Post #901
· Jun 17, 2006, 1:27 PM
river je nogometni game developer. pogotovo kada si nam OTKRIO termin calcio moderno. mislis da si nam otkrio religijske dogme ako kazes da ne igraju oni koji zasluzuju nego oni koji su podobni, da je nogomet biznis a ne sport? pa, to zna i posljednji debil na cesti kojemu je najdrazi sport koreanski badminton. kod jedne stvari imas pravo, vatreni navijaci nemaju pojma o nogometu. vjerovatno da uzmes nogometnu loptu spotaknuo bi se preko nje na gori nacin od egona (sori egone, desava se ponekada) koji je toliki nogometni znalac da brani covjeka koji u 90 minuta posljednje hrvatske utakmice niti jednu loptu nije dodao u smjeru protivnickog golmana a posao mu je dati zadnji pas. nisam profesor kineziologije ali imam mozak i mogu komentirati ono sto mi se ne svida. zar ne bi smio pisati samo zbog toga sto nisam profesor knjizevnosti ili ne bi smio trcati samo jer nisam atleticar. zar samo pijandure smiju piti pivu u bircu ili samo somellieri piti vino u kantini. ti prizeljkujes neku vrstu univerzalne tehnokracije sto dokazuje koliko si se zapravo dao u navijanje. usput mogao bi nam napisati memoare sa tvojih gostovanja iako vecinu boli dupe gdje si ti isao. razumijem da trazis nacin za biti fora ali ti zapravo ne znas nista vise od mene ili bilo koga drugoga. pa, za Boga miloga, ti si samo JEDAN NEBITNI NAVIJAC jednog nebitnog, iako meni vrlo dragog, kluba. zato, nemoj se previse praviti faca i budi skromiji. ljudi ce vise cijeniti i tebe i tvoju rijec.
ljudi, ispricavam se ako sam nekoga uvrijedio ali ne mogu vise trpiti ljude koji kazu JA ZNAM,STARI a zapravo ono sto znaju saznali su principom gluhog telefona! dajte malo skromniji budite!!!!
ljudi, ispricavam se ako sam nekoga uvrijedio ali ne mogu vise trpiti ljude koji kazu JA ZNAM,STARI a zapravo ono sto znaju saznali su principom gluhog telefona! dajte malo skromniji budite!!!!
?