Replies: 1,696Views: 240,662Started: Aug 8, 2005, 12:26 PMPage 28 of 57
Post #811 · Jun 13, 2006, 1:46 PM
DarBozji wrote:
nadam se da ce hrvatska izgubiti sa 1-0 usprkos dobroj igri i stvaranju nekoliko izglednih pitanja. nadam se da ce izgubiti jer ako izjednace ili cak pobjede, hrvastska ne ide dalje. napumpali bi se, postali bahati i krenuli u utakmice protiv japana i australije sa duhom "ma lako cemo, ionako smo dobili brazil" i naravno obje izgubili. nikada nemojmo zaboraviti da je nasa repka nacinjena od klinickih slucajeva demencije. bitno je doduse dobro odigrati i stisnuti brazil jer bi se tako povecao inat koji bi stvorio sljedecu formu mentis "picka im materina, mogli smo ih sjebat. sada cemo zgaziti ove kretene japan i australiju, pizda im se materina ogadila". to je dakle moj recept za prolaz dalje. australija je odlicno odigrala protiv japana a i japan je dobra ekipa. hrvatskoj se lose pise. nema kvalitete, nema plejmejkera, nema strijelca. jedino nas inat (ili bunker plus kontre) moze izvuci. ajmo hrvatska...
Iako to sve skupa ima smisla, i iako su se slične misli razvijale u mojoj glavi, ne mogu s njima u glavi gledati utakmicu, pa sam ih malo modificirao, te sada u nekoliko riječi one glase:
Fak ju ol, nevjerne Tome... Poslije nemojte doći i reći "zna san da ćemo dobit" ili "tooo!!"
HRVATSKA HRVATSKA HRVATSKA
Post #813 · Jun 13, 2006, 1:55 PM · edited Jun 13, 2006, 2:00 PM
Post #814 · Jun 13, 2006, 1:57 PM
taz wrote:
Tako je Egone, slazem se 79% s tobom, jedno sto cemo mi izgubiti 3:0 , ja nista ne ocekujem, tako je najbolje nemogu kupit zivce na placi, radije popim pivce
Taz, jos nisi grel v pustinju, a ča sam ti ja reka?
Asjdgajdgkas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jebemu kako sam zivcan!!!!!!!!!!!!!!!
popizdio sam, ma ovi brazilci nam nisu do koljena!!! jos samo da nasi znaju sutnut loptu jace od mene
aaaaaaaa, nepravda!!!! Brazil 1-0
Post #823 · Jun 13, 2006, 9:18 PM
Eurosport.com: With Marko Babic a constant menace on the left, Zlatko Kranjcar's men were unlucky not to open the scoring themselves as both Igor Tudor and Niko Kovac were agonisingly close to touching in a Darijo Srna free-kick with the Brazilian defence sleeping. << zbog toga sam ljut, uf
MRZIM GA!
Post #824 · Jun 13, 2006, 9:18 PM
Odlicna igra! Podseca me na Srbija - Holandija, isto smo dobro igrali imali sanse ali nece lopta u gol!
Post #825 · Jun 13, 2006, 9:22 PM
DarBozji wrote:
nadam se da ce hrvatska izgubiti sa 1-0 usprkos dobroj igri i stvaranju nekoliko izglednih pitanja. nadam se da ce izgubiti jer ako izjednace ili cak pobjede, hrvastska ne ide dalje. napumpali bi se, postali bahati i krenuli u utakmice protiv japana i australije sa duhom ?"ma lako cemo, ionako smo dobili brazil" i naravno obje izgubili. nikada nemojmo zaboraviti da je nasa repka nacinjena od klinickih slucajeva demencije. bitno je doduse dobro odigrati i stisnuti brazil jer bi se tako povecao inat koji bi stvorio sljedecu formu mentis "picka im materina, mogli smo ih sjebat. sada cemo zgaziti ove kretene japan i australiju, pizda im se materina ogadila". to je dakle moj recept za prolaz dalje. australija je odlicno odigrala protiv japana a i japan je dobra ekipa. hrvatskoj se lose pise. nema kvalitete, nema plejmejkera, nema strijelca. jedino nas inat (ili bunker plus kontre) moze izvuci. ajmo hrvatska...
Ma odlicna je utakmica bila, puno bolje nego sta sam ocekivo, a sa ovim se citatom gore skroz slazem, tako da mislim da bolje nije moglo zavrsit.
Post #826 · Jun 13, 2006, 9:27 PM
Ivan wrote:
Odlicna igra! Podseca me na Srbija - Holandija, isto smo dobro igrali imali sanse ali nece lopta u gol!
Ba stako odlicna igra sve super 100 sansi a nece gol a oni 2 sanse i go sranje. Ali vi sad igrate protiv slabijih pa vam nije tolko pritisak mi igramo protiv Argentine
Post #827 · Jun 13, 2006, 9:33 PM
wuehe ima Torcide
Veliki pozdrav Riveru!!! Prika, nadamo se da se zabavlja?!!
Post #828 · Jun 13, 2006, 9:47 PM
Post #829 · Jun 13, 2006, 10:07 PM
Propustili smo ?ansu da ih nabijemo, poglavito prvih pola sata. Imali smo ?ansu, ali jebiga. Ba? se vidjelo da se brazilci tra?e, ali neka. Igrali smo oprezno. Nema veze, nije va?no, kao ?to se i očekivalo, sva te?ina je pala na ove dvije utakmice sa Japanom i Australijom, biti će te?ko. ?to se mene tiče, mislim da imamo kapaciteta svladati ih, a sada ?to će biti , to je već druga priča, ali ajmo djubraaaaaaaaaa ... oni kikaju esove maderfakersimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nadajmo se i vjerujmo. Iluzorno je po meni očekivati da skinemo tu dvojicu sa nekom velikom igrom, ali ostaju nam guzovi tipa frnjokle sa 20m by netko, budući je vrlo vjerojatno da će nam barem obrana ?timati s obzirom na činjenicu da ćemo se vrlo vjerojatno zatvoriti i protiv ove dvojice, pa ono, oboru?ajmo se beskrajnim strpljenjem i čekajmo...
Post #830 · Jun 13, 2006, 10:14 PM
Ma znate sta, slazem se sa DarBozji neka smo izgubili, igra je pokazala da ova utakmica i gubitak nis ne znaci, jos ce nas vise motivirati!
P.S. Jedan LOL na SP logo, ako znate orginal onda ...:
Post #831 · Jun 13, 2006, 10:16 PM
Ma daj ,ja ne mogu vjerovat, pa zaslu?ili smo nerije?eno! Taf lak ubermen! Moje pitanje je: A di je taj Brazil?????? Ma jado jadasti, ako ovi ?upci iz Brazila osvoje prvenstvo to je jadno, nevjerojatno je koliko sreće prati favorite na ovom prvenstvu,: Argentina, Engleska, Italija, Brazil... sve gu?nja do gu?nje! I otkud ovaj prokleti prolom oblaka! Smočio sam se ko pizdun!
Post #832 · Jun 13, 2006, 10:19 PM
Stvarno čovječe, ja sve sam sebe uvjeravam ma neće vi?e bit ki?e, ovo je zadnja i to, sad će ugrijat bar deset dana da u?ari onako, i onda ljetni pljuskovi, ali nikako da deset dana bez ki?e bude, ma jebem ti london ovo je katastrofa, ova ki?a će nam uni?tit teren za picigin na skaletama
Post #833 · Jun 13, 2006, 10:26 PM
@ Barufa To si ti kriv za ki?u! Rekao si da mrzi? dragu čosića! E pa sad nam se duh njegovog posrnulog prijatelja osvetio kroz oblake! Neznam je li to od solidne količine eliksira ?ivota (pive) koju sam popio, ali meni se činilo da je vedro prije nego sam počeo pit?! Ovo vrijeme nije fer, brazil nije fer, Kaka nije fer, penzije nisu fer, a najva?nije: 10 deka salame u dućanu nije 10 deka salame jer ti izva?u i ambala?u usput!
Post #834 · Jun 13, 2006, 10:26 PM
Ljudi, ja sam se najezio ful gadno!!!!!!!!!!! Evo audio snimka sa ove tekme, nasa himna i engleski komentator (eurosport) komentira nasu publiku "just look at them" ufffffffff jezim se
- EDIT - Ju?noamerikanke nisu komadi, to su debeloguze ?enturače i to je kraljevstvo silikona !!!! Samba je drek !!!!
Post #837 · Jun 13, 2006, 10:47 PM
Na stranim forumima nas hvale svi od reda!!!
Evo malo (s bigsoccer): "im impressed with croatia, i knew they were good but im shocked with their good passes,defense and dribbling skills.they showed a lot of heart against brazil.
i can only imagine the round of 16: bra/ita or cro/ita bra/cze or cro/cze
to me is unfair these 4 matches could be a good wc final.while there are groups like spains,france and englands"
"i always enjoy watching croatia play...because they do play attractive football and play with a lot of energy and heart....good times... but one thing about Brazil stood out....the defense is suspect...Lucio at times looked lost....and roberto carlos is too late or forgets to get back on defense.... of course, Brazil's offensive prowess will be showcased in the future games but I am not sure if this is enough to go to the final....a talented offensive club like England, Holland, Italy could easily bag 3-4 goals against Brazil...
as expected...the Aus - Cro match might be one of the finest this WC... big ups!"
"Croatia were exploiting large gaps in Brazil's two-man midfield in the first half, fear in their eyes my arse. Before Kaka's goal, it was a very even match, Brazil hadn't impressed at all apart from some Ronaldinho trickery (which went nowhere).
Having said that, it doesn't matter if you start poorly as long as you get the results, they can get better later. But they'll have to get a LOT better later. If Croatia had a bit more luck with ONE of the several clear shots they had on goal, it would have been 1-1, Brazil can thank the heavens they got away with it.
To think people were criticising the way England played, they didn't allow anywhere near as many chances to Paraguay as Brazil did to Croatia."
--- EDIT--- Auuffff:
"On a final note the Croatian supporters were by far the best i have seen in this WC, absolutely fantastic!"
Ma ljudi, hvale nas svugdje po svim nogometnim stranicama svijeta, cak u srbiji skidaju kapu i neznam sta... Govore kako vide Bra-Cro opet u finalu i da je hrvatska pokazala najbolju igru na svjetskom prvenstvu od svih i da je publika nevidjena!!! ma ljudi jebeno!
--- EDIT 2 --- Ma ovo je sve bolje, morate ovo procitati:
"Glory to the Croatian fans. Futball is all about that, not only the game in the field but also about the fans, about living, about life, making it beautiful. They were the best. The chants, the emotion, the dance, the torch light glowing on their faces showing their emoition and passion. Wow! That was something. Now I am a Croatian fan next to Brazil and the African teams. I was sold to S. Korea last world cup for same reason"
Post #838 · Jun 14, 2006, 12:04 AM
Hrvatska je odigrala utakmicu zivota bez obzira na rezultat. Da se u nogometu ne ocjenjuje golovima nego kvalitetom same igre rezultat bi bio Hrvatska - Brazil 5:0!!! Ako uspijemo odrzad ovakvu formu i kvalitetu bit ce ovo najbolje SP do sada. Sto se tice navijaca mislim da su svi uvidjeli kako je Hrvatska najludja za nogometom na cijeloj Zemlji. Svaka im cast. Jos da je bilo Bozje pravde pa da je zavrsilo 2:1 za nas onda bi svi vidjeli sta znaci SHOWTIME! Ovako je ipak bilo malo bed slavit gubitak.
Post #839 · Jun 14, 2006, 5:21 AM
Dobri smo ! Nadam se da cemo rasturit Japan i Australiju da pokazemo da ovo nije bio beginners luck, vec prava igra Hrvatske. Ljudi moji, ja sam ful iznenadjen igrom Hrvatske, Cicina diverzija s Iranom se pokazala ucinkovitom. Jedno me zivcira to sto je zabio nam KAKA a ne Ronaldinho, i jos je imao 3 - 4 prilike. Ako je to sve sta moze Brazil ovog trena, onda smo trebali pobjediti.
Gekommen auf Kroatien! Kroatien ist Meister der Welt !! ?
Post #840 · Jun 14, 2006, 6:08 AM
@EDI Nisam znao da toliko voli? nogomet! Ili te samo ovo ovako diglo ma sta ja serem i ja sam lud mi cemo ovakom igrom biti prvaci bez beda..................
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅