Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,667 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 31 of 57
Post #901 · Jun 17, 2006, 1:27 PM
river je nogometni game developer. pogotovo kada si nam OTKRIO termin calcio moderno. mislis da si nam otkrio religijske dogme ako kazes da ne igraju oni koji zasluzuju nego oni koji su podobni, da je nogomet biznis a ne sport? pa, to zna i posljednji debil na cesti kojemu je najdrazi sport koreanski badminton. kod jedne stvari imas pravo, vatreni navijaci nemaju pojma o nogometu. vjerovatno da uzmes nogometnu loptu spotaknuo bi se preko nje na gori nacin od egona (sori egone, desava se ponekada) koji je toliki nogometni znalac da brani covjeka koji u 90 minuta posljednje hrvatske utakmice niti jednu loptu nije dodao u smjeru protivnickog golmana a posao mu je dati zadnji pas. nisam profesor kineziologije ali imam mozak i mogu komentirati ono sto mi se ne svida. zar ne bi smio pisati samo zbog toga sto nisam profesor knjizevnosti ili ne bi smio trcati samo jer nisam atleticar. zar samo pijandure smiju piti pivu u bircu ili samo somellieri piti vino u kantini. ti prizeljkujes neku vrstu univerzalne tehnokracije sto dokazuje koliko si se zapravo dao u navijanje. usput mogao bi nam napisati memoare sa tvojih gostovanja iako vecinu boli dupe gdje si ti isao. razumijem da trazis nacin za biti fora ali ti zapravo ne znas nista vise od mene ili bilo koga drugoga. pa, za Boga miloga, ti si samo JEDAN NEBITNI NAVIJAC jednog nebitnog, iako meni vrlo dragog, kluba. zato, nemoj se previse praviti faca i budi skromiji. ljudi ce vise cijeniti i tebe i tvoju rijec.

ljudi, ispricavam se ako sam nekoga uvrijedio ali ne mogu vise trpiti ljude koji kazu JA ZNAM,STARI a zapravo ono sto znaju saznali su principom gluhog telefona! dajte malo skromniji budite!!!!
Post #902 · Jun 17, 2006, 1:53 PM
http://www.vjesnik.hr/html/2006/06/17/Clanak.asp?r=tem&c=1

Dar Bozji budi i ti skromniji i ulozi malo vremena u svoj voljeni klub jer ovako ispada da samo seres. Pusti mi svoj broj mobitela na pm, pa ti javim kada ce biti radne akcije izradjivanja koreografije, dogovori za navijanje, postavljanje trasparenata tvog voljenog kluba. Jer ja ono sto volim i pomazem a ne serem samo okolo kako to jako volim.

Nakon toga, pricaj i komentiraj koliko god hoces jer onda znamo da si i ti dao svoj doprinos, ovako djelujes mrvicu retardirano, ne samo da na svaku imas komentar a uopce nisi upucen ili mislis da jesi jer tu i tamo pogledas prijenos?

Nemoj se uvrijediti, dapace, trebamo ljude koji su voljni uloziti vrijeme i novac za ono sto vole. Ako nisi spreman na to onda ne seri ljudima koji to cine. Ja sam mali nebitni navijac koji je dio jednog kluba koji se brine za navijacki aspekt ali i da bi bilo moguce krenuti bijelim vlakom u vz ljudima koji inace ne idu na tekme, da vam nije bilo nas kurac moj bi krenuo bijeli vlak a onda bi te vidjeli sta je kaos kad toliko ljudi proba uci u grad autima a murija ne zna di bi... I to je samo jedan u moru primjera. Nisam umisljen ali nosim odredjene zasluge, i ne trazim zbog nji privilegije, ali necu dozvoljavati da se moje misljenje omalovazava jer to nije misljenje nekog sa strane nego nekog tko u to ulaze 90% vremena, i ne serem bezveze na nekoj kavi nego znam tocno o cemu pricam.
Dakle, ljubitelju nogometa, ako vec zelis samnom se otvoreno natezati, nema frke, ali bi bar mogao upoznati teren malo.. to ti je isto ko da pises referat bez literature...
I jedna sitnica koju zaboravljate: ne postoje navijaci zbog nogometa, nego on zbog njih. Nogomet bez navijaca, nema smisla i zove se "ajmo se nac popodne ekipa iz ulice pa idemo nabacit nogac na bis-u".
Post #903 · Jun 17, 2006, 2:15 PM
river, nitko nije rekao da ne zasluzujes postovanje sto se zalazes za navijanje ali to te ne dovodi u poziciju da pizdis kako si jedini koji sve zna, posljednji Jedi vitez hrvatskog nogometa i navijanja. svaka ti cast sto aktivno navijas ali to nije jedini nacin, niti najbolji, za iskazati ljubav prema klubu. osobno meni je klub drag ali ga ne volim, volim svoju curu i za nju bi napravio koreografiju.
Post #904 · Jun 17, 2006, 5:44 PM
volim svoju curu i za nju bi napravio koreografiju.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #905 · Jun 17, 2006, 6:11 PM
volim svoju curu i za nju bi napravio koreografiju.

Slazem se! :clap:

Ti klubu dajes 90% vremena, sta on daje tebi??? Ok, zadovoljan si kad pobedi, volis da navijas i da pratis i sve to ali razmisli da li je sve to vredno tolike pazjne. Navijate za klub i pravite atmosferu na stadionu i to sve iz ljubavi prema klubu, ali imam osecaj da je ta ljubav neuzvracena, mislim kako ce klub zaboga tebe da voli! :D Dobro sad se malo zajebavam, ali kad malo razmislis to je tako. Probaj svu tu ljubav i vreme da posvetis nekoj osobi ili nekom poslu, sportu, hobiju od kojeg ces imati nesto konkretno, a ne ovako odes na stadion navijas sve to organizujes, ubijes se ko kreten od posla, ni ne gledas utakmicu kako treba zbog toga sto moras da navijas kako ti kaze neki maloumni kreten, pobijes se sa protivnickim navijacima, popijes stolicu u glavu, ostanes bez prednjih zuba i ko zna jos cega i jos ti na kraju klub izgubi! Ne desava se to stalno ali ima slucajeva kad se bar pola od navedenih stvari dogodi na utakmicama, nije mi jasno kako se ljudi posle svega toga ne zapitaju zasto ja ovo radim?! Kad sve saberes i oduzmes, nikakve koristi nemas od tog fanatickog navijanja! Mnogo je bolje da podrzavas neki klub cistio onako iz zajebancije nego da svoj zivot posvetis totalnom divljenju i navijanju za neciji drugi uspeh, i da od toga nemas apsolutno bas nikakve koristi, jedino sto imas jeste neko plitko zadovoljstvo, koje bi nestalo cim bi se zapitao cemu sve to?
Post #906 · Jun 17, 2006, 6:27 PM
Bravo Gana :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #907 · Jun 17, 2006, 7:31 PM
gani svaka čast ipak su debitanti
Post #908 · Jun 17, 2006, 7:50 PM · edited Jun 26, 2006, 9:59 PM
Ivan wrote:

Ti klubu dajes 90% vremena, sta on daje tebi???

Taj klub je meni dao drugu obitelj, grupu prijatelja kod kojih mogu otic doma i zivjeti kod njih koliko mi treba, koji ce mi pruzit materijalnu, psihicku i pravnu pomoc kad nesto podje krivo. Grupu ljudi koje mogu nazvat u 5 ujutro i trazit pomoc, za koje znam da me nikad nece ostaviti ni okrenuti ledja. One iste prijatelje s kojima, kad sam se nasao u njemackoj, odmah mi je bilo ko da sam doma, znao sam da ako ne budem imao za jest pit ili spavat da ce mi oni uletiti i da cemo se zajedno izvuc. Da ako me netko napadne da nikad necu ostat sam neovisno o napadacima. To mi je nesto sveto, po redu odmah iza moje obitelji. Netko je zadovoljan sa 1 pravim prijateljem, ja takvih imam petnajstak, kojima vlastiti ponos ne bi dozvolio da mi odbiju pomoc jer na taj nacin funkcioniramo. Na gostovanju, nema onog tko ima i onog tko nema. ili imamo svi ili nema nitko. Ako dodje do pizdarije, nije te strah jer ako i ostanes, tvoji te nece ostaviti. dakako ima tu laznjaka i onih koji bi bili armada jer je to in a nisu se spremni zrtvovati ali takvi isplivaju u roku od par tekmi.

To je prava pozadina, grupa ljudi koje spaja ljubav prema svom klubu, i to mene pokrece, kad idem radit koreo znam da cu izgubiti od 21 do 06 ujutro da sve to nacrtamo i polijepimo, ali znam da cu tih 9 sati provesti sa tim istim ljudima na koje mogu uvijek racunat i da cemo u tom vremenu se bolje upoznati i jos vise ucvrstiti prijateljstva. Nasilje i alkohol nisu nam strani i iako to nije nesto za hvalit se, meni je drago imat nekog tko ce mi pokrit ledja i u protuzakonitim situacijama. I jednom ako se desi da me ti ljudi prevare ili okrenu ledja, u sto cvrsto vjerujem da nece, mene nikad vise necete vidjet na zapadu,ali biti cu na centralnoj i dalje bodriti svoj klub.

Dar Bozji ja nisam nikad rekao da sve znam. Rekao sam da sam u posjedu nekih informacija koje su mi zgadile sve te price o tome tko kako igra,koji igrac treba igrat, o svetosti nase uprave. Informacije s kojima ne smijem izaci u javnost jer nam one mogu posluzit u pregovorima sa upravom a kad postanu javne , onda su samo beskorisna sramota. Takodjer, napisao sam da ni vi ni ja nemate pojma o nogometu i iza te tvdnje stojim a kad mi se javi netko od vas sa trenerskom skolom promijenit cu misljenje. Ja mozda cak znam manje o nogometu od tebe, DarBozji, ali nazalost znam puno vise o zakulisnim igrama koje idu uz nogomet. I zato me ne jebu puno ni igraci ni uprave ni treneri, bodrim klub i instituciju.

Btw. Ja volim Rijeku a cura mi je jako draga! :cool:
Post #909 · Jun 17, 2006, 8:01 PM

Taj klub je meni dao drugu obitelj, grupu prijatelja kod kojih mogu otic doma i zivjeti kod njih koliko mi treba, koji ce mi pruzit materijalnu, psihicku i pravnu pomoc kad nesto podje krivo. Grupu ljudi koje mogu nazvat u 5 ujutro i trazit pomoc, za koje znam da me nikad nece ostaviti ni okrenuti ledja. One iste prijatelje s kojima, kad sam se nasao u njemackoj, odmah mi je bilo ko da sam doma, znao sam da ako ne budem imao za jest pit ili spavat da ce mi oni uletiti i da cemo se zajedno izvuc. Da ako me netko napadne da nikad necu ostat sam neovisno o napadacima. To mi je nesto sveto, po redu odmah iza moje obitelji. Netko je zadovoljan sa 1 pravim prijateljem, ja takvih imam tridesetak, kojima vlastiti ponos ne bi dozvolio da mi odbiju pomoc jer na taj nacin funkcioniramo. Na gostovanju, nema onog tko ima i onog tko nema. ili imamo svi ili nema nitko. Ako dodje do pizdarije, nije te strah jer ako i ostanes lezati, tvoji te nece ostaviti. dakako ima tu laznjaka i onih koji bi bili armada jer je to in a nisu se spremni zrtvovati ali takvi isplivaju u roku od par tekmi.

To je prava pozadina, grupa ljudi koje spaja ljubav prema svom klubu, i to mene pokrece, kad idem radit koreo znam da cu izgubiti od 21 do 06 ujutro da sve to nacrtamo i polijepimo, ali znam da cu tih 9 sati provesti sa tim istim ljudima na koje mogu uvijek racunat i da cemo u tom vremenu se bolje upoznati i jos vise ucvrstiti prijateljstva. Nasilje i alkohol nisu nam strani i iako to nije nesto za hvalit se, meni je drago imat nekog tko ce mi pokrit ledja i u protuzakonitim situacijama. I jednom ako se desi da me ti ljudi prevare ili okrenu ledja, u sto cvrsto vjerujem da nece, mene nikad vise necete vidjet na zapadu,ali biti cu na centralnoj i dalje bodriti svoj klub.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #910 · Jun 17, 2006, 8:45 PM
prejaki ste mi svi samo jedno zapamtite

Ajmo Hrvatska
Post #911 · Jun 17, 2006, 10:47 PM
OK sad si sve razjasnio, lepo je kad imas na koga da se oslonis i jako je bitno da tacno znas na koje ljude mozes da racunas u zajebanim situacijama, to stvarno vredi, i to je sigurno svetla strana na koju ja mozda nisam obratio paznju, ali opet ne bih mogao da zivim na taj nacin i da tolko vremena posvetim navijanju za neki klub. Hiljadu ljudi hiljadu cudi, hiljadu zena dve hiljade grudi!:thumbsup:

Kad igrate sa kamikazama?
Post #912 · Jun 17, 2006, 11:34 PM
bratic wrote:
prejaki ste mi svi samo jedno zapamtite

Ajmo Hrvatska

Tako je !!! Sutra u 15:00 (slovima: petnajst dvi točke nula nula)
Post #913 · Jun 18, 2006, 12:07 AM
DarBozji wrote:
. kod jedne stvari imas pravo, vatreni navijaci nemaju pojma o nogometu. vjerovatno da uzmes nogometnu loptu spotaknuo bi se preko nje na gori nacin od egona (sori egone, desava se ponekada) koji je toliki nogometni znalac da brani covjeka koji u 90 minuta posljednje hrvatske utakmice niti jednu loptu nije dodao u smjeru protivnickog golmana a posao mu je dati zadnji pas.

@ Daru Boziji (a.k.a. Dario Bognolo)
1. To sto ti meni govoris da sam smotan je isto ko kad Krpan govori Zekicu da je debil sto ne moze zabit gol. :thumbsup:

2. Ja se ne smatram velikim nogometnim znalcem, no smatram se ravnopravnim sa bilo kime od vas jer znam da vi svi vadite svoje zakljucke gledajuci utkamice sto i ja radim kolko god stigenem tako da ne bih znao po cemu bi jedan gledatelj trebo znati bolje od drugog. Necemo se slozit sigurno oko svega ali daleko od toga da ti mene mozes nesto naucit jer sam ja nogometno zatupljen za neke stvari.

3. Ja nisam tolko branio Niku kolko sam kritizirao Prsu, koji je odlican igrac, uvijek se trudi i sve, rijetko grijesi, ali ako je jednom dokazao kako moze dobro igrat onda cu ja bas od njega ocekivat da to uvijek nastoji opravdat prije nego sto cu ocekivat da ce Kranjcar najedanput pocet dodavat ko Ronaldinho. A u utakmici sa Brazilom Prso se nije ocitovao kolko on to stvarno moze jer je u vise navrata jako lose dodao loptu, a znam da je mogao i da je trebao bolje. I ja imam mozak i oci i mogu neke stvari sam zakljuciti i uopce me ne zanima sto drugi misle drugacije, u neke stvari moras biti siguran.

P.S. Nisam badava spojio tvoje ime sa Krpanom a moje sa Zekicem u onoj gore analogiji, ako ti to ista znaci. :cool:
Post #914 · Jun 18, 2006, 12:10 AM
Egon wrote:

@ Daru Boziji (a.k.a. Dario Bognolo)
1. To sto ti meni govoris da sam smotan je isto ko kad Krpan govori Zekicu da je debil sto ne moze zabit gol. :thumbsup:

P.S. Nisam badava spojio tvoje ime sa Krpanom a moje sa Zekicem u onoj gore analogiji, ako ti to ista znaci. :cool:

Reci mu Egone, :D ?to pastaru koji nema kondicije... da ste obojca ko oni ?:lol: ?:lol: , salim se naravno, al moram spomenut onu situaciju kada si davno prije za svoj klub i svoj gust polomio onog deckica kada ti je uzeo loptu i dobio crveni, e to je ljubav prema klubu ?:twisted: ? :hugegrin: ?Ajmo Hrvatska Danas ce bi mnogo harakirija ?:twisted: ?:twisted: ?:twisted:
@DarBozji
Stvarno si Boziji dar, zapravo ovcica, he he... Ma ljudina :clap: :clap: :clap: Drago mi je sta te mogu zvati frendom, ne bih te za neprijatelja na sudu...
Post #915 · Jun 18, 2006, 12:21 AM
Ajde daj samo pobijedite jebeni Japan.
Post #916 · Jun 18, 2006, 2:59 AM
Mislim da cu staroj rec da napravi masu kokica. Komercijala.
Post #917 · Jun 18, 2006, 8:18 AM
@ Dar Bozji
Pa di jadnog deckica :) :lol:

Danas igra HRVATSKA! Ocemo pobjedu, ocemo pobjedu!

AJMOOOOO!!! Olic na japanca, kamikaza, na kamikazu :lol:
Ajmo Ola, zabi glavu u pod i sprint!!
Post #918 · Jun 18, 2006, 9:52 AM
AJMOOOOOOOOOOOOOOOO DJUBRAAAAAAAAAAAAAAAAA
RVACKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Odo ja polako u akciju, jo? samo 3 sata, valja popit ne?to.
Post #919 · Jun 18, 2006, 10:16 AM
Grrrrr...... ja ne mogu do grada na utakmicu!!!! Do?li rođaci iz Sjeverne Irske sa svoja dva blizanca, skr?ili mi sobu, igraju playstation, deru se i nose hrvatske dresove.... a skoro da nemaju pojma hrvatski hahahhaha

AJMO NA?I
HRVATSKA
DO TOKIA
Post #920 · Jun 18, 2006, 10:20 AM
User posted image
Post #921 · Jun 18, 2006, 10:41 AM
@ Zola
Jesu to neke bukake fore? :roll: :roll: :roll:
Post #922 · Jun 18, 2006, 10:47 AM
What they are saying
Hidetoshi Nakata (JPN): We could have won the opener against Australia if we'd scored a second goal, and we had chances to do just that. But that game's history now. It's always essential to look ahead and focus on winning the next game. We have two more group games, and that means we can get six points.
Ivan Klasnic (CRO): The game against Japan will be make-or-break, a vital match. If we lose, we'll have to pack our bags and get ready to go home. We didn't score against Brazil, but we'll find the target against Japan. And not just once ? a big score's possible. We'll win this one for sure.

User posted image
Post #923 · Jun 18, 2006, 10:49 AM
ma kakve bukake fore (jel znas ti sta je uopce bukake :lol:)
Ljepo pise:
Kuroachia !! Kuroachia!!
Kuru no niiru shiro
Ivica Olic !!

:lol:
Post #924 · Jun 18, 2006, 10:51 AM
mora? ti biti poseban a neka neka to te čini drugačijim od drugih.....hehe
Post #925 · Jun 18, 2006, 10:55 AM
river, lijepo je kada ljudi imaju zajednicke interese ali mene ne zanima navijanje vec samo igrani nogomet. ne moras biti trener da bi komentirao nogomet ili izbor igraca isto kao sto ne moram biti navijac da bi komentirao koreografiju. ne vidim zasto se stalno vracas na nase nogometno znanje/ne znanje. zar samo bbb i torcida mogu komentirati vasu koreografiju ili je i meni dopusteno uciniti isto to? zar komentatori na tv-u ne smiju reci: gledajte kakva atmosfera na stadionu, samo zbog toga sto nisu ARMADA? zar ti nije drago kada hrvatski navijaci dobiju pohvale od stranih nenavijaca? zar ti nije drago kada igrac rijeke kaze da je armada stvorila prekrasnu koreografiju. je? ali znas da po tvojim stavovima igraci rijeke, komentatori, stranci i svi ostali nenavijaci ne bi smijeli pisnuti o vasim koreografijama jer nisu u djiru navijaca.

egone, ne dovodim u pitanje tvoje nesumnjivo istaknute nogometno-analiticke vjestine. kazem jednostavno da si u krivu. po mom misljenju, osnovni problem hrvatske je igrac manje u sredini terena. terensko nepostojanje nike je kolac u srcu hrvatske repke. mislim da se tu treba poraditi vadenjem nike. prsina igra nije problem hrvatske repke vec bozji dar. nije briljirao protiv brazila ali je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca uz babica i kovaca. sada, nije mi jasno kako netko moze kritizirati univerzalno najboljeg hrvatskog igraca, jednog od najistaknutijih pojedinaca na tekmi, nezamijenjivog igraca repke(nece valjda balaban igrati na njegovom mjestu) a ne potrositi niti jednu rijec na pravi problem hrvatske repke, niko kranjcar, za kojega addirittura kaze da se ionako ne moze od njega bolje ocekivati. pa onda sam mogao ja igrati umijesto njega, ionako se ne moze od mene nista ocekivati. nadam se da ce me demantirati protiv japana. obozavam takve demantije.

TAZ, mali u gomirju je zasluzio sto je dobio. ipak mi je loptu uzeo a htio sam zabiti gol. :twisted: bed je sto sam ostavio momcad na cijedilu (14-15:0) hehehehehehehe!!!! :clap: :clap: :clap:

JAPANCI OJTE SPAT, JEBEN VAM MISA DEBELOGA! CE TE PRIMIT NOGADU VA VRIT!!!!!
Post #926 · Jun 18, 2006, 10:59 AM
TENKS TAZ!!!! AKO RVATSKA DOBIJE JAPAN DOLAZIM KUCI NA AUSTRALIJU I IDEMO JU SVI ZAJEDNO GLEDATI, MOZE?
Post #927 · Jun 18, 2006, 11:01 AM
AKO RVATSKA DOBIJE JAPAN

Sorry prika ?to te ispravljam nije AKO nego KAD :thumbsup: :clap: :clap: :clap:
Post #928 · Jun 18, 2006, 11:02 AM
@ Bratic, Herri
vidim da ne kuzite, pa da vam prevedem

Kuroachia = Hrvatska
Kuru no niiru shiro = Idemo crveno bijeli
Ivica Olic = Ivica Olic

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post #929 · Jun 18, 2006, 11:02 AM
Ma veceras je nasa festa, ne zelim ni kalkulirat dali mozemo proci sa remijem.

Danas se igra nogomet!
Post #930 · Jun 18, 2006, 11:18 AM
@ Bratic, Herri
vidim da ne kuzite, pa da vam prevedem

Kuroachia = Hrvatska
Kuru no niiru shiro = Idemo crveno bijeli
Ivica Olic = Ivica Olic

Ma sku?io sam :thumbsup: Malo se zajebavam....
Znam ?ta je bukake :eh: :lol: Nećemo javno o japanskim nastranostima, ima tu i djece hehehe

Se sjeća tko Matsubare i Zendena kad su igrali u Rijeci? :lol: :lol: :lol: Njih je bukake uni?tio hahahahahhaa

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in