Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,626 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 15 of 141
Post #421 · May 25, 2004, 6:11 AM
Cao svima evo me upravo sam dosao kuci pa reko da se javim posle 14 sati puta crko sam od umora i idem spavati poslao sam vam razglednicu javite kad stigne cujemo se kad ustanem...

Miskec
Post #422 · May 25, 2004, 9:00 AM
Pozdrav,
vec nekoliko dana mi je komp totalna truba i ne radi mi nista osim internet explorera, a nikako da uhvatim vremena za format. :(
Moram se malo reorganizirat :roll:
Nadam se da ce vam se frendica brzo oporaviti. :)
Postamo se kasnije ;)
Post #423 · May 25, 2004, 10:42 AM
...upravo sam pisao salabahter iz Hrvatskog i ne mogu isprintati jer po obicaju nemam tinte, pa ga moram objaviti tu na forumu kako bi ga moj frend iz razreda mogao skinuti i isprintati...
DOWNLOAD : Salabahter za Hrvatski
Post #424 · May 25, 2004, 11:38 AM
Eh, da i ja nesto napisem :)

Upravo sam polozio prometna pravila i prvu pomoc, a i odradio prvi sat voznje :)
Instruktor mi je totalni ludjak! :)
'Skreni lijevo'
'Mislite pred ovaj birc?'
'Da, popit cemo jednu' :)

Boli njega, ja furam Golfa IV TDI kak ocu, ono, ruka na prozoru, mjuza do daske, stiscem kolko ide... :) ma lik rastura... stari roker 8)
Post #425 · May 25, 2004, 9:18 PM
Eh...meni nije bilo bas tako....mene je tip dobro nagnjavio...ali isplatilo se...prosao sam voznju iz prve i sada vozim solidno !!!

Samo da i ispitivac bude neki rocker !!! onda ces proci :)
Post #427 · May 27, 2004, 8:00 PM
A ti si se skrivao od aparata ?
Post #428 · May 27, 2004, 8:47 PM
Kako bre skrivao nije valjda da nisi izvalio da sam ja na drgoj i trecoj slici i u prvoj sedim za kompom. Na drugoj slici sam skroz desno hehe nije valjda da me nisi prepoznao. :D
Post #429 · May 27, 2004, 9:13 PM
Jebote....nisam skuzio !
Uvjek sam imao drukciju sliku o tebi...jer sam vidio samo onu sliku koja stoji u impresum-u GS-a !
Da sam te sreo na ulici ne bi te ni prepoznao :)
Post #430 · May 28, 2004, 9:32 PM
Evo, upravo sam stigao iz kina...gledao sam "The day after tomorrow" i nije onakav kakvog sam ocekivao...dapace, nije los...ali nisu bas previse pokazivali katastrofe !!!

Idem sada gledati Gotiku i spavati, umoran sam od ovog tjedna...skola je stisla, i izgleda da cu trebat pocet uciti !
Post #431 · May 29, 2004, 11:33 AM
Razbio sam naocale jucer, i sada su na servisu...najranije do ponedjeljka, a mozda i duze....!
Ako nosite naocale znate kako je to biti neko vrijeme bez njih...i mogu vam reci da vec ludim !
Vise ne mogu gledati u monitor i televiziju jer me glava boli !
Nadam se da cemo se svi jednog dana obogatiti i da cu ici na nekakvu operaciju ociju koja ce mi skroz srediti vid jer ovako vise ne mogu izdrzati...!
Kako stvari stoje kod mene u skoli, nema sanse da padnem razred, a naj vjerojatnije necu imati niti jedan komad....a ako bude srece mozda i prodjem sa 4 sto je iznad svih mojih ocekivanja !

Sada imam konstantan BLUR dok gledam, i tesko mi je citati i pregledavati ovo sto pisem, pa ako ima kakvih gresaka...dont blaim me !
Idem malo igrati nogomet, jer to je jedina stvar koju mogu bez naocala, a da ne poludim !!!

Pozdrav GS Team-u !!!
Post #432 · May 31, 2004, 7:51 PM
Jos nisam dobio naocale....smrc...!

Inace, jos 2 sata je DSL besplatan, a onda pocinju problemi !
Izgleda da je forum umro...! 3 usera u 24 sata...slabo !
Jos cekam da me uhvati gust programiranja, ali izgleda da me opet napustio...ne brinite se, uvjek se vrati :)
Post #433 · Jun 9, 2004, 10:27 PM
Ljudi...Ediju je riknuo komp i kupuje novi...
Ja sam sebi spojio DSL, ali limit za ovaj mjesec je vec predjen tako da opet ne mogu biti cesto online.
Molim vas objavite amerima... :)

Edi je radio nesto malo na Gink-u i NSL-u !
Post #434 · Jun 10, 2004, 9:54 AM
Dino, molim te poruci Ediju da nas je Vip odjebo po kratkom postupku. E, vec sam poslao molbu HT-u... ak ne prodje ovdje, ide molba HG-Spotu...
Post #435 · Jun 11, 2004, 12:36 PM
Kako nas je odjebao...ako nisu odgovarali, mozda je trebalo zvati na onaj broj...jer mozda ne gledaju mail ??
Post #436 · Jun 12, 2004, 10:44 AM
Dino, poslali su mi odgovor, i to ful sluzbeni... Poslao sam ti ga na mail (ovaj koji ti je naveden na forumu).
Post #437 · Jun 20, 2004, 10:52 PM
Pozdrav svima!
Skola je napokon zavrsila i prosa sam s 4 a najvaznije je da nista nisam okinija. Usput sam danas formatira disk, tako da cu sutra ili prekosutra biti potpuno spreman nastaviti radove punom parom. 8)
Post #438 · Jun 21, 2004, 9:58 AM
Bravo Igore.
I ja se mogu pohvaliti da sam prosao sa 4 i da nemam popravnih.
Evo upravo sam na praksi i skuzio sam da i tu mogu na net.
Inace na praksi sam u servisu...tu decki popravljaju aute i zajebavaju se. Mene, za razliku od drugih servisnih radiona, ovdje ne iskoristavaju.
Moglo bi se reci da sam cist, mozda sam malo zamastio svoje osjetljive kompjuterske prstice, ali uglavnom sam cist.

Mogli bi Igore nastaviti uskoro rad na nasem "Secret project"-u

Danas je vazna tekma, i nadam se da ce Hrvatska srediti Engleze.
Inace od danas pocinje jos jedan od mojih uzaludnih pokusaja prestanka pusenja cigara.
Post #439 · Jun 21, 2004, 12:45 PM
Cestitam na uspjehu! :clap:
Svakako cemo nastaviti rad i to nadam se vrlo brzo.
Ako hrvatska reprezentacija zgazi englesku skidam im kapu, ma cak i ako ne dobiju bar da igraju kako treba. :crown:
Sretno s prestankom pusenja (ja sam skoro pocea pusit - a sve iz sprda). :joint:
A ne bi bilo lose da i na tijelu poradim. :strong:
Post #440 · Jun 21, 2004, 1:23 PM
Ja se bas hvalio da sam ostao cist, a na kraju sam morao sam mjenjati filter ulja, i dobro je proslo, ali sam se dobro zamazao.
Ajde barem sam nesto naucio.

Sto se tice vjezbanja, mogao bi i ja malo bildati jer izgledam kao skeletor, ali prvo treba poceti jesti, a onda je lako tu masnocu usmjeriti u misice jer stalno nesto sljakarim i igram nogomet...ali najveci problem mi je klopa, jednostavno skoro nikada nisam gladan i pre malo spavam.

Nastavak programiranja moze uskoro poceti, cim edi dobije komp.
Cut cemo se jos !!!
Post #441 · Jun 24, 2004, 12:25 PM
Evo mene jos uvjek na praksi...imam jos 2 sata za odguliti.
Upravo sam slao 19 ponuda za ovaj servis, valjda se ljudi nisu znali koristiti e-mailom.

Odo ja....ciao !!!
Post #442 · Jun 28, 2004, 7:54 AM
Cao svima evo mene konacno posle mesec dana,
vidim da je Dino kao i uvek jedini koji je nesto pisao na ovom forumu. Blago vama vi svi zavrsili skole samo ja jos ucim ali nece to jos dugo jos do subote i gotovo, onda prelazimo na letnje zezanje i programiranje.

Ovih dana sam u velikoj frci sa vremenom radim neki sajt za neku livnicu nesto malo za pare i ubijam se od ucenja. Ali to ce biti okoncano do subote i onda se slim u letnju kucu i tamo krecem sa programiranjem.

Dino jel vam je stigla razglednica iz Crne Gore? Vidim da ni edija nije bilo isto dugo kolko mene nadam se da cemo se uskoro videti ba chatu ako ne vec veceras u 24H ako neko moze da dodje da se malo cujemo nismo dugo pricali.

Imali smo manju pauzu i sad mislim da je vreme da krenemo sa radom na projektima koje smo zapoceli a to zavrsimo do kraja.

Pozdrav Miskec
Post #443 · Jun 28, 2004, 2:17 PM
Miskec wrote:
Imali smo manju pauzu i sad mislim da je vreme da krenemo sa radom na projektima koje smo zapoceli a to zavrsimo do kraja.

Upravo tako. Nastavio sam rad na skiffy-u i uglavnom se zezam oko raznih izbornika, load-ova i save-ova. U svakom slucaju rezultate cete vidjeti uskoro.

BTW Jeste li nasli neki povoljni laptop?
Post #444 · Jun 28, 2004, 5:49 PM
Tek sam sada isao isprobati novu verziju Irena2d enginea i imam problem.
Zasto mi kad zelim pokrenit Irena2d engine example javi gresku u liniji 78?

Run-Time error '429':
ActiveX component can't create object
Post #445 · Jun 28, 2004, 9:24 PM
Neznam, nisam dugo radio nista i sada ti stvarno ne mogu pomoci...pitati cu Edija.
Sto se tice kompa za Edija...neznam, starci usporavaju taj shoping...neznam sta ce biti ni kada ce biti...a ni koji komp ce biti...
Post #446 · Jun 29, 2004, 9:39 AM
Ja cu vam postati vec pomalo dosadan sa ovim svojim off-topic pricama.
Ali sama sam morao raditi na praksi tablicu....umorio sam se....kada bi me barem uzeli za stalno i da im moram raditi nesto na kompovima, pa to bi bila prva liga...ali ne zelim se previse nadati, biti ce dobro ako me plate za ovih 10 dana sto imam prakse...jos 5 !!!
Post #447 · Jun 29, 2004, 2:11 PM
Bok ljudi, evo dosao sam se barem javiti, nebiste vjerovali kako mi je bed sto nemogu raditi na NSL-u i Ginku dok ne dobijem komp, ne zelim razocarati Davida i ostale iz tima.. uglavnom, uskoro planiram uzeti notebook jer desktop racunalo vise nema smisla, stalno se nesto kvare a i jednako kostaju koliko i notebook!

Ima jaaaako puno novosti ali nista ne otkrivam jos neko vrijeme, samo da znate, kontaktirao sam jednog izdavaca da pocnemo suradnju tako da mozda uskoro pocnemo raditi igre i za njih!!! $$$, napravio sam cjeli market research i biti ce $$$!!!

Igor {J.B.} wrote:
Tek sam sada isao isprobati novu verziju Irena2d enginea i imam problem.
Zasto mi kad zelim pokrenit Irena2d engine example javi gresku u liniji 78?

Run-Time error '429':
ActiveX component can't create object
To ti je zato sto Irena .DLL file nije registriran, kad dobijem komp (s mozda i na bratovom) cu napraviti setup koji instalira engine tako da ga automatski registrira..
>>> 3min after >>>
Evo napravio sam setup koji registrira irena2d dll. Da bi ti igra radjena sa tim engineom radila moras imati setup koji registrira dll onome tko instalira igru. Jednostavno! tako ti funkcioniraju svi dll-ovi.
E da, i u projektu od igre moras dodati DLL pod References..znas to, ali koristi onaj DLL koji je u system folderu..taj koji ces upravo instalirati!
DOWNLOAD: http://gs.gamer.hr/files/edifreak/irena2d/irena2d.exe [277Kb]

P.S. ovo je setup koji samo snimi irena dll file u system folder i registrira ga.

Pozdrav until next time!
Post #448 · Jul 5, 2004, 6:52 AM
Cao svima, ja da se javim da postam nesto jel je forum totalno zamro ovih dana. Ja sam se ovih dana full spremio za novu sezonu rada tako da samo cekam edija i ostale pa da pocnemo rasturati.

Pozdrav svima
Post #449 · Jul 5, 2004, 8:02 AM
Evo mene na zadnjem danu praktične nastave. Dobio sam ponudu da ostanem raditi još mjesec dana, ali kvaka je u tome što mi misle dati 700-900 kn, a to je stvarno pre malo jer ja trošim 20 kn na marendu što znači 600 kn na mjesec je marenda, a 200-300 kn je zarada...pa nitko ne bi radio takav posao za te pare...tako da ću dati otkaz ukoliko mi plaća ne bude preko 2000 kn. Vraćam se u programiranje, tu je plaća 0 kn ali je gušt 100%.
Moram ća.....ajde ljudi pozdrav i čujemo se !!!!
Post #450 · Jul 8, 2004, 2:27 PM
Upravo idem kupiti grafičku karticu "NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB DDR" bolje to nego ova prokleta RIVA TNT 2...ajde vidimo se !!!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in