Post #451
· Jul 9, 2004, 2:44 PM
Joj pa sto nisi video da kupis ati bilo koju za koju imas para odlicne su kartice bas extra.
Vidio sam, imam neke ideje kako si ga mogao jednostavno napraviti, mislio sam da imas jedan picturebox u kojemu ce biti slika mape odozgo (ali slika, ne 3d pogled) i kad je npr. stablo selektirano ti klikces po toj slici i crtaju se stabla na nju i u drugom picboxu u 3d pogledu(taj drugi picbox ti ni ne treba, osim ako ti se da raditi fora editor pa ga napravi)...javi sta mislisMiskec wrote:Sto se tice programiranja sigurno si video da sam poceo raditi na map editoru tj. ispocetka da bih sredio kod jer sam se totalno pogubio juce sam ga sredio do predjasne verzio i sad samo treba nastaviti.
Treci komp mi je vec povezan na net ali je monitor toliko mutan da mi se suze oci dok nesto citam sa ekrana, taj komp mi je samo za internet sharing i televiziju, kao neki server, uvjek je upaljen i preko njega Dino ide na net.Miskec wrote:Aj povezi taj treci komp na net pa da se cujemo malo da chatujemo nismo dugo imamo gomilu stvari pricati javi kad budes ako budes na mob ili na mail nekako pa da se nadjemo ili mozda svi zajedno na java chatu.
edifreak wrote:Igore, jesi sta napravio sa irena2d.dll?
Ja sam probao i radi ok, mislim da znam u cemu je problem.Igor {J.B.} wrote:Imam problemcic. Nakon ove linije pogledam u folder i nista nije sejvano. Sta trebam napravit??
I2DEx.INIWrite "Config", "Fullscreen", False, SettingsINI
edifreak wrote:Vrijednost "SettingsINI" si sto posto stavio c:\..\..\bla.ini a stvar je u tome sto on zna gdje se sad nalazis i samo trebas upisati filename bez VB.path...bah
, ali ima problem
, kako ti znas koja ce verzija biti zadnja ako ni ja neznam koje cemo predmete sve moci ubaciti
, ili mislis napraviti neku opciju za Import-at 3d objekte sa slikama 8)?