bas je bila spica tekma izmedju SiCG i Slonova. Steta za srbe sto idu doma bez ijednog boda.
Post #964 · Jun 22, 2006, 9:21 AM
Po meni su Slonovi ekipa koja je tribala ići dalje.. a ne nizozemci... :cry: :cry:
Post #965 · Jun 22, 2006, 10:32 AM
zola wrote:
Bas je bila spica tekma izmedju SiCG i Slonova. Steta za srbe sto idu doma bez ijednog boda.

A ?ta ću im ja kad su blesavi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post #966 · Jun 22, 2006, 11:00 AM
User posted image
Post #967 · Jun 22, 2006, 11:02 AM
Ne stvarno, ovi nasi kaod sa su omadjijani. A i imamo velikog kretena u timu (Dudic), covek dva puta udari loptu rukom u kaznenom i napravi penale, idiot. I to prvi put lupio pravu bananu, ne znam sta se on istripovao da ga niko nece videti, nisam mogao da verujem kad sam video. A i nismo imali srece, Krstajic nam padne i slomi ruku, udje Nadj i divljak startuje na igraca i dobije crveni karton. I onda dzabe sto smo vodili 2-0. Bilo ne ponovilo se!
Post #968 · Jun 22, 2006, 2:50 PM
Ah, vi ste bar znali da niste pro?li.... nama sve ovisi o igri s aboriđinima...
ajme ne mogu vi?e čekati.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Post #969 · Jun 22, 2006, 2:51 PM
Ha ha! Koja ludnica u skupini E! Nadam se da nece biti tako uzbudljivo i u nasoj skupini. Za sada igramo za talijanima. :D
Post #970 · Jun 22, 2006, 2:58 PM
Gleda san samo jednu kad su talijani igrali.. ne izgledaju mi ne?to opako :eh:
Ma samo da mi večeras prođemo.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Post #971 · Jun 22, 2006, 3:46 PM
m4t3 wrote:
Gleda san samo jednu kad su talijani igrali.. ne izgledaju mi ne?to opako ?:eh: ?
Ma samo da mi večeras prođemo.... ?:roll: ?:roll: ?:roll: ?:roll:
? ? ?

ne izgledaju opako kazes ?:lol:
ĐEČE? DEČKO !?
User posted imageUser posted image

Dobit cemo Australiju idemoooooo :clap:
Post #972 · Jun 22, 2006, 4:08 PM
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dobit cemo Australiju idemoooooo

Zola kad ti ovo ka?e? onda ne sumnjan u na?u pobjedu... :thumbsup:

AJMO...
Post #973 · Jun 22, 2006, 5:50 PM
User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

Zadnje javljanje... idem ulovit misto u kafiću.....

H R V A T S K A
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #974 · Jun 22, 2006, 6:36 PM
river, bas se vidi da si navijac! nemoj se nikada promijeniti... m4t3, ono prije nije bilo nista protiv tebe, vidi se da si normalan covjek koji prati nogomet.
Post #975 · Jun 22, 2006, 6:38 PM
hrvatska - australija 2-1 , klasnic i srna, osim ako balaban ne ude i zabije oba. za jnih kewell.

brazil-japan 10-0, adriano, ronaldinho 2x, ronaldo, robinho 3x, lucio, pernambucano, autogol kawagouchija zbog evidentne frustracije
Post #976 · Jun 22, 2006, 6:47 PM
Hehe Boki pazi da ne bude obratno :) malo morgen :lol: eventualno 1:0 oba i mi i Brazil. No more no less. Ali tko zna mozda napokon zaigra Dinjo.
Post #977 · Jun 22, 2006, 7:10 PM
DARIJOOOOOOOOOOOO SRRRRRRNAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post #978 · Jun 22, 2006, 7:37 PM
Tamada je obezvrijedio moju prognozu... steta... o mocni manitu, daj da hrvatska prode!
Post #979 · Jun 22, 2006, 7:52 PM
ajde brazil, jos devet komada!!!!
Post #980 · Jun 22, 2006, 8:12 PM
ajmo!!!!! jos osam!!!!!
Post #981 · Jun 22, 2006, 8:23 PM
NIIIIIIKOOOOO KOVAAAAAAAAAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajmo brazil, jos sedam
Post #982 · Jun 22, 2006, 8:57 PM
jebi ga! pratio sam tekmu na internetu buduci da ju u italiji ne prenose. kakva je bila? po statistikama bi se reklo da su australci kontrolirali igru. je li tako?
je li momcad bila lisena srece ili su zasluzili ono sto su dobili?
Post #983 · Jun 22, 2006, 9:26 PM
Tekma je bila odlicna ali ipak mislim da su Australijanci bili bolji i zasluzeno otisli dalje. Jebiga jeste da su dali go iz ofsajda ali vi ste napravili cist penal a to ovaj coravi sudija nije video tako da mu dodje na isto. A i onaj vas je dobio 2 zuta i nije dobio crveni onaj sto je na kraju dobio treci zuti pa crveni. Cudno sudjenje dobra tekma. Ali realno ste slabiji i od Brazila i od Australije
Post #984 · Jun 22, 2006, 9:36 PM
Ako nista drugo, nadam se da je Tomas zaradio nesto para...jer ono sto je on napravio nema nikakvog smisla...100% je podplacen...! Takve stvari se ne dogadjaju slucajno...pogotovo na utakmici ovakve vaznosti.

Sto se tice igre...dobri smo samo kada nam rezultat ne valja, ali imamo taj neki sjebani mentalitet...kada vodimo ajmo u obranu...takva je cijela Hrvatska nogomenta liga...!

Bas me zanima da li su nasi pripremali nekakve akcije i kombinacije na treningu jer su stvarno izgubljeni na terenu...pa nogomet nije samo guranje lopte...!

Ma, zapravo, vise nije ni vazno...zasluzeno smo ispali...!
Post #985 · Jun 22, 2006, 9:36 PM
Nazalost crne slutnje su se obistinile. Navijacka podrska nije izostala, orilo se stalno u pozadini prijenosa no nije bilo dovoljno, upustit cu se i u komentar cicinih odluka iako nisam kvalificiran ali morali smo napasti jace kad smo poveli 2-1 ne smirivat igru. A onom debilu tomasu treba slomit obje ruke. Nista, glava gore, sljedeca tekma bi mogla biti prijateljska u italiji, nakon toga u rusiju na kvalifikacije za euro 2008, Rijeka je nakon puno godina dosla do rezultata i uzela 2 kupa, i Hrvatska ce doc na svoje!!!!

btw. DajBozji, kako je cico bio obucen?
Post #986 · Jun 22, 2006, 9:46 PM
Bit će da se Tomas ugledao na Dudića, isto dva puta igra rukom, ne ku?im ?ta mu to trebalo !?
Nadam se da će se vratit u Tursku pa da mu tamo odsjeku te čvaljave ruke.

User posted image ? ?User posted image

Vjerujem da je cijela hrvatska izgledala ovako ? ? ? ? ?Ali nije pomoglo -- jadni Niko i meni je bilo ful krivo samo zbog njega

User posted imageUser posted image

Zasto nije dobio suspenziju !?! ?:eh: ?:snooty: netko nesto doplatio a?

@river87

bio je obucen u crni sako s crnom kravatom, kao i drugi izbornik. ok?
Post #987 · Jun 22, 2006, 10:00 PM
river, danas dobro...sto je sigurno utjecalo na tekmu buduci da se vise sminkao nego pripremao istu i mogu ti reci da koliko god ti bio nekvalificiran i neuk, kao sto i sam priznajes, ipak si pogodio, igrom slucaja, ono sto je cico trebao uciniti da bi izbjegnuo poraz. vidis da i nekvalificirani neznalice ponekad znaju dati neki dobar komentar. dakle, pada u vodu ono tvoje bezumno baljezganje oko potrebitosti nek posebne diplome za raspravljanje o nogometu. da se radi o pravu ili medicini dao bih ti pravo ali radi se o svijetu nogometa, svijetu gdje je najveci problem stvoriti taktiku i napraviti koregrafiju.
gledao sam sazetak tekme. hrvatskoj takoder nije dosuden jedan penal nad nikom kovacem tako da se moze reci da je poll telac. sto se tice onih zutih kartona simunicu to je dovoljan razlog za ponavljanje tekme. talijani govore upravo o toj mogucnosti. tesko je ocekivati da bi se tekma ponovila, tim vise sto su izasla u javnost dva fifna reporta. jedan u kojemu su upisana tri zuta kartona; drugi, onaj posljednji, u kojima se to vise ne spominje. dakle, imam dojam da ce se ova velika pogreska, koja invalidira valjanost cijele tekme i cini ju ponovljivom, zataskati. red je na savezu da ucini pritisak. ipak, tesko je vjerovati da bi hrvatski savez uspio progurati zalbu takve magnitude.

na posljetku, hrvatsku je pobijedila dijaspora.
Post #988 · Jun 22, 2006, 10:08 PM · edited Jun 22, 2006, 10:11 PM
E pa jebiga znas kako je to sto je ovaj dobio dva zut ai osto u igri cini tekmu neregularnom kao i onaj go i kao i onaj nesvirani penal. Ali ta dva zuta su u korist australije tako da tu nema sanse da bude ponavljanja tekme. Sudija treba da bude suspendovan i to ce cinimi se da bude i jedina kazna. Do sad se nijedna tekma nije ponovila zbog mnogo vecih proputsa pa nece ni zbog ovog.

I kad smo vec kod neregularnosti utakmica. 2002 godine na Evropskom prvenstvu kada smo igrali sa Spanijom poveli smo 3:0 u zadnjih kasnije smo primili jedan go negde oko 60 min pa je bilo 3:1. Od 80 do 90 min sudija je sviro dva penala za spance i oba su bila izmisljena. I tu je bilo 3:3. Posle toga sledi najveca sudijska neregularnost u istori modernog fudbala jer se igralo do 102 minuta. Naime tekma je produzena za 4 minuta a glavni sudija je produzio do 102 min dok na spanci nisu uvalili i cetvrti gol i tad je sviro kraj. Posle svega toga taj sudija je dozivotno suspendovan ali spnaci su ipak pobedili i prosli dalje. E tako je to u fudbalu.

Onaj drugi penal juce nije napravio Dudic nego Stankovic i ta tekma juce koju smo pukli od Slonova je bila prodata za ogromnu lovu. Kao prvo dva penala zbog igranja rukom. Kao drugo u svim kladionicama je bilo blokirano igranje iz 2 u 1. Kao trece nas selektor je mirno sedeo kad smo dali oba gaola ko da se nista nedesava jer je znao sta sledi. Dva penala i crveni karton i pustanje protivnika da non stop napada. Velike su pare tu uzete
Post #989 · Jun 22, 2006, 10:10 PM
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Post #990 · Jun 22, 2006, 10:33 PM
jedno je ako je sudac previdio neki prekrsaj ili igranje rukom, ofsajd ili gol. drugo je ako da tri zuta kartona istom igracu ili odredi trece poluvrijeme ili dopusti jednoj ekipi dvanaest igraca ili primi mito ili odredi da se igra 60 minuta a ne 90... prve pogreske su greske u procijeni necega sto se desilo dakle materijalne pogrese ciji efekt su disciplinske mijere u odnosu na suca u pitanju. ove druge pogreske su pak, formalne ili proceduralne naravi i one ne samo da utjecu na status suca vec i invalidiraju cijelu utakmicu. u prvom slucaju sudac ima diskrecionalno pravo izvrsiti ili ne pravilnik, naravno u skladu sa svojim procijenama. u drugom slucaju sudac nema to diskrecionalno pravo i mora izvrsiti pravilnik. ukoliko to ne ucini invalidira cijelu utakmicu. da pojasnim: sudac odlucuje hoce li dati ili ne drugi zuti karton ali ukoliko to ucini MORA izbaciti igraca, nema dakle diskrecionalno pravo, inace invalidira utakmicu. istina, pitanje je da li hrvatska moze unijeti zalbu ili samo australija. po mom misljenju samo ova potonja, buduci da je ostecena strana, to moze uciniti. no, nikada se ne zna...
no, to su vec pravna pitanja, za koja mi river ne moze reci da sam nekvalificiran i koja, dakle, mogu komentirati, koja nikako ne mogu nadoknaditi poraz na sportskoj bazi a to je nivo na kojemu se danas hrvatska trebala nametnuti.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in