Nisu bolesni bas su simpa ( barem moji necaci Vedran (11) i Martina (7) tako kazu ) Vjerujem da smo ih ja i Edi sve pogledali Ipak hvala..
Post #394 · May 6, 2004, 12:40 PM
Decki, u petak poslijepodne sam u RI. Mozda se mozemo nac na kavi?
Post #395 · May 6, 2004, 2:37 PM
Super...ajde molim te donesi onaj CD !!! Samo reci kada i gdje...!
Post #396 · May 6, 2004, 3:24 PM
Nod wrote:
Nisu bolesni bas su simpa ( barem moji necaci Vedran (11) i Martina (7) tako kazu )
LOL, a ja bas pokusavam nabaviti CD sa nekih 60-ak epizoda...
Post #397 · May 6, 2004, 3:56 PM
Dino wrote:
Super...ajde molim te donesi onaj CD !!! Samo reci kada i gdje...!
Nazovem te kad dodjem u RI. CD cu donjet.
Post #398 · May 6, 2004, 9:23 PM
Ok vidimo se sutra Nitro !
Neznam koji mi je vrag...nista mi se neda...nemam volje za neke najmanje sitnice...jedino mi se igra, gleda tv ili spava i odmara... Je li to ovo sugavo vrijeme ? Neznam, ali mora brzo prestati jer cu se naljutiti sam na sebe !
Post #399 · May 6, 2004, 10:07 PM
CAO DUGARI EVO KONACNO MENE POSLE DOSTA DANA SJEBANOG NETA EVO MENE KONACNO SAD IMAM NET I BAS DOSTA ZAOSTAJEM NA FORUMU. MEDJUTIM DOK NISAM BIO TU JA SAM RADIO NA EDITORU ZA NSL I ON JE ZA KOJI DAN SKORO GOTOV URADIO SAM GA NA FORU 3D MAXA SA 3 VIEWPORTA SAMO STO SE OBJEKTI NECRTAJU VEC UBACUIJU VIDET CE TE USKORO IDEM SAD SPAVATI PA CU SUTRA PROCITATI FORUM I SVE ODGOVORITI STO IMA
POZDRAV SVIMA
Post #400 · May 6, 2004, 10:14 PM
Bok Miskec....ziv si...!
Nitro, ako mozes snimi na CD jos i one slike koje ste slikali sa digitalcem ! Vidimo se danas popodne !
Post #401 · May 7, 2004, 12:07 PM
Dino, malo te moram razocarat... sjebali su mi se planovi (excuse my french). Doc cu u utorak ili cetvrtak. Svakako ces dobit cd-e.
Post #402 · May 7, 2004, 7:46 PM
Nije problem...kada sam cekao do sada, onda cu moci jos malo pricekati A u krajnjem slucaju, ako poludim, doci cu ja u Cabar !
Post #403 · May 7, 2004, 11:59 PM
Cao drustvo evo kod mene je do malopre bila zesca ludnica juce mi je bila slava a danas mi je doslo drustvo pa je bila zajebancija super. Idem sad programirati i sutra preko dana cu da dovrsim neke zapocete stvari vezane za map editor pa da uploadiram bea verziju da mozete videti.
Hi HI evo j se vratio na forum a sad nema edija. Trebalo bi se snjim dogovoriti oko formata fajla za nivoe u editoru.
Hi HI evo j se vratio na forum a sad nema edija. Trebalo bi se snjim dogovoriti oko formata fajla za nivoe u editoru.
Evo danas cemo to preko ICQ-a rjesiti. Nesto vise o tome cu sad napisati na NSL odjelu foruma.
Inace, komp me totalno izivcirao, jos sad ovaj XP, NSL mi jedva ide 15FPS kad nista nije pokrenuto, ja neznam kako da radim, da mi je bar neki sponzor koji bi mi omogucio dobru opremu za rad, pa makar sve morao vratiti nazat zavrsetkom projekta.
Post #405 · May 9, 2004, 11:11 PM
Pozdrav ljudi...zadnja dva dana lezim...imao sam temperaturu 38.7, sve me boljelo, pa sam odmarao...tako da se ne ide u skolu dan/2...onda mozda nesto izprogramiram....mozda !!!
Edi maknuti cemo sada i ja i ti ovaj prokleti XP jer ni ja ne mogu vise izdrzati...mozda za koju godinu kada oboje budemo imali dobre kompove i kada izadju novi windowsi, jer se stalno rade neki virusi za operativne sustave koji su trenutno IN !!! Zelim reci da cemo snimiti XP kada budu OUT !!! Idem pogledati naki film ili seriju, pa idem spavati !
Post #406 · May 10, 2004, 11:30 PM
Goran Duskic - firedule nam se vraca za 15-tak dana iz vojske... Treba preci sa puske na tipkovnicu...
Sta ima inace kod ostalih clanova tima ?
Post #407 · May 11, 2004, 5:07 PM
LJudi pomagajte treba mi neki program koji ispavlja greske u zip fajlu one crc greske sto se javalju ali treba mi neka free verzija koja moze to da uradi za fajlove od 200mb-a pomagajte hitno
Post #408 · May 11, 2004, 5:19 PM
Ima to veze sa onim sto si skidao 12 sati... Ja neznam, ne bavim se takvim stvarima, kada vidim ostecen file jednostavno ga izbrisem...ali sretno !
Post #409 · May 11, 2004, 5:33 PM
Igor ubacen u listu team membera na glavnoj stranici! Svima sam promjenio mail adresu, i nije vise kao link zbog spam botova.
Pozdrav.
Post #410 · May 11, 2004, 8:05 PM
Sweet... Miskec probaj WinRAR tamo ima fix ili nesto slicno... Dino, nadjemo se sutra na chatu? (23:00)
Post #411 · May 13, 2004, 1:51 PM
Sluzbeno proglasavam da sam skuren 100% !!! Danas sam markirao cijeli dan, i u jebenom bircu sam se isao spajat na net preko JUKEBOXA samo da bi provjerio ako ima kaj novoga na forumu!!! Pomozite, stvarno se brinem da nisam spreman za na Rab...
Edit: argh!!! upravo gledam koje smajlice nabacit i primjetio sam da imate giljotinu... opet mi se okrenuo zeludac... pred sat vremena sam pogledao clip gdje iracani rezu glavu onom ameru... morao sam pod tus da se smirim i evo ti opet asocijacija...
Post #412 · May 13, 2004, 4:45 PM
Nitro wrote:
Danas sam markirao cijeli dan, i u jebenom bircu sam se isao spajat na net preko JUKEBOXA samo da bi provjerio ako ima kaj novoga na forumu!!!
Hehe, to prvi put cujem
Nitro wrote:
Pomozite, stvarno se brinem da nisam spreman za na Rab...
Rab? otok Rab? pa kad planiras ici? pa mozemo se naci tamo ovo ljeto!
Nitro wrote:
Edit: argh!!! upravo gledam koje smajlice nabacit i primjetio sam da imate giljotinu... opet mi se okrenuo zeludac... pred sat vremena sam pogledao clip gdje iracani rezu glavu onom ameru... morao sam pod tus da se smirim i evo ti opet asocijacija...
Ajme, zar je to bilo na telki, pa nisu normalni, kad sam bio klinac na televiziji je erotika bila tek poslje 22h a danas krv i meso u 15h..nisu normalni.. :behead:
Post #413 · May 13, 2004, 5:55 PM
Edi...kada je spomenuo Rab, ja mislim da je mislio na ljecenje...jer tamo se oni ludjaci idu ljeciti...! Ajde Nitro, smanji cugu !
Post #414 · May 15, 2004, 1:24 AM
Malo sam zamisljen...
Ej ako matrix postoji....ja neznam koje se oda vrag trudim u zivotu...! Ako svi mi zivimo u matrixu, nadam se da cu to uskoro otkriti ili necu nikada....jer kada bi to otkrio kao starac, odmah bi se ubio znajuci da sam cijeli zivot zivio u iluziji !!!
!!! MATRIX HAS ME !!!
Post #415 · May 15, 2004, 6:15 AM
daj probudi se
Post #416 · May 18, 2004, 8:36 PM
Evo i mene, forum je malo umro ali za mjesec dana ce ozivjeti ! Nitro, zar nisi ti trebao danas doci u Rijeku ? Ja sam trebao biti maturant...sada me lovi nostalgija !!!
Ajde ljudi, pisite nesto, kako skola? Imate li kakvih problema? ...! Da barem nesto pisemo kada necemo programirati
Post #417 · May 18, 2004, 9:15 PM
Cao svima, evo i ja nesto da napisem sutra idem na more u crnu goru kao predstavnik scc-a vracam se 25 i do tada me nema na forumu. Naravno ocekujte razglednice sa mora od mene.
Sutra cu jos pisati za sad je dosta.
Pozdrav Miskec
Post #418 · May 18, 2004, 9:51 PM
Kod mene nema nesto novosti sto se tice projekata, ali dogodilo se dosta toga ovih dana... i dobroga i losega. Najvaznije da je dobroga vise nego losega Eto, bar me vise ne boli glavurda, a uskoro ce porast aktivnost pretpostavljam s krajem skole ako ne i ranije.
Miskec, sretan put! 8)
Post #419 · May 19, 2004, 11:26 PM
Evo...meni je danas bio prilicno zanimljiv dan...dosao sam u skolu...maturanti slavili, sav sam bio pun brasna... Nisam isao na nastavu vec sam slavio sa svojom generacijom tj. mojim bivsim razredom...(jebate, mogao sam biti maturant)... Na kraju sam se dobro napio, da sam se skinuo u boxerice i uletio u ledeno more...! Ako nista drugo, barem sam skinuo brasno sa sebe...!
Miskec Sretan put....ocekujem razglednicu Igore, oni papci ne odgovaraju na email !!! Djubrad !
Post #420 · May 24, 2004, 9:25 AM
Da Edi, znam da ti je grozno bilo, i da ja kasnim sa postom.. Ali da ljudi znaju da i meni je stalo, ipak mi je frendica.. Sad vjerujem da je ona vec dobro i da mozemo nastaviti polako sa poslom.. Kad smo ono bili prvi put u posjeti izgledala je vec dobro, ona je jaka cura . Jedan grom i ono par metara je nemoze nauditi Sori zbog malo crnog humora ali to je moj nacin zabrinutosti. Bolje se smijati nego tugovati.. zar ne?
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅