Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,669 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 30 of 57
Post #871 · Jun 16, 2006, 1:53 PM
Eto za?to sam prekinuo ić u kladionice!!!!

E moji SCG jeste se osramotili, niti himnu nemate. a bome nit igru..... moja prognoza do kraja utakmice 4:2 i crveni za nekoga iz SCG :thumbsup:
Post #872 · Jun 16, 2006, 1:59 PM
Aj sto nemamo himnu nego i drzava koja igra vise ne postoji! :D
Inace Srbija sad ima himnu "Boze pravde"! :thumbsup:
Ma tesko da ce dati dva gola, oni su se skroz raspali, lepo su krenuli ali sta vredi kad su ovi u odbrani kao muve bez glave!
Post #873 · Jun 16, 2006, 2:53 PM
Hahahahahhahahahaaaa :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

moja prognoza do kraja utakmice 4:2 i crveni za nekoga iz SCG

Pogodio sam dvije stvari:
1. 6 golova
2. Crveni za nekoga iz SCG

Ajme e, stavite zastave na pola koplja, ovo je sramota, ja nebi 2 dana izlazio iz kuće nakon ovog :lol: :lol: :lol:
Post #874 · Jun 16, 2006, 2:53 PM
Uf... ovo je bilo br?e od Titanica.....

Izvrsna igra Argentine... uz Brazil i Hrvatsku potencijalni konkurenti za 1. mjesto :cool:
Post #875 · Jun 16, 2006, 2:54 PM
Ajme e, stavite zastave na pola koplja, ovo je sramota, ja nebi 2 dana izlazio iz kuće nakon ovog

:lol: :lol: :lol: Herri lud si :lol: :lol:
Post #876 · Jun 16, 2006, 3:22 PM
Nadigrali su nas 100%,svaku priliku su pretvarali u gol, mislim da su favoriti za osvajanje SP, a osim nase sramote i sudija se propisno osramotio. Sudjenje je bilo lose koliko i nasa igra, nije bilo presudno, ali je covek strasno lose sudio utakmicu. Ono nije bilo za crveni karton jeste bio start sa dve noge ali je ipak bio spreda i lepo se vidi da je startovao na loptu.Sa druge ponisten go Krespu i jos mu da zuti karton, vidi se iz ponovljenog snimka da nije bilo ofsajda...i jos hiljadu stvari. :|
Post #877 · Jun 16, 2006, 3:31 PM
Imenjace, stvarno mi je zao za raspad sistema, vise sam ocekivao, nije cudno da su tvoji podojili shestar, nego je cudno sta nisu prekinuli utakmicu, sudac jeboteupickumaterinubre! kako rece Ciro
Sudac je najveci patak do sada
. bar odite sa golom doma, ne ko sugava francuska.
Post #878 · Jun 16, 2006, 3:31 PM
Petković: "Trebao sam razmi?ljati svojom glavom."

Jebiga frende...
Post #879 · Jun 16, 2006, 3:53 PM
Sta reci. Jebiga ma usrali se da su igrali malo bolje bilo bi to dobro ovako jebiga. A mi Srbi smo takvi umesto da se malo hgvali reprezentacija za neku dobru igru protiv Holandije oni su samo srali u javnosti kako smo igrali defanzivno kako nemoze tako da se da go lepo je Petko reko "Evo igrali smo ofanzivno sta sad?" jebiga Glupi smo

ponisten go Krespu i jos mu da zuti karton

A ovo mi je najaca stvar iz aviona se nije videlo da je ofsajd e taj sudija je pre ove utakmice sudio 4 utakmice A reprezentacijama i to samo prijateljskim. Pa vi vidite. Ali sudija naravno nije kriv st smo pukli
Post #880 · Jun 16, 2006, 3:58 PM
Ne kazem ali je malo utjecalo... Bas me zanima ko ce vam to objasnit, nasi nebi mogli nam doc na oci s ovakim rezultatom, neko bi poginuo; tojest Niko... :D
Post #881 · Jun 16, 2006, 4:04 PM
Sad treba gledati samo napred. Kao prvo najveci uspeh je to sto smo mi posle 8 godina dosli na SP i to posle velike reforme u reprezentaciji. Petkovic je od reprezenatcije koja je gubila od Azerbedzana dva puta sa po 2:0 napravio reprezentaciju koja nije izgubila utakmicu od 16.Juna.2003 godine. Znaci 3 godine nismo izgubili zvanicu utakmicu.
To je veliki uspeh i to smo se plasirali ne preko baraza vec kao prvi u grpi sa spanijom, belgijom i bosnom. To je kao prvo. Kao drugo mislim da us trebali samo malo vise hrabrosti da imaju samo malo vise nista drugo da igraju kou kvalifikacijama ali to je sad tako i to nemoze se promeni. Treba se okrenuti ka tekmi sa slonovima da pokusamo da ih pobedimo ako ne nema veze idemo dalje cekju nas kvalifikacije za EP. Netreba nikog kriviti ipak smo igrali sa dve reprezentacije koje su u prvih 5 na vsetu.
Post #882 · Jun 16, 2006, 4:09 PM
Thats the Spirit! :thumbsup:
Post #883 · Jun 16, 2006, 4:41 PM
Ja sam razocaran. nadao sam se ako Hrvatska bude sjebala svoj plasman, da ce barem Srbija nesto napravit. :-?
Sad jos fali da i mi sjebemo s Japanom i tuto finito za nas. Izjebat ce nas kamikaze, kazem vam. Niko ce opet zaboravit stat u blok, da ga slucajno lopta ne pogodi u njegovu glupu glavicu, i bit ce sranja.
Post #884 · Jun 16, 2006, 4:50 PM
Zola odi u khurac kratko i jasno.. svoj pesimizam dr?i za sebe... na vakve postove mi se riga.... i to doslovno...
Ako ti se ne navija za Hrvatsku preseli se u Japan, Srbiju ili Brazil pa u?ivaj....
Pun mi je vi?e kurac čitati ove usrane postove "izgubit ćemo" "nemamo ekipu"... i slično...

Ova je ekipa najbolja nakon generacije 98. I svojom igrom protiv Brazila su pokazali da mogu i da imaju veliku ?elju za igrom...

?to se tiče Nike Kranjčara...
Nisam neki veliki njegov fan ali ruku na srce malo mi ga je ?a..
Na njemu je najveći pritisak zbog toga ?to mu je otac izbornik...
A brzo ste zaboravili tko je bija najbolji igrač protiv Bugarske!!
Osim toga... Nije Niko Kranjčar bija zadu?en za čuvanje Kake i trča je u blok...
ali ne, čim Niko pogri?i odma ga obisiti, a koliko drugih gre?aka drugi igrači naprave to se ne spominje (slučaj Olić)

[/b]
Post #885 · Jun 16, 2006, 5:07 PM
Vidjet cemo, ako Hrvatska prodje dalje, naravno da cu navijati i dalje kao sto i uvijek navijam. Pesimisticno (jer se manje zivciram) :lol:
Ako izgubi necu cupati kose.

Kratko i jasno.

Ali ne volim kad necije osobne ambicije sjebu miljonima ljudi snove i nadanja.
Sto se tice mog pesimizma, sasvim je opravdan. Nema nam N. Kovaca i Olica. Da je Olic bio na tekmi umjesto Dade Prse potrcao bi i zabio gol. Dado je odlican igrac, svaka mu cast, ali je za neke prilike prespor.
Ja sam neutralan i optimistican po prirodi, ali kad je hrvatska repka u pitanju, to je druga stvar.
Post #886 · Jun 16, 2006, 6:04 PM
m4t3 wrote:
Zola odi u khurac kratko i jasno.. svoj pesimizam dr?i za sebe... na vakve postove mi se riga.... i to doslovno...
Ako ti se ne navija za Hrvatsku preseli se u Japan, Srbiju ili Brazil pa u?ivaj....
Pun mi je vi?e palac čitati ove usrane postove "izgubit ćemo" "nemamo ekipu"... i slično...

Ova je ekipa najbolja nakon generacije 98. I svojom igrom protiv Brazila su pokazali da mogu i da imaju veliku ?elju za igrom...

?to se tiče Nike Kranjčara...
Nisam neki veliki njegov fan ali ruku na srce malo mi ga je ?a..
Na njemu je najveći pritisak zbog toga ?to mu je otac izbornik...
A brzo ste zaboravili tko je bija najbolji igrač protiv Bugarske!!
Osim toga... Nije Niko Kranjčar bija zadu?en za čuvanje Kake i trča je u blok...
ali ne, čim Niko pogri?i odma ga obisiti, a koliko drugih gre?aka drugi igrači naprave to se ne spominje (slučaj Olić)

[/b]

Mate slazem se s tobom. Po meni je Kranjcar sa svim svojim manama bio bolji od Pr?e na toj utakmici. Pr?o me je na?ivciro sa krivimi i lo?im dodavanjima. Mogo je 10 puta bolje.
Post #887 · Jun 16, 2006, 7:04 PM
Igrajte za nju na?u voljenu nek jače kuca to srce vatreno .........................BIJELO CRVENA.....................
MOja Hrvatska

Volim te

Jebe mi se za druge reprezentacije boli me krasan kurac i sere mi se na pesimizam nisam li spomenuo vec da volim matu

Zola ne seri
Post #888 · Jun 16, 2006, 7:51 PM
Da, stvarno Pr?o ne valja, Klasnić je puno bolje odigrao..... ludnica brale!!!!!
Izbaci Pr?u iz ekipe i ostane ti ni?ta od ekipe, jedini taj čovjek zna primit loptu, a naravno da ne daje golove kad se svaki put mora vraćat po loptu na na?u polovicu.... napadači daju golove, oni ne asistiraju, vezni red asistira, a na? vezni red ne asistira.... daklen: napad valja, veza ne valja, Niko Kranjčar je glavni u vezi, Niko Kranjčar ne valja :cool:
Post #889 · Jun 16, 2006, 7:53 PM
Za one koji vjeruju da Hrvatska mo?e dalje!!!

90 megabajta čiste u?ivancije!!

1. Hrvatska Himna - Lijepa nasa domovino (2:15)
2. Baruni - Hrvatska je prvak svijeta (3:35)
3. Tomislav Ivcic - Veceras je nasa festa (2:57)
4. Cupo i Grupa Viva Plus - Mi Hrvati (3:05)
5. Domoljubne Pjesme - Oj Hrvatska mati (3:19)
6. Thompson - Lijepa li si (4:18)
7. Mladen Kvesic - Hocemo pobjedu (2:26)
8. Kawasaki 3P - Malo vas je (3:27)
9. Daleka Obala - Mojoj lijepoj (Live) (3:41)
10. Samurai - Ajmo Hrvatska (3:28)
11. Football Band - Hrvatska ide (3:17)
12. Psihomodo Pop - Hrvatska mora pobijediti (4:35)
13. Novi Fosili - Idemo Hrvatska (2:24)
14. Morski Vukovi - Ja te volim Hrvatska (3:17)
15. Prljavo Kazaliste - Moj dom je Hrvatska (4:33)
16. Nered feat. Zapresic Boys - Srce vatreno (3:27)
17. Boris i Dino - Malo nas je 'al nas ima (4:37)
18. Thompson - Jer Hrvati smo (4:05)
19. Tomislav Brajsa - Hrvatska mati (3:49)
20. Velika Gorica - Oda za tri boda (3:56)
21. Prljavo Kazaliste - Mojoj majci (Ruza Hrvatska) (5:10)
22. Zvijezde - Ajde, ajde, igraj, igraj (3:52)

LINK: Ne gledaj - SKIDAJ!!

User posted image
Neka vide da nas ima...
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #890 · Jun 16, 2006, 8:12 PM
ova je hrvatska najbolja nakon 98. sigurno izmedu dvije hrvatske bolja je ova. a sto se kamikaza tice mislim da cemo ih razbiti!!!! australiji cemo pokazati da na sp se igra nogomet a ne kriket; netko ih mora nauciti postovanju. kada dodes prvi put na sp nakon 30 godina treba da izgubis sve tekme. drske li mi australije.
svaka CAST argentini.
Post #891 · Jun 16, 2006, 8:33 PM
kratko i jasno....
:clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap:
Post #892 · Jun 16, 2006, 8:55 PM
SRCE VATRENO

Bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te.
Igrajte za nju, Na?u voljenu, nek? jače kuca to srce vatreno.

E, yo, ekipo, da pozdravimo igrače s tribina kada čuje? navijače.
Kad se pjesma ori, srce kuca jače, za gol, za Hrvatsku i igrače.
Iz daleka kao jeka tebi nose me povici, jer stadion je pun, a nas na stotine.
Ka?em volim te i sada bodre te, neke ljubavi su vječne, zato, molim te, ko
one godine do pobjede nas vodite.
Srce vatreno u grudima ko molitve sada kuca jače ko da vrijeme stat će.
Kad vodimo pa bodrimo te napadače, minute puno znače, a samo nebo dat
će ono ?to nam treba pa da poslije skupa s nama plače.
Dani traju kraće, uz na?e navijače i nebo gori, svi zajedno kad nas vide, znat će, da...

Bijelo-crvena polja Hrvatska na dresu sjete me da ja volim te.
Igrajte za nju, Na?u voljenu, nek jače kuca to srce vatreno.

Halo, ljudi, ajmo, ka?em nema predaje, igra se do kraja, kada krene, nema beda,
jer tisuću srca na tribini sad ko jedno je, malo vas je, malo vas je, ?ta? Svejedno je.
Da li znate da vas prate na?e misli tamo, i da svako dijete sanja da ga prvi damo.
Baklje gore kao ?elje s tribine, ajmo, ponovno po ono ?ta je na?e, ka?u, jo? od davno.
I samo pusti da te vodi navijača pjesma, kao vjetar neka nosi vas do prvog mjesta.
Tako brzo kao ?to nas spaja autocesta ili ljubav koju nose skupa brat i sestra.

Ne mogu vi?e čekati nedilju :cry: :cry:
Post #893 · Jun 16, 2006, 10:32 PM
Herri wrote:
Da, stvarno Pr?o ne valja, Klasnić je puno bolje odigrao..... ludnica brale!!!!!
Izbaci Pr?u iz ekipe i ostane ti ni?ta od ekipe, jedini taj čovjek zna primit loptu, a naravno da ne daje golove kad se svaki put mora vraćat po loptu na na?u polovicu.... napadači daju golove, oni ne asistiraju, vezni red asistira, a na? vezni red ne asistira.... daklen: napad valja, veza ne valja, Niko Kranjčar je glavni u vezi, Niko Kranjčar ne valja :cool:

Herri ti imas svoje misljenje, ja imam svoje. Je tebi ne pokusavam solit pamet pa nemoj ni ti meni. Svi seru Kranjcaru kako je debil sto umjesto da se postavio Kaki na shut da se maknuo da izbjegne da ga lopta pogodi. Iako on nije obrambeni igrac, posto je bio u blizini morao je reagirat kao obranbeni. Ok, slazem se. Ali onda i Prso, iako je napadac, vec kad se nadje na krilu, a nasao se bio bas na toj tekmi o ho ho puta, ocekuje se da ce barem nekako dodat korisnu loptu i uposlit Babica, Klasnica, Kranjacara ili tko se vec tada bio nasao blizu sesneasterca. Cak stovise, takva pozicija Prsi nije ni tako strana jer ako si primjetio u Rangersima je bas igrom na krilu asistirao na takav nacin vise puta, samo sto je tamo to znao napravit a sad kad je trebalo mu nije islo. Ovo je dakle moje misljenje, uopce ne mislim da to svatko misli i da bi svatko to trebao tako protumacit i necu se ljutit i nabacivat ironicne komentare i ismijavat onog tko misli drugacije. :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Post #894 · Jun 16, 2006, 10:45 PM
Iskreno, jebe mi se ko je kako odigrao, i tome mora brinut onaj pijanac cico a ne ja. Navijaci postoje da navijaju a ne analiziraju igru, pa ko od vas ima pojma o nogometu, zajedno samnom, najvece znanje doslo vam je od nekog trenera na ininom igralistu, koji ni sam ne zna nista. Na stranu oni koji studiraju kineziologiju.
I na tribini; ma ko vas pita kako hrvatska igra, ti si tamo da navijas, da pjevas da podrzavas, dodjite na kantridu i probajte vikat igrajte pederi, dok rijeka gubi. Zadnji je to probao u Kranjcevicevoj pa ga je jedva interventna izvukla sa tribine zivog.

Btw. Sere mi je na ove pjesme sa reklama za ozujsko, i na setalice sa ozuskom koju donese sponzor na tekmu i najradje bi to zapalio ali nikako da dodje do mene na tribini, a pjesma sta je, je, jebeno zvuci i odlicna je ali nikad necete cut kako je ja pjevam, iz principa. NO AL CALCIO MODERNO! (koga zanima vise neka istrazi malo sto ovo znaci i to ne samo doslovno da nam se ne bi desilo ko Salzburg da im se klub preko noci zove Red Bull )
Post #895 · Jun 17, 2006, 12:34 AM
@River
Analiziranje igre od strane neukog puka je već duboko ukorijenjen običaj i jebe mi se ?to ne znam ni?ta o nogometu, ali rađe na kavi s nekim raspredam o taktici i igračima nego o jebenim ?etalicama. Ako bi se ja da bih bio navijač trebao odreći samog nogometa i preslagivanja momčadi u polupijanom stanju jebe? onda to, pa nisu me ?etalice privukle nogometu, nego je eventualno bilo obratno. Ne ka?em da navijanje ne zaslu?uje pozornost i ne ka?em da se nisam sav naje?io slu?ajući onu snimku himne iz Berlina i čitajući komentare u stranom tisku o na?im navijačima, ali da bi svega toga bilo treba biti prije svega lopte i nogometa. I ako navijače boli briga kako igrači igraju, za?to ih dira onda ?ta uprava radi, i ?ta te briga dal su četnici ili ?iptari u ekipi, ma navijaj, podr?avaj, pjevaj, nitko nije peder...

@Egon
Ne diraj mi Pr?u. Pr?o je car.
Post #896 · Jun 17, 2006, 12:37 AM
River87 wrote:
tome mora brinut onaj pijanac cico a ne ja. Navijaci postoje da navijaju I na tribini; ma ko vas pita kako hrvatska igra, ti si tamo da navijas, da pjevas da podrzavas, dodjite na kantridu i probajte vikat igrajte pederi, dok rijeka gubi. Zadnji je to probao u Kranjcevicevoj pa ga je jedva interventna izvukla sa tribine zivog.
slazem se, ali... mozemo bolje, i hocemo bolje... Ja vjerujem u Hrvatsku sada vise nego ikada, i cak ako odu prije doma, ja sam zadovoljan. Samuraji ce izgorit u paklu vatrenih! Zabit cemo gol jos u prvih deset minuta. Bar bi ja tako!
Post #897 · Jun 17, 2006, 9:02 AM
Ja cu rec mami da napravi neke kekse za japan, al neznam dal ce znat napravit nesto slano, ipak to najvise pase uz pivu.
Post #898 · Jun 17, 2006, 9:32 AM
@ Egon
Ti si rekao svoje, ja sam rekao svoje ?:thumbsup:
Kranjčara (sina) ću cijenit tek kada jednom budem mogao reć da je u dvije godine odigrao vi?e od jedne dobre utakmice, a ne da mi stalno netko vraća onu utakmicu protiv Bugarske. Stari je Nikotu dao veliku odgovornost i neka ju konačno opravda. Na njegovoj poziciji mogao je igrat i Vugrinec, Ivan Leko, Rapaić, ali nisu dobili ?ansu.... jer je mali igrao vrhunsko protiv bugarske

Pr?o uvijek izgori za Hrvatsku, čovjek ima staklena konjena, a trči ko lud i trudi se. Pa i sam je rekao da mu je ?ao ?to mu je falio taj zadnji pas, i to je u redu, barem ima dozu samokritičnosti.... Niko nije Nikada ?alio jer nema zadnji pas, jer nije ni napravio niti jedan zadnji pas ?:lol: ?:lol: ?:lol: ?

@ Nikola
Uvijek ti ostaju Vic slani ?tapići ?:thumbsup:

@ River
Kad je moj dida i?ao na utakmice i?lo se u odijelima na tribine i i?lo se pje?ke s Turnića, bilo je po 20 000 ljudi na svakoj utakmici Rijeke. Kada je moj stari igrao za Rijeku bilo je po 1000 ljudi samo na treningu, ito se i?lo pje?ke..... danas ima 3-4 milje na utakmici, od toga barem 500 mulica, ide se busomi autima. ?Al ireklama nikada nije bilo vi?e, sportskim emisija nikada nije bilo vi?e.... pa eto, GOLEO ima vi?e manekenki u ekipu nego pivskih drobonja koje zanima nogomet. ?Televizija je ubila nogomet

@ Japan
Kamikazirajte ovo :middle:
Post #899 · Jun 17, 2006, 9:44 AM
Ma lako za stapice, mogo bi onda i cips kupit al mi se neda trosit pare.
Post #900 · Jun 17, 2006, 11:09 AM
Nitko ne ocekuje da dijelite misljenje samnom a i sami bi te razvili antipatiju prema cijelom tom cirkusa sa izborom i igrom igraca da znate koliko ja znam, tj. tko igra zato jer mora igrat, ili jer se mora prodat, ili jer je prevelika investicija, ili su bas danas dosli skauti pa mora igrat i takve stvari. Tu rijetko igra tko igra bolje, nogomet je opaki biznis i to je povezano sa No al calcio moderno, isto ko sto je herri rekao televizija je unistila nogomet, nogometni klubovi ne zele vise navijace koji su skloni ekcesima, pokusavaju ih eliminirat i umjesto njih dovest obitelji sa djecom na stadione. Zasad im je poslo za rukom samo eliminirat dobar dio nas a obitelji sigurno nece doci gledati to rasulo i namjestaljku od hrv prvolisgaskog nogometa. Takodjer, policijskom represijom pokusavaju se ukinut gostovanja, odite busom za split pa cete vidje sta pakao od 14 sata puta bez cuge, bez vode i hrane, ko stoka, pisanje 2 puta i gotovo i to tamo di oni odrede, ne kad se tebi pisa. Nakon toga svatko normalan ce odjebat to, dakle za otic na gostovanje (malo ozbiljnije, ne vz) moras stvarno voljet to ili si mazohist.

A protiv uprave, imam toliko toga, ali nitko im ne moze osporiti rezultat. Zasad. Ali ako zaredaju losi rezultati, ova uprava je jebala jeza u ledja, jer nece dobiti nicju potporu, ovi koji su sada sa njom su navijaci koji ne oprastaju lose rezultate i nece imati komplekse izvizdat ih, ko sto nisu imali komplekse vrijedat krpana, koji kakav god da je bio , bio je igrac rijeke kojem je trebala potpora a ne zvizdanje i vrijedanje debila sa centralne. Mozda on nije znao igrat nogoment ali trudio se, jebiga, los izbor Scorije/Romica/Jezica ali nikako razlog da ga se omalovazava.
Dakle samo jedno me tjesi. Vasa misljenja su podlozna promijeni, (kao sto je tada scorija bio bog, sad je sve fulao skocic je legenda - iako ga ceka sudbina ko scoriju, bas me zanima tko ce onda biti legenda) moja nisu jer poznajem stvar izunutra a govno prije ili kasnije ispliva...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in